- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.301
sorma ya dün gece yakindim bizimkilere couklarin paraya ihtiyaci yoook birakiin bizim ihtiyacimiz var diye ama dinletemedim
hahahaaahaaa :))))))))))))))))))))))))))) bende bunu hep diyom amaa kimseye anlatamiyomki derdimi:) nisanlim bayram hasligi kredi karti verdi:)))))
vayyyy bu süpermiiiiiis ortak kredi karti mihairli olsun daha sen yakinamazsinnn sekerimmmm bak kredi karti kapmissin
kocaelimm..karamsarliga kapilmak yokkk..al eline kagit kalemm... alacagin seyleri kesinlestir. cok marka bakma kafan cok karisirr..iyi olsun kaliteli olsn saglam olsun onlari dusun liste yap kendine alacagin yerleri yaz adreslerini yaz neler alicaksin onlari yaz.kucuk ev aletlerini mutfak aksesuarlarini ordan getir. ist dan buyuk esyalari kalanlari alirsin. tencere tava tabak catal takimlarinda hisar karaca bak gunluklerdede bernadoya bak. ufak tefek seylere muda ya bak tepehome ikeaya bak. tmmi cnm kendine saglam bi liste yap.ama dedigin gibi cok kaffanin karismamasini istiyorsan fazla marka model bakma yoksa hic istedigin gibi bulamazsin
yok kiz ortak deil bayram hasligi yerine verdi nakit parasi yoktuda:))))
kıslaaaaaaarrrrrrrrr..... Yarime kavustum da yeniden ayrıldık bile. Ama cumartesi sabahı tekrar bulusucaz inşallah....
Her bulusmamızda ayrılmak biraz daha zorlaşıyor ya... Cumartesi sabah 6.30da indi TR.ye hemen havaalanında karşıladım onu. 11 de izmire gittik...
Gidiş o gidiş. Dün öğlen 3 de uçağım vardı,kaçırdım:):) Akşam 6.15 e tekrar bilet almak zorunda kaldık:) Hani ucağı kacırmamdan anlaşıldığı üzere ne kadar harika vakit geçirdiğimiz belli olmuşturAhhh kaynanacııımla da bulustuk ablasına gittik:) Kaynanam deli gibi ağzımı arıyor bir an evvel yapılsın söz düğün diye:) Birde o artık beni ne kadar ev işlerinden uzak olduğumu düşünüyorsa artık ona çay doldurdum,ciddi anlamda şok şok oldu:):):) Ayyyyyyyyy canlarım beniiiimmm
günaydiiiin kizlarrr
oyyyy canim benim hsogeldin tekrarpembe bulutlardakiiii arkadasimizzz
darisi bana tatlim 3 haftamiz kaldi askitomla bulusmayaaaa
Merhaba Kızlar,
Hepinizin yazdıklarını okudum çoook teşekkür ediyorum sıkıntılı anımda destek olduğunuz için veee beklediğiniz habere gelince kızlar tekrar aranıza dönebilirim ben de 2012 gelini olcam çünkü (inş) yani tekrar yüzüğümü taktım nişanlım geldi annemden babamdan tek tek özür diledi gönüllerini aldı ve birdaha böyle birsey olmayacağına dair söz verdi Allah korusun bu bizim son şansımz çünkü ve ben de sounda ağlamaktan kurtuldum arkadaslar ne kadar zor günler yaşadım anlatmam mümkün değil ölmek istedim resmen eğer dua etmek kabul olacağını düşünmek olmasa delirebilirim çünkü anladım ki ben onsuzken saliha bile değilim artık onsuzken yanlızken hiçbi anlamı kalmamıstı hayatın, ailem için de çok üzüldüm ama gurur yapamadım düşünsenize hiç beklemediğiniz bi anda bütün hayalleriniz planlarınız heran yanınızda olmasını ıstediğiniz sevdiğiniz çıkıyo hayatınızdan ve hiç hissetmediğiniz kadar büyük bi acı hissediyosunuz. Allahım şu mübarek günde kimseyi böyle bir sınavdan gecirmesin kızlar ben meğer ne kadar saçma seyleri dert ediniyomusum kendime meğer ne kadar mutluymusum da kıymetini bilmemişim bunu anladım yanında sevdiğin olmayınca ne eşyanın ne takıların ne baskalarının davranışlarının hiçbi önemi yokmuş bunu anladım. Ve işin güzel tarafı da nişanlımın ailesinin beni ondan bile çok sevdiklerini farkettim çünkü hep benim yanımda oldular ve bu sayede onlarla aramda bi bağ kuruldu onları ailem gibi görmeye başladım ve şu an çok mutluyum kızlar çok fazla konuştum biliyorum ama uzun zamandan sonra ilk kez kahramanın benim için hayırlı ve doğru kişi olduğuna tekrar inanmaya başladım ve onu çooook seviyorum eger olurda bigün sacma bi nedenden üzüldüğümü yazarsam buraya beni uyarın kızlar bu yazdıklarımı hatırlatın ki kıymetini bileyim o anları atlatmış olmamızın
amiiin canım darısı başına inşallah... 3 hafta mı? azıcık kalmış işte hemencecik geçicek inşallah. Bende tekrar cumartesinin yolunu gözlemeye koyuldum
abaaaaaw ne ettin sennnnnkıh kıh kıh ben dün kayınpederin arabayı furdum:78::78:
canim benim en azindan vakit belli dua et sükür et günü belli olmayan kac sevgi ciceklerimiz varrr:97:bizim kavusmamiza daha 53 gün vaar =((
kocaelim 53 günün kalmış prenssevgilisi seninde 3 haftaydı sanırım üzülmeyin kızlar sayılı gün çabuk geçer sabrededin biraz daha inşallah kavuşcaksınız kocişlere.prenssevgilisi sen çok güzel zayıfladın ya yemeğide kıstın ama demi neler yiyon neler yemiyon bize azıcık ipucu ver ya hem boyunda maşallah uzunmuş 1.73 65falan normal sana ya fazla zayıflama 60dan aşağıda olsan çok zayıf olursun ozaman.
ebrummm sanada çok sevindim ne güzel mayısta kavuşcanız sevgi konusundaki düşüncelerinede katılıyorum bende öyle ya yanındayken bile özlüyorum sanki görüştükten sonra biraz zaman uzadımı deli gibi özlüyorum acaba sorunmu var bende diyodum ama burda sizleri gördüm normalmişim dedim ara fazla açıldımı tartışcak bişey buluyom ben hafif tartışıyoz görüşünce hiçbişey kalmıyo nişanlımda biz ayrı kalınca tartışıyoz özleme duygusu bize iyi gelmiyo demekki evlensek hiç bişeye kızmıcaz uzatmayalım evlenelim senin alcaklarınıda alcam deyip duruyo ama bizim evdekiler bu yazdan daha önce olmaz diyo haklılarda napalım beklicez
salihacım canım benim çok sevindi valla ya ama ben demiştim sana bukadar üzülme barışırsınız diye bak çıktı dediğim hem senin için herkesten özür bile dilemiş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?