2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

prensescim valla bayramlaştık sen artık bizim de kızımızsın dedi elime 100 tl verdi ben yok olmaz dedim sırtımdan ter aktığını hissettim utançtankardeşime de verdi o da çok utandı valla

böyle kaynata dostlar basinaaa

merhaba kızlaaaar
oooof çok sıkılıyom yaa çeyis bitti bi asker bekliyom bişeyler alırken hep bi telasm vardı şimdi patlıyom sıkıntıdan

canim benim icini ferah tuttt

canim bende ev almaktan yanayim ama nisanlimin hic parasi yok benimde birikimim yok nasil olacak ki olmuo iste hayal hep.........

benimde birikimim yok ama kocisin var o yüzden minik ev almak istiyoruz ikimizde calisinca insallah bir an önce bitiririz Allahim ödeme gücü versin insallah

dogru diyorsunda canim kirada oturucnada birikim olmuyor bence:44:

Son düzenleme:

bende bi 800gr civarı aldım pofff
iş bulursunuz tatlım inşallah hemen de halledersiniz herşeyi bizde ben tamamım artık atandım çok şükür inşallah aşkımda sıra oda halletsin ,iki memur yapcaz bişeyler işte buarada benim isteme-söz-nişan 3ü birarada tarih belli oldu gibi bişey kurban bayramı tatilinde olcak eğer işler yolunda giderse de ağustosta ramazan sonu düğün

şu ev alma meseleside gerçekten büyük cesaret yaa :44: işte şöyle bişeyde var risk almadan başarı olmaz demişler :26:
mesela bizim evimize eşimde öğretmen olursa 3600 civarı ,eğer polis olursa 4000-4100 civarı para gircek ,ilk bikaç yıl borç ödicez kendimiz yapıyoruz çünkü herşeyimizi ondan sonrası belki bi ev kredisi olabilir yani bilemiyorum ki :44:

hakkımızda herşeyin hayırlısı

amiiiiiin canimmmm hakkimizda hayirlisiii......ben ne kadar maas alirim bilmiyorum suan daha egitim durumundayim maasim 1.200 tl ye geliyor türkiyede muhtemelen türk hava yollari veya bir alman havayolu sirketinde calismam gerekcek insallah iyi para verirler askimda mühendiss..

buarada bizdede tanisma-isteme-söz-nisan hepsi bi anda olacak ekimde

canım benim ne güsel benim sevgilimde şubatta geliyo şubat mart ve nisan(yıldönümümüz) isteme söz nişan olcak çoooooooook hızlı gelincikleris maşşallah

Ben de burdayımmmmmmmmmmm 2012 gelin adayı ve asker bekleyeni olaraktan Şafakkkkkkkkkkkk atarsa 99 Selam kızlarrr.

psrdon canım 60 gün sonra şafak 159
eee hazırlıklar ne alemde bakalım

Az kalmş cnm maşşlh. Hazrlklra devam cnm ama tekstıle henuz cok fazla gırmedım bı kac nefresım takımı aldım kahvaltı takımlrm mutfk aletlermden bır kaçı havluydu falan bı cogu alındı ama henuz yemek takımımı almadım nişanlım gelınce brlkte beyenlim istyrm

ben o gitmeden hepsini halletmiştikşimdi alınanlarıda önceden nette kararlaştrys snra alıyos

kızlarrrr ben geldımmm ayyy cook uzu zaman olduu özledımm yaa valla gun sayıyodummmm aımm saolsunn kotamıı bıtırdı ızıne gelıncee off gunler gecmedıı yaaa ama sukurrrr offf neler olnus buralardaaa bende acayıpp gelişmeler varrrr atandıkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrr hemdee kocısle aynıı hastaneyeee veee ızmırrrrr kısmetse ayın 12sınde işe başlıyrummmm bu arada uykuu tutmayınca buu saatte gırdmmm özledımm yaa siziii hepinize gunaydınlarrrrrrr yenıı gelenler hatta artık eskıyenler dıyımm gırmeyelıı okadar uzun oldukiii hosgeldiniz aramızaaaa

cereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen hosgeldiiiiiiiiiiiin

sabah sabah senin haberin süper ilac gibiii geldii hem atandiniz hem ayni yere hemde izmireee Allahima sükürlerrr olsunnnnnnnn

günaydiiiin kizlarrr,

bir kac gündür sinirliydim bizim patrona

dün tatile gittti hersey bana kaldi ve sormuyor bile olurmu diye, bugün güya alisverise gidecektimm baska bir sehire, neyse biraz yatistim ama sabahin köründe geldim ofisi actim kahvemi aldim diger iscilerin gelmesini bekliyorum her isi onlara yaptiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…