- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.161
canım bilmiyorum ama burda da hemen hemen aynı fiyatlara denk gelir. oradan almak daha mantıklı olabilir yanikizlar yardim lütfen =)
resmini kopyalayamiyorum linke tiklayip bakarmisiniz
bu blender setini burdan 50€ ya alabiliyorum
türkiyede ne kadarada alabilirim
burdan alsam daha uygun olur heralde hm?
link su
Philips - Viva Collection Stabmixer 650kkW, mit Messbecher, Schneebesen und Zerkleinerer - HR1613/00 - Stabmixer - Entsafter und Mixer - Haushaltsgeräte
iyi akşamlarr:80:iyi aksamlar kızlar yarın görüşmek üzere
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatliisss hosgeldin nerelerdesin sen bakimmmmmmm
giremedim bugün tatlım yaaaa moralım de bozuk zaten hıcbsy oldugu da yok ama anlam veremıyorum
ben sımdı cıkıyorum kızllaarrr kendınıze ıı bakın benım ıcın de dua edın lutfen su sıkıntım gecsın moralım duzelsın ıyı degılım yoksa :85::85:
giremedim bugün tatlım yaaaa moralım de bozuk zaten hıcbsy oldugu da yok ama anlam veremıyorum
ben sımdı cıkıyorum kızllaarrr kendınıze ıı bakın benım ıcın de dua edın lutfen su sıkıntım gecsın moralım duzelsın ıyı degılım yoksa :85::85:
kizlar yardim lütfen =)
link su
Philips - Viva Collection Stabmixer 650kkW, mit Messbecher, Schneebesen und Zerkleinerer - HR1613/00 - Stabmixer - Entsafter und Mixer - Haushaltsgeräte
canim bende ordan al burdakilerin bazilari made in turkey oluyo :) made in germany daha iyidir:))
evet canim geciyorrrrrrr ben askimla konusmadan bir gün degil bir saati geciremezdim deidgim gibi ilk iki ay gözlerim yasli yasli gezdim bugün uyandim Aman Allahim 23 gün kalmis ne cabuk gecti diyorum üzme sen tatli canini nerede yapiyor nisanlin askerligini`??
Erzincanda canım yarın yemin töreni var Ağrı Doğubeyazıt a geçicekbugünde bitti sayılır 145 gün kaldı
Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara
Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara
bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin
kızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
kizlar yardim lütfen =)
link su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?