2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa
canım biz ev aldık maltepeden 120 ye şimdi 160 a satılıyo binadakiler...yengemde bizimle aynı mahde kirada 3+1 geniş bi evde 700 kirayla ev tuttu yeni binada...
Canım bende o günlerin hayalini kuruyorum baska ayakta duramam

iyi bayramlar gelinciklerrr

kızlar ben nişanlıyım
ama nişanlım askerde ve yalnız yaşıyorum
çeyiz işlerini netten ufak tefek beğendiklerim oldukça halletmeye çalışıyorum
çeyiz olayına benim gibi yeni başlayan istanbul anadolu yakasınla olanlar var mı birbirimize destek olup birlikte alışverişlere çıksak fikirleri paylaşsak vs.
netten güvenilip de görüşülmez belki ama öncelikle uzun bir süre netten kaynaşırız zaten diye düşünüyorum

off kizlar ya bizim dügün tarihi belli ama nisanlim hala is bulamadi ki cildiricam yaa bu gidisle hic bulamayacak diye korkuyorum ertelenecek diye yaaaaaaaaaa

off kizlar ya bizim dügün tarihi belli ama nisanlim hala is bulamadi ki cildiricam yaa bu gidisle hic bulamayacak diye korkuyorum ertelenecek diye yaaaaaaaaaa

valla canım iyi kötü bi işe girsin seçici davranmasın koca bi evin sorumluluğu hiç kolay değil.işe girdikten sonra yine istediği gibi olan işleri araştrır ama iş şart

iyiiii bayramlarrrr gelinciklerrr :) kac para topladiniz :))))))))))))))))))))))))))))))))))) eeeee agustosda bitiyooo eylule giriyoruzzz:) kaldimi geriye 3 ayy

merhaba kızlar:79::79:
bu sabah kocişimin ailesini kocişimsiz (askerde olduğundan) geçirdim
yarım saat geçmedi kayınpederim ailemi ayarlamış bindik arabalara ailemi aldık daa eve yeni geldik
veeee şubatta askerim gelince hemen nişan ağustosta düğün düşünülüyo
eşyaları almaya başlıcas kardolap için çizim yapcas ve özel tasarım olcak

kkizzzzlarrr nasilsinizzz nerelerdeesinizizzzzzzz ozledim sizi yaaa hadi bayram bitii gelinn artikkkkkkkkkkkkkkkkkk

istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa

caniiiiiiim biz ev almayi düsünüyoruzz, söyleki ufak tefek ödeyip oraya ödedigimizi ev aliriz yani ama hayirlisi hepimiz icin kira olayi cok cep yakan cinsten

amiiiiiiiin sagol tatlim aynen bendede öyle suann

ben istanbulda olsam buradan bir kac hatunla birlikte alisveris yapmayi isterdim acikcasiii

herkse iyi bayramlar şekerlerrrr

sagoool canim sanada iyi bayramlarrr

iyi bayramlar 2012 gelinleri hem ramazan hemde zafer bayramımız kutlu olsun

sagoool bebeimmmm sanada iyi bayramlarrr

canim benim iyi düsünnn benim nisanliminda isi yok henüüz kismettt
valla canım iyi kötü bi işe girsin seçici davranmasın koca bi evin sorumluluğu hiç kolay değil.işe girdikten sonra yine istediği gibi olan işleri araştrır ama iş şart

aynen bende öyle diyorum askima süreklii

iyiiii bayramlarrrr gelinciklerrr :) kac para topladiniz :))))))))))))))))))))))))))))))))))) eeeee agustosda bitiyooo eylule giriyoruzzz:) kaldimi geriye 3 ayy
ben hiiiiiiiiiic toplayamadim birde cocuklara verdimmmmmm büyümek herzaman iyi degil yaaa

hepinize iyi bayramlar gelincikleerr

bebekiiiiiiiiiim sanada iyi bayramlarrr Allahim tekrarini nasip etsin

bugün sabahrtan nişanlımlara gittim kayın pederimin elini öpünce harçlık verdi nasıl utandım anlatamam
ne kadar verdiiiii mirak etttiiiik ve ne dediii

hadi hayirlisiiiiii haydiiiing halaya

kkizzzzlarrr nasilsinizzz nerelerdeesinizizzzzzzz ozledim sizi yaaa hadi bayram bitii gelinn artikkkkkkkkkkkkkkkkkk

canim benim ya cok keyifsizim ben su günlerde laptopu acmaya üseniyorumm neyim var anlamadim depresyondamiyim neyimona buna catiyorumm

ben burdayim valla calisiyorum ama millet tatilde diye giren yok :)

vallahii bende calisiyorum haril haril:97:

kizlar naber nasilsiniz?

bayram nasil geciyor?

ben bugün ütümü aldim tefaldan limited edition oldugu icin fiyati da uygun oldugu icin aldim..

aslinda buhar kazanli ütü istiyordum ama bu aldigiminda fonksiyonlari baya iyi oldugu icin onu tercih ettim..

ceyiz topicimde görebilirsiniz..

herkese hayirli bayramlar..

yine herkeslere cevap vermiş maşallah prensese ( ben prenssevgilisi demek yerine bunu tercih ediyorum )

topik iyice hareketsizleşti herkes alcaklarını aldı ,işerini halletti herhalde ben 2012 ile 2013 arasında gidip geliyorum

tatlimmmm evet herkes prenses diyor

evet baya durgunuzzz kimse girmiyorrr tatil bitsin yine hareketleniriz herhaldeeee

bilemiyorum bugün bende öyle hissediyorum gidip geldigiimi iki yil arasinda ama suan facebookta askimin arkadasiyla olan chatini okudum ajanmiyim neyim:82:

sormus iste evlilik ne zaman oda insallah 2012 daha fazla ertelemeye gücüm yok demisss askimmm

ama is bulmak zorunda ikimizde isssiz olursak fena yani :97:

bayramlar nasil geciyor ben resmen 700gr aldim yaaaa

prensescim valla bayramlaştık sen artık bizim de kızımızsın dedi elime 100 tl verdi ben yok olmaz dedim sırtımdan ter aktığını hissettim utançtankardeşime de verdi o da çok utandı valla

merhaba kızlaaaar
oooof çok sıkılıyom yaa çeyis bitti bi asker bekliyom bişeyler alırken hep bi telasm vardı şimdi patlıyom sıkıntıdan

canim bende ev almaktan yanayim ama nisanlimin hic parasi yok benimde birikimim yok nasil olacak ki olmuo iste hayal hep.........

canım zaten artık yeni nesil gelinlerinin o kadar aklı havada ki mesela benim arkım yeni evli 5 ay oldu 120milyara ev aldı 2000 giriyo eve düşün her ay 1.200den fazla ödicekler diyorum niye yaptın bunu 10 yıl kim öle kim kala şimdi 22 yaşndasın 32 yaşına kadar kıt kanaat durcan die zam gelir dio...
hep pembe hep pembe..dünya toz pembe diil ya işten çıkarılırsa ya bebek olursa ya allah koruusun saglık sorunu olursa:44::44::44::44:

ilk kendinizi ölçün biçin ona göre adım atın tamam insanın kendi evi gibi olmas ama yok canlada bu kadar büyük serüvende olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…