- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.501
Günaydın kızlarr
günaydin cagla nasilsin
bende iyiyim canim...babami ise yollayacagim o yuzden kahvalti hazirlamaliyim :) daha sonra görüsürüz
günaydınnn kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)
geçmişi okudumda kpss korkusu olan arkadaşlar var en azından siz okulunuzu bitirmişsiniz :)ben hala ikinci sınıftayım evlenince hala okuyo olucam hem evlilik hem okulu yürütememe korkum var
günaydin canim :) haftasonun son günü iste...ise baslama stresindeyim
kızlar benimde beyaz eşyalar samsung çamaşır makinasında 7kglık 10yıl motor garantili lgden bizde baktık bide samsung ikisinin arasında kaldık ordaki eleman ben olsam samsungu alırım senelerdir beyaz eşya üretiyo lgnin beyaz eşyaya geçmesi daha yeni dedi samsung aldık bizde inşallah iyi çıkar.hatta fotolarınıda koyayım Eki Görüntüle 250519 Eki Görüntüle 250518 Eki Görüntüle 250517
ayy evet insan sürekli çalışınca bı hafta sonu gelsin istiyoo bıde bıtmesın dıyo demıı daha ben baslamadım evde sıkılıyorum sonra aklıma gelıyoo bıı haftasonu gelsin dicem diyorumm sonralarında:)sen ne iş yapıyodun canımm ??
canim ben egitimciyim suan anaokulunda calisiyorum :) sen ne isle mesgulsun
selam kimsecikler yokmu kızlar
hayirli olsun canim benimde 11.08 ama daha kapora verilmedibenim düğün tarihimde belli artık 25.08.2012 :) tanıştığımız günle aynı yani çok mutluyummmmmmmmmmmmm
benim düğün tarihimde belli artık 25.08.2012 :) tanıştığımız günle aynı yani çok mutluyummmmmmmmmmmmm
hayirli olsun canim benimde 11.08 ama daha kapora verilmedi[/QU canım bende salon arıyorum şafak 20 geldğinde beraber bakıcaz mekanlara şuan sadece netten araştırıyorum
amin tatlım en kısa zamanda haberini bekliyoruz :)çook sevındım canımmm daısı başımaaaa insallah:)
bende 2012 de evlenenler kervanına katılıcam allah nasip ederse 02.06.2012-09.06.2012 olacak ön anlaşmayı yaptık bızde aralıkta fıyatlar bellı olcakmıs yemeklı olcak bızımkı ama esya almadık karar verdık sayılır onlara ev alma nıyetımız var oncesınde rabbım nasip ederse allah hepimize sımdıden kolayıklar verisn cümlemizin yardımcısı olsun ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?