- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.621
günaydın canım. bende tarihimi yazmaya geldim 12.05.12 :)
hosgeldin tatlimm bak burada daha güzel sohbet ederiz senin albümü kirletmeyizz hemdeeee
ben özlem buarada memnun oldummm
hmm simdi anladim bu biziim isimizi biraz zorlastiracak o zaman..
mesela yazin dügünü yapmak istiyoruz ama nisanda nikah tarihi almaya gidiyorum..
o gün memur yok dermiler bana?? :S dolu oldugu icin?
hoşgeldiiinnnn... :)
günaydın kıslarrrrr:))ooo sohbett baya ii baharcımm yaa bana kısmet olcakmıkı bahar buda benım düğün tarıhim eklermisin canı demek ahha aahhh ya agustos ya ekımmm nedyeyim.temizlik yapıcam kızlar annem memlekette yarın nişanlımm buada olacak evi temizlğim dedim.yarın kayıtımıız yapıcaz insallah hastaneye.ara ara gırerım hepinizi öptummm
bende özlemcim. baharcım tesekkurler eklenmısım bende :)
canim benimmmm insallah hepimiz icin sorunsuz gecer bu sürec....6 ay biseycik degil tatlimmm bende askimdan ayri aliyorum esyalarimi hep bir heyecanla anlatiyorum gösteriyorum bikmistir garibim ama beni kirmamak icin giki cikmaz ne cadalozum yabiz yilda iki üc kez 5-6 ay kadar ayri kaliyoruz nasil oluyor diyorsundur duyuyorummmmm ben almanyadayim okulum usyum buyum derken sürekli görüsemiyoruz3 ayda bir anca görüsüyoruz ama sanki buayriliklari bildigimiz icin birbirimize daha cok deger veriyoruzz
gözden ırak olan gönülden ırak olurmuş derler ama anladığım kadarıyla çoğu arkadaşımız sevdikleriyle çok fazla vakit geçiremiyorlar. ve her ne olursa olsun gönlümüzdeki aşktan sevgiden bir damla bile eksilme olmuyor özlem, duygularımızı daha da pekiştiriyor... çok sağol canım benim desteğin için. umarım bir daha hiç ayrı kalmayacağımız zamanların biran önce gelmesi dileğiyle
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canim benim 2012 ye nekaldi surada yedik bitirdik günleriiiiii
Ebrruuuuu nerdeessiin huhhuuuuuu
ben cıkıcam sen geleceksın yıne bılıyoruumm yıne konusamayacagıızzözledım senı sekerıımm
ayyy oyle mı dersın canım yaa daha 113 gün var önumuzde bana cok uzun gelıo
ayyy oyle mı dersın canım yaa daha 113 gün var önumuzde bana cok uzun gelıo
Eki Görüntüle 252280 Eki Görüntüle 252281
kızlar gelinliğimin askılarını bu modellerden istiyorum nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?