2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

işten çıkarışldım sebebini yazmaya dermanım yok diğer topiğe zor yazdım kızlar hayırlı iftarlar

Günaydın canım en kadar üzüldüm anlatamam çünkü benzer şeyi ben yaşamıştım hemde tam arife günü aynı şeyi bana yapmışlardı. Ama üzme kendini Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz emin
ol. Bayramdan sonra inşallah daha iyisini bulursun.

Sanayi bölgesi olduğu için evet havası biraz kötü ama dilovası tarafı daha kötü. Gbzenin iç kısımlarında değilde daha yerleşim yerlerinin olduğu bir yerde oturusan sorun olucağını sanmıyorum canım.

selam kizlar bugun fazla giremicem nisanlimin ailesi iftara gelicekler hazirlik yapicz.. bana aldiklari cicileride getircekler aksam resim yuklerim :) opuldunuzzzzz

günaydin kizlar

fatovas gebzenin tam olarak neresinde oturacagimizi bende bilmiyorum suan :s

bende ceyiz listemi tamamen temize cekiyorum aldiklarimi kenara yaziyorum sonra topice ekliycem tekrar..

hepinize hayirli bir gün dilerim..

Ne güzel şey bu evlilik hazılığı dün nişanlımla beraber bütün beyaz eşyalarımızı aldık. Öyle heycanlandımki onları kullanıcağımız zaman bir an önce gelsin diye dua ettim.
Allahım biran önce geçsin zaman

kizlar cok sanslisiniz..

ben ve nisanlim hasret cekmekten baska bisey yapmiyoruz..

uzaklik cok kötü..

hangi beyaz esyayi sectiniz?

selam kizlar bugun fazla giremicem nisanlimin ailesi iftara gelicekler hazirlik yapicz.. bana aldiklari cicileride getircekler aksam resim yuklerim :) opuldunuzzzzz

oyyyy cnaim benm aksami sabirsizlikla bekliyorum bende bugün b´giremiceeem sanirim dünde misafir vardi bugün bizmi davetliyiz bizemi davet vr bilemediimmm cicileri görelim aksam

ooo ebrucum girme bugün bayağı önemli mazeretin var yap bakalım güzel güzel yemekler kayınvalidene. buarada cicileride koyarsın bakarız canım

aynen canım bizde beyaz eşyaları alalı 1 ay oldu evde benim aldıklarıma onlara gidincede nişanlımın aldıklarına bakıyorum zırt pırt ay bir an önce evlensekte kullanmaya başlasak yeni yeni cicilerimizi diyorum.

buarada emyay8990 hiç üzme kendini kendinde demişsin zaten her işte bir hayır vardır Allahım bizlere heleki böyle mübarek günlerde hayırsız bişey vermez. bak göreceksin bayramdan sonra daha iyi bi iş bulacaksın biririmize dua edelim ben yeni üniversiteden mezun oldum inşallah iyi birer iş buluruz hepimiz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr cok yorucu bir aksamdi nisanlim ve ailesi iftarday bugun bizdeee cok yoruldum ama cok guzel gectii askimi cok ozlemisimmmm ... dogum gunu suprizi yaptim askimaa bi anda sigortalari indirdim :)))) kimsenin haberi yoktu pastayi getirdim askim cok sasirdiii.. pasta kestikkk birbirimize yedirdikk... :) sarildi bana bitanemm hediyelerini verdimmm cok beyendiiii
veeeeeeeeeeeeeeeee asil bombayi soluyorumm dugun mayista kesin olarak aile buyukleri ile kararlastirildii... mayis ayi olarak kesinlesti 19 yada 26 mayis olarak bayramdan sonra yer tutulunda belli olucak ayy cok heycanliuimmm :))) 1 ay daha geri a attim

ne güzel yaa çok sevindim böyle işler yolunda gidince insan çok mutlu oluyor dimi

ay canım valla çok sevindim hayırlısı olsun ne güzel 1 ay daha azalttın bekleme işini

çooook sevindim canım benim sevdiğim daa şubatta gelcek anca nişan nisanda olu taa ağustos yada eylülü bulur
çeyizlerden konuşmuşsunuz ben kaçırdım ama benimkilerede bakmanısı isterim http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-ordamisin-gel-bak-ceyizime.html#post18476807

allahım hepimize ağız tadıyla kullandırsın kızlar

ne güzel yaa çok sevindim böyle işler yolunda gidince insan çok mutlu oluyor dimi

aynen ole canim yaaa.. uzun zamandir bu konu konusulmuyoduu.. bi acildi tam acildi biz haziran dedik ailelere onlada mayis olsun dediler bizde okeuy dedik.sonra ben buragi bisey verme bahanesiyle odama cagirdim ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bi sarildik birbirmize kucakladi beni dondurduu :)) ucuyoz havalar hakkimizda hersyein hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay canım valla çok sevindim hayırlısı olsun ne güzel 1 ay daha azalttın bekleme işini

amin insallah hayirlisi olur cnm benm yaa valla artik yeter gari ozlem hasrett....yanimdayken bile onu ozluyorum ( bide surekl sehir disinda disari ciktigimda onun kullandigi parfum kokusu gelse bile icime cekiorum bi huzunleniyorum yada hafif gulumsuyorum aklima anilar geliyor.olesiye seviyorum onuu

ayy cnm benim seninde hakkinda hayirlisi olur insallah su gunler gecsede artik kocislere kavussak merakindan deilde ozlem varyaa ozluorum cokkk.. hemen bakiyorum ceyizlerineeeeeeeeeeeeeeeeeee

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ozledik kiz seni kim bilir ne zaman giriceksinnn foruma ((((((((((((((((((((((((84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…