- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.221
ben gebzede olucam fatovas sen gebze centere geldiginde bende izmit fuara geldigimde bulusurz
kocaelinde ki hayatindan memnunmusun ?? cok merak ediyorum nasil bir yer diye.. en son cocuklugumda gördüm..
kizlar cok soru soruyorum =) ama tekonosadan alis veris yapan var mi?
geliyo gelyo banada ole geliyo :))) sabirsizlaniyorum artik bi uyusam bi kalksam 2012 olmmus dugunumede 2 gun kalmis olsun hehehehehhehe
benimde tam net belli değil cnm ama 25 26 nisan gibi tasarlıyoruz ben daha nişan bilemm yapmadımneslihan hosgeldin benim daha dügün tarihim bile net degil ona ne dersin =))
kocelim arzumu ben peek beyenmiyorum kayinvalidemdede var o supurgecen hic guzel cekmiyo acikcasi . ben simensden aldim 400 tl ye inanilmaz cekim gucu var ve kit ses yok .. arzumun hic biseyini beyenmiyorum.tercih meselesi.. utudede philips diyorum baska bisey demiyorum : )
kizlar ben arzum markasini unutmusm
ütüde philipsi tek geçerim..süpürgeside öyle diyolar kullanmadım ama annemin arkadaşı demişti markasını öğrenirim
dogum günü kutlu olsun enisteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nice nice yillara bi dahaki dogum gününde evli olacksiniz insallaahhhBugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara
gecmis olsun canim benimmmmmmmm ooooh simdi gel keyfim gel ben halaa ril haril calisiyorummmgünaydın kızlarrrrrrrrtatil geldi yuppiiii tek sorun midem bulanıyo agrıyo acayip bişi
amiiiiiiiin canim benim birbirimizede dua edelimmmbu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin
amiiiiiiin canim benimmmkızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
günaayyddıınn gelincikler
Bugün çok mübarek bir gün 1000 günden daha hayırlı bir gün.. Allahımıza hamd olsun bizi böyle bir güne sağ salim eriştirdi.. Bugün insanoğlunun kadrinin bilindiği gün. Allah bu gece söylediğimiz her duayı her tövbeyi her haceti dinleyecek ve bizleri geri çevirmeyecek inşallah. Dualarımız kabul günahlarımız affolur inşallah... Bu akşam dualarımız arasında birbirimize ve hatta yuva kuracak herkese dua etmeyi unutmayalım.. Tüm müslüman aleminin kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...
günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun insaAllah..
kizlar ütüye gelince burada daha uygun sanirim eburm da 360TL ye philipsin ütüsünü almis..
simdi ki euro fiyati ile 144€ yapar bu ve ben bu fiyata üc tane ütü alirim burdan =))
kizlar bir sorum daha olacak ev kurdan alis veris yapan var mi aranizda?
Herkese merhaba Bende 2012 gelin adayıyım
SELAM KIZLAR Kadir geceniz mubarek olsun .Allah dualarinizi kabul etsin. hayirlara vesile olsun...
baharcimmmmmm SIKINTININ gecmesine sevindim banada arada basiyo bi sikinti:)) gunaydin bu arada
kocaelim.. utu yu bence sen orrdan al hata elektirik aletlerinden ne varsa ordan supurgeni ordan getirebilirsin benim yengem getirdi. mielenin acaip guzel burda cok pahali o marka. ben evkurdan yapmistim alisveris nakit param olmadigi icin yapmistim jumbo cay setimi ve tac bornozumu ordan almistim ama kendi paylarini fiyata yansitiyorlar. sen her markanin kendi magzalarina git karacanin. kutahya porselenin hisarin hepsinin kendi magzalarida var satis bayilikleride var . ole yerlerde ya kredi karti yada nakit odeme olmasi gerekiyr.ama evkur evve vs ceyiz yerlerinde senet taksit imkanin oluyo ama faizide oluyor.
yeni gelen gelincikk hosgeldin aramiza ALLAH herseyi gonlune gore verir insallah...
