- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.881
kac saattır face e takılı kaldım bır de tefalle fakırın sıtelerıne gırdım bakındım oyle falan gec kaldım sekerıımm
olsun canım ya senın elınden bsey gelmez kı o da Allah vergısı :89: hadı bakalım hayırlısıyla almak nasıp olur ınsalllah bebiiişşş
ah canim süper olmuss cok sevindimmm bizde daha yüzük takmadikkk cok heyecanliyim bizim isler biraz karisik daha tanisma bile olmadiii offff
merhaba gelincikleer
baharcım beyaz eşyaların çok güzel Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
kizlar ayiptir solemesiii bugun sultanahmete gidicemm iftara annem babam ben babam dedi kizimla son iftarim dedi disarda yiyelim dedi((((((((((((((((((((( sene bu zamanlar kizlar evimizde misafir agirliyo olacagiz .. ailelerimiz bize gelicekkk iftaraa artik :))
teşekkür ederim tatlımmmbizde aslında tanışma muhabbetini bu kadar erken yapmayı planlamadık ama farklı şehirlerde olunca ailelere birbirlerini tanıma fırsatı vermek istedik onlarda şansımıza çok iyi anlaştılar
bak 2 kez görüşüldü ramazadan önce onlar bize geldi bu haftasonu biz ankaraya gittik
hiç ciddi konular konuşulmadı aileler arasında gayet aile dostları gibi muhabbet sohbet falançünkü benim kocişin iş konusu ekim -kasım gibi belli olcak onun için ciddi bişeyler konuşmuyorlar bizde memnunuz bu durumdan hiç kasmadı aileler maşallah
darışı başına inşallah tatlımm çok güzel bir duyguuu
Bizde dün akşam iftara gittik hiç düğündü alışverişti konuşmuyolar ya ben uyuz olmaya başlıyorum bu duruma ama, anca kakara kikiri yapıyolar. Biraz kasılmakta güzel olurdu hani..
Allah tamamına erdirsin kızlarr..
kizlar ayiptir solemesiii bugun sultanahmete gidicemm iftara annem babam ben babam dedi kizimla son iftarim dedi disarda yiyelim dedi((((((((((((((((((((( sene bu zamanlar kizlar evimizde misafir agirliyo olacagiz .. ailelerimiz bize gelicekkk iftaraa artik :))
bizim konuşulmamasının nedeni var işte tatlım onun için rahatım ben. öğretmen ama atanamıyor işteeylülde atanacak yoksa kasımda polis okuluna gidecek polisliği kazandı Allahtan
babam diyor ki rotanız işleriniz belli olsun , konuşup halletmek birkaç ay sürer sen kafanı takmabekleyelim şuan hızlandırmayalım diyor :44:
kızlar düşünsenize allah huzur ömür verdgi sürece hayatının çoğunu eşiyle geçirıo insan..
bu arada huzurla kullanın inşallah baharcım....
kızlar düşünsenize allah huzur ömür verdgi sürece hayatının çoğunu eşiyle geçirıo insan..
ay 1 gün giremedim 10 sayfadan fazla okumak zorunda kaldım. baharcım beyaz eşyaların hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah kocişinle. bide yemek takımı falan alan arkadaşımız vardı emyaydı galiba oda tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanır inşallah 2012de. bide boy kilo muhabbeti açılmış tabiki bide hepimizin ortak sorunu kilo verme. benimde fazlam var kızlar kafayı yemek üzereyim bi türlü zayıflayamıyorum ramazanda 2 kilo daha aldım. buarada gelinlerimizin hepsi uzunlar maşallah en kısa ben kalmışım boyum 158cmcik kısayım yani kiloda 52 48 falan olmam gerek olamıyorummm adam akıllı yemek yiyemiyorum kilo alcam diye ne yisem yarıyo resmen ya. bide kızlar benim nişanlım 182 82kg. tam yani benden baya bi uzun oda kilo alıyo ama boyu uzun olduğundan hiiç anlaşılmıyo bende boy namına fakir olduğum için 2 3 kilo alınca hemen göbek basenler çıkıyoo sinir oluyorum kendime aynada bakıp bakıp
gelddiiimmmmmm bebişiiimmmmmm
bende oyle dusunmustum 65 al dedıler zaten bana da oyle alaayım barı tatlışımm
hep güleliimmm hep mutlu olalımm gelsin artık 2012
baharrr gec kaldin kizzz:))) of bende hastalandim oruc tutamiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kizlar bayramdan sonra bulasik makinami alica simensdenn....
