2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

valla kızlar ayıptır soylemesi ben çook güzel yemek yaparım, hele de canım bişey istedimi gecenın yarısı da olsa kalar üşenmeden yaparım ama tatlı yapımıyla pek aram yok çok sevmediğim için galiba o konuda bıraz kendimi geliştirmem lazım mühürgözlüm çok seviyo tatlıyı gerçi o tatlı niyetine sen bana yetersin diyo ama şimdilik yağma yoook avucunu yalar yaramaz

hosgeldin tatlimmm.hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olur insallah.... burda tatli telaslarini bize anlatirsinn...ceyiz icin aldiklarini hemde fikir edinmis oluruz birbirlerimizee

çok mersi canlarımm tabiki paylaşırım herşeyimi..şimdi nişan kıyafetim dikilicek ondan hmen sonra düğün hazırlıkları başlıcak zaten heyecan dorukta (=..bende aldım plates topundan yapıyorum kafama göre bişeler (= bide ballı tarçına başladım etkisi var diyolar..gittim bugün yine en orjinalinden elma sirkesi aldım onun faydası var cidden kızlarr

merhaba kizlar

acilen sizden yardim istiyorum

bizim burda PENNY'ye prensessevgilisi bilir bi kac ürün geliyor ve bende almayi düsünüyorum

fiyatlarini da yazicam kizlar

bana yardimci olurmusunuz bu ürünleri türkiyede kaliteli olanini ayni yada daha uygun fiyata bulabilirmiyim

bulamazsin diyenleriniz cogunlukta ise buradan alicam cünkü

12 parca bicak seti 13€ ==> 32,5TL

Eki Görüntüle 245609

24 parca (günlük kullanmak icin) CKB seti paslanmaz 10€ ==> 25TL

Eki Görüntüle 245611

philips blender seti resimde 20€ ==> 50TL

Eki Görüntüle 245613

mutfak önlügü bir tane eldiveni ile birlikte 5€ ==> 12,5TL

Eki Görüntüle 245614

kizlar bu ürünleri türkiyeden mi alsam daha uygun olur yoksa burdan mi?

ayyy canim tabiiikisiiii cevap veriririm herseye söyleyecek sözüm var

en iyi karari almissiniz cok anlamli bence tebrik ve takdir ettim tatlisimmmm ama ben baya baya herseyi yapmaya calisiyorum yapiyorumdaaa bugün sirada seker pare ve paskalya cöregi var ileride evime buyrun kizlarrrrrr

tatlinin hepsini yapmana gerenk yokki zaten bi ton hazir ürün cikti paket paket al yapi veri iki dk da diger seyler daha önemliii günlük hayatta hergün yemek mi yeniyorki canimmm

evet tatlim bi ara bizde tartisiyorduk hani elma sirkesi baya yararli diyerektenn tarcinida duymustum ama denemedimmm nedense :44:

canim benim bicak seti bence birazcik pahali(kaliteye göre) hani biraz daha ödersen daha kaliteli ürünlere sahip olabilirsin blender setini al bence uygunmus baya bayaaa günlük catal bicak takimida zevk meselesi

veee simdi geldim isten toplarimi alip üzerinde sekicem hemencicik pilatese geciyorum bagimlimi oldum nedir anlamadim gittiiiiiii gelirim iftardan sonra öpüldünüzzz kizlarr

ellerine sağlıkk tatlımm güzel olmuşlardır eminimm bende ufak ufak yapıyorum ya bişeyler

ben piyasayı fazla bilmiyorum ama bence bu tip şeyleri tr den almak en mantıklısı bide bunları ordan buraya kadar taşıyacaksın falan aralarında 3-5 lira fark olur en fazla .tabi bu benim düşüncem canım

elma sirkesini duymuştum ama ballı-tarçın nasıl oluyo a anlamadım biraz aydınlatırmısın canımm

kizlar suan kendime gülüyorum reklamlari karistirmisim

philips blender seti 50 euro ya SPAR'ya geliyormus

freckelss sende haklisin da canimda cekiyor hani sunuda alayim bunuda alayim heyecanli oluyor

bi kac bisey var onlari bile nasil götürecegimi düsünüyorum acikcasi

canim ben bitek porselen takimimi (onuda begendigim asik oldugum bir takim model var diye) birde tencere takimi buradan aliyorum hepsini türkiyeden alicamm

geldimmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrr ....nasilsiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhh agustosda bitiyooo :)) ver elini 2012 tey teyyyyyyyyyyyyyy

canım bir tane çubuk tarçını bir bardak suda kaynatıyorum balı çok kaynak suya koymak pek iyi olmadığından biraz ılındıktan sonra iki çay kaşığı bazende bir çay kaşığı bal koyuyorum içine öyle içiyorum tadıda çok nefis oluyoo sabah aç karnına bide yatarken içiyorum..yeni başladım bnde cnm...bugünde gittim elma sirkesi aldım yine aktardan en orjinalinden (= marketlerden almayın keskin ve daha katkı maddeli oluyo onlar..54 kiloyum..50 falan kesin olmam gerekio göbek sorunu var bendede düzenli mekik şartt

geldimmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrr ....nasilsiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhh agustosda bitiyooo :)) ver elini 2012 tey teyyyyyyyyyyyyyy
aynen canım zaman hızla akıyooooo
hosgeldin ebrusssssss evet yaaa evet yaaa agustosuda yedik bitirdik ceyiz topicimdeydim görmedim geldigini aldiklarimi paylasiyordum ama sizin kadar cok alamadim ben daha

ne güzel tatlım düzenli yapabiliosan....sıkılıyorum o toptan ben ya (= aramızda elektrik yokk

hosgeldin ebrusssssss evet yaaa evet yaaa agustosuda yedik bitirdik ceyiz topicimdeydim görmedim geldigini aldiklarimi paylasiyordum ama sizin kadar cok alamadim ben daha

ne güzel tatlım düzenli yapabiliosan....sıkılıyorum o toptan ben ya (= aramızda elektrik yokk

ben cok sevdim yaaaa aramizda feci bir elektrik alis verisi var :93: onsuz duramiyorummm:76:ve bence herkes kendine ait sporu yapmali ben 2003 ten beri aerobic yapiyordum spor salonlarinda takiliyorum bisiklet su bu hic biri pilates gibi baglamadi beni kendine

Son düzenleme:

tarçınıda deneyelim bakalım aynen benimde hedefim 4950 3 4 kilo vermem gerek en acilinden.buarada bursalımısın canım

ne güzel cnm ya devamı hep gelsin inşalllaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…