- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.321
canım biz ev aldık maltepeden 120 ye şimdi 160 a satılıyo binadakiler...yengemde bizimle aynı mahde kirada 3+1 geniş bi evde 700 kirayla ev tuttu yeni binada...istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa
Canım bende o günlerin hayalini kuruyorum baska ayakta duramambütün asker yolu beklleyen canım gelinciklerim Allah hepinize hayırlısıyla kocişlere kavuşmayı nasip etsin bende bekledim asker yolu bilirim çok zordur ama tek çareside sabırdır ondan sonrası inanılmaz güzel bi mutluluk diceksinizki ben niye boşa gözyaşlarımı dökmüşüm bitti gitti işte hiç öyle uzun bi zaman beklemişsiniz gibi hissetmiceksiniz emin olun hepsi unutulcak sizede mutlu olmanın doyasıya keyfini çıkarmak kalıcak
Sağol hayatım ya ben de cok sevinçliyim o günlerin geride kaldığına hala inanamıyorum
Bu rada bütün gelin adayı arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun şimdiden ,yarın giremıycem biliyorum hepinizi öptüm kocaman kocaman
off kizlar ya bizim dügün tarihi belli ama nisanlim hala is bulamadi ki cildiricam yaabu gidisle hic bulamayacak diye korkuyorum ertelenecek diye yaaaaaaaaaa
istanbulda oturacak kizlar nereden ev tutmayi dusunuyosunuz? kira mi? kiraysa kaca kadar bakicaksiniz...uf ya nisanlim 700 lirada iyi para diyor ama 700ün altindaki evler yani cok yikik dökük yaaa
bütün asker yolu beklleyen canım gelinciklerim Allah hepinize hayırlısıyla kocişlere kavuşmayı nasip etsin bende bekledim asker yolu bilirim çok zordur ama tek çareside sabırdır ondan sonrası inanılmaz güzel bi mutluluk diceksinizki ben niye boşa gözyaşlarımı dökmüşüm bitti gitti işte hiç öyle uzun bi zaman beklemişsiniz gibi hissetmiceksiniz emin olun hepsi unutulcak sizede mutlu olmanın doyasıya keyfini çıkarmak kalıcak
kızlar ben nişanlıyım
ama nişanlım askerde ve yalnız yaşıyorum
çeyiz işlerini netten ufak tefek beğendiklerim oldukça halletmeye çalışıyorum
çeyiz olayına benim gibi yeni başlayan istanbul anadolu yakasınla olanlar var mı birbirimize destek olup birlikte alışverişlere çıksak fikirleri paylaşsak vs.
netten güvenilip de görüşülmez belki ama öncelikle uzun bir süre netten kaynaşırız zaten diye düşünüyorum
herkse iyi bayramlar şekerlerrrr
iyi bayramlar 2012 gelinleri hem ramazan hemde zafer bayramımız kutlu olsun
canim benim iyi düsünnn benim nisanliminda isi yok henüüzoff kizlar ya bizim dügün tarihi belli ama nisanlim hala is bulamadi ki cildiricam yaabu gidisle hic bulamayacak diye korkuyorum ertelenecek diye yaaaaaaaaaa
valla canım iyi kötü bi işe girsin seçici davranmasın koca bi evin sorumluluğu hiç kolay değil.işe girdikten sonra yine istediği gibi olan işleri araştrır ama iş şart
ben hiiiiiiiiiic toplayamadim birde cocuklara verdimmmmmm büyümek herzaman iyi degil yaaaiyiiii bayramlarrrr gelinciklerrr :) kac para topladiniz :))))))))))))))))))))))))))))))))))) eeeee agustosda bitiyooo eylule giriyoruzzz:) kaldimi geriye 3 ayy
hepinize iyi bayramlar gelincikleerr
ne kadar verdiiiii mirak etttiiiik ve ne dediiibugün sabahrtan nişanlımlara gittim kayın pederimin elini öpünce harçlık verdi nasıl utandım anlatamam
merhaba kızlar:79::79:
bu sabah kocişimin ailesini kocişimsiz (askerde olduğundan) geçirdim
yarım saat geçmedi kayınpederim ailemi ayarlamış bindik arabalara ailemi aldık daa eve yeni geldik
veeee şubatta askerim gelince hemen nişan ağustosta düğün düşünülüyo
eşyaları almaya başlıcas kardolap için çizim yapcas ve özel tasarım olcak
kkizzzzlarrr nasilsinizzz nerelerdeesinizizzzzzzz ozledim sizi yaaa hadi bayram bitii gelinn artikkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben burdayim valla calisiyorum ama millet tatilde diye giren yok :)
caniiiiiiim biz ev almayi düsünüyoruzz, söyleki ufak tefek ödeyip oraya ödedigimizi ev aliriz yani ama hayirlisi hepimiz icin kira olayi cok cep yakan cinsten
amiiiiiiiin sagol tatlim aynen bendede öyle suann
ben istanbulda olsam buradan bir kac hatunla birlikte alisveris yapmayi isterdim acikcasiii
sagoool canim sanada iyi bayramlarrr
sagoool bebeimmmm sanada iyi bayramlarrr
canim benim iyi düsünnn benim nisanliminda isi yok henüüzkismettt
aynen bende öyle diyorum askima süreklii
ben hiiiiiiiiiic toplayamadim birde cocuklara verdimmmmmm büyümek herzaman iyi degil yaaa
bebekiiiiiiiiiim sanada iyi bayramlarrr Allahim tekrarini nasip etsin
ne kadar verdiiiii mirak etttiiiik ve ne dediii
hadi hayirlisiiiiii haydiiiing halaya
canim benim ya cok keyifsizim ben su günlerde laptopu acmaya üseniyorumm neyim var anlamadim depresyondamiyim neyimona buna catiyorumm
vallahii bende calisiyorum haril haril:97:
yine herkeslere cevap vermiş maşallah prensese ( ben prenssevgilisi demek yerine bunu tercih ediyorum)
topik iyice hareketsizleşti herkes alcaklarını aldı ,işerini halletti herhaldeben 2012 ile 2013 arasında gidip geliyorum
canim bende ev almaktan yanayim ama nisanlimin hic parasi yok benimde birikimim yok nasil olacak ki olmuo iste hayal hep.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?