2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhaba gelincikleer

baharcım beyaz eşyaların çok güzel Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
boy-kilo muhabbetine cevap vermek zorunda hissettim kızlar kendimi hikayemi dinleyin beğeneceksiniz
boyum 1.67 üniversiteyi kazandıgımda 54 kıloydum mezun oldugumda 70 2008de mezun oldum öyle şişko biri olarak yaşadım 2 seneden fazla
sonraa geçen yaz sonu bi gelin fotoğrafı gördüm çok şık , çok pahalı bir gelinlik vardı üzerinde ama gelin tombişti böyle göğüsleri falan taşmıştı aynı benim gibi
bende onunla bi gaza geldimmm 12 eylül 2010 da tam 72.8 dü kilom ve kendime 18 mayıs 2011 de ( dogumgünümde) 50li bi kiloya incem dedim
yeme alışkanlıgımı değiştirdim ,herşeyden yedim ama vücudumu kontrol etmeyi öğrendim, az ve sık yiyerek metabolizmayı kandıra kandıra çalıştırdım
ama spor yapma imkanım olmadı fazla üşenmekten

ve mayıs ayı bile gelmemişti daha mart-nisan falan sanırım 59 kiloyu gördüm
aylardırda koruyorum kilomu .ramazanda kilo alırım diye korkuyodum ama almadım çok şükür
geçen yılki hedefim çok işe yaradı kendimi sıkmadan zorlamadan yavaş yavaş yaklaşık 6-7 ay içinde 13 kilo falan vverdim bu seneki hedefim yılbaşına kadar 4 kilo daha verip 55 olmak tabi evden gidiyorum tek başıma bi hayatım olcak ağrıda okul -ev falan düzenli bi mutfağa nasıl sahip olcam bilimyorum ama olcak inşallah ve 55 olcam

kizlar ayiptir solemesiii bugun sultanahmete gidicemm iftara annem babam ben babam dedi kizimla son iftarim dedi disarda yiyelim dedi ((((((((((((((((((((( sene bu zamanlar kizlar evimizde misafir agirliyo olacagiz .. ailelerimiz bize gelicekkk iftaraa artik :))

ah canim süper olmuss cok sevindimmm bizde daha yüzük takmadikkk cok heyecanliyim bizim isler biraz karisik daha tanisma bile olmadiii offff

teşekkür ederim tatlımmm bizde aslında tanışma muhabbetini bu kadar erken yapmayı planlamadık ama farklı şehirlerde olunca ailelere birbirlerini tanıma fırsatı vermek istedik onlarda şansımıza çok iyi anlaştılar
bak 2 kez görüşüldü ramazadan önce onlar bize geldi bu haftasonu biz ankaraya gittik
hiç ciddi konular konuşulmadı aileler arasında gayet aile dostları gibi muhabbet sohbet falan çünkü benim kocişin iş konusu ekim -kasım gibi belli olcak onun için ciddi bişeyler konuşmuyorlar bizde memnunuz bu durumdan hiç kasmadı aileler maşallah
darışı başına inşallah tatlımm çok güzel bir duyguuu

ihiii bende hatta biz de goncamla prematüre çiftiz ben 160 falanım aşşağı yuvarlarsak veee dün tartılmama bakılırsa 2-3 kilo vermiş gibi gözüküyorum. 49.9 la ramazana başladım şimdi 46.8 falan platese mi başladınız kızlar?? online ders falan takipediyor musunuz? biran yapasım geldiiiii bende mi başlasam ne

merhaba gelincikleer
baharcım beyaz eşyaların çok güzel Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah

merhaba tatlışşımm
aminn canım inşallah huzurlu birşekilde kullanmak hepımıze nasıp olur

hüzünlendirdin beni şimdi ama yaaa :26:
olsun tatlısım ya seneye ıftarda bızım evlerımızde olacak tek fark o olacak
ayyy evimiz deyince bile heyecanlanıyoorruummmmmm

Bizde dün akşam iftara gittik hiç düğündü alışverişti konuşmuyolar ya ben uyuz olmaya başlıyorum bu duruma ama, anca kakara kikiri yapıyolar. Biraz kasılmakta güzel olurdu hani..
Allah tamamına erdirsin kızlarr..

bizim konuşulmamasının nedeni var işte tatlım onun için rahatım ben. öğretmen ama atanamıyor işte eylülde atanacak yoksa kasımda polis okuluna gidecek polisliği kazandı Allahtan

babam diyor ki rotanız işleriniz belli olsun , konuşup halletmek birkaç ay sürer sen kafanı takma bekleyelim şuan hızlandırmayalım diyor :44:

Benim annem babam zaten uzakta geçiriyo ramazanı bikaç senedir kardeşlerimde hepsi yuvalarını kurdular bende kurmak için onları evimde ağırlamak için sabırsızlanıyorumm..

inşllah atanır tez zamanda da kavuşursunuz, bizde nişanlımla ikimiz alıyoruz yapıyoruz herşeyi gerçi ama ailelerde karışsa bi dert karışmasa yine dert mi oluyo nedir nese şikayet etmedim onlar kakara kikiriye devam etsinler..

maşallah ne kalabalığız bugün selammmm arkadaşlar..

baharcım kutlaman için çok teşekürler seninde eşyaların hayırlı olsun allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:)

Merhaba Kızlarrrr,

Nerden başlasam acaba bilemedim sırayla yazayım bari

Baharcım beyaz eşyaların çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş, buzdolabımız benziyo birbirine ben de buzlugu altta olanlardan aldırmıstım,
Emyay canımm, çeyizlerini almışssın ama resim göremedim bi tanecik koymussun güle güle kullan kocişinle inş...
Veeee boy kilo muhabbeti varmıs kacırdım ben dekısayım malesef 1.59 cuk boyum var kilom 55 yani benim de tamı tamına 5 kilo vermem lazım arkadaslar nişanlım çok zayıf ya garibim düğün stresi ona kilo veridrdi hep ,benden uzun ama dans edebiliyoruz çok fark yok yaneeee

