2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

amiiiiin insallaah canim benmmmm

oh ya hele skürü birisi arcelik dedi

bana arcelik daha sempatik geliyor ne biliyimm

ben arçelik konusunda sunu duydum eski modelleri cokk sağlammış ama artık seri üretim oldugundanpek kullanışlı degıl dedilerr ama yınede beyaz esya sans iş ya ben ıderım mılyonlar para sayarım marka ugruna ama teknik servisle muhattap olurum herzamn.ayy eski dostlarr siz burdasınız yaww kımse gırmıyo artık eskılerdnn yaa

prenses sagol canim benim ki ama kisa süreli bir is olacak..

safagimda 46 hemencik günesim dogsun istiyorum =)

cok özledim nisanlimi...

beyaz esya konusunda bende aslinda arcelik beko bosch siemens filan bunlari düsünüyorum..

mesela bizim türkiyede ki annemlerin evin de arcelik bulasik makinesi var cok memnunuz bende kendi evim icin aynisini istiyorum =)

kizlaaaaaar beyaz esya konusunda neden kimse arcelik vestel beko bunlari saymadi merak ettim benimn ilk aklima gelen markalar bunlar da hani kötümü falan filan bir söyleyin anacimmm almayalim kötü mal

ben beyaz eşyalarımı vestelden aldım canım evdede vestel var ve biz memnunuz o yüzden vestel aldım ben. Beyaz eşya alırken servisine ve yedek parçanın fiyatınada dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum siemensin yedek parçasının çok pahalı olduğunu duydum. iyisini kötüsünü düşünmek gerekiyor bence. İnşallah tamir durumu olmaz ama olduğunu durumunda düşünmek gerekiyor 1 senelik almıyoruzki aldıklarımızı

kizlaaaaaar beyaz esya konusunda neden kimse arcelik vestel beko bunlari saymadi merak ettim benimn ilk aklima gelen markalar bunlar da hani kötümü falan filan bir söyleyin anacimmm almayalim kötü mal
şekerim ben arçelik hakkındaki düşüncelerimi söyliyim. Kullanan yakınlarımdan ve annemden gözlemlediğim kadarıyla, 10 seneden daha önce üretilen arçelikler taşşş gibi, herkes çok memnun... ama 10yıldan beri arçelik alıp da kullanan tanıdıklarım memnun değiller, çoktan yeni buzdolabı çamaşır makinası aldılar bile. Biri de senelik evli, bulaşık makinası arçelikmiş, çok çiziyormuş bardakları... Ben kendi payıma düşenleri bosch almayı düşünüyorum ama sözlüm kendi payına düşenleri ısrarla arçelik alacağını söylüyor, daha fazla direnemeyeceğim.. Zaten arkadaşın biri demiş ya beyaz eşya şans işi die, aynen öyle.. O yüzden hepimize bol şans diliyorum kısçeler

benim mutfak eşyalarım bitti ev tutmadan da beyaz eşya almadık hiç marka konusunda benim de hiç fikrim yok sadece tv yi led tv samsung alıcaz

hadi yaaa biz bir iki yil önce tüm esyalarimizi arcelikten aldik ve cokta memnunuz hani hani ondan öncede arcelikti dedigin dogrdur belkide

bende özledim askimiiiii az kaldi amaa

evet evet kesinlikle dogru hani bazi yerlerdede sukadar yil servis olaylari ücretstiz kapanyalarida var ben onlarda bakicamm vestelde süperdir eminim

aynen canim benimmm herkese bol sans ama düsünsüyor bu söylentiler ama hani sadece arcelikte degil genel anlamda artik tüm esyalar böyle maalesefki

benim mutfak eşyalarım bitti ev tutmadan da beyaz eşya almadık hiç marka konusunda benim de hiç fikrim yok sadece tv yi led tv samsung alıcaz

canim benim hayirlisi olsun teknik esyalari askima biraktimmmm o karar versin

herkese merhabalarr yer belirleyen tarih belirleyenler var okuduğum kadarıyla. bizde mayısta düşünüyoruz yer konusunu da şimdiden halletmemiz lazım di mii kızlar?

