2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydınnn tatlımmmm:)))bozma moralınıı gıdersınnn ınsallah en yakınnn zamandaaa hayırısıı buymus demekkkii:)) nasılsınn canımmm:)))

cok iyiyim tatlim 18 gün kaldi askima kavusmama insallah

ve 3 haftadir pilates askiyla dolup tasiyorum bu nasil bir seydir ya simsiki oldum simdiden

az kalmısss canımmm ya uzaklıkk zorr senıı cokk ii anlıyabılıyorumm cokk sukurr bız bırlestıkk ve hergun görebılecegımm rabbimm sanada nasıp etsın insallahh verebıldımıı kiloo tatlımm ???

az kalmısss canımmm ya uzaklıkk zorr senıı cokk ii anlıyabılıyorumm cokk sukurr bız bırlestıkk ve hergun görebılecegımm rabbimm sanada nasıp etsın insallahh verebıldımıı kiloo tatlımm ???

4,5 kilo gitti sekerimmmm maasallaah

ama hani pilatesimden dolayi daha cok gitmis gibi duruyor

askima kavusana kadar hani yaklasik 3 hafta diyelim bi 5 daha vermek isstiyorum bakalim nasippp:26:

4,5 kilo gitti sekerimmmm maasallaah

ama hani pilatesimden dolayi daha cok gitmis gibi duruyor

askima kavusana kadar hani yaklasik 3 hafta diyelim bi 5 daha vermek isstiyorum bakalim nasippp:26:

verirsin insallah canımm benımde vermekk gerekıyoo bı 4 kılo falan ramazanda bıde vede oturmaktann aldımm maleseff

üffff ben de şefime acayip kızgınım, bugün sevgilimin burada olmasına rağmen ve bütün fabrika tatilde olmasına rağmen beni işe getirdi yaa, neymiş acil bişey olursaymış mış... kendi bile gelmedi yaa, neyse ki yalnız değilmişim

sorma yaaa gicikkk oldummm ama calisanlari seviyorummm o yüzden yumusadim biraz birazdanda biciirik yegenim gelecek bir ikisaatte öyle oyalanirim:26:

ama saka maka ofisten herseyden sorumlu olmak hosuma gitmiyor degil yanii

selammm kizlarrrrrrrrrrrrrr ooooooooooooooooooo girmeyelii sohbet almis basini gitmis yaaaaa bayram gittiii artik herkes gelsin topige ozledik yahuuuu sohbet edelimmmm.... canim SIIKILIO ZATEN hem yapa yanlizim annem yok babam yok nisanllim bayramdan once gitti ise onsuz gecirdim bayrami kayinvalidemler yok hickimsem yok yahuu ((((((((((((((((((((((((((((( anne baba memlekette nisanlim sehir disinda hrkes bi yerde offffffffffffffffffffff

cereeeeen tatlım hayırlı olsun o kadar cok sevindim ki senin adına anlatamam kocişle birlikte calışacak olmanızda ayrı bi güzellik, iş konularında hala sıkıntı cektiğim için senin kadar cok sevindim inan darısı basıma yani tüm işssizlerin basına inşallah

sorma yaaa gicikkk oldummm ama calisanlari seviyorummm o yüzden yumusadim biraz birazdanda biciirik yegenim gelecek bir ikisaatte öyle oyalanirim:26:

ama saka maka ofisten herseyden sorumlu olmak hosuma gitmiyor degil yanii
hımmm patronluk ruhunda var yani şekerim
ama ama benim sevdiceğim sadece bugün burda, yarın gidio, bugün gezcektik aşkımla, bi sürü işimiz vardı, yüzüklerimizi fln beğenecektik... gıcık şefff, izin vermedi. kös kös işe geldim... Ama aşkım getirdi beni işe, o yüzden çok keyifliyim. 5buçuktan sonra onunlayım nihayett
bu adam nişanda da bana izin vermez di korkuyorum hee:18:

benim de onsuz ilk bayramımdı, çok buruk çok kötü bi bayramdı, ama dün geldi yaşam sevincim... benim için bayram dün başladı yani... ama yarın da bitiyor:85:

hosgeldin bebeiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ayyyyyyyyy bende yanliziiiiiim annemle babam bayram gecesi türkiyeye uctu kardesim calisiyor suan is yerinde yegenime bakiyorumm

amiiiiiiiiiiiiiin darisi hepimizeeee insallaaah

selam kizlar bisey sorucam erkek tarafi bayramda ailenizi aradilar mi bayramlasmak icin? biz yurt disinda yasiyoruz ve 2 kez onlara gittik kalmaya...dönüsümüz bayramdan 1 hafta önceydi. bizi aramadilar. daha dogrusu bayramlasmaya memlekete gitmisler ama annemler cok alindilar yinede aramalari gerekiodu dediler biz kiz tarafiyiz dediler

walla aramaları lazımdı canım, ama yalnız değilsin, bizimkiler de aramadılar. Hem kız tarafıyız hem de benim annem babaş yaşca onlardan büyük... Artık bizimkiler takmıyorlar yaa, sizinkiler de alışırlar Ama bazen kendileri uğrarlar bayramlaşmak için. bu akşam annem yemeğe çağırdı onları, ama misafir gelecekmiş, haftaya gelecekler galiba.

selam cnmm tabiki aramalari gerekiyor.. nerde olurlarsa olsunsunlar. benim kayinvalidelerde sehir disinda aradilar yani.. bizde onlari aradik alinmalari normaldircnm

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu ayi saymassakkk 2012 92 gun kaldii :))))))))))))))))))) vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 2012 den sonra hazirliklar hizlansinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay heycanlandim.... bahar nerelerdesin gel artikkkkkkk topgiinee:))

ayyy cokkk saoll tatlımm Allah razıı olsunn elde iş olmayınca cogu seye manı oluyoo canımm sende insallah en kısa zamanda iş sahıbıı olursun canımmm ayy cokk saoll cokk içtendi mesajınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…