Yaa bide şu muhabbeti kaçırdım bizim adetlerde kız tarafı bütün ıvır zıvırlarla birlikte yatak odasını alır beyaz eşyalar da erkek tarafına aittir, nişanlım tarafında da oyleymiş biz oyle anlaştık henüz arcelikten buzdolabı ve çamaşr makinemizi aldık, diğerlerini evin tadilatı yapılınca alıcaz inş,
Vee bu arada nişanlım beni pazar gün yemeğe çıkarmak istedi ama sağolsun halamlar cumartesi durruken pazar geldiler iftara, o yuzden gidemedik, bayram alışverişi ve yemek haftaya kaldı bakalım nolcak

allahım benim gibi boy fakiri başka arkadaşlarda varmış sevindim valla ee kızlar kilolar düğüne kadar gider inşallah hem kısa hem tombul gelin olmayalım boyu biraz daha uzun göstermek için nasıl gelinlikler uygunmuş hiç araşturan varmı aranızda. ayakkabı zaten büyük ihtimal platform topuk olcak maloum nişanlım 180cmden uzun ama platformlununda rahat olanını bulmak gerek koca gece oynucaz.buarada 46 kilo alan arkadaş vardı hiçmi bişey yemiyosun arkadaşım ya o kadar az yiyom bi türlü 50nin altına düşemiyom 46da çok zayıfsındır be canım azıcık ye ya oh ne güzel rahat rahat ye bi 50 kilo olana kadar

kızlar düşünsenize allah huzur ömür verdgi sürece hayatının çoğunu eşiyle geçirıo insan..

inşallah Allah hepimize uzun ömürler verirde çoooooooooooooooook uzun seneler eşlerimizle yaşarız valla ben çok istiyorum hep dua ediyorum birlikte sağlıklı yaşlılık eçirellim diye şöyle 100 yaşına kadar falan.ölüncede nişanlıma diyorum hurileri falan sakın isteme beni iste yolarım seni diyorum :76:

cenemiz düstüü bugün resmennn 4 kilocuk gider canim cok dert etmee birazcik dikkat et haftada 3-4 kez yürüyüse cik bak nasil veda ediyor sana o 4 kilo

gelddiiimmmmmm bebişiiimmmmmm

bende oyle dusunmustum 65 al dedıler zaten bana da oyle alaayım barı tatlışımm

hep güleliimmm hep mutlu olalımm gelsin artık 2012

al al al birlikte hop bir ki bagimli oldum resmen hergün hergün insanin cani pilates mi ister yahuu ben cok enerjiogim galiba kocis ne yapacak benimle basa belaaa

baharrr gec kaldin kizzz:))) of bende hastalandim oruc tutamiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kizlar bayramdan sonra bulasik makinami alica simensdenn....

herkes karar vermisss insallaah hemencicik alirsin sende bulasik makinani tatlisimmm

maaasallah canimmm bende 93 ten 69 a düstüm bir bucuk yilda iki yildir koruyordum ama bu yil ne alakaysa yine 73 oldum hic dikkat etmedim ise basladim hep oturuyorum ondan sanirim simdi kollari sivadim tekrardannnn gidecek bu kilolar evlenirken 60 olucammmm

ebrusummm kiskaniyorum bi bogaz bi sultanahmetttt git git hakettin sen oyy dogru siz ramazandan önce evleniyorsunuz ne duygulu ben seneyede annelerin basindayimmm

ay ne kadar güzellll ya benim 2 haftacik zamanim var bu arda hem yüzükler takilacak hem aileler tanisacak cok aceleye geliyor gibi hissediyorum ama aski icin cokta beklemek istemiyorumm

maşallah ne kalabalığız bugün selammmm arkadaşlar..

baharcım kutlaman için çok teşekürler seninde eşyaların hayırlı olsun allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:)

haftasonu dedikodulariii bunlarrrrrr

kızlarr ben cıkıyorum artık yarın gorusmek uzere öptum kocaman

öpüldün sekerrrr görüsürüzzz yarinnn

haftaya cikarsin tatlim belki daha güzel olur.....bizdede sadece yatak odasi kiz tarafina düser bakalimmmm ama nasil anlasacakalr hos biz askimla herseyi kendiiz yapmak istiyoruz ama bakalimmm

keske kilo alabilme derdim olsaydi iki günde akllirdim ben o kilolariiii hic affetmemmmm

off yoruldummm size cevap vermektennnnn:90:

kizlar bu aralar ben accaip yemeklere sardim hergün hamur isleri yeni yeni yemekler askim icin kendimi gelistiriyorumm sizdede varmi böyle cabalarrr

eskiden yapmayi sevmezdim ama yapinca hakikaten kendini övmek gibi olmasin ama güzel seyler cikiyor ortayaa ama simdi kendimi sartlandirdim haftada 3 kez ben yemek yapiyorummm

maşallah üşenmeden herkese cevap vermişsin tatlım yaa
ben mutfak işlerini oldum olası sevemedim işte bikaç yıldır zorunlu hallerde mutfağa giriiyorum. Annem "işine gelse neler yapcaksında kaçıyosun" diyo

benim aşkım çok yemek seçiyo herşeyi yemiyo kara kara düşünüyorum şimdiden onun için anlaşma yaptık ilk zamanlarımızda alışma süreci vercez birbirimize ,ee madem her yapılanı yemicek yiyecek olduklarını bana öğretsin dimi

mutfakta çok becerikli zaten kendisi benden çok biliyo herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…