2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

hmm simdi anladim bu biziim isimizi biraz zorlastiracak o zaman..

mesela yazin dügünü yapmak istiyoruz ama nisanda nikah tarihi almaya gidiyorum..

o gün memur yok dermiler bana?? :S dolu oldugu icin?

hazırlcıagınız evraklar kan tahlılılı ıkamet kagıdı v.s 6 aylık gecerlılık suresı oldugu ıcın ornegın 6 mayıs 2012 da nıkah olucaksa 6 aralık 2011 de dosya acılıyomus

olur olur tatlım merak etme senn o gunlerde gelecek zaman gecsın yeter kı artık gecssiiinnnnnn

selam canım benım hosgeldın aramıza.. Uzaklıkları hıcbı zaman dert etme cunku zamanı geldıgınde bıtecek boyle dusunmelısın ve ınan kı uzak olmak sevgıyı daha da yuceltıyor ben buna ınanıyorum.. o yuzden sen hıc kafana takma ve ulasabıldıgın zamanların keyfını cıkar ve tabıkı de dugun hazırlıklarının.. Gelınlık konusunda haklısın ama subatta falan da uygun olur dedılr bız de o zaman dusunuyoruz almayı.. Umarım hersey ıstedıgımız gıbı olur tatlım ya zaman gectıkce heyecanlanıyor ınsan ama bır yandan da cabucak gecsın ıstıyorrr eger dugun tarıhını kaydetmemı ıstersen ılk sayfaya yazabılırım [/QUOTE]

canım zaten ara ara uzaklığı dert ediyorum bazen dayanılmaz şekilde başımı omzuna yaslamak dertleşmek fikir almak istiyorum işte bu zamanlar işin içinden çıkamıyorum ama herşeye
rağmen güçlü durmayı öğreniyorum şubat mı? valla bana kasım aralık söylendi ama ne bileyim. aaa tabiki canımcım düğün tarihimi kaydedersen çok sevinirim değişebilir ama
yine de görmek hoşuma gider

gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş derler ama anladığım kadarıyla çoğu arkadaşımız sevdikleriyle çok fazla vakit geçiremiyorlar. ve her ne olursa olsun gönlümüzdeki aşktan sevgiden bir damla bile eksilme olmuyor özlem, duygularımızı daha da pekiştiriyor... çok sağol canım benim desteğin için. umarım bir daha hiç ayrı kalmayacağımız zamanların biran önce gelmesi dileğiyle

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canim benim 2012 ye nekaldi surada yedik bitirdik günleriiiiii

canım zaten ara ara uzaklığı dert ediyorum bazen dayanılmaz şekilde başımı omzuna yaslamak dertleşmek fikir almak istiyorum işte bu zamanlar işin içinden çıkamıyorum ama herşeye
rağmen güçlü durmayı öğreniyorum şubat mı? valla bana kasım aralık söylendi ama ne bileyim. aaa tabiki canımcım düğün tarihimi kaydedersen çok sevinirim değişebilir ama
yine de görmek hoşuma gider[/QUOTE]

düğün tarihini soyle kaydedeyım canımcım

Ebrruuuuu nerdeessiin huhhuuuuuu

ben cıkıcam sen geleceksın yıne bılıyoruumm yıne konusamayacagıızz özledım senı sekerıımm

hep öyle oluyor zaten canim yaaaa en son gecenlerde gördüm ilk sayfalarda sen bu konuyu ilk actiginda ayni anda nette olunmusss ben ozaman bile seni ve ebruyu karistiriyormusum

ayyy oyle mı dersın canım yaa daha 113 gün var önumuzde bana cok uzun gelıo

tabi tabi canim kurban bayramiydi suydu buydu azicik kaldi

selamm kızlarr bugun abımlerdeee kaldımmm o yuzden gec gırdım bırzz bebıslerımmm.. baharcımmm tv hayırlı olsun cok guzelllll..gule gule kullan canım benımm.prensessevgılııı bugun kocıs yok sekerımm :)))) hafta sonu gelıcek bebısımmm eeee kızlar ne var ne yokk napıyonuzzzz bız dugunu ya 9 hazıranda yapıcaz yada mayıs ortası haftasonu bellı olucak budaaa:))) off hadı ama 2012 gelsın aksamaaa herkes burda olsun kızlarrrrrr cok ozledım sızıııı

merhaba kızlar yaklaşık 2 haftadır yazdığınız herşeyi okumaya çalışıyorum anca bitirdim:)) bende 2012 geliniyim kısmetse nisanda düğünümmmm....günü belli omadı daha ama ben 07.04.2012 diye düşünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…