2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhaba arkadaşlar,
2012 gelinleri arasında bende varım :)
henüz düğün salonuna kapora vermedik ama, tarihmizde yerimiz de belli :)
Allah kısmet eder, ölüm kalım bir aksilik olmazsa 05.05.2012 de her genç kızın rüyası olan gelinliği bende giyeeğim

hazırlıklarımdan ziya de, eksiklerimden bahsediyim.. çünkü biz hemen hemen 2,5 yıldır nişanlı, 11 senedir de sevgiliyiz :)))

kız tarafı olarak tek eksiğim: Yatak odası tk. halı perde tül bide ıvır zıvır küçük mutfak gereçleri...
bunlar dışında alınabilecek tüm çeyiz, beyaz eşya ( bulaşık - çamaşır - süpürge vs...) tabak bardak çanak yatak yorgan... yani herşeyim hazır

hepimizin Allah yardımcısı olsun, çok güzel bir yolda ilerliyoruz... önümüze muhakkak engeller çıkacaktır... sevdamızdan vazgeçmeyerek o engelleri bir güzel aşacağımıza eminim

maşşallah canım
nereye gelin gitcn kaç yaşndasın ev aldınız mı anlat kendini

ayyyy o sefini evirip cevirip döverim haaaa ne zalimmisss kiz sana izin vermezse nisaninda sende artik isten cikista gidersin digerleri baslasin dügün dernege
geelecekleri icin aramamista olabilirlerr :44:
vuhuuuuuuuuuuuuuuu ama en son ben evleniyor gibiyim sanki sanki

canimmmm öncelikle hosgeldin aramiza sen baya ilerlemissinnn sahsen tebrik ediyorummm biz daha yolun basindayiz....sanirim hepimizde bir yumurta kapiya dayandi iki ayagi bir pabuca sigdirma cabalariyla bitiricez bu ceyiz serüvenini:79:

ben kendimden biliyorum herseyde öyleyimdir kostur kosrur ruhua ilemis benim bir sucum yok:78:

günaydiiin kizlar....dün ögleden sonra giremedim vahlandimki ayyy simdi eve gidince 10 sayfa okumam gerekecek diyeee ama tik yok bir sayfa okudum topu topu hadi toparlanalim artikkkkk

günaydın kızlarrrrr:)))dün aksam bende gıremedımm nette bı problem vardıı sukur bıttıı yenı katılan arkadasımm hoş geldın aramızaaa:)ohh senın hersey btmıi gıbıı daha benımm düğün tarıhımm belli degill ama nişanlımm bı gelsın memmlketten konusalım bakalıım hep iş iş diyodukk oda halllolduu sukur artık tam zamanı dimii:)neyse ben bı kahvaltı yapınca gelıcemm hemen hepp kalabalıkk olurr belkımmm buu ıssız topıkkk:))

günayin kizlar nasilsiniz?

ben ise basladim o yüzden cok fazla takip edemiyorum..

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..

ceyiz alis verisimi bu aralar frenlemeye calisiyorum cünkü 800€'dan fazla harcadim iki ay icinde =)))

dikkat etmem gerekiyor..

euro ve altin fiyatlarini bilen varmi arkadaslar?

günaydın arkadaşlar....

hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum gerçekten :)

27 yaşındayım, istanbul Fatihte oturuyorum evlendikten sonra da burda oturacağım, çok şükür oturacağımız evi 2008 de almıştık... şimdi yavaş yavaş tadilata başlıcaz.
Allahtan diyorum ben büyük baş eksiklerimi önceden almışım.... şuan olsa çok zor alırdım herşey üstüste gelince bütçe epey bi açılıyo... şuan bile ufak tefek gibi gözüken eksikler nerden baksan 3000 tl'den aşağı tutmayacak ...

hakkında hayırlısı canımm eveet u devırde hersey gercekten cokk pahalı oluyor ama napalımm olmayıncad olmuyooo

günaydın kızlar nasipse ben de 2012 gelinlerinden olucam malumunuz..4 yada 5, ay düşünüyoruz evliliği ama daha pek bişeyimiz yok..size bir şey sorucam..bizde mi tuhaflık var bilmiyorum bugün kayınvalidemle konuştum.nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz biz ve bayramda görüşmedik nşanlımla.malum yol şu bu masraf olucak dedim biraz daha bekleyip görüşelim dedim.neyse bugün konuşurken kayınvalidemle bayramda da görüşemediniz yavrum okadar arzuladımki yollamayı görüşmenizi falan dedi..hatta nişanlıma baya ısrar etmiş git falan görüşün diye..ya dedim kayınvalide dediğimiz şey böyle değildir:)sağolsun şimdiye kadar da bir kötülüğünü görmedim de..ama buradakileri okuyunca diyorum bizde m tuhaflık var kaynanalar nebilim işte biraz anlarsınız ya......:)

mrb canım topiğimize hoşgeldin sende negüzel herşeyini almışsınız benimde hemen hemen çoğu şeyim var bizimde 9.yıla gircez böyle uzun yıllar olunca çeyizde önceden yavaş yavaş toparlanıyo iyi oluyo valla.hayırlısı olsun günü falanda belli mayıs başında bizden öncesin bizim haziran başı büyük ihtimal

valla senin adına çok sevindim ne güzel valla Allah herkese versin seninki gibi bi kayınvalide ah ah içim yandı valla neleri varmış....

