2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

napacaksın balım güle güle kullanacaksın

Kızlar ben de mutfak eşyalarımı düğüne yakın bir zaman da alayım diyorum siyah tercihim değil çok fazla ama gri ve beyaz arasında kaldım daha çok sanırım griden yanayım ama marka konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim?

benim sorunlu samsung çam mak bu resimde paylaştığının aynısı
teknik servis bu modellerde özellikle koku yapma şikayeti var lastiği ve kazanı sorunlu çıkıyor genelde dedi, ben de kendi firmanızın makinası bunu biliyorsanız neden düzeltmiyorlar dedim, yeni modeller çıktıkça bunlar üretilmeyecek zaten dedi

güle güle kullan canımm esyalarını bısım evdekıyle aynı buzdolabı ve gercekten cokk ii izmirde olmamıza ragmen düşük ayarda calıstırıyoruz sonra buzlanmaya yapıyoo ii çalışıyo yanıı :)bizde grı alıcaz ben beyaz ıstıyodum ama bu samsung buzdolabını alınca annemlere kaarımı degıstırdım agır duruyoo ya bence:)

canım modelin kodunu hatırlıyor musun?hatırlıyorsan yazar mısın?

canım sen öle diyince benmde aklımda supe kaldı bende samsungda bı buzdolabı alıp diyerlerını lg almayıı düşünüyoruz.hele fırınlarına bayıldım onların mıkrodalga fırın hepsi bı arada ondan almayı düşünüyoruz:)

peki kıslar mobılyaları nerden almayı düşünüyosunuz varmı aklınızda bı model falan ??? canım simens hakkında bişey bılmıyorum ben malesef

Canım kelebek mobilya da beğendiğim modeller buldum mürdüm tonlamasında fakat sanırım mürdüm yatak odasından vazgeçmeliyim gb cünkü her renk uyum sağlamıyor

2011 Ekimde evlenecek bir arkadaşım ider mobilyadan aldı eşyalarını hem fiyatları uygun hem de modelleri güsel dedi.ama daha kullanmadığı için net konuşamıyorum

ben de hep metalik beyaz eşyaları sevmişimdir..nişanlımda beyaz eşya adı üzerinde beyaz olur diye tutturdu..hayır ben gri istiyorum dedim hep hayalim oydu diye..ve sonunda benim dediğim oldu..eşyaları almadık ama gri alıcaz..bu arada ben netten evgör mobilyadan yatak odalarına falan baktım çok süper modeller var..beğendim bikaç model fiyatı da uygun geldi açıkçası..bu arada asker bekleyenleri de Allah kavuştursun..benimki de337. dönemdi çok şükür geldi mayısta..çok zordur biliyorum ama geçip gidiyo işte..ya mobilya alanlar falan eklese de baksak şöyle fikir edinsek keşke

kızlaaar ben çamaşır bulaşık makinesini kampanyayla arçelik ocaklı fırınımı vestel aldım...Buzdolabı daha alınmadı.ama bence beyaz eşya beyaz olmalı ben öle seviyorum en azından..
yatak odasında kardolabımızı özel tasarım yapcas gömme biçiminde duvardan duvara dier eşyalarda Evani ve ider de beendim.özellikle koltuk takımlarında beendiğim tarzlar bu markalarda hem ucuz hemde güzel.
çok para vermek istemiyorum çnkü yeni evli kuzenim eşyalarından daha güselleri çıktıkça pişman oluyo en azından ucuz şeler alınca (kalitesiz demiyorum) bikaç yıl sonra değiştirebilirsinizde

çok haklısın canım.eşya ya bu bizimle yaşayacak değil

çok haklısın canım.eşya ya bu bizimle yaşayacak değil

aynen canım benim ailemin maddi durumu pek parlak değil çekyat salon takımı 1milyara yatak gardolabını da 1000 almıştık inanın 5 yıl oldu hiç birinde tık yoken asından deiştirmek istesek parasının hakkını verdi deris ama 10000 verince insan yapamas ki

öle valla.annemde diyor ki kızım şimdi kiraya çıkacaksınız öle çok pahalı şeyler almayın inş. nasip olursa kendi evinize çıktığınızda alırsınız en iyisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…