merhaba gelincikleer
baharcım beyaz eşyaların çok güzel Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
boy-kilo muhabbetine cevap vermek zorunda hissettim kızlar kendimi hikayemi dinleyin beğeneceksiniz
boyum 1.67 üniversiteyi kazandıgımda 54 kıloydum mezun oldugumda 702008de mezun oldum öyle şişko biri olarak yaşadım 2 seneden fazla
sonraa geçen yaz sonu bi gelin fotoğrafı gördüm çok şık , çok pahalı bir gelinlik vardı üzerinde ama gelin tombiştiböyle göğüsleri falan taşmıştı aynı benim gibi
bende onunla bi gaza geldimmm 12 eylül 2010 da tam 72.8 dü kilom ve kendime 18 mayıs 2011 de ( dogumgünümde) 50li bi kiloya incem dedim
yeme alışkanlıgımı değiştirdim ,herşeyden yedim ama vücudumu kontrol etmeyi öğrendim, az ve sık yiyerek metabolizmayı kandıra kandıra çalıştırdım
ama spor yapma imkanım olmadı fazla üşenmekten
ve mayıs ayı bile gelmemişti daha mart-nisan falan sanırım 59 kiloyu gördüm
aylardırda koruyorum kilomu .ramazanda kilo alırım diye korkuyodum ama almadım çok şükür
geçen yılki hedefim çok işe yaradı kendimi sıkmadan zorlamadan yavaş yavaş yaklaşık 6-7 ay içinde 13 kilo falan vverdim bu seneki hedefim yılbaşına kadar 4 kilo daha verip 55 olmaktabi evden gidiyorum tek başıma bi hayatım olcak ağrıda okul -ev falan düzenli bi mutfağa nasıl sahip olcam bilimyorum ama olcak inşallah ve 55 olcam
teşekkür ederim tatlımmmbizde aslında tanışma muhabbetini bu kadar erken yapmayı planlamadık ama farklı şehirlerde olunca ailelere birbirlerini tanıma fırsatı vermek istedik onlarda şansımıza çok iyi anlaştılar
bak 2 kez görüşüldü ramazadan önce onlar bize geldi bu haftasonu biz ankaraya gittik
hiç ciddi konular konuşulmadı aileler arasında gayet aile dostları gibi muhabbet sohbet falançünkü benim kocişin iş konusu ekim -kasım gibi belli olcak onun için ciddi bişeyler konuşmuyorlar bizde memnunuz bu durumdan hiç kasmadı aileler maşallah
darışı başına inşallah tatlımm çok güzel bir duyguuu
maşallah ne kalabalığız bugün selammmm arkadaşlar..
baharcım kutlaman için çok teşekürler seninde eşyaların hayırlı olsun allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:)
kızlarr ben cıkıyorum artık yarın gorusmek uzere öptum kocaman
Merhaba Kızlarrrr,
Nerden başlasam acaba bilemedim sırayla yazayım bari
Baharcım beyaz eşyaların çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş, buzdolabımız benziyo birbirine ben de buzlugu altta olanlardan aldırmıstım,
Emyay canımm, çeyizlerini almışssın ama resim göremedim bi tanecik koymussun güle güle kullan kocişinle inş...
Veeee boy kilo muhabbeti varmıs kacırdım ben dekısayım malesef 1.59 cuk boyum var kilom 55 yani benim de tamı tamına 5 kilo vermem lazım arkadaslar nişanlım çok zayıf ya garibim düğün stresi ona kilo veridrdi hep ,benden uzun ama dans edebiliyoruz çok fark yok yaneeee
Yaa bide şu muhabbeti kaçırdım bizim adetlerde kız tarafı bütün ıvır zıvırlarla birlikte yatak odasını alır beyaz eşyalar da erkek tarafına aittir, nişanlım tarafında da oyleymiş biz oyle anlaştık henüz arcelikten buzdolabı ve çamaşr makinemizi aldık, diğerlerini evin tadilatı yapılınca alıcaz inş,
Vee bu arada nişanlım beni pazar gün yemeğe çıkarmak istedi ama sağolsun halamlar cumartesi durruken pazar geldiler iftara, o yuzden gidemedik, bayram alışverişi ve yemek haftaya kaldı bakalım nolcak
allahım benim gibi boy fakiri başka arkadaşlarda varmış sevindim vallaee kızlar kilolar düğüne kadar gider inşallah hem kısa hem tombul gelin olmayalım boyu biraz daha uzun göstermek için nasıl gelinlikler uygunmuş hiç araşturan varmı aranızda. ayakkabı zaten büyük ihtimal platform topuk olcak maloum nişanlım 180cmden uzun ama platformlununda rahat olanını bulmak gerek koca gece oynucaz.buarada 46 kilo alan arkadaş vardı hiçmi bişey yemiyosun arkadaşım ya o kadar az yiyom bi türlü 50nin altına düşemiyom 46da çok zayıfsındır be canım azıcık ye ya oh ne güzel rahat rahat ye bi 50 kilo olana kadar
kizlar bu aralar ben accaip yemeklere sardim hergün hamur isleri yeni yeni yemekler askim icin kendimi gelistiriyorumm sizdede varmi böyle cabalarrr
eskiden yapmayi sevmezdim ama yapinca hakikaten kendini övmek gibi olmasin ama güzel seyler cikiyor ortayaa ama simdi kendimi sartlandirdim haftada 3 kez ben yemek yapiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?