2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayy cnm benim seninde hakkinda hayirlisi olur insallah su gunler gecsede artik kocislere kavussak merakindan deilde ozlem varyaa ozluorum cokkk.. hemen bakiyorum ceyizlerineeeeeeeeeeeeeeeeeee

biz ki 2 gün ayrı kalamazdık 300günde 16 gün gördüm sadece ve 5 ay daha göremicemnasıl özlüyorum onu...sizin şu hazırlıkları okurken öyle seviniyorum ki sanki ben telaşa düşmüşüm gibi

biz ki 2 gün ayrı kalamazdık 300günde 16 gün gördüm sadece ve 5 ay daha göremicemnasıl özlüyorum onu...sizin şu hazırlıkları okurken öyle seviniyorum ki sanki ben telaşa düşmüşüm gibi

oyyy cnm yaa kiyamam sana ben daha evlendikden sonra asker yolu beklicem ama ne zaman o beli deil bende bu ramazanda sadece 3 kez gordumm .... diyorum benmi cok abartiyorum acaaba bu ozlemek isinii.... valla bak yolda yuruyomm onun kokusunu hissediyorum hemenn akip gidiyorumm yasadiklarimizaa icime ole bi cekiyorum ki o kokuyu yanimdaymis gibi hissediyorumm ,,,seninde islerin insallah en hizliisinda olur

inş canım hepimiz evlenenler topiğine kıdem atlarıs inş
yaşlarınız kaç canım...kısa dönem mi askerlik

özlemekk hemde nasıl özlemek telefonda böylee sesini duyup sadece konuşabilmek ,kamerada yüzünü görüp sarılıp şap diye öpememek ama herşey çok çok güzel olcak inanıyorumm aynı evin içinde bi ömür geçircez hepimiz kızlar bekleyinn sabırlaa

sendemi asker yarenisin canım ne kadar kaldı

canımmm ozaman sanada çekelim halayları 9 ay ibi bi süreniz kaldı ozaman bizim bugün 240 gün kaldı saydım resmen gerçi daha tam tarih belli değil ama tahminen diyelim o özlemek işine gelince ben neredeyse hergün her akşam görüyorum ama yinede özlüyorum :26: böyle araba kullanıyo ya yanımda bende dönüp ona bakıyorum içime sokasım geliyo az kaldı azzzzz (=
işten çıkarışldım sebebini yazmaya dermanım yok diğer topiğe zor yazdım kızlar hayırlı iftarlar

canım aynı şey benmde başıma geldi..birde ben tam yemek takımlarımı almıştım ve taksit yaptırmıştım..herşeyde bi hayır vardır boşver güzelim

günaydin kizlar. nasilsiniz? benimde derdim büyük kizlar bi yardim edin :)))
simdi ben seneye agustosta evlenecegim ya ben diyordum hazirliklar icin erkenden gideyim...is yerime en gec haziran sonu cikacagimi bildirmistim. yani toplam 1 ay erken gidecegim. ama simdi kina falan da olursa ve ev düzmeydi, temizlikti gelinlikti nikah hazirligiydi bana 1 ay az gibi geliyor. annem de acele etme söylemekte diyor. cunku nisanlim henuz aradigi isi bulamadi. ama is yeri de benden cevap bekliyor ona göre hazirlanacaklar duruma yerime birini bulacaklar. ben mayis sonu sözlesmeyi feshetmeyi düsündüm. böylece 2 ay yeterli bir zaman hem orada is de bakarim görüsmelere giderim diye düsündüm. siz ne yapardiniz benim yerimde olsaydiniz?
annem bekle öne nisanlin is bulsun diyor. önceden dedigin gibi haziran sonu konus is yerinle diyor. ama diyelim buldu güzel bi is bu sefer ben nasil yetisecem. hem 1 aydan nolacak ki dimi kizlar erkenden gidivereim yaaa

canım benim aslında bir ayda herşeyin yetişir ama önceden planlı programlı ilerlemen gerekir...bencede nişanlın işe girmeden çıkma..

canim ama ben almanyadan gidecegim. daha araba kiralayip yükümü arabayla götürmem gerek. nikah hazirliklari icin de konsolosluklarda kosturmam gerek, gerekte gerek yani :) bide kina bizim memlekette olursa orayada gidip gelmem gerek. 2 ay daha iyi gibi bence

kızlar sıze bısı danısıcam... benım eltım 11 yıl once kendı evını bırakıp kıraya gıtmıs sımdı evıne gerı donuyor. yenı mobılya falan aldı bıraz tadılat yaptı eve. sımdı ona ev hedıyesı almam gerekır mı benım

