2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tesekkürler kizlar..

nüans takimin fiyatini gittigidiyor dan baktim yani daha pahalida olabilir heralde sanirim..

bernardodan kahvalti takimi begendim iki tane.. ama bu konuda laf ebeligi yapmamak adina yeni bi konu acicam..

sizde bakar hangisi daha güzel diye söylersiniz =)

Almanyada nasıl bir yerde yaşıyorsun bilemiyorum ama gebze hem istanbula hemde izmite yakın bir yer o açıdan uygun fakat fazlasıyla sanayi olduğu için şehir anlamında çok gelişmiş değil.
Bir şekild alışacağını düşünüyorum çok kötü değil yani burda yaşamak

geliyo gelyo banada ole geliyo :))) sabirsizlaniyorum artik bi uyusam bi kalksam 2012 olmmus dugunumede 2 gun kalmis olsun hehehehehhehe
kocişler bunları okusa ammada evlenmeye meraklıymış bizim hatunlar derler
neslihan hosgeldin benim daha dügün tarihim bile net degil ona ne dersin =))
benimde tam net belli değil cnm ama 25 26 nisan gibi tasarlıyoruz ben daha nişan bilemm yapmadım ekimdede nişan inşallah..burdan nişan kıyafetimi falan paylaşıcam zaten sizlere

Son düzenleme:
Bugun askımın dogum gunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burdanda kutlmak ıstedım.bıtanem senı cok sevıyorummmmmmmmmmmmmm ıyıkı varsınn mutlu beraber yıllara
dogum günü kutlu olsun enisteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin nice nice yillara bi dahaki dogum gününde evli olacksiniz insallaahhh
günaydın kızlarrrrrrrr tatil geldi yuppiiii tek sorun midem bulanıyo agrıyo acayip bişi
gecmis olsun canim benimmmmmmmm ooooh simdi gel keyfim gel ben halaa ril haril calisiyorummm
bu gece allah'ın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği bir gecedir.
bu gecemiz hayırlara vesile olsun,allah'ım bu gecede hepimizin gönlüne göre versin
amiiiiiiiin canim benim birbirimizede dua edelimmm
kızlar günaydın.
herkesin kadir gecesi mübarek olsun ve bu gece yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
amiiiiiiin canim benimmm

amiiiiin insallaah evet evet birbirimizede dua edelim bu gece kesinlikleeee

amiiiin canim benimmmmm

Herkese merhaba Bende 2012 gelin adayıyım

hosgeldin tatlimmmmm

ne kadar tatli bir dogum günü kutlamasiiii o öyleeee cok sevinmistir Allahim bundan sonraki hic bir dogum gününüzü ayri gecirmez insallaaahhh yaninda kutlarsin dogum gününü
benimde eylul 26 da 1 yil olucak ama ben nisan yapmadim soz nisan gibi oldu.. iki bi masrafa gerek yok dedim ailelere ondan yapmadik seneye dugun iste pof bu yil bitcekmi ya
bende öyle yapicam sanirim suan haril haril düsünüyorummm askim i gelsin askerden konuuscaz bunlari hani teklifimi aldiktan sonra simdi sadwece o konusuyor ben plan yapmiyormus gibi yapiyorummm o teklif etsin önce
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hopppp bhemencicik saglikli sag salim ulasalim 2012 yeee
geliyo gelyo banada ole geliyo :))) sabirsizlaniyorum artik bi uyusam bi kalksam 2012 olmmus dugunumede 2 gun kalmis olsun hehehehehhehe
yooook 2 gün degilde 1 hafta kalmis olsaa pazarliga bak

aynen tatlim ebnisanligimi falan paylasicaaam burdaaa

aaaaa diger kizlarda paylassaaaaa nisanlanmis olanlar huuuu resim görmek istiyoruz bana delillerle gelin arkadasim

Kizlaaaar kadir gecemis mübarek olsun hayirlara vesile olsun insallaahh.....

