- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.481
mavigül cnm benoturma grubunu takim almayacagim büyük ihtimal. cunku ben tek renk olsun istemiyorum- gri-beyaz-lacivert kirmizi falan olabilir. mesela söyle bi kombinasyon cok hosuma gider:
mesela bunun 2lisi
ve böyle bisey yanina yakisir:
öle valla.annemde diyor ki kızım şimdi kiraya çıkacaksınız öle çok pahalı şeyler almayın inş. nasip olursa kendi evinize çıktığınızda alırsınız en iyisini.
aaaa bak hiç böyle düşünmemiştim cidden çok orjinal bir fikir aklımda olsun..evet çok da güzel kombinler çıkabilir ortaya..birisi ider dedi ben de baktım cidden çok güzel modelleri varmış..hem fiyatı da çok uygun..ama nasıl olur bilemiyorum..ya aslında düşündüm de ucuz almak daha iyi gibi geldi..en azından daha az kullanır sonra değiştiririzçok da güzel olur..çok para vermedim diye içim de acımaz..aaaaiyi fikir ya çok sevdim bunu:)yani en azından oturma grubu ucuz olabilir:)
Kızlaaaaaaaaaaar perşembe günü kaynanam kayınbabam benim ailem yemeğe gittiğimizi söylmiştim ama işim oldugundan ayrıntı yazamamıştım
bizden konuşuldu bildiğiniz gibi nişan için Nisan düğün için Temmuz sonu Ağustos başı düşünülüyo...Söz gelir gelmes şubatta olcak
konuşmalar gayet efendi efendiyken park gördük sonra kaynanam ben kardeşim annem bindik şu çevirince dönen yuvarlak koltuga kayınbabam saolsun bi çevirdi o gitti biz hala dönyos kaynanamn eli nasıl ttysam kadının gözleri pörtledi çıglıklar atıyos felan
sonrada ben konuşurken annem hepğ hanımlı konuşuyo die durdum duydum bi edayla ...hanım dedim bi kahkaha kopardık ama sonra kaynanam dio bizim gibi resmi dünürler varmıdır die
hadi bakalım hayırlısı olsun canım.ya bu arada 20 Temmuzda Ramazan başlıyor ramazanda düğün yapılıyor mu yani yapılırda ne bileyim ki,iftarlar artık geç saatte oluyor ya.gelen az falan olmasın canım?:26::26: bu arada bizimkilerde birbirlerine ......hanım .......hanım diye hitap ediyorlar,olsun çok samimiyet iyi değil,anlaşsınlar ama mesafede olsun arada
eğer bizimkilerde resmiyet varsa hepsinde vardır kaydırakta bile kaydılar ben şok vaziyette izledimcanım valla şubatta gelcek kısmet olursa o zaman bakılcak olmadı temmuzun o zamanına kalmadan yada ağustos ramazan sonrasına bakılcak herşey işine bağlı inş gelince sıkıntı yaşamayıs..
inşallah sorun olmaz tatlım,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
benim sorunlu samsung çam mak bu resimde paylaştığının aynısı
teknik servis bu modellerde özellikle koku yapma şikayeti var lastiği ve kazanı sorunlu çıkıyor genelde dedi, ben de kendi firmanızın makinası bunu biliyorsanız neden düzeltmiyorlar dedim, yeni modeller çıktıkça bunlar üretilmeyecek zaten dedi
saol canım ben daa bilmiyom sizi çok sık giremediğim için bana kendinizi anlatırsanız sevinirim nere gelin gelip ne zaman düğün olcanı şuan ne durumda olcanızı..
valla bunun bi üst madelide vardı ama bayağı bi fiyat farkı vardı samsungun kendi mağazasından aldık bence bunu alın aynı özellikler sadece o 1kg daha fazla yıkıyo dedi bunu aldık.kullanan bi akrabam var oda çok memnun hiç kokudan falan bahsetmedi çok memnunum dedi beyaz eşya şans işi bence seninki kötü çıkmış olabilir yenisinide vermemek için bu modellerin hepsinde var demiştir benceöyleolsa başka mağazalarbüyük marketler satmazdı sanmıyorum
27 yaşındayım,biyoloji öğretmeniyim ama atanmayı bekliyorum,nişanlıyım,nişanlım askerde ve Edirneli,ben İstanbul'da oturuyorum.nasipse Edirneye gelin gideceğim.Bu sene KPSS'ye gireceğim için tarih daha tam belli değil ona göre ayarlayacağız. 14 Temmuz ya da Eylül ayı gibi düşünüyorz nasipse canım..
hayırlısı olur hepimiz için inş..bi gün gelinlik ve bebiş haberlerimizide paylaşırıs
günaydin kizlar
gelinlikten bahs edenler de olmus..
siz satin mi almayi düsünüyonuz yoksa diktirecekmisiniz?
günaydin canim :) haftasonun son günü iste...ise baslama stresindeyimgünayınnn kızlarrrr:)))nasılsınız bu gun bakalım bahar ebru prenssevgışısı nerelerdesınız yaaa(sizsiz olmaz bu topıkkkkkk hadıı gelin artıkınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?