- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.641
neyin yoğun oldugnu belirtmemişim:)çooooooook güzel ama biraz daha yoğun olabilir
yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmislerrrrr...evet herkes yaz aylarinda gidiyorrrr ben ise son bahardaaaaa en son ben kalicam sanirim buradaaaa
yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmislerrrrr...evet herkes yaz aylarinda gidiyorrrr ben ise son bahardaaaaa en son ben kalicam sanirim buradaaaa
:) bizde haziran nın 16 sı ya da 23 ünü düşünüyoruz.. çoğu arkadaşlarımız da bugunleri seçmişler .. sonbahar da çok güzel olur..
selam kızlar nasılsınız görüşemedik epeydir özledik sizi valla
bilgisayarım çok agır oldugu için girmek eziyet gibi geliyo bana yaaaa(
neyse ders çalışıyorum haftasonu sınavım var sonrada iş bakmaya baslicam allahın izniyle.öptüm sizi.
hee arada çeyiz topiğime bakın la :))
hayırdır canım ters giden birşeyler mi var?:26:
ooyyhhh yerim senniiii bennnn
hep mutlu olun hep hep heppppp...
biz de aynıyız bebiş Allaha şükür yok bir bozukluk hazırlıklar tam gaz devam tv mizi de aldık sonunda koyucam resmini birazdannnbundan sonra hep bırlıkteyızzz ınsallaahhhh
tabıkı eklerım canımm benımm...
bu arada aynı gün düğünümüüzzz
tatlım neyin var hayırdır inşallah :26:
olur olur tatlım merak etme senn o gunlerde gelecek zaman gecsın yeter kı artık gecssiiinnnnnn
selam tatlışıımmm nasılsınn?
demek sen de benım gıbı büt mağdurlarındansınn2 tane ders kaldı dıye daha hıc calısmadım bu aksam bakarım bıraz topıgını de kaydettım ılk sayfaya kızlar rahat rahat baksınlar
sen merak etme tatlısım ben senı yalnız bırakmam dugunden sonra da eger evımızde net olursa buralarda oluruz zaten
benımde 30 hazıran canım hazıranda baya gelınımız var
:) bizde haziran nın 16 sı ya da 23 ünü düşünüyoruz.. çoğu arkadaşlarımız da bugunleri seçmişler .. sonbahar da çok güzel olur..
kizzzz kocisine yazikkkk sok kendini düzeneeeselam kızlarrrr nasılsınız? off ben yeni uyandım yaa uykumu bi düzene sokmam lazım evlenince de böyle olursam yandım ben
ayyy canımm ya insallahh:))prenssevgilisi üzlme canımm ben senii hiç yanlız bırakırmıyım benımde ya ağustos olacak ye eylull olsunda hayırlısıyla gğç olmasn demi tatlımm
hee bu arada yeni gelen arkadaslarr hosgelmişler aramıa topiğimiz baya senlendiii aman naza değmesinnn
hoşbulduk arkadaşım en güzel topik bu topik çok güzel
bende bende bende okul is ev banada üzül banada bende magdurummokul ev bayaa yogundur canlarımya gercekten Allah kolaylık versin size bide calışıyo baharcımm kıymam ben yaa
hoşbulduk arkadaşımm...son baharda çok güzel üzme kendini havalarda sıcacık oluyoo ohh missne güzel herkes başlamış çeyizlere ben neredeyse daha hiçbişi almadım 7 ay var die herhalde ama bu yakınlarda gidip tabağımı çanağımı çatalımı kaşığımı alıcam inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?