2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ALLAH kolaylık versin hepimize Ben de 4.sınıfta olucam örgün bitdi şimdi açıktan tamamlama.

günaydin canim :) haftasonun son günü iste...ise baslama stresindeyim

ayy evet insan sürekli çalışınca bı hafta sonu gelsin istiyoo bıde bıtmesın dıyo demıı daha ben baslamadım evde sıkılıyorum sonra aklıma gelıyoo bıı haftasonu gelsin dicem diyorumm sonralarında:)sen ne iş yapıyodun canımm ??

canım ya sen bu üçlüyü nekadara aldınız sorun olmazsa sölermıısn canım ya:)

canim ben egitimciyim suan anaokulunda calisiyorum :) sen ne isle mesgulsun

kızlar bişey sormak istiyorum bu aralar aklımı kurcalıyo sizce gelinliğe en uygun giden saç rengi nedir ben saç rengimi değişmek istiyorum

benim düğün tarihimde belli artık 25.08.2012 :) tanıştığımız günle aynı yani çok mutluyummmmmmmmmmmmm

bende 2012 de evlenenler kervanına katılıcam allah nasip ederse 02.06.2012-09.06.2012 olacak ön anlaşmayı yaptık bızde aralıkta fıyatlar bellı olcakmıs yemeklı olcak bızımkı ama esya almadık karar verdık sayılır onlara ev alma nıyetımız var oncesınde rabbım nasip ederse allah hepimize sımdıden kolayıklar verisn cümlemizin yardımcısı olsun ......

hoşgeldın canımm armıza:)aminn canımm insallah ıstediğin seylere sahıp olabılırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…