2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ozledik kiz seni kim bilir ne zaman giriceksinnn foruma ((((((((((((((((((((((((84:

kkizzzzlarrr nasilsinizzz nerelerdeesinizizzzzzzz ozledim sizi yaaa hadi bayram bitii gelinn artikkkkkkkkkkkkkkkkkk

cannıııııııııııımmmmmmmmmmmm geldiimmmmmmmm
çok özledim sizi yaaaaaa kac gundur gıremedım ve nete gırmeme rekoru kırdım ama bundan sonra burdayım Allahın ıznıylleeee Bu arada ebbrruummmm dugun tarıhı one alınmııss cok sevınddııımmmm bebeğim yaaaaaa

ayyy canım cok sevındım sızın adınızaaaaa yaa hayırlı ugurlu olsun ınsallah hep boyle gonlunuzden gecenlere sahip olursunuz ömrünüz boyunncaaa

ayyy canım yaa agustosuda devırdık hep bırlıkte gerıye kaldı son 4 ay hatta ondan da 6 gün eksildi billeee

kızllaarr bu arada herkesin geçmiş bayramı kutlu olsuunn

ayyy ben bile heyecanlandım tatlışım yaaa
ama bana bıraz erken geldı bız de mı gıtsek de alsak acep sımd kafam karıstı

kızlar benim düğünümünde tarihi kesinleşti gibi haziranın 23 yada 24 ü olucak allahın izniyle:)

hadi bakalım hayırlı olsun tatlışşıımmmm

kızllaarr bu arada ilk sayfaya kaydediyorum çeyiz linklerinizi ve de düğün tarihlerinizi görmediğim varsa bana özelden mesaj atabilir
bu arada degısıklık olanlar da tam tarıhı yazarsa değiştiririm..
Bilginize şekerler

baharrrrrrr hosgeldinnnnn canimmmmmmmmmmmm

kizlaaar bugün pek takilamicam gibi gibi regl oldum ölüyorum sancidan is yerindeyim suan digerleri gelsin cikicam bu sekilde calisamam calissamda iyi sonuc olmaz milleti dünyanin diger tarafina yollarim yanlislikla

dogru haklisinc anim ya bazen icim kipir kipir bazen nasil olacak ne olacak diye icim burkuluyor stresleniyorum aayyyy gelsin 2012 bi hizlanalimmm

hosgeldin tatlimmmmm benim aramizaa maasallah baya hafifletmissiniz siz islerriii

:) hoşbuldukkk .. işleri hafiflettik sayılır beyaz eşyalar kaldı,yatak odası bide ev:)

kizlar yok biz simdiden almiyorum ben zaten ancak ekimin sonunda türkiye ye gidiyorum

ben türk vatandasi olmadigim icin bana hangi belgeler gerekli diye sormaya gitti kendisi

ordanda bilgi vermistirler ona

yani henüz tarih almadik biz =)

baharcım hoşgeldin topiğine canım.buarada kızlar melekkkkin dediğini bende duydum en çok altı ay varken gün alınıyomuş nikah için biz haziran istiyoruz aralık ocak gibi alabilcez ancak yani

oooooooooooooooooooo kimler gelmiss burayaaaaaaaaaaaa baharrr tatlimm hosgeldinnnn nasilsinnnnn napiyosunnnn gecmis bayramin mubarek olsun canimmm...neler yaptinnn bayramdaaaa tatilin nasil gectii nisanlinla aran nasil hazirliklar devam ediyormuuu.... ne zyamandirr yoktunnnn birikmistirrrr dedikodularrrrrr:99999 beni sorarsan cok mutluyumm u´zun zamandan sonra nisanlimla bulustummm cok ozlemisimmmm vallaaa dugunde biraz daha erkene alindi canimmm ciók tesekkur ederim bebbisimmm hakki´mizzzda herseyinn hayirlisi tatlimmm artikk bizi sensiz birakma tammmiiiii

canim merhaba bende istanbulda oturacagim. suan yurtdisindayim. halkali atasehir bilmiyorum canim yani bende yakinlarinda kaldim bilmiyorum derken yasanabilecek biyer degil. tek basina insan bisey yapamiyor cikamiyor. o yuzden biz o civarda dusunmuyoruz cnm

selam kızlaar..

bikaç gündr yokum çünkü istifamı verdim sonunda..öğlene kadar yatıp,öğleden sonra çarşı pazar gezdm iki gün :))
şimdi yine iş bakmaya başlıcam..bu arada biizim tarih nisana alınacak galibaa:82: acaba hava nasıl olur ki yaa ben hep haziran diye hayal etmiştm nişanlm nisan olsn beklemeye ne gerek war dıyor:44::44::44::44:

bu arada cerencm çok sevındm atamana cnm hayırlı ugurlu olsn..maşallah topic almış başını yürümüş valla oku oku pes ettim şmdi kaldgm yerden dewam edym

bende çamaşır makinemi samsung aldm galiba aynı model çok begenerek aldmm ama yaa çok uzgunm şuanda :84::84::84::84: kodu nedir bu makinenin:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…