ayy herkes bi marka için olumsuz yorum yapmış mutlaka,kesinlikle su iyidir diyen duymadım bizde yıllardır arcelik kullanıyoruz annem sadece buzdolabının içine esyaları sıgdıramamaktan muzdarip çamasır makinemiz arcelik değil o yüzden o konuda yorum yapamıycam ama inş güzel çıkar, bulasık makinesini henüz almadık onuda burdaki yorumları okudukca karar vericem ama benim kafam takılan bi soru var kızlar biz evimize mutfak dolabı yaptırcaz ve ben baktıgım yerlerde ankastre bulasık makinelerini cok begendim ama kararsızım kullanışlı olurmu acaba içi küçük diyenler duydum birde markaları farklı oldugu için tereddtütdeyim hala tabi birde 2-3 sene sonra evimizi satmayı düşündüğümüz için ankastreyi tekrar baska mutfaga dizayn edebilirlermi bilmiyorum:18::18::18:

selam kizlarrr nasilsinizzzz ffazla SIK giremedim ama artik giricem kizlar takipdeyim :)) baya bi sohbet olmus kizlar. mobilyadan beyaz esyalardan bahsetmisinizz.... biz dun nisanlimla enza mobilyaya gittk ben onceden beyendiklerimi nisanlima gosterdimm oda cok beyendi.. kesin olarak enzadan aliaz mobilyalari aralik gibi alicaz insallah..beyaz eesya kesinlikle simens olucak prensessevgili sormus neden beko arcelik soylenmio diye. kime sorsam ozlem eskisi gibi kaliteleri yok artik o markalarin gozde olan marka suan simens diye dusunuyorum bizde yillardan beri hep simens kullaniyoruz. neysee uzun zamandir gorusmedigim nisanlimla pazar gunu gorustuk cok heycanlanmistim ilk gunku gbi kalbim cok hizla carpiyordu :)) ailemde sehir disinda nisanlimi kahvaltya cagirdim kapidan iceri girdi birbirlerimizi o kadar cok ozlemisizkiii yarim saatt sarilip kaldik ole:))) kokladim bol bol cok feci ozlemisim yanii .... neyseee ole iste kizlarr. eeee ne var ne yok milleet bu bahar neerelerde yaa
hfceren atamana cok sevindim hakkinda hayirlisi olur insallah
aramiza yeni katilanlar hosgeldinizzzzzz

saol canımm yaa:))

kızlar bişey soracagım banyo seti (sıvı sabunluk,fırçalık....)aldınızmı?ya ben uzun zamandır bakıyorum ama hangı renk asam diye düşünüyorum onuçta kıraya cıkıcam şimdiden alsammı yoksa evı kıralayıncamı alsam dedım ama bugun krem renklerınde ıkı tane takım gordum cokk hosuma gttıı krem her renge uyar gıbıme geliyoo sızce veya siz ne yaptınız???

merhaba kizlar oh ne güzel herkes almis aliyor beyaz esyalari. kizlar benim size bir sorum olacak. biz kiraya cikacagiz simdi nasil oluyor hazir mutfak dolaplari oluyor evin icinde. ama ben yeni bi mutfak istiyorum öyle tahtadan falan istemiyorum evlerin icinde oldugu gibi nisanlim burda böyle ne mutfagi diyor. ben cok üzülüyorum cunku burada mutfak alinir yani ve ben mutfagim olsun istiyorum

canim acele etme eviniz belli olsun onlari alirsin zaten ufak is o her yerde bulursun :)

slm canim benimm.. krem al herzaman uar cnm benim ben gitiim gri aldimda:))) zarahome dan uydu uydu uymadi artik kendi evimde kullanirim :)))

cnm benimm selam nasilsin... bende kirada oturcam 1 - 2 sene sansma guzel mutfak olur insallah ama belkki ev sahibi ile konusulursa mutfakgi yaptirsak kiradan dusse o parayi kabul edermi bilmem..cok pahali mutfak deil ama hazir mutfaklar var koctas da falan 700 800 tl ye bellki ev sahibi bunu kabul eder ... sans cnm

canim benim ozaman evi satarken belki o esyalarida satar yenisini alirsiniz ama öyle yapmazsan bile ankastre esyalar standart diye bilyiorum ben ama yinede bir danisirsin birilerine

ayyyyyyyy ebrusummmmmmm bende heyecanlandim bana ne oluyorsa icim kipirdandii askimi özlettin bana yine bak birazcik hasretlik iyi gelmis size desene

bakalim canim hayirlisi esya konusunda sans gercektendeee ayni markadan iki ayni esya bile birbirini tutmuyor biliyoruz...bahar tatilden dönmedi dha dimiiii

tatlim ufak tefek seyleri sonraya birakirsin daha cok icine siner belkide

tatlim benim sansina oda :94: ama ev aldiginizda kesinlikle istedigin mutagi aldiririsin

evet evet öyle yaptiean cok var duyuyorum bennn

kiiiiizzzz nezaman ev bakmaya basliyorsunuz biz bu yil sonu baslicaz insallaaaaah komsiiiiiii:79::

prensessevgili - bizde yil sonu bakmaya baslicaz canim... mart nisan gibi tutulur galiba haberdar edelim birbirimize) ayni yerden tutariz belki komsu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…