bugun kocisin dogum gunu ama yine burda yok . gece saat 00.00 da camera actik bi tane mum yaktim hehhehe iyiki dogdun askim dedim onun yerinede ben ufledim hahahhaa:) ama cok mutlu oldu .. neysee ve bide cok heycanliyim kayinvalidem bana hediye almis .nisanlimin kuzeninin dugunu var onun icin SIK bir elbise almis.. cok merak ediyorum yarinda kocis bayramlik alicak pazar gunude babam bayramlik alicak :) bide haslik verirlerse hahahaha super olucak
bende öyle yapicam sanirim suan haril haril düsünüyorummm askim i gelsin askerden konuuscaz bunlari hani teklifimi aldiktan sonra simdi sadwece o konusuyor ben plan yapmiyormus gibi yapiyorummm o teklif etsin öncebenimde eylul 26 da 1 yil olucak ama ben nisan yapmadim soz nisan gibi oldu.. iki bi masrafa gerek yok dedim ailelere ondan yapmadik seneye dugun iste pof bu yil bitcekmi ya
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hopppp bhemencicik saglikli sag salim ulasalim 2012 yeeecanlar herkese selammmm...kadir geceniz mübarek olsun birbirimize bol bol dualar delim (= bu yıl bitsin hayırlısıyla gelsin artık 2012düğünüme 8 ay var sanki 8 yıl varmış gibi geliyoooo (= sizede öylemi oluo kızlar
yooook 2 gün degilde 1 hafta kalmis olsaa pazarliga bakgeliyo gelyo banada ole geliyo :))) sabirsizlaniyorum artik bi uyusam bi kalksam 2012 olmmus dugunumede 2 gun kalmis olsun hehehehehhehe
kocişler bunları okusa ammada evlenmeye meraklıymış bizim hatunlar derler
benimde tam net belli değil cnm ama 25 26 nisan gibi tasarlıyoruz ben daha nişan bilemm yapmadımekimdede nişan inşallah..burdan nişan kıyafetimi falan paylaşıcam zaten sizlere
kiz sen nisanli kalmaktan sIkildin biz nisanliligin tadini bile cikaramadik
1 yıl mıbizim uc bucuk yıl oldu canım nısanlanalı ve seneye evlenecegız daha sen düşün yanıı
Kizlaaaar kadir gecemis mübarek olsun hayirlara vesile olsun insallaahh.....
Birbirimize cok cok dua edelimmmmm hepimiz hayallerimize kavusalim insallahh
benim kocis hastaloanmis dedigim gibi
cigerlerini midesini üsütmüs hastaneye götürmüsler serum falan sonra hooop yine nöbet allahim bitsede su askerlik sag salim gelsede askim kurtulsammmmm:84:
Eki Görüntüle 247565
Allah her mü'mine bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip eylesin inşallah. Ben nişanlımla 8 ekim 2007'de böyle bir kadir gecesinde konuşmaya başlamıstım ve hep bu yüzden onun benim için hayırlı olacağına inanmıştım arkadaşlar şu an nişanlımdan ayrılmış durumdayım pazartesi günü yüzüklerimi çıkarıp attım affedemeyeceğim bisey yaptı çünkü ve o günden beri çok kötü haldeyim onsuz nefes bile alamıyorum dün bizi barıştırmak için ablaları geldi bugunde birlikte gelecekler ailemden özür dileyecekmiş lütfen benim için de dua edin arkadaşlar ailemle onun arasında kaldım ailemden özür dilese bile tekrar aynı seyi yapmasından korktugum için hala barışmaktan emin değilim lütfen benim için de dua edin:26::26::26:
Eki Görüntüle 247565
Allah her mü'mine bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip eylesin inşallah. Ben nişanlımla 8 ekim 2007'de böyle bir kadir gecesinde konuşmaya başlamıstım ve hep bu yüzden onun benim için hayırlı olacağına inanmıştım arkadaşlar şu an nişanlımdan ayrılmış durumdayım pazartesi günü yüzüklerimi çıkarıp attım affedemeyeceğim bisey yaptı çünkü ve o günden beri çok kötü haldeyim onsuz nefes bile alamıyorum dün bizi barıştırmak için ablaları geldi bugunde birlikte gelecekler ailemden özür dileyecekmiş lütfen benim için de dua edin arkadaşlar ailemle onun arasında kaldım ailemden özür dilese bile tekrar aynı seyi yapmasından korktugum için hala barışmaktan emin değilim lütfen benim için de dua edin:26::26::26:
geçmiş olsun enişteyee...sayılı gün çabuk geçerr düşüncesiyle yola çıkalımmm (=
Eki Görüntüle 247565
Eki Görüntüle 247565
sagol canim benim 3 haftamiz kaladi sükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?