2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kıslaaaaaaarrrrrrrrr..... Yarime kavustum da yeniden ayrıldık bile. Ama cumartesi sabahı tekrar bulusucaz inşallah....
Her bulusmamızda ayrılmak biraz daha zorlaşıyor ya... Cumartesi sabah 6.30da indi TR.ye hemen havaalanında karşıladım onu. 11 de izmire gittik...
Gidiş o gidiş. Dün öğlen 3 de uçağım vardı,kaçırdım:):) Akşam 6.15 e tekrar bilet almak zorunda kaldık:) Hani ucağı kacırmamdan anlaşıldığı üzere ne kadar harika vakit geçirdiğimiz belli olmuştur Ahhh kaynanacııımla da bulustuk ablasına gittik:) Kaynanam deli gibi ağzımı arıyor bir an evvel yapılsın söz düğün diye:) Birde o artık beni ne kadar ev işlerinden uzak olduğumu düşünüyorsa artık ona çay doldurdum,ciddi anlamda şok şok oldu:):):) Ayyyyyyyyy canlarım beniiiimmm

merhaba kizlar.. nasilsiniz?

sagol canim muda ve tepehome'a da bakarim bi kac bisey yazdim listemi hazirladim..
burdan cok fazla bir sey de götüremicem cünkü 50 kilo hakkim var sadece..
ceyiz konuma eklediklerimi aldim bile ki hepsini ekleyemedim de henüz..
50 kilo hakkim kesin dolar..
o yüzden burdan daha fazla bir sey almamam gerekiyor..
dün benim ablam da öyle dedi fazla bakarsan kafan fazla karisir diye..
hayirlisi insaAllah..

günaydiiiin kizlarrr

yok kiz ortak deil bayram hasligi yerine verdi nakit parasi yoktuda:))))

pismaaan ettttt yaninda nakit tasimadigina canimmmm

oyyyy canim benim hsogeldin tekrar pembe bulutlardakiiii arkadasimizzz

darisi bana tatlim 3 haftamiz kaldi askitomla bulusmayaaaa

Son düzenleme:
günaydiiiin kizlarrr
oyyyy canim benim hsogeldin tekrar pembe bulutlardakiiii arkadasimizzz
darisi bana tatlim 3 haftamiz kaldi askitomla bulusmayaaaa

amiiin canım darısı başına inşallah... 3 hafta mı? azıcık kalmış işte hemencecik geçicek inşallah. Bende tekrar cumartesinin yolunu gözlemeye koyuldum

salihacım canım benim çok sevindi valla ya ama ben demiştim sana bukadar üzülme barışırsınız diye bak çıktı dediğim hem senin için herkesten özür bile dilemiş bak

kocaelim 53 günün kalmış prenssevgilisi seninde 3 haftaydı sanırım üzülmeyin kızlar sayılı gün çabuk geçer sabrededin biraz daha inşallah kavuşcaksınız kocişlere.prenssevgilisi sen çok güzel zayıfladın ya yemeğide kıstın ama demi neler yiyon neler yemiyon bize azıcık ipucu ver ya hem boyunda maşallah uzunmuş 1.73 65falan normal sana ya fazla zayıflama 60dan aşağıda olsan çok zayıf olursun ozaman.

ebrummm sanada çok sevindim ne güzel mayısta kavuşcanız sevgi konusundaki düşüncelerinede katılıyorum bende öyle ya yanındayken bile özlüyorum sanki görüştükten sonra biraz zaman uzadımı deli gibi özlüyorum acaba sorunmu var bende diyodum ama burda sizleri gördüm normalmişim dedim ara fazla açıldımı tartışcak bişey buluyom ben hafif tartışıyoz görüşünce hiçbişey kalmıyo nişanlımda biz ayrı kalınca tartışıyoz özleme duygusu bize iyi gelmiyo demekki evlensek hiç bişeye kızmıcaz uzatmayalım evlenelim senin alcaklarınıda alcam deyip duruyo ama bizim evdekiler bu yazdan daha önce olmaz diyo haklılarda napalım beklicez

amiiin canım darısı başına inşallah... 3 hafta mı? azıcık kalmış işte hemencecik geçicek inşallah. Bende tekrar cumartesinin yolunu gözlemeye koyuldum

iveeeeeetttt cok sükürrr askerim geliyor benim olacak benim askerim olacak kimseler virmem

kıh kıh kıh ben dün kayınpederin arabayı furdum:78::78:
abaaaaaw ne ettin sennnnn ne dedileeeeer
bizim kavusmamiza daha 53 gün vaar =((
canim benim en azindan vakit belli dua et sükür et günü belli olmayan kac sevgi ciceklerimiz varrr:97:

ayyy tatlisiimmm evet evet sabrediyoruzzzzzz en güzel günler bizim olacak evettt bi 65 olsam bakarimmm iyi tamam derimmmmm yok yine varsa popo falan devammmm

ama su 3 haftada bi 6-7 kilo daha gitseeee:95: sonrada nisanim var sisko olmak istemiyorum resimlerdeee

101 şafak var bizim
askerlik düşecek diye yapmıştık planlarımızı o yüzden şu an nikah ne zaman olur bilmiyorum ama kısmetse mart sonu ya da en geç nisanda istiyoruz

istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa

bütün asker yolu beklleyen canım gelinciklerim Allah hepinize hayırlısıyla kocişlere kavuşmayı nasip etsin bende bekledim asker yolu bilirim çok zordur ama tek çareside sabırdır ondan sonrası inanılmaz güzel bi mutluluk diceksinizki ben niye boşa gözyaşlarımı dökmüşüm bitti gitti işte hiç öyle uzun bi zaman beklemişsiniz gibi hissetmiceksiniz emin olun hepsi unutulcak sizede mutlu olmanın doyasıya keyfini çıkarmak kalıcak

salihacım canım benim çok sevindi valla ya ama ben demiştim sana bukadar üzülme barışırsınız diye bak çıktı dediğim hem senin için herkesten özür bile dilemiş bak

Sağol hayatım ya ben de cok sevinçliyim o günlerin geride kaldığına hala inanamıyorum

Bu rada bütün gelin adayı arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden ,yarın giremıycem biliyorum hepinizi öptüm kocaman kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…