- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.201
1 yıl mıbizim uc bucuk yıl oldu canım nısanlanalı ve seneye evlenecegız daha sen düşün yanıı
Philipsin ütüleri çok iyi canım uygun bir faiyata bulursan al derim.
Evkur hem pahalı hemde elektronik eşya kesinlikle ordan alınmaz çevremde ne kadar kişi ordan aldıysa hemen bozluluyor birde garanti kapsamlarında sorun oluyor.
Sen velenince Türkiyedemi yaşayacaksın canım?
ebrum enistenin dogum günü kutlu olsun =)
evet evet ben türkiyeye yerlesicem insaAllah =)
suan fiyat karsilastirmasi yapiyorum philipsin fiyatlari hemen hemen ayni bura ile aradai bi 10-20 lira fark var..
braun ve siemens ürünlerine baktim ama philips en cok hosuma gitti.. [/QUOTE
Ben fiyatını hiç düşünmeden direk philips aldım canım evdede onu kullanıyoruz ve buhar hacmi çok iyi canım
sen yoksa Kocaelinemi gelin geliyorsun
ebrum enistenin dogum günü kutlu olsun =)
evet evet ben türkiyeye yerlesicem insaAllah =)
suan fiyat karsilastirmasi yapiyorum philipsin fiyatlari hemen hemen ayni bura ile aradai bi 10-20 lira fark var..
braun ve siemens ürünlerine baktim ama philips en cok hosuma gitti.. [/QUOTE
Ben fiyatını hiç düşünmeden direk philips aldım canım evdede onu kullanıyoruz ve buhar hacmi çok iyi canım
sen yoksa Kocaelinemi gelin geliyorsun
ben fiyatlarini mecburen düsünüyorum euro da baya bi cikti cünkü hem uygun olsun hem kaliteli olsun diyorum =))
evet ben kocaeline geliyorum sen nerdesin peki?
canlar herkese selammmm...kadir geceniz mübarek olsun birbirimize bol bol dualar delim (= bu yıl bitsin hayırlısıyla gelsin artık 2012düğünüme 8 ay var sanki 8 yıl varmış gibi geliyoooo (= sizede öylemi oluo kızlar
ben fiyatlarini mecburen düsünüyorum euro da baya bi cikti cünkü hem uygun olsun hem kaliteli olsun diyorum =))
evet ben kocaeline geliyorum sen nerdesin peki?
o zaman komşu olucaz:) ben kocaelinde yaşıyorum ev evlenincede burda yaşıycam inş.:)))
Eki Görüntüle 247513
arzum ar 161 soprano max multi blender seti 120 TL
kizlar ben arzum markasini unutmusum..
deneyimi olan var mi arzum tavsiye edermisiniz?
o zaman komşu olucaz:) ben kocaelinde yaşıyorum ev evlenincede burda yaşıycam inş.:)))
sahimiii yasasin neresinde yasiyosun?
ebrum ben süpürge makinesini ankaradan aldiriyorum 1800TL alerjiye karsi bi makine benim alerjim var cünkü..
yani birisi arzumu tavsiye ediyor birisi etmiyor öylemi =))
sahimiii yasasin neresinde yasiyosun?
ebrum ben süpürge makinesini ankaradan aldiriyorum 1800TL alerjiye karsi bi makine benim alerjim var cünkü..
yani birisi arzumu tavsiye ediyor birisi etmiyor öylemi =))
Şuan derincede oturuyorum fakat evimi izmite merkezde tutmayı düşünüyorum.
sen nerede olacaksın?
ben gebzede olucam fatovas sen gebze centere geldiginde bende izmit fuara geldigimde bulusurz
kocaelinde ki hayatindan memnunmusun ?? cok merak ediyorum nasil bir yer diye.. en son cocuklugumda gördüm..
kizlar cok soru soruyorum =) ama tekonosadan alis veris yapan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?