- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.121
Eki Görüntüle 246857
kızlar bunu çookk begendim bi süredirde bakıyorum sitesinden sürekli kararsızım.
alsam mı.
bunu alırsam daha yatak örtüsü almicam sadece opika takımı alcam.bi bunu bi pikeyi kullanırım.
(merak edenler için:mondi rosanna yatak örtsü 119 tl
selammmmmmmmmmmmmm pitirciklarrr:)))))))))))))))))))) nasilsinizzzzzzzzzzzzzz bakiyimmm keyifler yerindemi ?
Selam kızlar! Daha önümüzde koca 1 yıl var ama biz hazırlıklara şimdiden başladık! Düğün salonunu tuttuk, küçük ev eşyaları ve beyaz eşyalar da tamam.. Sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar başladı mı bakalım yavaş yavaşŞu 1 yılı birlikte devirelim mi var mısınız
Düğün Tarihlerimiizzz
:132:emyay_8990---- 21.04.2012:123:
:81:
:132:ebrumm---------17.06.2012:123:
:132:baharyayla-------30.06.2012:123:
:132:tanya------------11.08.2012:123:
:132:prenssevgilisi------02.10.2012:123:
slm kızlar ben istanbuldan elif 09.10.2011 de nişanım var bnde balıkesire gelin gdcem:09.06.2012 de nikah yapcm istanbulda.. bir hafta sonra düğün olacak balıkesrde..düğün hazrlklarını yapyrmm yavaş yavaş ...ailem bana destek olmadığı için gücüm pek yetmioo şuan sadece yemek takımım arzumdan mutfak robotum uyku setim nevresim takımım,tencerelerim ve çaycım var şimdilik:)arnica bora serisnn süpürgesini almayı düşünyrm 205 tl ve de uygunn almak isteyen varsaa buyrun alalımm derim:)
Selam kızlar! Daha önümüzde koca 1 yıl var ama biz hazırlıklara şimdiden başladık! Düğün salonunu tuttuk, küçük ev eşyaları ve beyaz eşyalar da tamam.. Sizler neler yapıyorsunuz hazırlıklar başladı mı bakalım yavaş yavaşŞu 1 yılı birlikte devirelim mi var mısınız
Düğün Tarihlerimiizzz
slm kızlar ben istanbuldan elif 09.10.2011 de nişanım var bnde balıkesire gelin gdcem:09.06.2012 de nikah yapcm istanbulda.. bir hafta sonra düğün olacak balıkesrde..düğün hazrlklarını yapyrmm yavaş yavaş ...ailem bana destek olmadığı için gücüm pek yetmioo şuan sadece yemek takımım arzumdan mutfak robotum uyku setim nevresim takımım,tencerelerim ve çaycım var şimdilik:)arnica bora serisnn süpürgesini almayı düşünyrm 205 tl ve de uygunn almak isteyen varsaa buyrun alalımm derim:)
hosgeldin canim benimmmmm oh az kalmis nisanina bende nisanlanmadim dahaaa ekime insallaah
Düğün Tarihlerimiizzz
olur cnm ya inş. yavaş yavaş para fazla harcamamya özen göster benimde bişey yok daha pike takımı yaptırdım ,nevresim aldım mutfak robotu aldıım şimdide ütü alczam phılıp 4640 azur serisi düşmesini bekliyorum sonrada süpürge alcm hangi marka alacağıma karar veremedim henüz ama beyaz eşyalarıda işte 2 hafta yada 1 hafta sonra bosch alcaz
mide bulantisi disinda hersey yolunda bugün kendimi süper hissediyorummmm dün orucu tutamadim biliyorsunuz ama bugün dipcik gibiyimmmucak biletimide aldimmmmmm 20. eylülde askima kavusuyorum Allah nasip kismet ederse
mide bulantisi disinda hersey yolunda bugün kendimi süper hissediyorummmm dün orucu tutamadim biliyorsunuz ama bugün dipcik gibiyimmmucak biletimide aldimmmmmm 20. eylülde askima kavusuyorum Allah nasip kismet ederse
oleeeeyyy 20 eylül azcık kalmışşşşşş........
benim de son 1.5 günüm sanırım. Allah'ın izniyle 27 si sabah 7.30 da 3 ay aradan sonra yine sarılabilicem
Allah herkesin yardımcısı olsun..:97:
amiiiiin Allah herkesin yardimcisi olsund edigin gibi.....
26 günüm var 6 ay sonra görücem askimi yine sarilicam ohh kokusunu icime cekicem sonra 3 hafta yine ayrilik sonra yine sonra yine ayrilikk.....bu öyle gider
gelsinnn artik 2012 yaninda uyanayaim
kıh kıh kıh bende sevgülümün hoşgeldin çeyizinin fotolarını mı eklesem buraya
ahhh ah bizde de aynen öle durumlar. Normalde 6 ayda 1 gelmesi gerekiyor TR.ye ama o 3 ayda 1 yolunu buluyor. İyi ki var bu bayramlar...bizde 27sinde o gelince izmire gitçez sonra 28 inde ben dönücem. Sonra 2 sinde tekrar o gelicek 4 üne kadar da benim yanımda,4 ünde gidip 3 ay sonra yine gelicek inşallah. O zaman geldiğimide söz nişan yapalım, ocakda da sen bitirince okulu tekrar geleyim düğün yapalım diye kıstırmaya başladı beni iyice.. Sanırım bu kararı vermek için artık çok az vaktim kaldı... Düşünmeye başlamalıyım galiba...
Kızlar selam sevgilimi askere yolladım yarın 2 hafta oluyor ama çok özledim şimdiden
Seneye bu zamanlardada düğün için gün sayıyor olucaz die kendimizi avutmaya çalışıyoruz...Tahminen eylülün ilk haftasonu olucak bakalım kısmetse... Ben hazır o yokken çeyiz hazırlığıma devam ediyorum... Bu da çeyiz topiğim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...9-2012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri.html
fikirlerinizi bekliyorum :)
oda ne kiii foto kesin görmek isteriz o ayriii:87:
canmmmm yaaa bizde 3 ayda bir minimum 7 hafta kesintisiz bereaber oluyoruz ama....askerlik girdi araya gidip gelemedikkkk
bizdede kisitli isteee....17.ekimden-02 kasima kadar türkiyede olucam bu sürede tanisma, isteme, ve nisan olacak
ayyyy canim benim hosgeldinnnnn
Allahim hakkinda hayirlisini kilsin....bende asker bekliyorum son 23 gün kaldi sükür ilk iki ay komaliktim ama simdi düsününce okadarda kötü egilmis diyorummm...Allahim sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?