- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.461
benimde nişanlım grileri sevmiyodu beyaz daha güzel beyaz alalım falan dedi görünce ama benim fikrim sabitleşmişti senelerdir hep gri olsun istiyodum beyaz eşyaları mutfak aletlerini falan oyüzden sonunda benim istediğim oldu aldık inoxları napalım
amin canım inş. şafak saymıyorum çabuk geçsin diye zaman,ama kısa dönem hayırlısıyla 16-17 Ocak gibi gelecek..
Anladım cnm tez zamanda kavştrsun RABBİM inş.
amin tatlım,sizide inşallah
kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım Eki Görüntüle 250519 Eki Görüntüle 250518 Eki Görüntüle 250517
kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım Eki Görüntüle 250519 Eki Görüntüle 250518 Eki Görüntüle 250517
benim sorunlu samsung çam mak bu resimde paylaştığının aynısı
teknik servis bu modellerde özellikle koku yapma şikayeti var lastiği ve kazanı sorunlu çıkıyor genelde dedi, ben de kendi firmanızın makinası bunu biliyorsanız neden düzeltmiyorlar dedim, yeni modeller çıktıkça bunlar üretilmeyecek zaten dedi
benim sorunlu samsung çam mak bu resimde paylaştığının aynısı
teknik servis bu modellerde özellikle koku yapma şikayeti var lastiği ve kazanı sorunlu çıkıyor genelde dedi, ben de kendi firmanızın makinası bunu biliyorsanız neden düzeltmiyorlar dedim, yeni modeller çıktıkça bunlar üretilmeyecek zaten dedi
canım modelin kodunu hatırlıyor musun?hatırlıyorsan yazar mısın?
canım modelin kodunu hatırlıyor musun?hatırlıyorsan yazar mısın?
kızlar bende sıemens aldım beyaz eşyalarımı umarım sorun olmaz
kızlaaar ben çamaşır bulaşık makinesini kampanyayla arçelik ocaklı fırınımı vestel aldım...Buzdolabı daha alınmadı.ama bence beyaz eşya beyaz olmalı ben öle seviyorum en azından..
yatak odasında kardolabımızı özel tasarım yapcas gömme biçiminde duvardan duvara dier eşyalarda Evani ve ider de beendim.özellikle koltuk takımlarında beendiğim tarzlar bu markalarda hem ucuz hemde güzel.
çok para vermek istemiyorum çnkü yeni evli kuzenim eşyalarından daha güselleri çıktıkça pişman oluyo en azından ucuz şeler alınca (kalitesiz demiyorum) bikaç yıl sonra değiştirebilirsinizde
çok haklısın canım.eşya ya bu bizimle yaşayacak değil
aynen canım benim ailemin maddi durumu pek parlak değil çekyat salon takımı 1milyara yatak gardolabını da 1000 almıştık inanın 5 yıl oldu hiç birinde tık yoken asından deiştirmek istesek parasının hakkını verdi deris ama 10000 verince insan yapamas ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?