- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.361
günaydiiiin kizlarrr,
bir kac gündür sinirliydim bizim patrona
dün tatile gittti hersey bana kaldi ve sormuyor bile olurmu diye, bugün güya alisverise gidecektimmbaska bir sehire, neyse biraz yatistim ama sabahin köründe geldim ofisi actim kahvemi aldim diger iscilerin gelmesini bekliyorum her isi onlara yaptiricam
günaydınnn tatlımmmm:)))bozma moralınıı gıdersınnn ınsallah en yakınnn zamandaaa hayırısıı buymus demekkkii:)) nasılsınn canımmm:)))
cok iyiyim tatlim 18 gün kaldi askima kavusmama insallah
ve 3 haftadir pilates askiyla dolup tasiyorum bu nasil bir seydir ya simsiki oldum simdiden
az kalmısss canımmm ya uzaklıkk zorr senıı cokk ii anlıyabılıyorumm cokk sukurr bız bırlestıkk ve hergun görebılecegımm rabbimm sanada nasıp etsın insallahh verebıldımıı kiloo tatlımm ???
4,5 kilo gitti sekerimmmm maasallaah
ama hani pilatesimden dolayi daha cok gitmis gibi duruyor
askima kavusana kadar hani yaklasik 3 hafta diyelim bi 5 daha vermek isstiyorum bakalim nasippp:26:
verirsin insallah canımm benımde vermekk gerekıyoo bı 4 kılo falan ramazanda bıde vede oturmaktann aldımmmaleseff
üffff ben de şefime acayip kızgınım, bugün sevgilimin burada olmasına rağmen ve bütün fabrika tatilde olmasına rağmen beni işe getirdi yaa, neymiş acil bişey olursaymış mış... kendi bile gelmedi yaa, neyse ki yalnız değilmişimgünaydiiiin kizlarrr,
bir kac gündür sinirliydim bizim patrona
dün tatile gittti hersey bana kaldi ve sormuyor bile olurmu diye, bugün güya alisverise gidecektimmbaska bir sehire, neyse biraz yatistim ama sabahin köründe geldim ofisi actim kahvemi aldim diger iscilerin gelmesini bekliyorum her isi onlara yaptiricam
üffff ben de şefime acayip kızgınım, bugün sevgilimin burada olmasına rağmen ve bütün fabrika tatilde olmasına rağmen beni işe getirdi yaa, neymiş acil bişey olursaymış mış... kendi bile gelmedi yaa, neyse ki yalnız değilmişim
kızlarrrr ben geldımmmayyy cook uzu zaman olduu özledımm yaa valla gun sayıyodummmm aımm saolsunn kotamıı bıtırdı ızıne gelıncee off gunler gecmedıı yaaa ama sukurrrr offf neler olnus buralardaaa bende acayıpp gelişmeler varrrr atandıkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrr hemdee kocısle aynıı hastaneyeee veee ızmırrrrr kısmetse ayın 12sınde işe başlıyrummmm bu arada uykuu tutmayınca buu saatte gırdmmm özledımm yaa siziii hepinize gunaydınlarrrrrrr yenıı gelenler hatta artık eskıyenler dıyımm gırmeyelıı okadar uzun oldukiii hosgeldiniz aramızaaaa
hımmm patronluk ruhunda var yani şekerimsorma yaaa gicikkk oldummm ama calisanlari seviyorummm o yüzden yumusadim birazbirazdanda biciirik yegenim gelecek bir ikisaatte öyle oyalanirim:26:
ama saka maka ofisten herseyden sorumlu olmak hosuma gitmiyor degil yanii
benim de onsuz ilk bayramımdı, çok buruk çok kötü bi bayramdı, ama dün geldi yaşam sevincim... benim için bayram dün başladı yani...selammm kizlarrrrrrrrrrrrrr ooooooooooooooooooo girmeyelii sohbet almis basini gitmis yaaaaa bayram gittiii artik herkes gelsin topige ozledik yahuuuu sohbet edelimmmm.... canim SIIKILIO ZATEN hem yapa yanlizim annem yok babam yok nisanllim bayramdan once gitti ise onsuz gecirdim bayrami kayinvalidemler yok hickimsem yok yahuu((((((((((((((((((((((((((((( anne baba memlekette nisanlim sehir disinda hrkes bi yerde offffffffffffffffffffff
hosgeldin bebeiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ayyyyyyyyy bende yanliziiiiiimselammm kizlarrrrrrrrrrrrrr ooooooooooooooooooo girmeyelii sohbet almis basini gitmis yaaaaa bayram gittiii artik herkes gelsin topige ozledik yahuuuu sohbet edelimmmm.... canim SIIKILIO ZATEN hem yapa yanlizim annem yok babam yok nisanllim bayramdan once gitti ise onsuz gecirdim bayrami kayinvalidemler yok hickimsem yok yahuu((((((((((((((((((((((((((((( anne baba memlekette nisanlim sehir disinda hrkes bi yerde offffffffffffffffffffff
cereeeeen tatlım hayırlı olsun o kadar cok sevindim ki senin adına anlatamam kocişle birlikte calışacak olmanızda ayrı bi güzellik, iş konularında hala sıkıntı cektiğim için senin kadar cok sevindim inan darısı basıma yani tüm işssizlerin basına inşallah
walla aramaları lazımdı canım, ama yalnız değilsin, bizimkiler de aramadılar. Hem kız tarafıyız hem de benim annem babaş yaşca onlardan büyük... Artık bizimkiler takmıyorlar yaa, sizinkiler de alışırlarselam kizlar bisey sorucam erkek tarafi bayramda ailenizi aradilar mi bayramlasmak icin? biz yurt disinda yasiyoruz ve 2 kez onlara gittik kalmaya...dönüsümüz bayramdan 1 hafta önceydi. bizi aramadilar. daha dogrusu bayramlasmaya memlekete gitmisler ama annemler cok alindilar yinede aramalari gerekiodu dediler biz kiz tarafiyiz dediler
selam kizlar bisey sorucam erkek tarafi bayramda ailenizi aradilar mi bayramlasmak icin? biz yurt disinda yasiyoruz ve 2 kez onlara gittik kalmaya...dönüsümüz bayramdan 1 hafta önceydi. bizi aramadilar. daha dogrusu bayramlasmaya memlekete gitmisler ama annemler cok alindilar yinede aramalari gerekiodu dediler biz kiz tarafiyiz dediler
kesinlikle, erkek evi nazlanır olmuş artık, devir değişti gerçekten:26:hm demek ben yalniz degilim. ama insan kiriliyor yani. kiz evi naz evidir diye bisey var ama bu zamanda erkek evi naz evi olmus vallahi......
cereeeeen tatlım hayırlı olsun o kadar cok sevindim ki senin adına anlatamam kocişle birlikte calışacak olmanızda ayrı bi güzellik, iş konularında hala sıkıntı cektiğim için senin kadar cok sevindim inan darısı basıma yani tüm işssizlerin basına inşallah
ayyy cokkk saoll tatlımm Allah razıı olsunn elde iş olmayınca cogu seye manı oluyoo canımm sende insallah en kısa zamanda iş sahıbıı olursun canımmm ayy cokk saoll cokk içtendi mesajınn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?