2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmislerrrrr...evet herkes yaz aylarinda gidiyorrrr ben ise son bahardaaaaa en son ben kalicam sanirim buradaaaa

sen merak etme tatlısım ben senı yalnız bırakmam dugunden sonra da eger evımızde net olursa buralarda oluruz zaten

:) bizde haziran nın 16 sı ya da 23 ünü düşünüyoruz.. çoğu arkadaşlarımız da bugunleri seçmişler .. sonbahar da çok güzel olur..

benımde 30 hazıran canım hazıranda baya gelınımız var

selam tatlışıımmm nasılsınn?
demek sen de benım gıbı büt mağdurlarındansınn 2 tane ders kaldı dıye daha hıc calısmadım bu aksam bakarım bıraz topıgını de kaydettım ılk sayfaya kızlar rahat rahat baksınlar

selam kızlarrrr nasılsınız? off ben yeni uyandım yaa uykumu bi düzene sokmam lazım evlenince de böyle olursam yandım ben

hayırdır canım ters giden birşeyler mi var?:26:

bosverin kizlar konusmaya bile degmez...hala hazirlik falan yapayim ben para biriktireyim, ek ise gideyim salak gibi bide her 3ayda bir yanina gideyim ama bir damla kiymet görmeyeyim...ne güzel valla

olur olur tatlım merak etme senn o gunlerde gelecek zaman gecsın yeter kı artık gecssiiinnnnnn

ayyy canımm ya insallahh:))prenssevgilisi üzlme canımm ben senii hiç yanlız bırakırmıyım benımde ya ağustos olacak ye eylull olsunda hayırlısıyla gğç olmasn demi tatlımm

hee bu arada yeni gelen arkadaslarr hosgelmişler aramıa topiğimiz baya senlendiii aman naza değmesinnn

allah yardımcınız olsun kızlar. Şimdiden başarılar diliyorum size. Hem okul hemde evlilik hazırlıkları kolay olmasa gerek

okul ev bayaa yogundur canlarımya gercekten Allah kolaylık versin size bide calışıyo baharcımm kıymam ben yaa

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmislerrrrr...evet herkes yaz aylarinda gidiyorrrr ben ise son bahardaaaaa en son ben kalicam sanirim buradaaaa

hoşbulduk arkadaşımm...son baharda çok güzel üzme kendini havalarda sıcacık oluyoo ohh miss ne güzel herkes başlamış çeyizlere ben neredeyse daha hiçbişi almadım 7 ay var die herhalde ama bu yakınlarda gidip tabağımı çanağımı çatalımı kaşığımı alıcam inşşş

sen merak etme tatlısım ben senı yalnız bırakmam dugunden sonra da eger evımızde net olursa buralarda oluruz zaten

benımde 30 hazıran canım hazıranda baya gelınımız var

oyyy tatlisimm insallah olur netin tabiiiki sonradanda dügün topigini birakip 2012 de evlenmisler topigi acariz sonra 2012 gelinleri dogum topici falan filan bitmezzzz bu topic

:) bizde haziran nın 16 sı ya da 23 ünü düşünüyoruz.. çoğu arkadaşlarımız da bugunleri seçmişler .. sonbahar da çok güzel olur..

insallah efil efil sicaklara yakalanmadan gelinligin icinde pismeden

selam kızlarrrr nasılsınız? off ben yeni uyandım yaa uykumu bi düzene sokmam lazım evlenince de böyle olursam yandım ben
kizzzz kocisine yazikkkk sok kendini düzeneee
ayyy canımm ya insallahh:))prenssevgilisi üzlme canımm ben senii hiç yanlız bırakırmıyım benımde ya ağustos olacak ye eylull olsunda hayırlısıyla gğç olmasn demi tatlımm

aynen canim yaaaaaaaaaaaaaa hayirlisi insallaah:96:

okul ev bayaa yogundur canlarımya gercekten Allah kolaylık versin size bide calışıyo baharcımm kıymam ben yaa
bende bende bende okul is ev banada üzül banada bende magdurumm

canim yaaa basla basla bi basladimmi sonu gelmiyorrr aldikca alasi geliyor insanin

kıslar bugun cokk pia temizlik yapmısım yarınn askımm gelecek yaa ev temzi olsun dedımm ama baya yorulmusum neyse ben dinleneyım aksamm yıne gırerımm insallahhh öpdunuz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…