2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

mavigül cnm benoturma grubunu takim almayacagim büyük ihtimal. cunku ben tek renk olsun istemiyorum- gri-beyaz-lacivert kirmizi falan olabilir. mesela söyle bi kombinasyon cok hosuma gider:

mesela bunun 2lisi

ve böyle bisey yanina yakisir:

Kızlaaaaaaaaaaar perşembe günü kaynanam kayınbabam benim ailem yemeğe gittiğimizi söylmiştim ama işim oldugundan ayrıntı yazamamıştım
bizden konuşuldu bildiğiniz gibi nişan için Nisan düğün için Temmuz sonu Ağustos başı düşünülüyo...Söz gelir gelmes şubatta olcak
konuşmalar gayet efendi efendiyken park gördük sonra kaynanam ben kardeşim annem bindik şu çevirince dönen yuvarlak koltuga kayınbabam saolsun bi çevirdi o gitti biz hala dönyos kaynanamn eli nasıl ttysam kadının gözleri pörtledi çıglıklar atıyos felan
sonrada ben konuşurken annem hepğ hanımlı konuşuyo die durdum duydum bi edayla ...hanım dedim bi kahkaha kopardık ama sonra kaynanam dio bizim gibi resmi dünürler varmıdır die

aaaa bak hiç böyle düşünmemiştim cidden çok orjinal bir fikir aklımda olsun..evet çok da güzel kombinler çıkabilir ortaya..birisi ider dedi ben de baktım cidden çok güzel modelleri varmış..hem fiyatı da çok uygun..ama nasıl olur bilemiyorum..ya aslında düşündüm de ucuz almak daha iyi gibi geldi..en azından daha az kullanır sonra değiştiririzçok da güzel olur..çok para vermedim diye içim de acımaz..aaaaiyi fikir ya çok sevdim bunu:)yani en azından oturma grubu ucuz olabilir:)

öle valla.annemde diyor ki kızım şimdi kiraya çıkacaksınız öle çok pahalı şeyler almayın inş. nasip olursa kendi evinize çıktığınızda alırsınız en iyisini.

biz kendi evimize çıkcas canım ama sadece kardolap özel tasarım olcak bi onda verdiğim aparaya acımam ama koltuk yada yatak için o kadar fazla seçenek çıkyoki yıllar sonra büyük ihtimal deiştirme askıyla dolcaım için pahalıya kaçmam
sen nereye gelin geliyosun tatlım söz nişan varmıydı düğün ne zamandı

oo canim seninde begendigine sevindim. cunku ben bu sene izindeyken baktim da cok uygun fiyat oluyor bu tarz modeller ve sürekli degistirebilri insan. mesela yastiklari ve kiliflari degistirerek güzel bisey cikabilir ortaya. paradan degil de zevkten böyle istiyorum ben daha cok :) nisanlimin da hosuna gidiyor eski zamanlara benziyor

hadi bakalım hayırlısı olsun canım.ya bu arada 20 Temmuzda Ramazan başlıyor ramazanda düğün yapılıyor mu yani yapılırda ne bileyim ki,iftarlar artık geç saatte oluyor ya.gelen az falan olmasın canım?:26::26: bu arada bizimkilerde birbirlerine ......hanım .......hanım diye hitap ediyorlar,olsun çok samimiyet iyi değil,anlaşsınlar ama mesafede olsun arada

eğer bizimkilerde resmiyet varsa hepsinde vardır kaydırakta bile kaydılar ben şok vaziyette izledimcanım valla şubatta gelcek kısmet olursa o zaman bakılcak olmadı temmuzun o zamanına kalmadan yada ağustos ramazan sonrasına bakılcak herşey işine bağlı inş gelince sıkıntı yaşamayıs..

inşallah sorun olmaz tatlım,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

valla bunun bi üst madelide vardı ama bayağı bi fiyat farkı vardı samsungun kendi mağazasından aldık bence bunu alın aynı özellikler sadece o 1kg daha fazla yıkıyo dedi bunu aldık.kullanan bi akrabam var oda çok memnun hiç kokudan falan bahsetmedi çok memnunum dedi beyaz eşya şans işi bence seninki kötü çıkmış olabilir yenisinide vermemek için bu modellerin hepsinde var demiştir benceöyleolsa başka mağazalarbüyük marketler satmazdı sanmıyorum

saol canım ben daa bilmiyom sizi çok sık giremediğim için bana kendinizi anlatırsanız sevinirim nere gelin gelip ne zaman düğün olcanı şuan ne durumda olcanızı..

27 yaşındayım,biyoloji öğretmeniyim ama atanmayı bekliyorum,nişanlıyım,nişanlım askerde ve Edirneli,ben İstanbul'da oturuyorum.nasipse Edirneye gelin gideceğim.Bu sene KPSS'ye gireceğim için tarih daha tam belli değil ona göre ayarlayacağız. 14 Temmuz ya da Eylül ayı gibi düşünüyorz nasipse canım..

bende pek olumsuz duymamıştım koku falan konusunda samsungları sadece beyaz çıkmıyor gri çıkıyor beyazlar diyen olmuştu ama ne bileyim çok kararsız kaldım bende canım inş. iyi çıkar seninki

hayırlısı olur hepimiz için inş..bi gün gelinlik ve bebiş haberlerimizide paylaşırıs

günaydınnn kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)

geçmişi okudumda kpss korkusu olan arkadaşlar var en azından siz okulunuzu bitirmişsiniz :)ben hala ikinci sınıftayım evlenince hala okuyo olucam hem evlilik hem okulu yürütememe korkum var

günayınnn kızlarrrr:)))nasılsınız bu gun bakalım bahar ebru prenssevgışısı nerelerdesınız yaaa(sizsiz olmaz bu topıkkkkkk hadıı gelin artıkınnnn

günaydin kizlar

gelinlikten bahs edenler de olmus..

siz satin mi almayi düsünüyonuz yoksa diktirecekmisiniz?

evet canim gelinlikten bahseden bendim :) vallahi canim aslinda ben hazir gelinlik almaktan yanaydim, fakat bu sefer istanbula gittigimde söyle bi bakindim da istedigim hazir gelinlikler 2500den falan basliyordu. digerileri de gercekten cok ucuz ve acayip kabarik oluyorlardi. bende diktirmeye karar verdim. tabi gittigimde tekrar konusacagim. zaten daha cok var...dügünüm agustos'ta bende haziranda gidecegim. sanirim 2 ay yeterli bir süre.
bak istedigim gelinlik bu, sende fikir verirsin belki :)

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/457712-gelinlige-bakin-kizlarhangi-marka.html

birde bu cok hosuma gitti : http://www.okaydress.com/bmz_cache/5/5e8694ddd655951a1a759a4ad49bb891.image.233x300.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…