- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.561
slm canim benimm.. krem al herzaman uar cnm benim ben gitiim gri aldimda:))) zarahome dan uydu uydu uymadi artik kendi evimde kullanirim :)))
merhabaaaaaa kızlarrrrr...
ben 2011 eylül geliniyim sizi ziyarete geldimm:)))
heycanlarınız çok güzeeeel Allahımmm heppp mutlu ve böle heycanlı devam ettirsin hayatınız. düğünüme 3 güncük kaldı:)) heycandan ölüorum ewimin albümünü yaptım bakmak isterseniz hem sizlere de fikir olur.
çoooooook mutlu olun inşallahhh:)
ayyyy eveeeeeeettprensessevgili - bizde yil sonu bakmaya baslicaz canim... mart nisan gibi tutulur galiba haberdar edelim birbirimize) ayni yerden tutariz belki komsu :)))
ayyy canim sizdede mi ayni yil iki dügün var benim kardesim nisanda evlenecek ben bi yarim yil sonraaaa:18:evet haklısın kımı sonra bak demıiş ama ben herseyım tam olsun ıstıyorumm benım düğn agustos veya eylul gıbı omasına karra vedık nişanlım gelince tam tarıh konusunda karar vericez çünkü hazıran gıbı abımın düğünü varr ondan önce evlemezmişimm(bendehem bıraz kendimiz toparlarız diye düşündümm..ama içim kıpır kıpıe düğnden cokk kına için esya bakıyorum nedense anlamdımm gıtıı :)))
heycanlarınız çok güzeeeel Allahımmm heppp mutlu ve böle heycanlı devam ettirsin hayatınız. düğünüme 3 güncük kaldı:)) heycandan ölüorum ewimin albümünü yaptım bakmak isterseniz hem sizlere de fikir olur.
evet canımm senınn en azından yarım dönem var benım 2 veya 3 ay olacak bi yorgunluk bıtmeden diğeri başlıcakk ama olsunn Allah herkese nasıp etsin böle yorgunluk tabıkı isteyenee
amiiiiiiiiiiiiiiiiin yaa kizlar bende ara sira sey oluyor acaba evlenmeyi gercekten istiyormuyum sorusuaskimi cok cok seviyorum bir an önce onunla yasamak istiyorum ama bu soruyuda sormuyor degilim kendime
o banada oluyoo canımm ya yaklaştıkca herhalde benım nişandada öle omustum ne zmankı eve geldiler cıddıyetını anlamıstım işin :)oo bırazda tatlı endişe insallah hersey istediğimiz gibi olucak:)bı hazırlıklarr iice hızlansınn düşünemıcez bıle bunları
Eki Görüntüle 251803
İyi akşamlar bende 2012 geliniyim düğünümüz haziran gibi olucak okulumun bitmesini bekledikk.. umarım bi aksilik çıkmaz ayrılmayız:) 6 senedir tanışıyoruz ve 2 yıldır nişanlıyız .. düğünümüzü istanbul da yapıcaz büyük kulup moda deniz kulubu düşünüyoruz şimdilik .. düğünden sonra istanbul u bırakıp fethiye ye yerleşicez .. hazırlıklara bayadır başladık nişanlım salon takımını yemek takımını aldı bende yatak odasına bakmaya başlıcam cok klasik seviyorum ben o yuzden ibas dan aldım oturma grubu ile yemek takımını sizde klasik varaklı oymalı seviyorsanız oraya ve mirage a bakabilirsiniz.. beyaz eşya da geçenlerde dergide aarçelik in yeni beyaz eşyalarını gördüm harikalardı ama arçelik nasıldır hiç bilmiyorum .. resimdeki sandalyelerin arkası öyle değil düz krem rengi kadife kumaş seçtim bu cok hoş durmuyo göz direk oraya gidiyo ve yoruyo..
kızlar benim düğünümünde tarihi kesinleşti gibi haziranın 23 yada 24 ü olucak allahın izniyle:)
selam kizlar nasilsiniz?
nisanlim bugün evlendirme dairesine gitmis..
orda ki bayan ona bi kagit vermis..
bizim islemler icin ne gerekli diye yaziyormus orda..
suan is yerinde oldugum icin konusamadik eve gidince hepsini anlatacak bana =))
cooook sevindiiiim... nikah tarihini alicamizi düsünmek bile heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?