2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin

amiinn canımm inşallahh... Allah tüm günahlarımızı affetsin inşallahh...

kızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.

ammiin canım cümlemizin inşallah...

günaydın kızlarrrrrrrr tatil geldi yuppiiii tek sorun midem bulanıyo agrıyo acayip bişi

aynen tatlım tatil geldi yarın öğlene kadar uyuyacağım inşallah aşkım da yarın 8e kadar mesaiye kalıyormus ben de oglen kalkar anacazımla evleri temizlerim 2 gün paso temizlik zaten ama olsun en azından öğlene kadar uyuyacağım geçmiş olsun tatlım ya üşüttün sanırım mideni dikkat et kendine ben bu ramazan ağzıma bir yudum soğuk su koymadım çünkü direk mideme vuruyor .. iinşallah tez vakitte gecer tatlım miden...

Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara

happy birthdayy buuraaakkk hiç yabancı gelmedi
Birlikte daha nice nice mutlu yıllara tatlım inşallah heeeppp mutlu olunn

bahar canim ne oldu bi sorun mu var ??

sorun yoktu tatlım da nedense ıcım sıkılıyordu ama bugun bomba gibiyim Allaha şükürr

tatlimmm yaa iyi aksamlarrrr insallah yarina biteeer gecer gider bu moral bozuklugu:44:

geçti bitti gitti tatlım Allaha şükür

günaayyddıınn gelincikler

Bugün çok mübarek bir gün 1000 günden daha hayırlı bir gün.. Allahımıza hamd olsun bizi böyle bir güne sağ salim eriştirdi.. Bugün insanoğlunun kadrinin bilindiği gün. Allah bu gece söylediğimiz her duayı her tövbeyi her haceti dinleyecek ve bizleri geri çevirmeyecek inşallah. Dualarımız kabul günahlarımız affolur inşallah... Bu akşam dualarımız arasında birbirimize ve hatta yuva kuracak herkese dua etmeyi unutmayalım.. Tüm müslüman aleminin kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...

Son düzenleme:
günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun insaAllah..

kizlar ütüye gelince burada daha uygun sanirim eburm da 360TL ye philipsin ütüsünü almis..

simdi ki euro fiyati ile 144€ yapar bu ve ben bu fiyata üc tane ütü alirim burdan =))

kizlar bir sorum daha olacak ev kurdan alis veris yapan var mi aranizda?

evkur muthiş pahalı bır yer cnm. mesela karacada kendı yerınde kahwaltı seti 220 tl orda aynısı 260 tl o da peşin fıyatı.. taksıtlı olnca 280 dıor..karaca 220 yi 12 ay taksıt yapıor kredi kartına..asla tavsıye etmem evkur u

aa gercekten mi tüh ya :S

peki baska ceyizlik bakabilecegim yerler biliyormusunuz?

internetten arastirmak istiyorum cünkü biraz..

aa gercekten mi tüh ya :S

peki baska ceyizlik bakabilecegim yerler biliyormusunuz?

internetten arastirmak istiyorum cünkü biraz..

cnm her markanın kendı sıtesine bak mesela porland. onlie anlışwerişide war. karaca tum modellerini görebılrısn sitede.hısar emsan .tum bu markaların kendı sıteleri ve çeyiz seti kampanyaları oluor.sitede kampanyaları görebılıosn. yatak ortusu falan ıstersen taç ın olıne alışwerişide war..dier çeyizsiteleri 1 liralık şeyi 5 liraya satıor.şimdilik aklıma gelenler bunlar cnm aklıma gelen olursa yıne yazarm

Son düzenleme:

cok tesekkür ederim dün ben kütahya ve karacanin sayfasina baktim ama fiyat listesi bulamadim..

tac ve emsaya bakayim bi neler varmis =)

cok tesekkür ederim dün ben kütahya ve karacanin sayfasina baktim ama fiyat listesi bulamadim..

tac ve emsaya bakayim bi neler varmis =)

fiyat listesi olmuor cnm ewet :) model ve kampanyaları gprmen açısından dedim .fiyat için porlanda bakalbılırsn.online alışveriş yaz orda fiyatlarıyla tum urunler çıkıor. ykm ve boyner de de war .

Philipsin ütüleri çok iyi canım uygun bir faiyata bulursan al derim.
Evkur hem pahalı hemde elektronik eşya kesinlikle ordan alınmaz çevremde ne kadar kişi ordan aldıysa hemen bozluluyor birde garanti kapsamlarında sorun oluyor.
Sen velenince Türkiyedemi yaşayacaksın canım?

SELAM KIZLAR Kadir geceniz mubarek olsun .Allah dualarinizi kabul etsin. hayirlara vesile olsun...
baharcimmmmmm SIKINTININ gecmesine sevindim banada arada basiyo bi sikinti:)) gunaydin bu arada
kocaelim.. utu yu bence sen orrdan al hata elektirik aletlerinden ne varsa ordan supurgeni ordan getirebilirsin benim yengem getirdi. mielenin acaip guzel burda cok pahali o marka. ben evkurdan yapmistim alisveris nakit param olmadigi icin yapmistim jumbo cay setimi ve tac bornozumu ordan almistim ama kendi paylarini fiyata yansitiyorlar. sen her markanin kendi magzalarina git karacanin. kutahya porselenin hisarin hepsinin kendi magzalarida var satis bayilikleride var . ole yerlerde ya kredi karti yada nakit odeme olmasi gerekiyr.ama evkur evve vs ceyiz yerlerinde senet taksit imkanin oluyo ama faizide oluyor.
yeni gelen gelincikk hosgeldin aramiza ALLAH herseyi gonlune gore verir insallah...

bugun kocisin dogum gunu ama yine burda yok . gece saat 00.00 da camera actik bi tane mum yaktim hehhehe iyiki dogdun askim dedim onun yerinede ben ufledim hahahhaa:) ama cok mutlu oldu .. neysee ve bide cok heycanliyim kayinvalidem bana hediye almis .nisanlimin kuzeninin dugunu var onun icin SIK bir elbise almis.. cok merak ediyorum yarinda kocis bayramlik alicak pazar gunude babam bayramlik alicak :) bide haslik verirlerse hahahaha super olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…