- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.581
benimde haziran 23 nasipse :)))
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ozledik kiz seni kim bilir ne zaman giriceksinnn foruma(((((((((((((((((((((((( 84:
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsiniz bakiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... simdiden herkese iyi bayramlarr belki giremezsiniz diye soyluyorum simdidenn...
aldinizmi bakiyim bayramlik :)))]
ahh baharr nerelerdesinn ozledim valla yaa...umarim hersey yolundadir sen iyisindirr
kkizzzzlarrr nasilsinizzz nerelerdeesinizizzzzzzz ozledim sizi yaaa hadi bayram bitii gelinn artikkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızlarrrr ben geldımmmayyy cook uzu zaman olduu özledımm yaa valla gun sayıyodummmm aımm saolsunn kotamıı bıtırdı ızıne gelıncee off gunler gecmedıı yaaa ama sukurrrr offf neler olnus buralardaaa bende acayıpp gelişmeler varrrr atandıkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrr hemdee kocısle aynıı hastaneyeee veee ızmırrrrr kısmetse ayın 12sınde işe başlıyrummmm bu arada uykuu tutmayınca buu saatte gırdmmm özledımm yaa siziii hepinize gunaydınlarrrrrrr yenıı gelenler hatta artık eskıyenler dıyımm gırmeyelıı okadar uzun oldukiii hosgeldiniz aramızaaaa
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu ayi saymassakkk 2012 92 gun kaldii :))))))))))))))))))) vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 2012 den sonra hazirliklar hizlansinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay heycanlandim.... bahar nerelerdesin gel artikkkkkkk topgiinee:))
selam kizlar nasilsiniz?
nisanlim bugün evlendirme dairesine gitmis..
orda ki bayan ona bi kagit vermis..
bizim islemler icin ne gerekli diye yaziyormus orda..
suan is yerinde oldugum icin konusamadik eve gidince hepsini anlatacak bana =))
cooook sevindiiiim... nikah tarihini alicamizi düsünmek bile heyecan verici
kızlar benim düğünümünde tarihi kesinleşti gibi haziranın 23 yada 24 ü olucak allahın izniyle:)
benimde haziran 23 nasipse :)))[/QUOT
Bizde 23 haziran diye düşünüyoruz. inşallah bir aksilik çıkmaz :)
dogru haklisinc anim ya bazen icim kipir kipir bazen nasil olacak ne olacak diye icim burkuluyor stresleniyorumaayyyy gelsin 2012 bi hizlanalimmm
hosgeldin tatlimmmmm benim aramizaa maasallah baya hafifletmissiniz siz islerriii
kızllaarr bu arada ilk sayfaya kaydediyorum çeyiz linklerinizi ve de düğün tarihlerinizi görmediğim varsa bana özelden mesaj atabilir
bu arada degısıklık olanlar da tam tarıhı yazarsa değiştiririm..
Bilginize şekerler
ayyy ben bile heyecanlandım tatlışım yaaa
ama bana bıraz erken geldı bız de mı gıtsek de alsak acep sımd kafam karıstı
hadi bakalım hayırlı olsun tatlışşıımmmm
canim merhaba bende istanbulda oturacagim. suan yurtdisindayim. halkali atasehir bilmiyorum canim yani bende yakinlarinda kaldim bilmiyorum derken yasanabilecek biyer degil. tek basina insan bisey yapamiyor cikamiyor. o yuzden biz o civarda dusunmuyoruz cnmkızlar merhaba...sizler evlenince hangi şehirlerde oturucaksınız...?ben istanbula gelin gelicem halkalı ataşehir olucak bizimkisi..ben hiç biyer bilmiyorum doğru düzgün..hani istanbulda olucak olanlar varsa tanışırız istanbulda görüşürüz diye düşündüm..
merhabaaaaaa kızlarrrrr...
ben 2011 eylül geliniyim sizi ziyarete geldimm:)))
heycanlarınız çok güzeeeel Allahımmm heppp mutlu ve böle heycanlı devam ettirsin hayatınız. düğünüme 3 güncük kaldı:)) heycandan ölüorum ewimin albümünü yaptım bakmak isterseniz hem sizlere de fikir olur.
çoooooook mutlu olun inşallahhh:)
selam kızlar herkes uyudumu bakıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?