- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.241
işten çıkarışldım sebebini yazmaya dermanım yok diğer topiğe zor yazdım kızlar hayırlı iftarlar
fatovas peki gebzede ki hava temiz mi? sanayi böglesi oldugu icin kesin temiz hava yoktur diye kuruntu ediyorum =)
saliha cok üzüldüm senin adina ama Rabbim insaAllah hakkinizda en hayirlisini nasip eder hersey gönlünce olsun..
Ne güzel şey bu evlilik hazılığı dün nişanlımla beraber bütün beyaz eşyalarımızı aldık. Öyle heycanlandımki onları kullanıcağımız zaman bir an önce gelsin diye dua ettim.
Allahım biran önce geçsin zaman
selam kizlar bugun fazla giremicem nisanlimin ailesi iftara gelicekler hazirlik yapicz.. bana aldiklari cicileride getircekler aksam resim yuklerim :) opuldunuzzzzz
Ne güzel şey bu evlilik hazılığı dün nişanlımla beraber bütün beyaz eşyalarımızı aldık. Öyle heycanlandımki onları kullanıcağımız zaman bir an önce gelsin diye dua ettim.
selam kizlar bugun fazla giremicem nisanlimin ailesi iftara gelicekler hazirlik yapicz.. bana aldiklari cicileride getircekler aksam resim yuklerim :) opuldunuzzzzz
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr cok yorucu bir aksamdi nisanlim ve ailesi iftarday bugun bizdeee cok yoruldum ama cok guzel gectii askimi cok ozlemisimmmm ... dogum gunu suprizi yaptim askimaa bi anda sigortalari indirdim :)))) kimsenin haberi yoktu pastayi getirdim askim cok sasirdiii.. pasta kestikkk birbirimize yedirdikk... :) sarildi bana bitanemm hediyelerini verdimmm cok beyendiiii
veeeeeeeeeeeeeeeee asil bombayi soluyorumm dugun mayista kesin olarak aile buyukleri ile kararlastirildii... mayis ayi olarak kesinlesti 19 yada 26 mayis olarak bayramdan sonra yer tutulunda belli olucak ayy cok heycanliuimmm :))) 1 ay daha geri a attim
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr cok yorucu bir aksamdi nisanlim ve ailesi iftarday bugun bizdeee cok yoruldum ama cok guzel gectii askimi cok ozlemisimmmm ... dogum gunu suprizi yaptim askimaa bi anda sigortalari indirdim :)))) kimsenin haberi yoktu pastayi getirdim askim cok sasirdiii.. pasta kestikkk birbirimize yedirdikk... :) sarildi bana bitanemm hediyelerini verdimmm cok beyendiiii
veeeeeeeeeeeeeeeee asil bombayi soluyorumm dugun mayista kesin olarak aile buyukleri ile kararlastirildii... mayis ayi olarak kesinlesti 19 yada 26 mayis olarak bayramdan sonra yer tutulunda belli olucak ayy cok heycanliuimmm :))) 1 ay daha geri a attim
ne güzel yaa çok sevindimböyle işler yolunda gidince insan çok mutlu oluyor dimi
ay canım valla çok sevindim hayırlısı olsun ne güzel 1 ay daha azalttın bekleme işini
çooook sevindim canım benim sevdiğim daa şubatta gelcek anca nişan nisanda olu taa ağustos yada eylülü bulur
çeyizlerden konuşmuşsunuz ben kaçırdım ama benimkilerede bakmanısı isterim http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...-ordamisin-gel-bak-ceyizime.html#post18476807
allahım hepimize ağız tadıyla kullandırsın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?