Merhaba Kızlar,
Hepinizin yazdıklarını okudum çoook teşekkür ediyorum sıkıntılı anımda destek olduğunuz için veee beklediğiniz habere gelince kızlar tekrar aranıza dönebilirim ben de 2012 gelini olcam çünkü (inş) yani tekrar yüzüğümü taktım nişanlım geldi annemden babamdan tek tek özür diledi gönüllerini aldı ve birdaha böyle birsey olmayacağına dair söz verdi Allah korusun bu bizim son şansımz çünkü ve ben de sounda ağlamaktan kurtuldum arkadaslar ne kadar zor günler yaşadım anlatmam mümkün değil ölmek istedim resmen eğer dua etmek kabul olacağını düşünmek olmasa delirebilirim çünkü anladım ki ben onsuzken saliha bile değilim artık onsuzken yanlızken hiçbi anlamı kalmamıstı hayatın, ailem için de çok üzüldüm ama gurur yapamadım düşünsenize hiç beklemediğiniz bi anda bütün hayalleriniz planlarınız heran yanınızda olmasını ıstediğiniz sevdiğiniz çıkıyo hayatınızdan ve hiç hissetmediğiniz kadar büyük bi acı hissediyosunuz. Allahım şu mübarek günde kimseyi böyle bir sınavdan gecirmesin kızlar ben meğer ne kadar saçma seyleri dert ediniyomusum kendime meğer ne kadar mutluymusum da kıymetini bilmemişim bunu anladım yanında sevdiğin olmayınca ne eşyanın ne takıların ne baskalarının davranışlarının hiçbi önemi yokmuş bunu anladım. Ve işin güzel tarafı da nişanlımın ailesinin beni ondan bile çok sevdiklerini farkettim çünkü hep benim yanımda oldular ve bu sayede onlarla aramda bi bağ kuruldu onları ailem gibi görmeye başladım ve şu an çok mutluyum kızlar çok fazla konuştum biliyorum ama uzun zamandan sonra ilk kez kahramanın benim için hayırlı ve doğru kişi olduğuna tekrar inanmaya başladım ve onu çooook seviyorum eger olurda bigün sacma bi nedenden üzüldüğümü yazarsam buraya beni uyarın kızlar bu yazdıklarımı hatırlatın ki kıymetini bileyim o anları atlatmış olmamızın

herkesin üzerinde bi tatil havası
topik baya bi sessiz kalacak herhalde :44:

evettt tatil bitene kadar tek tük gelincik gelir herhaldee

ayyyyyyyyyyy ebrusuuuuuuuum nasil sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim oyyy bahar gelini olacaksin insallah ayyyy cok az kaldi düsünseneee kafadan bir ay daha erkene geldi dügüüün cok mutlu oldum tatlim yaaaaa

oyyyyy o ani tahmin edebiliyorummm ne mutlu ne mutlu ne mutluuuuu

ne güzel anlatmissinc animmmm ben askimin kokusunu duydugumda burnum sizliyor garip oluyorum gözlerim dolu dolu oluyorrr Allahim bir an önce kavustur bizleriiii amiiiin

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ozledik kiz seni kim bilir ne zaman giriceksinnn foruma ((((((((((((((((((((((((84:

aynen yaaa simdi bayram tatili bitene kadar gelemeyecekmiii

canimmmm benim hayirlisiyla hersey hizlanacak hepimiz ev derdine düsecegizzz

canimmm benimm insallah sevdiceginin askerligide cabucak biter ileride ama suan bunlari düsünmyelim gelsin dügün günü

sabiiirrrr lazim bize kizlarrrr Allahim hayirlisiyla hepimize o güzel günleri yasatacak

yok canım benim bizim askerlik yok ama uzak şehirlerdeyiz ve en erken 2012 yazı evlenicez daha geç bile olabilir şuan ki planımız bu yönde

haakkinizda hayirlisi tatlim benimm

cnaim bence yeterlii ayni seyi bende yapicam dügüne iki ay kalasi gibip hazirlicam orada herseyi isi falan filan hem nisanlin is bulduktan sonra sen evlilikten sonrada bulsan sorun degil haniii

tanya sende bendensinnn

Salihaaciiiiiim inan cok sevindim tatlim yaaa bak ne güzel olmus hem ailesiyle bagin güclenmiisss...ne üzücü kiymetimizi bilmek icin ne yazikki üzülmek zorundayizzzz ama biz seni daha birakmiciiiz hemen bu olaylari hatirlaticaz nisanlinin sana ne anlam ifade ettigini gözüne gözüne sokarizzz cok mutlu oldum canim benim su mübarek günlerdeee tekrar sevenlerin birlesmesineee Allahim nelere kadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…