2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

eminönü tahtakale baktım da oralardan eve taşımak işkence gibi olur araba yok çünkü olsa bile oralarda park etme imkanı olmaz sanırım
en güzeli netten bulduğum beğendiğim şeyleri alıyorum hem eve kadar geliyor hem de taşımamış oluyorum

evet hic mi hic bizim gibi dusunmuyorlar. mesela benim dert ettigim sknti ettigim bi mesele var kizlar sizde fikirinizi söyleyin. biz yurtdisinda yasiyoruz dügün istanbulda olacak... bizde salonlara bakin fikir olsun dediler ben onlara 30 km uzaklikta biyer begenmistim oraya babasi bakmayalim oraya kimsenin arabasi yokmus burasi almanya deegil insanlar gelemez davetiyede orasi yazinca kim gelecek dediler........neyse ben oraya bakamadm. onlara yakin biyer begendim ama henuz kapora vermediler yani oda belli degil. ailem yemekli olma konusunda israrciydi cunku bizim memleketten ve almanyadan gelecek misafirlerimiz var ve bunlar yakinlarim olacak tum gun pesimde kosturcaklar ve muhtemelen otellerde kalacaklar. ama onlarda yemek yeme aliskanligi yokmus dugunlerde kargasa olurmus millet kavga edermis rezillik olurmus diye onuda olmaz dediler. bende dün nisanlimla konustum dedim askim yani belki bizde acikicaz tum gun kosturcaz sonucta dedim milelt kosturcak gelince pasta yerine yemek olsa guzel olmaz mi babana bidaha acsan konuyu sonucta bizle konusulmadi dedim. önce sakin sakin anlatti iste öyle bi olay yok burda diye. sonra demisler ki aileme dügünden sonra uzaktakileri alip yemege götürürlermis. bende dedim dügünden sonra gelinligimi cikarip yemek yemege mi gidicem yani dedim. dügünde yemek varken diye ve kesinlikle olmaz isterse dügün yemekli 1.000 lira olsun ben istemiyorum dedi tüm gün agladim hic anlamiyorlar yani ve ailem de iyice sinir olmus durumda bu konuya bende arada kaliyorum

kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nbrssinizz sohbet harika:)) oku oku bitmedi.. bugun canim SIKILDI ciktim disari ne kadar gelinlik magazasi varsa hepsine girdim gelinlik denedim :)) hahah harika bisey yaaa:)))) istedigim modelide buldum kafamda baska hic bir modele bakmadim direk istediklerimi denedim yakistida:) bole denemek guzel oluyomus yaahu

aaaa keşke ben de yanında olsaydım..daha hiç gelinlik falan bakmadım.ne güzel yapmışsın yaaa...

ebrumm nasılsınn tatlım özledımm senııı ama sen ozledınmıı bılmemm ayyy süper bişey yaa bende ilk fırsatta yapıcam bunuu oo heyecanıı tatmak ıstıyrumm kıskandımm senii:))

hfceren'e katılıyorum..ben de lg nin şu 10 yıl motor garantisi olan modelini almayı istiyorum..çok güzel çok hoş özellikleri var doğrusu...hepsini tek geçerim lg derim...

valla kızlar vazgeçmek üzereyim samsungtan bu yorumların üzerine

kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım

Kızlar ara ara gelıyorum topic e ama artık daha sık burdayım .Yemeğimi yiyip geliyorum . Görüşmek üzere..

canım dolabım seninkiyle aynı ama ben beyaz istedim üzeri deri kaplı gibi olandan aldık,kiraya gideceğim için her mutfağa inox uymayabilir diye düşündüm bir de nişanlım beğenmiyor inoxları,samimi bulmuyormuş,otel mutfakları gibi oluyor diyor
zevk meselesi işte. çok güsel eşyaların inşallah sorun çıkmaz güle güle kullanırsın canım benim

benimde nişanlım grileri sevmiyodu beyaz daha güzel beyaz alalım falan dedi görünce ama benim fikrim sabitleşmişti senelerdir hep gri olsun istiyodum beyaz eşyaları mutfak aletlerini falan oyüzden sonunda benim istediğim oldu aldık inoxları napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…