2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlarrr geçmişi okuyamadım kusura bakmayınnnn heyecanımı sizinle paylaşmak istedim hemen dün düğün yerimizi ayarladık 2 haziran ve 30 haziran için gün aldık benim atama durumum belli olmadığı için ... belli olunca ikisinden biini seçicez ki büük ihtimal 02.06.2012 gelini olucaamm

hayırlı ugurlu olasun tatlımm ne güzel bugun tarıhı kesınlesen baya olduuu :)

kızlar bişey sormak istiyorum bu aralar aklımı kurcalıyo sizce gelinliğe en uygun giden saç rengi nedir ben saç rengimi değişmek istiyorum

aynen canım bende bu soruya verilcek cvpları bekliyorum bende hem saçımı kestirmek hemde değiştirmek istiyorum bu aralar saç rengimi düğüne kadarda 3 4 kere boyanır daha iyi olur

Hadi gözün aydın cnm

Saçlarım normalde kahverengi ama yıllardır siyah kullanıyorum gelınlıgede en cok siyah seviyorum tabıkı kısıden kişiye değişir bana siyah yakıştığını söylüyor çevremdekiler ben de bu kanaatteyim esmerim zaten fakat koyu karemel türk kahvesi gb tonlarada bayılırım düğünden sonra döneceğim inş kızlar=))))

selam kızlarr, herkese merhaba, bayram dönüşü kalabalık olur diodum ama hala kimsecikler yok

tatlimmmmmmmmmmmmmm hayirlisi olsun insallah cok cok cok sevindimmm

slm kızlarrr nasılsınızz???ben coooooooooookkk yorgunum sabah 8den bei yollardyım adli sicil kagıdı almaya gıttım 2 saat kuyrukta bekledım yaa eve nasıl geldiğimi bilmiyorummmm(

kizlaaaaaar beyaz esya konusunda neden kimse arcelik vestel beko bunlari saymadi merak ettim benimn ilk aklima gelen markalar bunlar da hani kötümü falan filan bir söyleyin anacimmm almayalim kötü mal

Merhaba gelincikler,

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz herkes neler yapmış ben girmeyeli, atması olanları tebrik ediyorum tekrar, eşya alanların en güzel günlerde kullanmalrını diliyorum benim beyaz eşyalarım gri ve arçelik kızlar inş herkesinki kullanışlı olur şafak sayan arkadaşlar sizlerinde günü tez gelir inşa kavusursunuz sevdiklerinize ben hala iş aradığım için cok sık yazamıyorum kızlar ama takip ediyorum sürekli hadi bakalım bayram bitti bayram gibi günlerimiz gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…