Birbirimize cok cok dua edelimmmmm hepimiz hayallerimize kavusalim insallahh

benim kocis hastaloanmis dedigim gibi
cigerlerini midesini üsütmüs hastaneye götürmüsler serum falan sonra hooop yine nöbet allahim bitsede su askerlik sag salim gelsede askim kurtulsammmmm:84:

Allah her mü'mine bu mübarek geceyi en güzel şekilde değerlendirebilmeyi nasip eylesin inşallah. Ben nişanlımla 8 ekim 2007'de böyle bir kadir gecesinde konuşmaya başlamıstım ve hep bu yüzden onun benim için hayırlı olacağına inanmıştım arkadaşlar şu an nişanlımdan ayrılmış durumdayım pazartesi günü yüzüklerimi çıkarıp attım affedemeyeceğim bisey yaptı çünkü ve o günden beri çok kötü haldeyim onsuz nefes bile alamıyorum dün bizi barıştırmak için ablaları geldi bugunde birlikte gelecekler ailemden özür dileyecekmiş lütfen benim için de dua edin arkadaşlar ailemle onun arasında kaldım ailemden özür dilese bile tekrar aynı seyi yapmasından korktugum için hala barışmaktan emin değilim lütfen benim için de dua edin:26::26::26:

geçmiş olsun enişteyee...sayılı gün çabuk geçerr düşüncesiyle yola çıkalımmm (=

tatlim benim cok cok cokk üzüldümmmm

aranizda ne egcti bilmiyorum ama

Allahim insallah hakkinda hayirlisini kilar....bitanem benim dualarimiz seninlee

çok üzüldüm canım..affedemeyeceğim bişey derken ? çok özel değilse açsan belki daha rahatlatıcı cevaplar alırsın burdan
Allah hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah
kuzenim 6 yıl sevgili, 1 yıl nişanlı kaldı..ama çok şeyine göz yumdu değişir,düzelir,yapmaz dedi evlendiklerinin ilk günü çıkıp gelcekti düşün evine 3 yıllları bitti ve ramazandan sonra boşanıyorlar :105:

Allahım bu mübarek gecede tüm dualarımızı kabul etsin,hakkımızda herşeyin en hayırlısını versin .
En önemlisi de ben çevremde çok gördüm, rabbim hiçbirimizin gözünü kör etmesin ,görmemiz gerekenleri zamanında görmemizi nasip etsin

canım benim çok üzüldüm
ama bence en doğru karraı sen vereceksin ne yaptıysa bu senin sonraki hayatında karşıan çıkmayacak birşey ise barışmayı düşünbilirsin. Senin durumun şuan çook kötü sen ve nişanlın arasında olsaydı belki daha kolay olurdu ama ailler girince durum farklı oluyor. Yüreğine göre hareket etme derim ben gözün görerek hareket et mutlaka.
Allah yardımcın olsun canım

bende 3 yıl çıktım bi ay nişanlı kalmıştım bazen çoğu şeye göz yummak iyi olmuyo gerçkten..ve düşündümki ömrümün geri kalanını bu adamla geçirebilirmiyim dedim ve hayır cvbını aldığım anda nişanı attım hiçte pişman değilim..karşıma öyle birini çıkardıki Rabbim çok daha mutlu ve huzurluyum çok şükür..tabiki sana nişanı at demiyoruz canım yanlış anlama iyi düşün iyi karar ver..hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım

salihacım çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruz.
kızlar bu arada şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar heskese dizi izliyorumda giremeyebilirim daha

kızlar konu açtım ama burada da yazayım dedim. taksim şişli civarında düzgün bir kuaför arıyorum. yurt dışında olduğum için pek bilmiyorum orada kuaför falan. oralarda bildiğiniz bir kuaför varmı önerebileceğiniz. benim için önemli bir davet var dolayısıyla çok iyi bir şekilde gitmem gerekiyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Son düzenleme:
gelincikler valla 1 gün girmeince bisürü muhabbet kaçıyo ya. salihacım inşallah senin için hayırlı olan neyse bu olay öyle sonuçlanır inşallah çok üzdün valla beni bile.ebrucum nişanlının doğumgünü kutlu olsun inşallah nice doğumgünlerini hep birlikte geçirirsiniz. buarada herkesin kandili mübarek olsun inşallah hepimizin duaları kabul olur herşey dilediğimiz gibi olur. kkızlar buarada dün altının gramını 98lira diyodum bilezik içn şimdilik gramla ilgiliyizde ama bugün tekrar 101 lira olmuş bizde cumartesi alcaktık of ya. bide okurken neslihanın yani bursalı hemşerimin yorumu çok hoşuma gitti harbiden bizimkiler görrse bizim hatunlar ne meraklıymış evlenmeye dicekler ya. buarada baharcım senlede hiç karşılalşamıyoz burda 2 gündür

fatovas peki gebzede ki hava temiz mi? sanayi böglesi oldugu icin kesin temiz hava yoktur diye kuruntu ediyorum =)

saliha cok üzüldüm senin adina ama Rabbim insaAllah hakkinizda en hayirlisini nasip eder hersey gönlünce olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…