- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.181
bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin
kızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
günaydın kızlarrrrrrrrtatil geldi yuppiiii tek sorun midem bulanıyo agrıyo acayip bişi
Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara
bahar canim ne oldu bi sorun mu var ??
tatlimmm yaa iyi aksamlarrrr insallah yarina biteeer gecer gider bu moral bozuklugu:44:
Herkese merhaba Bende 2012 gelin adayıyım
günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun insaAllah..
kizlar ütüye gelince burada daha uygun sanirim eburm da 360TL ye philipsin ütüsünü almis..
simdi ki euro fiyati ile 144€ yapar bu ve ben bu fiyata üc tane ütü alirim burdan =))
kizlar bir sorum daha olacak ev kurdan alis veris yapan var mi aranizda?
Herkese merhaba Bende 2012 gelin adayıyım
evkur muthiş pahalı bır yer cnm. mesela karacada kendı yerınde kahwaltı seti 220 tl orda aynısı 260 tl o da peşin fıyatı..taksıtlı olnca 280 dıor..karaca 220 yi 12 ay taksıt yapıor kredi kartına..asla tavsıye etmem evkur u
aa gercekten mi tüh ya :S
peki baska ceyizlik bakabilecegim yerler biliyormusunuz?
internetten arastirmak istiyorum cünkü biraz..
cnm her markanın kendı sıtesine bak mesela porland. onlie anlışwerişide war. karaca tum modellerini görebılrısn sitede.hısar emsan .tum bu markaların kendı sıteleri ve çeyiz seti kampanyaları oluor.sitede kampyanları görebılıosn. yatak prtusu falan ıstersen taç ın olıne alışwerişide war..dier çeyizsiteleri 1 liralık şeyi 5 liraya satıor.şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm aklıma gelen olursa yıne yazarm
cok tesekkür ederim dün ben kütahya ve karacanin sayfasina baktim ama fiyat listesi bulamadim..
tac ve emsaya bakayim bi neler varmis =)
fiyat listesi olmuor cnm ewet :) model ve kampanyaları gprmen açısından dedim .fiyat için porlanda bakalbılırsn.online alışveriş yaz orda fiyatlarıyla tum urunler çıkıor. ykm ve boyner de de war .
hoşgeldin canım aramıza
Allah tamamına erdirsin inşallah
tamam cok tesekkür ederim oraya bi bkayim =)
tmm cnm bn aklıma gedlkçe sana özel den de yazarm :)
hoşgeldin canım aramıza
Allah tamamına erdirsin inşallah
selam.
hayırlısıyla olur inşallah
inşallah... artık beklemektende sıkılıyor insan:97: kasımda 1 yıl olucak nişanlanalı ..
inşallah... artık beklemektende sıkılıyor insan:97: kasımda 1 yıl olucak nişanlanalı ..
günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun insaAllah..
kizlar ütüye gelince burada daha uygun sanirim eburm da 360TL ye philipsin ütüsünü almis..
simdi ki euro fiyati ile 144€ yapar bu ve ben bu fiyata üc tane ütü alirim burdan =))
kizlar bir sorum daha olacak ev kurdan alis veris yapan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?