- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.901
hosgeldin tatlimmm.hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olur insallah.... burda tatli telaslarini bize anlatirsinn...ceyiz icin aldiklarini hemde fikir edinmis oluruz birbirlerimizee
maşallah üşenmeden herkese cevap vermişsin tatlım yaa
ben mutfak işlerini oldum olası sevemedim işte bikaç yıldır zorunlu hallerde mutfağa giriiyorum. Annem "işine gelse neler yapcaksında kaçıyosun" diyo
benim aşkım çok yemek seçiyo herşeyi yemiyo kara kara düşünüyorum şimdiden onun için anlaşma yaptık ilk zamanlarımızda alışma süreci vercez birbirimize ,ee madem her yapılanı yemicek yiyecek olduklarını bana öğretsin dimi
mutfakta çok becerikli zaten kendisi benden çok biliyo herşeyi
valla kızlar ayıptır soylemesi ben çook güzel yemek yaparım, hele de canım bişey istedimi gecenın yarısı da olsa kalar üşenmeden yaparım ama tatlı yapımıyla pek aram yok çok sevmediğim için galibao konuda bıraz kendimi geliştirmem lazım mühürgözlüm çok seviyo tatlıyı gerçi o tatlı niyetine sen bana yetersin diyo ama şimdilik yağma yoook avucunu yalar yaramaz
evet tatlim bi ara bizde tartisiyorduk hani elma sirkesi baya yararli diyerektenn tarcinida duymustum ama denemedimmm nedense :44:çok mersi canlarımm tabiki paylaşırım herşeyimi..şimdi nişan kıyafetim dikilicek ondan hmen sonra düğün hazırlıkları başlıcak zaten heyecan dorukta (=..bende aldım plates topundanyapıyorum kafama göre bişeler (= bide ballı tarçına başladım etkisi var diyolar..gittim bugün yine en orjinalinden elma sirkesi aldım onun faydası var cidden kızlarr
merhaba kizlar
acilen sizden yardim istiyorum
bizim burda PENNY'ye prensessevgilisi bilir bi kac ürün geliyor ve bende almayi düsünüyorum
fiyatlarini da yazicam kizlar
bana yardimci olurmusunuz bu ürünleri türkiyede kaliteli olanini ayni yada daha uygun fiyata bulabilirmiyim
bulamazsin diyenleriniz cogunlukta ise buradan alicam cünkü
12 parca bicak seti 13 ==> 32,5TL
Eki Görüntüle 245609
24 parca (günlük kullanmak icin) CKB seti paslanmaz 10 ==> 25TL
Eki Görüntüle 245611
philips blender seti resimde 20 ==> 50TL
Eki Görüntüle 245613
mutfak önlügü bir tane eldiveni ile birlikte 5 ==> 12,5TL
Eki Görüntüle 245614
kizlar bu ürünleri türkiyeden mi alsam daha uygun olur yoksa burdan mi?
ayyy canim tabiiikisiiii cevap veriririm herseye söyleyecek sözüm var
en iyi karari almissiniz cok anlamli bence tebrik ve takdir ettim tatlisimmmm ama ben baya baya herseyi yapmaya calisiyorum yapiyorumdaaa bugün sirada seker pare ve paskalya cöregi var ileride evime buyrun kizlarrrrrr
merhaba kizlar
acilen sizden yardim istiyorum
bizim burda PENNY'ye prensessevgilisi bilir bi kac ürün geliyor ve bende almayi düsünüyorum
fiyatlarini da yazicam kizlar
bana yardimci olurmusunuz bu ürünleri türkiyede kaliteli olanini ayni yada daha uygun fiyata bulabilirmiyim
bulamazsin diyenleriniz cogunlukta ise buradan alicam cünkü
12 parca bicak seti 13 ==> 32,5TL
Eki Görüntüle 245609
24 parca (günlük kullanmak icin) CKB seti paslanmaz 10 ==> 25TL
Eki Görüntüle 245611
philips blender seti resimde 20 ==> 50TL
Eki Görüntüle 245613
mutfak önlügü bir tane eldiveni ile birlikte 5 ==> 12,5TL
Eki Görüntüle 245614
kizlar bu ürünleri türkiyeden mi alsam daha uygun olur yoksa burdan mi?
çok mersi canlarımm tabiki paylaşırım herşeyimi..şimdi nişan kıyafetim dikilicek ondan hmen sonra düğün hazırlıkları başlıcak zaten heyecan dorukta (=..bende aldım plates topundanyapıyorum kafama göre bişeler (= bide ballı tarçına başladım etkisi var diyolar..gittim bugün yine en orjinalinden elma sirkesi aldım onun faydası var cidden kızlarr
kizlar suan kendime gülüyorum reklamlari karistirmisim
philips blender seti 50 euro ya SPAR'ya geliyormus
freckelss sende haklisin da canimda cekiyor hani sunuda alayim bunuda alayim heyecanli oluyor
bi kac bisey var onlari bile nasil götürecegimi düsünüyorum acikcasi
veee simdi geldim isten toplarimi alip üzerinde sekicem hemencicik pilatese geciyorum bagimlimi oldum nedir anlamadim gittiiiiiii gelirim iftardan sonra öpüldünüzzz kizlarr
geldimmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrr ....nasilsiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhh agustosda bitiyooo :)) ver elini 2012 tey teyyyyyyyyyyyyyy
plates hareketlerini internetten mi takipediyon gülüm???
aynen canım zaman hızla akıyooooogeldimmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrr ....nasilsiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhh agustosda bitiyooo :)) ver elini 2012 tey teyyyyyyyyyyyyyy
hosgeldin ebrusssssss evet yaaa evet yaaa agustosuda yedik bitirdik ceyiz topicimdeydim görmedim geldigini aldiklarimi paylasiyordum ama sizin kadar cok alamadim ben daha
aynen canım zaman hızla akıyooooogeldimmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrr ....nasilsiniz bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahhh agustosda bitiyooo :)) ver elini 2012 tey teyyyyyyyyyyyyyy
hosgeldin ebrusssssss evet yaaa evet yaaa agustosuda yedik bitirdik ceyiz topicimdeydim görmedim geldigini aldiklarimi paylasiyordum ama sizin kadar cok alamadim ben daha
aynen canım zaman hızla akıyooooo
ne güzel tatlım düzenli yapabiliosan....sıkılıyorum o toptan ben ya (= aramızda elektrik yokk
canım bir tane çubuk tarçını bir bardak suda kaynatıyorum balı çok kaynak suya koymak pek iyi olmadığından biraz ılındıktan sonra iki çay kaşığı bazende bir çay kaşığı bal koyuyorum içine öyle içiyorum tadıda çok nefis oluyoosabah aç karnına bide yatarken içiyorum..yeni başladım bnde cnm...bugünde gittim elma sirkesi aldım yine aktardan en orjinalinden (= marketlerden almayın keskin ve daha katkı maddeli oluyo onlar..54 kiloyum..50 falan kesin olmam gerekio göbek sorunu var bendede düzenli mekik şartt
ben cok sevdim yaaaa aramizda feci bir elektrik alis verisi var :93: onsuz duramiyorummm:76:ve bence herkes kendine ait sporu yapmali ben 2003 ten beri aerobic yapiyordum spor salonlarinda takiliyorum bisiklet su bu hic biri pilates gibi baglamadi beni kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?