2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım bilmiyorum ama burda da hemen hemen aynı fiyatlara denk gelir. oradan almak daha mantıklı olabilir yani

iyi aksamlar kızlar yarın görüşmek üzere​
iyi akşamlarr:80:

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatliisss hosgeldin nerelerdesin sen bakimmmmmmm

giremedim bugün tatlım yaaaa moralım de bozuk zaten hıcbsy oldugu da yok ama anlam veremıyorum

ben sımdı cıkıyorum kızllaarrr kendınıze ıı bakın benım ıcın de dua edın lutfen su sıkıntım gecsın moralım duzelsın ıyı degılım yoksa :85::85:

bahar canim ne oldu bi sorun mu var ??

bahar canim ne oldu bi sorun mu var ??

canim bende ordan al burdakilerin bazilari made in turkey oluyo :) made in germany daha iyidir:))

tatlimmm yaa iyi aksamlarrrr insallah yarina biteeer gecer gider bu moral bozuklugu:44:

Erzincanda canım yarın yemin töreni var Ağrı Doğubeyazıt a geçicek bugünde bitti sayılır 145 gün kaldı

Son düzenleme:
Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara

Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara

beraber uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup uzun seneler görürsünüz inş canım
bebişlere ad takma topiklerinide görürüs inş

bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin

günaydııınnnnnn

bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin

aminnnn

kızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.

aminnnnn

Fiyatta pek bir değişiklil olacağanı sanmıyorum ama heşeyini ordan buraya getirmekte zorlanmazsan tabiki canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…