- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.401
selam canim ne demekkkkkkkkkkkkkk canim basimizin ustunde yerin var:))))) sorman hata valla.. hakkinda herseyin hayrlisi olsun cnm ne kadar cabuk o kadar iyi :))
merhabalar beni de aranıza alır mısınız kızlar? benimde düğünüm 14 Temmuz ya da Eylül'de olacak KPSS'ye gireceğim için tarih biraz buna bağlı.bakalım hayırlısı..
hoşbulduk canım.bende öyle düşünmüştüm ama dershaneye yazıldım İstanbulda ve ben Edirne'ye gelin gideceğim nasipse o yüzden sınavdan sonraya ertelemek zorunda kaldım.bölümün ne senin? benim biyoloji öğretmenliği ve malum çoooook yüksek puan istiyor o nedenle sınvadan önce dağılmak istemiyorum evlilik olaylarıyla..
hoşgeldin canım topiğimize.bende kpssye gircem ama düğün ondan önce olucak 1ay falan evlendikten sonrada 1ay kpssye çalışırsın diyo nişanlım ama bakalım kısmat inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız
hmmm sen de haklısın canım tabi..ben de ıspartadayım ve istanbula gelin gidicem..edebiyatçıyım ben de..ya ben de öyle düşünüyodum da bizimki ikna etti beni..ufff bilmiyorum yine de şüphelerim var..hayırlısı bakalım..arada girip böyle kafa dağıtayım diyorum ben de..
kizlar seneyeki kpss den mi bahsediosunuz benim nisanlim da seneye girecek bizde ondan önce evlencez korkuyorum baska yere atanacak da hersey bosuna hazirlik olcak diye
ben yurt disindayim ya pek anlamiyorum. benim nisanlim isletme mezunu 4 senelik bitirdi ondan girecekmis.....tabi suan issiz o zamana kadar gecici bir is bulmasi lazim onu da bulamadi daha uuuf
Allah yardımcısı olsun.Tabi bizlerindeyaşım 27 lisans bitirdim,yüksek lisans yaptım bir de üstüne pedagojik formasyon aldım ama hala atanmak için bekliyorum ahh ahhhh. İnş.Allahım bizlere de güsel kapılar açar..
valla senin adına çok sevindim ne güzel valla Allah herkese versin seninki gibi bi kayınvalide ah ah içim yandı valla neleri varmış....
buarada prenses pilatesin bukadar yaraması ilgimi çekti nemandır yapıyon bide yemene dikkat etmiyonmu başka spor yapmıyonmu.sadece pilates topunmu var evdemi yapıyosun.ayyyyçok soru sordum galiba kusura bakma.
bide hfceren çok sevindim senin adına ikinizde atanmışsınız hemde izmire ne güzel valla bizimde nişanlımın şükür işi varda ben daha bulamadım bu yıl üniversiteden yeni mezun oldum inşallah 2012ye girmeden başlarım bi işe ya bari bikaç çeyizimi kendim alayım düğüne kadar
Ben 2012 gelini değilim ama durumun dikkatimi çekti bende senle aynı durumdayım 27 yaşındayım ist fiziği bitirdim nükleerden yükseğimi yaptım yetmedi formasyon aldım. hala atanmayı bekliyorum :26: Düğünüme 27 gün kaldı ve şu anda kpss kursu araştırıyorum
ben de 25 yaşındayım içimde bir ukte atanamamak..ne iş yapıcam nasıl olucak ayrı şehire gidiyorum nasıl alışıcam hep sorular sorular sorular...
kizlar yardimci olur musunuz canlarim?
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/457712-gelinlige-bakin-kizlarhangi-marka.html
hepimiz aynı durumlardayız hemen hemen boşunamı okudum diye bile düşünüyorum bazen.yutdışında olup nişanlısı işletme mezunu olan gelincik tanyaydı galiba nişanlın sadece bulunduğunuz şehirden tecih yapar sorun olmaz korkma o doğulara kurayla atanma falan öğretmenlerde genelde
aynen canım bende diyorum o kadar oku çabala et sonuç sıfır..ama moralimi bozmak istemiyorum.nişanlım askerde şimdi ,Allahtan onun güsel işi vardı askere gitmeden,gelince de %90 yine aynı işte çalışabilecek nasipse. bende atanamazsam Allah korusun,dershane ya da ücretli de deneyeceğim şansımı,napalım hayat zor tek maaşla geçim artık imkansız gibi birşey..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?