2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

cok güzelmis canim benimm ben cok begendimm

ne kadinalr var hey Allahim ramazan ramazan midemi alt üst etti ya sacim kadar koltuk alti kllariii var ya nefesimi tuttum sürekli konusurken gitmesi icin dua ettim

selammmmmmmmmmmmmm pitirciklarrr:)))))))))))))))))))) nasilsinizzzzzzzzzzzzzz bakiyimmm keyifler yerindemi ?

mide bulantisi disinda hersey yolunda bugün kendimi süper hissediyorummmm dün orucu tutamadim biliyorsunuz ama bugün dipcik gibiyimmm ucak biletimide aldimmmmmm 20. eylülde askima kavusuyorum Allah nasip kismet ederse

mide bulantisi disinda hersey yolunda bugün kendimi süper hissediyorummmm dün orucu tutamadim biliyorsunuz ama bugün dipcik gibiyimmm ucak biletimide aldimmmmmm 20. eylülde askima kavusuyorum Allah nasip kismet ederse

oleeeeyyy 20 eylül azcık kalmışşşşşş........
benim de son 1.5 günüm sanırım. Allah'ın izniyle 27 si sabah 7.30 da 3 ay aradan sonra yine sarılabilicem
Allah herkesin yardımcısı olsun..:97:

oleeeeyyy 20 eylül azcık kalmışşşşşş........
benim de son 1.5 günüm sanırım. Allah'ın izniyle 27 si sabah 7.30 da 3 ay aradan sonra yine sarılabilicem
Allah herkesin yardımcısı olsun..:97:

amiiiiin Allah herkesin yardimcisi olsund edigin gibi.....

26 günüm var 6 ay sonra görücem askimi yine sarilicam ohh kokusunu icime cekicem sonra 3 hafta yine ayrilik sonra yine sonra yine ayrilikk.....bu öyle gider

gelsinnn artik 2012 yaninda uyanayaim

ahhh ah bizde de aynen öle durumlar. Normalde 6 ayda 1 gelmesi gerekiyor TR.ye ama o 3 ayda 1 yolunu buluyor. İyi ki var bu bayramlar...bizde 27sinde o gelince izmire gitçez sonra 28 inde ben dönücem. Sonra 2 sinde tekrar o gelicek 4 üne kadar da benim yanımda,4 ünde gidip 3 ay sonra yine gelicek inşallah. O zaman geldiğimide söz nişan yapalım, ocakda da sen bitirince okulu tekrar geleyim düğün yapalım diye kıstırmaya başladı beni iyice.. Sanırım bu kararı vermek için artık çok az vaktim kaldı... Düşünmeye başlamalıyım galiba...

Kızlar selam sevgilimi askere yolladım yarın 2 hafta oluyor ama çok özledim şimdiden
Seneye bu zamanlardada düğün için gün sayıyor olucaz die kendimizi avutmaya çalışıyoruz...Tahminen eylülün ilk haftasonu olucak bakalım kısmetse... Ben hazır o yokken çeyiz hazırlığıma devam ediyorum... Bu da çeyiz topiğim :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...9-2012-gelini-buselincikin-ilk-ceyizleri.html

fikirlerinizi bekliyorum :)

canmmmm yaaa bizde 3 ayda bir minimum 7 hafta kesintisiz bereaber oluyoruz ama....askerlik girdi araya gidip gelemedikkkk

bizdede kisitli isteee....17.ekimden-02 kasima kadar türkiyede olucam bu sürede tanisma, isteme, ve nisan olacak

ayyyy canim benim hosgeldinnnnn

Allahim hakkinda hayirlisini kilsin....bende asker bekliyorum son 23 gün kaldi sükür ilk iki ay komaliktim ama simdi düsününce okadarda kötü egilmis diyorummm...Allahim sabir versin

oda ne kiii foto kesin görmek isteriz o ayriii:87:

canmmmm yaaa bizde 3 ayda bir minimum 7 hafta kesintisiz bereaber oluyoruz ama....askerlik girdi araya gidip gelemedikkkk

bizdede kisitli isteee....17.ekimden-02 kasima kadar türkiyede olucam bu sürede tanisma, isteme, ve nisan olacak

eneeeeee bizim senle baya benzermiş durumlar:) bizde de şimdi abime kız söz nişan yapıyoruz ikisi aynı zamanda çok pis olucak hele ki sonsuza dek evlenmeyip babamla yaşamam gerekir zihniyetinde olan bir babaylayım ben

Ayyy ben hep görünce aklıma balımın geldiği şeyleri alıyorum o yokken. Gelince veriyorum. Gerçi daha 1 kere yaptım şimdiye kadar ama bu seferde kendi kendine birikmiş bişeyler heee beyoğlu çulukatası,sipsi,kamış nesquick gibi şeyler.. yarın akşam fotolarım:)

ben şimdik çıkıyorum kızlar. Görüşürüz. Mutlu kalın inşallaaahhhhhh...

ayyyy canim benim hosgeldinnnnn

Allahim hakkinda hayirlisini kilsin....bende asker bekliyorum son 23 gün kaldi sükür ilk iki ay komaliktim ama simdi düsününce okadarda kötü egilmis diyorummm...Allahim sabir versin

benim jetonumda yeni yeni düşüyor işte, tişortunu koklamaktan bi hal oldum bizim 146 günümüz var..puff geçermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…