2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ooyyhhh yerim senniiii bennnn
hep mutlu olun hep hep heppppp...
biz de aynıyız bebiş Allaha şükür yok bir bozukluk hazırlıklar tam gaz devam tv mizi de aldık sonunda koyucam resmini birazdannn bundan sonra hep bırlıkteyızzz ınsallaahhhh

benim düğün tarihimi de ekler misiniz rica etsemmmm

02.06.2012 ve 30.06.2012

tabıkı eklerım canımm benımm...
bu arada aynı gün düğünümüüzzz

ben hic iyi degilim hicbisey yolunda gitmiyor kalbim s1k1s1yo...nefes alamiyorum

tatlım neyin var hayırdır inşallah :26:

kızzllaarrr günayddıınnnn

dün tv mizi de aldık sonunda ceyımıze yenı bırsey daha eklendııııı

Eki Görüntüle 252435

Allahiiiim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah amiiiiin

sarmas dolas misir cips esliginde nice filmlere insallaah

buarada bizimde tvmiz lg minik bitanesini aldik büyügü de lg olacak

günaydiiiiiin bu arada....
dün erken ciktim isten kivim kivim kivraniyordum bugünde pek iyi oldugum söylenemez ve bu sabah tartida sok gecirdim derlerdide inanmazdim regl olunca resmen 2 kg fazla gösterdi tarti ki bu normal haftasonundan beri kuyu gibi su iciyorum...

askima anlattim bana fici misin diyo

buarada kizlar son 10 gün askerligimiz

Arkadaşlar herkese merhaba. öncelikle herkese sevdiği ile beraber bir ömür mutluluk diliyorum ve 2012 gelinleri allah tamamını erdirsin inş. Biz 31.08.2011 tarihinde nişan yaptık. Mutluyum 09.10.2012 tarihinde de evlenmeyi düşünüyoruz (Bu tarih bizim aşkımızın başladığı tarih) Biz balımla herşeyi kendimiz yapma kararı aldık. Çünkü işin içine aileler
karıştımı içinden çıkamayız diye düşündük(gerçi ailelerimiz herşeye karışan insanlar değiller ama ufak önlem) veee bende çeyiz hazırlıklarına başladım(yemek takımı,çatal kaşık bıçaktakımımı,tencere setimi, bornoz setimi, nevresimlerimi, pike takımlarımı vs.) ve ben çeyiz hazırlıkları yaparken çok sevdiğim balım türkiye de olamayacak. (zaten türkiye de olduğu
zamanda ayrıyız o izmir ben istanbul) iş dolayısıyla 6 ay burda olmayacak. ve bizim iletişimimiz bu süre içerisinde çok da sağlıklı gerçekleşmeyecek(telefon çoğu zaman kullanılmazoluyor çekmiyor normal telefondan arayınca da çok pahalıya geliyor dakikası 2$) sanırım kendimi sürekli alışverişe vereceğim ama imkanlarım ölçüsünde. bu arada kızlar biz kasım
aralık ayında gelinlik düşünüyoruz. evet büyük bir risk. kilo alma veya verme durumu söz konusu olabilir. ama bu aylarda evlilikler fazla olmadığından uygun fiyata bulabiliriz diye
düşünüyoruz. çok mu dertlendim diye düşünüyorum. Umarım herşey herkes için sorunsuz geçer.

Allahiiiim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah amiiiiin
sarmas dolas misir cips esliginde nice filmlere insallaah
buarada bizimde tvmiz lg minik bitanesini aldik büyügü de lg olacak

çookkk sağol tatlışıımmmmm İnşallah kocişlerimizle mutlu günlerde izlemek nasip olurr aynı zamanda bebişlerimize de yumurcak tvyı ızletmek nasıp olur ınsallahh

selam canım benım hosgeldın aramıza.. Uzaklıkları hıcbı zaman dert etme cunku zamanı geldıgınde bıtecek boyle dusunmelısın ve ınan kı uzak olmak sevgıyı daha da yuceltıyor ben buna ınanıyorum.. o yuzden sen hıc kafana takma ve ulasabıldıgın zamanların keyfını cıkar ve tabıkı de dugun hazırlıklarının.. Gelınlık konusunda haklısın ama subatta falan da uygun olur dedılr bız de o zaman dusunuyoruz almayı.. Umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur tatlım ya zaman gectıkce heyecanlanıyor ınsan ama bır yandan da cabucak gecsın ıstıyorrr eger dugun tarıhını kaydetmemı ıstersen ılk sayfaya yazabılırım

selam kizlar nasilsiniz?

o zaman 6ay öncesinden alicaz tarihi öylemi?

bu kesin mi böyle?

canım şey demiş arkadaşlar anladığım kadarıyla 7 ay önce giderseniz gün almaya vermiyorlarmış ama en çok 6 ay öncesinden gün alınabiliyormuş istersen 1 ay kala da alırsın o size kalmış yani

canim benimmmm insallah hepimiz icin sorunsuz gecer bu sürec....6 ay biseycik degil tatlimmm bende askimdan ayri aliyorum esyalarimi hep bir heyecanla anlatiyorum gösteriyorum bikmistir garibim ama beni kirmamak icin giki cikmaz ne cadalozum ya biz yilda iki üc kez 5-6 ay kadar ayri kaliyoruz nasil oluyor diyorsundur duyuyorummmmm ben almanyadayim okulum usyum buyum derken sürekli görüsemiyoruz3 ayda bir anca görüsüyoruz ama sanki buayriliklari bildigimiz icin birbirimize daha cok deger veriyoruzz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canimmmmmmmmm

günaydın kıslarrrrr:))ooo sohbett baya ii baharcımm yaa bana kısmet olcakmıkı bahar buda benım düğün tarıhim eklermisin canı demek ahha aahhh ya agustos ya ekımmm nedyeyim.temizlik yapıcam kızlar annem memlekette yarın nişanlımm buada olacak evi temizlğim dedim.yarın kayıtımıız yapıcaz insallah hastaneye.ara ara gırerım hepinizi öptummm

hmm simdi anladim bu biziim isimizi biraz zorlastiracak o zaman..

mesela yazin dügünü yapmak istiyoruz ama nisanda nikah tarihi almaya gidiyorum..

o gün memur yok dermiler bana?? :S dolu oldugu icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…