2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

oh ne guzel valla siz kilolari da vermissiniz :) bende aksam 7den sonra bisey yemyerek yeme aliskanligimi degistirmeye calisacagim bide yürüyüs falan yapicam bakalim nolacak

Salihaaciiiiiim inan cok sevindim tatlim yaaa bak ne güzel olmus hem ailesiyle bagin güclenmiisss...ne üzücü kiymetimizi bilmek icin ne yazikki üzülmek zorundayizzzz ama biz seni daha birakmiciiiz hemen bu olaylari hatirlaticaz nisanlinin sana ne anlam ifade ettigini gözüne gözüne sokarizzz cok mutlu oldum canim benim su mübarek günlerdeee tekrar sevenlerin birlesmesineee Allahim nelere kadir[/QUOTE]

Sağol tatlışımm valla gözüme gözüme sok ben izin veriyorum yeter ki onunla olayım.

bu arada sen ne kadar azimli bi hatunsun ya maşallah benimde var 5 kilo fazlam ama evde olduğum halde kilolardan giden yok ama kesin gelen vardır

canimm benim ama daha 8 kilom varrr fistik gibi olmama bakalim askim 3 haftaya geliyor askerden ozamana kadar bir 6 kilo daha versem rahatlicam sürpriz yapicammm kendisineeeee böyle kalacak karsimdaaa hep oy benim tontisim diyor sinirlendirmek icin ki balik etliyim sisko degilim boy 1.73 kilo 72-73 arasiydii

sen bir iki ay mi diye düsünürken ben bir haftami iki haftami erken gideyim diye düsünüyorum..
babam bana izin vermez kesinlike bir ay erkenden gideyim diye..

gözün aydin olsun insaAllah bidaha böyle bisey yasamazsin Allah tamamina erdirsin insaAllah senin adina cok sevindim

kizlarrrr bende uyandiiim pazar pazarrr pilatesimi yaptim simdi iftari beklliyorumm....

buarada 4,5 kilo gitmis bir ay kadar bir sürede maaasallaaaah

hadi bakalim durmak yok yola devam kolay gelsin sana

kizlar ben karamsarliga kapilmak üzereyim..

almam gereken bir sürü sey var..

ceyiz alis verisim ve nikah islemleri icin sadece 10 gün vaktim var..

nasil yetistiricem bilmiyorum..

birde neyi hangi marka hangi desen hangi magzadan alicam onlari düsünmem lazim..

of of..

kiz sen selvi boyluymusun ya =)

hm canim neden 10 günün var? calisiyor musun izin mi alamiyorsun? bide sen ceyizini baya aliyorsun da nasil götüreceksin? ben herseyi ordan alicam bu yuzden erken gitmem lazim ailem o konuda sorun cikarmiyor...sen diledigin markayi al canim bu kadar dert etme

ablamla birlikte gidiyoruz is dolayisilya 10 gün izin alabildi o..
ceyizimi alip nisanlimin evine düzecegiz cünkü avusturyaya getirmem mümkün degil tekrar oraya gidecegi icin..
onlarinda evi müsait o yüzden orada kalacak..
bende herseyi oradan alicam..

ama dügün zamani ev dayanip dösenecek ya o yüzden zaman lazim olacak..
seninde dedigin gibi..

bilmiyorum oraya bak buraya bak bi türlü karar veremiyorum..
sende arastirma yapiyormusun bile?

kizlarrrr bende uyandiiim pazar pazarrr pilatesimi yaptim simdi iftari beklliyorumm....

buarada 4,5 kilo gitmis bir ay kadar bir sürede maaasallaaaah

maşallah maşallah gitsin o kilolar gelmesinler bidaha benide gıcık ediyorlar ama hızlı verme tatlım metabolizmanı bozarsın yavaş yavaş gitsin

buarada evililik teklifleri topiğinde senin yorumunu gördüm hemen alıntı yaptım tatlım

ayyy sagol bebeimmmm yok yok dikkat ediyorum burada 20 kilo vermis bir gelincik duruyor

ayrica o konuya hemen bakiyorum

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... simdiden herkese iyi bayramlarr belki giremezsiniz diye soyluyorum simdidenn...

aldinizmi bakiyim bayramlik :)))]

ahh baharr nerelerdesinn ozledim valla yaa...umarim hersey yolundadir sen iyisindirr

kocaelimm..karamsarliga kapilmak yokkk..al eline kagit kalemm... alacagin seyleri kesinlestir. cok marka bakma kafan cok karisirr..iyi olsun kaliteli olsn saglam olsun onlari dusun liste yap kendine alacagin yerleri yaz adreslerini yaz neler alicaksin onlari yaz.kucuk ev aletlerini mutfak aksesuarlarini ordan getir. ist dan buyuk esyalari kalanlari alirsin. tencere tava tabak catal takimlarinda hisar karaca bak gunluklerdede bernadoya bak. ufak tefek seylere muda ya bak tepehome ikeaya bak. tmmi cnm kendine saglam bi liste yap.ama dedigin gibi cok kaffanin karismamasini istiyorsan fazla marka model bakma yoksa hic istedigin gibi bulamazsin

caniiiiiiiiiiiiiim seninde bayramin kutlu olsun innsallaaaaahh:92::92::92::92:

seneye hadi bakalim kocislerle gecirelim bayramlari

tanyacnm slm nasilsinn..bence nisanlin ise girsin sen ole ayril isten ...hem benim yengemde almanyadan geldi ist ..3 hafta icindee kina dugun ev alisverisi ceyiz alisverisi hepsini halletti.nakit para cok onemli kisa zamandda sende kafanda onceden herseyi belirle istanbula gelmistin sen galiba keske o zaman nisanlinla mobilya falan baksaydin fikir edinmis olurdun .. benim yengem gelmeye yakin int arastirdi dugune 1 ay kala geldi iste gelinlik kina elbisesi esyalari hemen halletik bir gunde evi dizdik valla.. 1 ay saana yeter tatlim ..

cnm arabayi onden yollasan yada kargo ile gondersen olmazmi nisanlin teeslim alsin..deigim gibi benim yenge bize kagit evraklari gonderdi ..biz nikah islemleri baslattik oda geldi imzaladi kan verdi bir gunde halletik valla..panik yapmaa. halledersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…