- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 346
- 363
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.441
nborcum anadolu yakasında oturuyormuşsun,bende istanbulda oturuyorum ama avrupa yakasında hemde sinanobada,çok uzağız keşke yakın olsaydık birlikte çıkar bakardık her yere. ama eminönü tahtakale ve istoçta çok uygun diyorlar fiyatlar için aklında bulunsun..
evet canım malesef ayrı şehirlerde yaşıyoruz..üniden sonra mecbur ayrı kaldık..ben de tencere şu bu bikaç şeyimi onların eve koydum.malesef öyle oluyor..nişanlımla para biriktiriyoruz napalım artık toptan alıcaz hepsini..boş ver hem olsunda öyle ya da böyle farketmez..ayyy bir de ben netten yatak odası şu bu bakıyorum nişanlım erken diye kızıyo..ben de ona kızıyorum tabii..malesef bizle aynı düşünmüyolar..araştırma yaptım diye suçlu oluyorum üstelik..
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nbrssinizz sohbet harika:)) oku oku bitmedi.. bugun canim SIKILDI ciktim disari ne kadar gelinlik magazasi varsa hepsine girdim gelinlik denedim :)) hahah harika bisey yaaa:)))) istedigim modelide buldum kafamda baska hic bir modele bakmadim direk istediklerimi denedim yakistida:) bole denemek guzel oluyomus yaahu
kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nbrssinizz sohbet harika:)) oku oku bitmedi.. bugun canim SIKILDI ciktim disari ne kadar gelinlik magazasi varsa hepsine girdim gelinlik denedim :)) hahah harika bisey yaaa:)))) istedigim modelide buldum kafamda baska hic bir modele bakmadim direk istediklerimi denedim yakistida:) bole denemek guzel oluyomus yaahu
kizlar bende bugün burdan aldigim esyalarimi tekrar valizlere yerlestirdim..
50 kg hakkim var anca yetecek sanirim..
sakın samsung çamaşır makinası almayın
ben tipine göre onu seçtim yanıldım
4 aydır kullanıyorum leş gibi kokuyordu çamaşırlar
lastik ve metal karışımı koku oluyordu hiç temiz çamaşır kokmuyordu
servise söyledim
teknik servis geldi böyle sorun oluyor lastik kısmı değiştireceğiz eğer geçmezse kazanını da değiştiririz dediler
çok şikayet oluyormuş bu konuda
kesinlikle lg alın çok daha sessiz ve daha üstün bir teknoloji kullanıyor
hfceren'e katılıyorum..ben de lg nin şu 10 yıl motor garantisi olan modelini almayı istiyorum..çok güzel çok hoş özellikleri var doğrusu...hepsini tek geçerim lg derim...
Selam 2012'nin gelin hatunlarıGelsin 2012 yaz
selam canım eveeet gelsin yaz hayırlısıyla...
Önce ben bi aralığı getırmem lazım nişanlım askerde cnm şu asker şafağımızı bitirelim düğün şafağına başlıycam hemen
benimde nişanlım askerde canım,inşallah hayırlısıyla gelirler.
kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım Eki Görüntüle 250519 Eki Görüntüle 250518 Eki Görüntüle 250517
ALLAH kavştrsn cnm senın şafak kaç?
canım dolabım seninkiyle aynı ama ben beyaz istedim üzeri deri kaplı gibi olandan aldık,kiraya gideceğim için her mutfağa inox uymayabilir diye düşündüm bir de nişanlım beğenmiyor inoxları,samimi bulmuyormuş,otel mutfakları gibi oluyor diyor
zevk meselesi işte. çok güsel eşyaların inşallah sorun çıkmaz güle güle kullanırsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?