2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen öyle canım artık tek maaşla geçim çok zor hatta imkansız zaten bunca okuduktan sonrada evde oturamayız artık yazık olur valla vize finallerde günlerce sabaha kadar ders çalışmalarımıza.

öyle kesinlikle katılıyorum sana güselim.. inş. Allah yüzümüze güler:93:

neyse kızlar moralimizi yüksek tutalım ve güzel şeylerden bahsedelim ha ne dersiniz...?eşya olayları çeyiz olayları ne alemde..benim daha bişeyim yok desem yeridir..nişanlım tutturmuş son iki üç aya hallederiz diye..para biriktiriyoruz biz de ama yetmicek gibi kredi alıcaz mecburen..Allah tüm evlenenlerin yardımcısı olsun..

kizlar evet guzel seylerden bahsedelim mavigul bizimde hicbiseyimiz yok biz ramazan ayinda evlenicez bende evlenmeden 2 ay önce gidicem o zaman halledicez herseyi. ama benim talihsizligim su ki annem babam dugunden 2 hafta önce gelebilecekler malum calisiyorlar yillik izinlerini dugune alacaklar. peki ben nasil evi dayayip döseyecegim. sonucta onlar mobilya falan alacaklar yanimda kimsem olmayacak korkuyorum istedigimi alamayacagim diye veya paradan dolayi teredüt yasarim orada...bakalim belki bi arkadasim veya akrabalarimdan teyzem falan gelseler daha iyi olur sanki ...

Tanya açıkçası ben mobilyaları nişanlımla seçme taraftarıyım..kimseyi yanımızda götürmicez biz önceden netten bakıp istanbulda bikaç yer gezip alma taraftarıyız..para konusunda bence şöyle yap.annen ve baban alıcakları mobilya parasını hesabına yatırsınlar..sen de ordan halledersin..bence böyle konuş ve yap..benimde bişiyim yok ya napcaz bilmiyorum..bizim de beyaz eşyalar ailelerden diğerleri ise bize kaldıherşey..

nişanlım askere gitmeden önce buzdolabımızı ve bulaşık makinemizi aldı.benimde çeyiz olarak günlük-misafirlik yemek takımlarım,tencerelerim,bardaklarım,bi kaç nevresimim,dantelden yatak örtüm,çay makinem ve bir sürü mutfak ıvır zıvırım var. ama daha çooook alınacaklar vaaaar çooook.babam şimdi almayalım evde koyacak yer yok diyor ama ben herşeyimi tamamlamak istiyorum bi an önce.benim heyecanımı anlamıyorlaaaar mı yaa:95:

slmm kızlarr sohbete dahıl olamadımdemınn ama insallah simdi olabılırımmm naparsınız bakalımm:)

bana hiç cvp veren olmadı

cnm ayri sehirler de mi yasiyorsunuz? ben bu sene mezun oldum yeni calismaya basladim yani cok az bi nakitim olacak...bizde hersey anneden babadan olacak malsef bu yuzden onlar karisacaklardir cok üzülüyorum valla yaa of. onlarin evi müsait olsaydi her gittigimde ufak ufak alip koyacaktim ki toptan gitmesin diye o zaman cok para harcaniyor. ama malesef yerleri yok hic

selam canım..çeyiz hazırlıklarında en son geldiğimiz noktayı konuşmaktayız

sesimii duyan olmusss saol tatlımm benımde herseyım tam degıl son 3 ay faln diyo kimi ama insanın elı ayagına dolasır dıye düşünüyorum benım engelım hep iştı oda oldu sukur nişanlımla biz herşeyımız ortak alıcaz oyusden ılk 2 ay maaslarımızdan belli bi kıısm ayırıp beyaz esya almayı düşünüyoruz siz hangı marka aldınız yada almayı düşünüyosunuzz??

canımm ben vermek isterdımm cevap ama senınle aynıı sehırde yaşamıyoruz ama yıned gordüğümüz begendıgımız seyleın resımlerını falan paylaşabılırız burada fıkır acısından
:)

nborcum merhabalar...

hfcerencim biz teknosadan aldık ordaki elemanın tavsiyesiyle bulaşık makinemizi hotpoint ariston aldım 8 program,zaten bebek biberonu falan yıkama programı olduğunu görünce direkt vuruldum makineye. buzdolabımızı da samsung aldık canım.

nborcum anadolu yakasında oturuyormuşsun,bende istanbulda oturuyorum ama avrupa yakasında hemde sinanobada,çok uzağız keşke yakın olsaydık birlikte çıkar bakardık her yere. ama eminönü tahtakale ve istoçta çok uygun diyorlar fiyatlar için aklında bulunsun..

canımm bizde gecen hafta resmen her markananın mağazalrını gezdıkk en son ya lg yada samsung dıyoruz.hatta ben annemlere samsung buzdolabı aldım yeni he uyguna aldım kampanyadaydı cokta memnunuz suan ben samsung istıyorum ama bakalımm :)

bana önce buzdolabı alçakmış gibi geldi bizim evdeki beko ve bayağı yüksek ondan galiba ama baktım içi çok hoş,rafları güsel,kahvaltılık bölmesi bile var samsung alalım dedik,inş.sorun çıkarmaz bizimki de

belkide aynı modelldir canım bundada kahvaltılıkk yerı falan var bız memnun kaldık insallah sende kalırsın ama lgnın camasır makınasınada bak derım adamlar 10 yıl motor gaantısı verıyolarr:)

belkide aynı modelldir canım bundada kahvaltılıkk yerı falan var bız memnun kaldık insallah sende kalırsın ama lgnın camasır makınasınada bak derım adamlar 10 yıl motor gaantısı verıyolarr:)

lg ya da samsung ama daha çok gönlüm samsungtan yana çamaşır makinesinde.ailem alacağı için de pek birşey diyemeyeceğim gerçi istediğimi almaya çalışıyorlar ama onlarda emekli,ee bende çalışmıyorum,atanmayı bekleyen bahtsız öğretmen adayıyım

evet canım malesef ayrı şehirlerde yaşıyoruz..üniden sonra mecbur ayrı kaldık..ben de tencere şu bu bikaç şeyimi onların eve koydum.malesef öyle oluyor..nişanlımla para biriktiriyoruz napalım artık toptan alıcaz hepsini..boş ver hem olsunda öyle ya da böyle farketmez..ayyy bir de ben netten yatak odası şu bu bakıyorum nişanlım erken diye kızıyo..ben de ona kızıyorum tabii..malesef bizle aynı düşünmüyolar..araştırma yaptım diye suçlu oluyorum üstelik..

sakın samsung çamaşır makinası almayın
ben tipine göre onu seçtim yanıldım
4 aydır kullanıyorum leş gibi kokuyordu çamaşırlar
lastik ve metal karışımı koku oluyordu hiç temiz çamaşır kokmuyordu
servise söyledim
teknik servis geldi böyle sorun oluyor lastik kısmı değiştireceğiz eğer geçmezse kazanını da değiştiririz dediler
çok şikayet oluyormuş bu konuda
kesinlikle lg alın çok daha sessiz ve daha üstün bir teknoloji kullanıyor

hfceren'e katılıyorum..ben de lg nin şu 10 yıl motor garantisi olan modelini almayı istiyorum..çok güzel çok hoş özellikleri var doğrusu...hepsini tek geçerim lg derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…