- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.341
prensescim valla bayramlaştık sen artık bizim de kızımızsın dedi elime 100 tl verdi ben yok olmaz dedim sırtımdan ter aktığını hissettim utançtankardeşime de verdi o da çok utandı valla
merhaba kızlaaaar
oooof çok sıkılıyom yaa çeyis bitti bi asker bekliyom bişeyler alırken hep bi telasm vardı şimdi patlıyom sıkıntıdan
canim bende ev almaktan yanayim ama nisanlimin hic parasi yok benimde birikimim yok nasil olacak ki olmuo iste hayal hep.........
dogru diyorsunda canim kirada oturucnada birikim olmuyor bence:44:canım zaten artık yeni nesil gelinlerinin o kadar aklı havada ki mesela benim arkım yeni evli 5 ay oldu 120milyara ev aldı 2000 giriyo eve düşün her ay 1.200den fazla ödicekler diyorum niye yaptın bunu 10 yıl kim öle kim kala şimdi 22 yaşndasın 32 yaşına kadar kıt kanaat durcan die zam gelir dio...
hep pembe hep pembe..dünya toz pembe diil ya işten çıkarılırsa ya bebek olursa ya allah koruusun saglık sorunu olursa:44::44::44::44:
ilk kendinizi ölçün biçin ona göre adım atın tamam insanın kendi evi gibi olmas ama yok canlada bu kadar büyük serüvende olmas
tatlimmmm evet herkes prenses diyor
evet baya durgunuzzz kimse girmiyorrr tatil bitsin yine hareketleniriz herhaldeeee
bilemiyorum bugün bende öyle hissediyorum gidip geldigiimi iki yil arasinda ama suan facebookta askimin arkadasiyla olan chatini okudum ajanmiyim neyim:82:
sormus iste evlilik ne zaman oda insallah 2012 daha fazla ertelemeye gücüm yok demisss askimmm
ama is bulmak zorunda ikimizde isssiz olursak fena yani :97:
bayramlar nasil geciyor ben resmen 700gr aldim yaaaa
bende bi 800gr civarı aldım pofff
iş bulursunuz tatlım inşallah hemen de halledersiniz herşeyi bizde ben tamamım artık atandım çok şükür inşallah aşkımda sıra oda halletsin ,iki memur yapcaz bişeyler iştebuarada benim isteme-söz-nişan 3ü birarada tarih belli oldu gibi bişey kurban bayramı tatilinde olcak eğer işler yolunda giderse de ağustosta ramazan sonu düğün
şu ev alma meseleside gerçekten büyük cesaret yaa :44: işte şöyle bişeyde var risk almadan başarı olmaz demişler :26:
mesela bizim evimize eşimde öğretmen olursa 3600 civarı ,eğer polis olursa 4000-4100 civarı para gircek ,ilk bikaç yıl borç ödicez kendimiz yapıyoruz çünkü herşeyimizi ondan sonrası belki bi ev kredisi olabilir yani bilemiyorum ki :44:
hakkımızda herşeyin hayırlısı
amiiiiiin canimmmm hakkimizda hayirlisiii......ben ne kadar maas alirim bilmiyorum suan daha egitim durumundayim maasim 1.200 tl ye geliyor türkiyede muhtemelen türk hava yollari veya bir alman havayolu sirketinde calismam gerekcek insallah iyi para verirler askimda mühendiss..
buarada bizdede tanisma-isteme-söz-nisan hepsi bi anda olacak ekimde
canım benim ne güsel benim sevgilimde şubatta geliyo şubat mart ve nisan(yıldönümümüz) isteme söz nişan olcakçoooooooook hızlı gelincikleris maşşallah
maaaasallaaah
yurt dışındasın sanırım canım..nereye gelin gelcen
bnde tam 50 gn sonra kavuşuyom demekkiBen de burdayımmmmmmmmmmm 2012 gelin adayı ve asker bekleyeni olaraktanŞafakkkkkkkkkkkk atarsa 99 Selam kızlarrr.
istanbula canimmmm
yeni arkadasimizzz hosgelmissss
ben kacarrr iyi gecelerrrr
150 mi cnm şafagın RABBİM tez zamanda kavştrsun
psrdon canım 60 gün sonra şafak 159
eee hazırlıklar ne alemde bakalım
Az kalmş cnm maşşlh. Hazrlklra devam cnm ama tekstıle henuz cok fazla gırmedım bı kac nefresım takımı aldım kahvaltı takımlrm mutfk aletlermden bır kaçı havluydu falan bı cogu alındı ama henuz yemek takımımı almadım nişanlım gelınce brlkte beyenlim istyrm
ben o gitmeden hepsini halletmiştikşimdi alınanlarıda önceden nette kararlaştrys snra alıyos
kızlarrrr ben geldımmmayyy cook uzu zaman olduu özledımm yaa valla gun sayıyodummmm aımm saolsunn kotamıı bıtırdı ızıne gelıncee off gunler gecmedıı yaaa ama sukurrrr offf neler olnus buralardaaa bende acayıpp gelişmeler varrrr atandıkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrr hemdee kocısle aynıı hastaneyeee veee ızmırrrrr kısmetse ayın 12sınde işe başlıyrummmm bu arada uykuu tutmayınca buu saatte gırdmmm özledımm yaa siziii hepinize gunaydınlarrrrrrr yenıı gelenler hatta artık eskıyenler dıyımm gırmeyelıı okadar uzun oldukiii hosgeldiniz aramızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?