buarada prenses pilatesin bukadar yaraması ilgimi çekti nemandır yapıyon bide yemene dikkat etmiyonmu başka spor yapmıyonmu.sadece pilates topunmu var evdemi yapıyosun.ayyyyçok soru sordum galiba kusura bakma.

bide hfceren çok sevindim senin adına ikinizde atanmışsınız hemde izmire ne güzel valla bizimde nişanlımın şükür işi varda ben daha bulamadım bu yıl üniversiteden yeni mezun oldum inşallah 2012ye girmeden başlarım bi işe ya bari bikaç çeyizimi kendim alayım düğüne kadar

hosgeldin tatlim aramiza maasallah diyelim kaynananla aranizdaki iliskiyeee

tatlim sorma bende okudukca korkuyorum ama herkes ayni oalcak diye birsey yok benim kardesimde 2012 gelini bu arada bir iylda evden iki kiz cikacak neysee onun kayinvalidesi ölüp bitiyor gelini icin ama benim kardesim soguk...bence sen nasililgi sevgi görüyorsan aynisini yaptigin icin böyle mutlusun Allahim ömür boyu bozmasin insallahh

cok sağol...şimdi çok iyi maşallah tek bir kötü söz hareket bişeyini görmedim..forumdakileri okuyunca diyorum acaba sonra mı kötü şeyler yapıcak söylicek niye yapmıyo diyorum..iyice paranoyak oldum töbe töbe:) inş. seninde aran en az bizimki kadar iyi olur...

tatlim minik minik yiyorum aksam yemeklerinde dsoymadan kalkiyorum ve yürüyorumm....

merhabalar beni de aranıza alır mısınız kızlar? benimde düğünüm 14 Temmuz ya da Eylül'de olacak KPSS'ye gireceğim için tarih biraz buna bağlı.bakalım hayırlısı..

sorma ya ben de çok korkuyodum hala da şüphelerim var burdakileri okuyunca acaba mı diye...hep bana da aileme de anlatır durur ben kayınvalidemden çok çektim gelinime çektirmicem herkes görücek kayınvalide nasıl olur diye diyo..ya sağolsun cok düşünceli anlayışlı..2 ay önce ziyerete gittik abimlerle onları aynı evde kaldık falan.o da oğluyla yattı falan..neyse bi gün ziyeret ettim yatak odalarını..dedi kızım valla birlikte yatın derdim ama şimdi olmaz nikahınız kıyılsın yatarsınız birlikte dedi..hani ben öncesinde sarılarak yatıyo musunuz gibi bişey sormuştum da ona mutaakiben demişti...çok komik oldu ama:)

merhabalar beni de aranıza alır mısınız kızlar? benimde düğünüm 14 Temmuz ya da Eylül'de olacak KPSS'ye gireceğim için tarih biraz buna bağlı.bakalım hayırlısı..

hoşgeldinnnn...ya ben de kpss ye giricem ama önceden sıkı bir hazırlık yapıp kpss den 2 ay kadar önce evlenicem..artık evimde ya Allah deyip devam edicem çalışmalara..nişanlım birlikte de çalışırız istersen diyo ama bilmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum

hoşbulduk canım.bende öyle düşünmüştüm ama dershaneye yazıldım İstanbulda ve ben Edirne'ye gelin gideceğim nasipse o yüzden sınavdan sonraya ertelemek zorunda kaldım.bölümün ne senin? benim biyoloji öğretmenliği ve malum çoooook yüksek puan istiyor o nedenle sınvadan önce dağılmak istemiyorum evlilik olaylarıyla..

selam kizlarrrr yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz hakkinizda hayirlisi olsun.. mavigul benim kayinvalidede cok tatlidir. nisanlim ozel gunlerde sevgililer gunufalan yanima gelmedigi zaman nisanlima baya laf sayiyio :) kiziyo kizin yanina neden gitmedin dusuncesiz diye :) benim yuzumden nisanlim ailesinden cok azar isitmistir. ufak tartismamizi duysalar hemen baba olsun anne olsun nisanlima yuklenirler kizdan ozurdiler diye :)) o yuzden biraz sansliiyim aile hep benden yana :)))

selam canim ne demekkkkkkkkkkkkkk canim basimizin ustunde yerin var:))))) sorman hata valla.. hakkinda herseyin hayrlisi olsun cnm ne kadar cabuk o kadar iyi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…