2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

SELAM KIZLAR Kadir geceniz mubarek olsun .Allah dualarinizi kabul etsin. hayirlara vesile olsun...
baharcimmmmmm SIKINTININ gecmesine sevindim banada arada basiyo bi sikinti:)) gunaydin bu arada
kocaelim.. utu yu bence sen orrdan al hata elektirik aletlerinden ne varsa ordan supurgeni ordan getirebilirsin benim yengem getirdi. mielenin acaip guzel burda cok pahali o marka. ben evkurdan yapmistim alisveris nakit param olmadigi icin yapmistim jumbo cay setimi ve tac bornozumu ordan almistim ama kendi paylarini fiyata yansitiyorlar. sen her markanin kendi magzalarina git karacanin. kutahya porselenin hisarin hepsinin kendi magzalarida var satis bayilikleride var . ole yerlerde ya kredi karti yada nakit odeme olmasi gerekiyr.ama evkur evve vs ceyiz yerlerinde senet taksit imkanin oluyo ama faizide oluyor.
yeni gelen gelincikk hosgeldin aramiza ALLAH herseyi gonlune gore verir insallah...

bugun kocisin dogum gunu ama yine burda yok . gece saat 00.00 da camera actik bi tane mum yaktim hehhehe iyiki dogdun askim dedim onun yerinede ben ufledim hahahhaa:) ama cok mutlu oldu .. neysee ve bide cok heycanliyim kayinvalidem bana hediye almis .nisanlimin kuzeninin dugunu var onun icin SIK bir elbise almis.. cok merak ediyorum yarinda kocis bayramlik alicak pazar gunude babam bayramlik alicak :) bide haslik verirlerse hahahaha super olucak

ebrum enistenin dogum günü kutlu olsun =)

evet evet ben türkiyeye yerlesicem insaAllah =)

suan fiyat karsilastirmasi yapiyorum philipsin fiyatlari hemen hemen ayni bura ile aradai bi 10-20 lira fark var..
braun ve siemens ürünlerine baktim ama philips en cok hosuma gitti..

canlar herkese selammmm...kadir geceniz mübarek olsun birbirimize bol bol dualar delim (= bu yıl bitsin hayırlısıyla gelsin artık 2012 düğünüme 8 ay var sanki 8 yıl varmış gibi geliyoooo (= sizede öylemi oluo kızlar

geliyo gelyo banada ole geliyo :))) sabirsizlaniyorum artik bi uyusam bi kalksam 2012 olmmus dugunumede 2 gun kalmis olsun hehehehehhehe

kocelim arzumu ben peek beyenmiyorum kayinvalidemdede var o supurgecen hic guzel cekmiyo acikcasi . ben simensden aldim 400 tl ye inanilmaz cekim gucu var ve kit ses yok .. arzumun hic biseyini beyenmiyorum.tercih meselesi.. utudede philips diyorum baska bisey demiyorum : )
kizlar ben arzum markasini unutmusum..

deneyimi olan var mi arzum tavsiye edermisiniz?[/COLOR][/I][/QUOTE]

ben gebzede olucam fatovas sen gebze centere geldiginde bende izmit fuara geldigimde bulusurz

kocaelinde ki hayatindan memnunmusun ?? cok merak ediyorum nasil bir yer diye.. en son cocuklugumda gördüm..

kizlar cok soru soruyorum =) ama tekonosadan alis veris yapan var mi?

Eki Görüntüle 247532

nüans 9 parca teflon tencere seti 185TL

2 Prç Derin Tencere 18 Cm
2 Prç Derin Tencere 20 Cm
2 Prç Derin Tencere 24 Cm
2 Prç Basık Tencere 26 Cm
1 Prç Tava 26 Cm

Eki Görüntüle 247538

cem 3lü teflon tava seti 36TL

* 18 cm. Cem protiko tava
* 22 cm. Cem protiko tava
* 26 cm. Cem protiko tava

tavsiye edermisiniz kizlar?

Son düzenleyen: Moderatör:

ben yapıorm arada sırada buyuk teknosa ındırımı dıye bışey yapıorlar uygn oluor..ama garnti konusunda pek iyi değillermiş dıye duydm...çoğu zaman tamıratlı urunleride sıfır gbı satıorlarmış malesef..en iyisi herşeyi kendı bayısınden almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…