- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.101
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz
uhhhh çok iimiş esranın işleri. Hayırlısı olsun canım. Çok güzel fotoğrafların olacak inşallah... Ne kadara çekiyor acaba...
Bende çekerim sizleriblog sitesinden hlicker diye bakabilirsiniz işlerime
Ah ah eskiden bu fotoğraf camiasından tanımadığım mı vardı.....çektim elimi eteğimi artık
slm kizlarr ozlemm. biz 1200 anlastik sabah 8 den oglen 15.00 kadr ama haftaici cekim olucak yani dugunden bir gun once olucak face de sayfasi var evlenen kizlar cogu ole yapmis ben esra hanimlada konustum daha rahat oluyorsunuz dedi.. bide kuaforler on prova yapiyoorlar saclara dedi.. prova zamaninda gidin yaptirin saclarinizi anlastiginiz yerden dedi. para alinmiyo makyajda yaptirin duvagida takilir zaten ben o zaman da sennle olucam dedi kuaforde.sonra acik mekanlara goturcem dis mekan cekimlere baslicaz dedi.. ve sinirsiz resim adeti oolucak dedi senin performansina bagli dedi 3 saat de 800 resimde cekiyorum 500 resimde cekiyorum ben surekli cekimde olucam dedi sen yorulunca bitirim cekimi dedi.. bende kocise deim sen beeyendiysen sorun yok dedi okeyledi bi arastir daaha uygun fiyatlarada var
yani herkeseye uygun var 3000 paket de var 2000 lik pakete var 1000 lik pakette var
selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selammm gece kusu adina yakisir bir giris yaptin tekbrik ettimm
hahahah ilahi ozle,, guldurdun benii hosgeldin gece kusuuu nbrsin
ayyy ebrusss uykum geldi sen bugün temizlik yaptin naisl olduda uykun gelmedi halaa
cnm yaa varya bugun oglen 1 den aksam 6 kadar sadece mutfagi temizledim..yawas yaptim biraz duvarlar fayans onlari sildim 2 saat dolaplarin icleri dislar mutfak cami yerleri derken aksami ettim resmen suan kocis msn de camera acti uyuttum onuu bende sizarim birazdan gece 5 de kalcam bide kocisi uyandircam ise gitsin diye yolculucam sonra yine yatcam kalkcam yine temizlik yapcam :))
azminden dolayi kutluyorum seniiiiibenim gözümden uyku akiyor kacicam simdiiiii sahura kalkicam sonra yaticam sonra yine kalkip ise gidicem
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz
Eki Görüntüle 246857
kızlar bunu çookk begendim bi süredirde bakıyorum sitesinden sürekli kararsızım.
alsam mı.
bunu alırsam daha yatak örtüsü almicam sadece opika takımı alcam.bi bunu bi pikeyi kullanırım.
(merak edenler için:mondi rosanna yatak örtsü 119 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?