- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.141
baharrrrrrr daha önce anlttın mı ben mi hatırlamıyorum tekrar ettirdiysem kusura bakma canım bişi sorcam.sen neden böle uzun nişanlı kaldınki
bız aynı unıde okuduk tatlım aynı sehıre gdınce dogal olarak aıleler artık adını koyalım dedıler... ee 1 yıl oyle gectı zaten gelır gelmez de askere gıttı asker yolu bekledık 1 yıl da oyle.. 1 yıl da ıs aradı bu sene buldu ama durumlar ıyı olmadıgı ıcın acele etmeyelım bu kadar bekledık madem 1 sene daha bekleyelım yavas yavas sındıre sındıre yapalım dugunu dedık
kızlar güzel bi haberim var altın 98 liraya düşmüş bugün şok düşüş diyolar bugün yapsakmı ya bilezikleri bilemedim valla
98 mi??? 161 tl cnm (=
evet canim geciyorrrrrrr ben askimla konusmadan bir gün degil bir saati geciremezdim deidgim gibi ilk iki ay gözlerim yasli yasli gezdim bugün uyandim Aman Allahim 23 gün kalmis ne cabuk gecti diyorum üzme sen tatli canini nerede yapiyor nisanlin askerligini`??benim jetonumda yeni yeni düşüyor işte, tişortunu koklamaktan bi hal oldumbizim 146 günümüz var..puff geçermi
sagol bebeimmm eveeet artik tek uyumak uyanmak yok kocislerin koynunda uyanicaz insallahKızlar Allah kavuştur hepinizi.
Sizi böyle görünce ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum ben nişanlımla aynı şehirde oturuyorum ve biz bir görüşmesek çok özlüyoruz.
Allah sabır versin ama 1 sene sonra hepimiz hep sevdiğimizin yanında olucaz en güzeli bu galiba bu günler geçecek
aynen aynen bendede öyle su aralar ama gelsin cok özledimmmasker yolu bekleyen kızlar Allah tez zamanda kavuşturur inşallah sizleri benim nişanlımda 4 yıl önce gitmişti ilk zamanlar ağlamaktan ölüyodum sonra zamanla alıştım gelince aaa niye bukadar üzülmüşüm dedim sanki zaman ççabuk geçmiş gibime geldi gelince herşey unutuluyo yani sabredin kızlar Allah mükafatını vercek sonra
ayyyyy kactikiii benim hic haberim yokkk saskoloz muyum neyimm:18:kızlar güzel bi haberim var altın 98 liraya düşmüş bugün şok düşüş diyolar bugün yapsakmı ya bilezikleri bilemedim valla
98 mi??? 161 tl cnm (=
selam kızlarrr nasılsınızzz?
Altının gram fiyatıdır 98tl. dün 104tl di çünkü gramı
ewet ewet geçiyor di mi şekerim... biz de kocişle 1 dk ayrı kalmazdık, gece gündüz birlikteydik, ama bak 6 aydır yalnızım.. İlk 3-4ay çok zordu, şimdi biraz biraz alıştım... şafağımız 269 olmuş, inanamadım bugün görünce... yaa işte buna bile sevinir hale geldimevet canim geciyorrrrrrr ben askimla konusmadan bir gün degil bir saati geciremezdim deidgim gibi ilk iki ay gözlerim yasli yasli gezdim bugün uyandim Aman Allahim 23 gün kalmis ne cabuk gecti diyorum üzme sen tatli canini nerede yapiyor nisanlin askerligini`??
sagol bebeimmm eveeet artik tek uyumak uyanmak yok kocislerin koynunda uyanicaz insallah
aynen aynen bendede öyle su aralar ama gelsin cok özledimmm
ayyyyy kactikiii benim hic haberim yokkk saskoloz muyum neyimm:18:
98 mi 161 mi sasirdimmmm
geçmiş olsun canım...selam kizlar anca gelebildim nasilsiniz?
benim gözüm iyilesti cok süküüür =)
neee???
selam kizlar anca gelebildim nasilsiniz?
benim gözüm iyilesti cok süküüür =)
neee???
ewet ewet geçiyor di mi şekerim... biz de kocişle 1 dk ayrı kalmazdık, gece gündüz birlikteydik, ama bak 6 aydır yalnızım.. İlk 3-4ay çok zordu, şimdi biraz biraz alıştım... şafağımız 269 olmuş, inanamadım bugün görünce... yaa işte buna bile sevinir hale geldim
geçmiş olsun canım...
ewet yaa altın düşmüşş, yarın da bu fiyat olsa da maaşımı alınca alsam hemen keşke
sagol canim cok tesekkür ederim..
ama altin ne ara o kadar cikmis?
biz temmuzda türkiyedeyken 79TLydi grami ya..
inanilir gibi degil..
peki ne diyolar devam düsebilir mi ?
geçmiş olsun canım evet yaa düştü altın valla çok sevindirik oldum.kardeşimde küçük altın 160ken almıştı 180 e çıktı diye sevinirken düşünce beni aradı abla altın nerdeydi satcam diyo
aman Allahim 107ye cikmis öylemi ben uyuyorum yahu kizlar..
seneye yaza kadar insaAllah düser yoksa vay halimize..
cumhuriyet altini ne kadar peki? 600TL diye duydum en son?
ondan haberim yok canım.sen harbiden nerdeysin kız
hee bişi dicem biz senle hemşeri sayılırız biliyon dimi ben orduluyum sen trabzonlu uşak
cidden ya ben euro TL dövizini takip ediyorum da altini hiiic düsünmedim =))
euro hala 2,5 mi?
sahimi hemsoyiz yani
walla bilemiyorum canım, inşallahh biraz daha düşer de altınlanırız...
sagol canim cok tesekkür ederim..
ama altin ne ara o kadar cikmis?
biz temmuzda türkiyedeyken 79TLydi grami ya..
inanilir gibi degil..
peki ne diyolar devam düsebilir mi ?
hımmm o zaman biraz daha bekleyelim altın almak içincanım gramı 107-108 kadar çıktı.bugün şok düşüş dahada düşcek diyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?