2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Selaaaaaaaaaaaaaaam 2012 gelinleri Sabırsızlanmaya başladım yahu girelim artık 2012 yılına. Son 4 ay falan Hazırlıklar nasıl gidiyor kızlar salonu ne zaman tutacaksınız ya da tutdunuzmu?

ya kizlar ben iki hafta sonra askimla görüsücem 5 yildir bilrikte olmamiza ragmen daha kimse kimsenin aileisyle tanismadi.....askim tuttutrdu abimle ablamla görüseceksin diye teldede konustum görüstüm ama ne bileyim yinede bir korku bir heyecan var icimde ben utangac degilimdir ama nedense hep erteledim simdiye kadar simdide yok diyemem

kizlaaar bende yetisemiyorum is yerinde bakamiyorum malesef foruma..

gözden irak olan gönülden irak olurmus diye bi konu gecmis..

ben avusturyada nisanlim türkiyede yasiyor gözden bayagi bir irak yani..

ama gönlümün taaa icindeeee cok özlüyoruuuuum onu =(

Oooo canım 5 yıl olmuş tanışın artık tabiki ilk zamanlar heycan cok fazla oluyor tabi ben de ilk tanıştıgımda elım ayagıma dolaşıyordu az kalsın

Ahhhhh ben de çok özledim nişanlımııııııııııııııııııııııııııııııı Bi bitse şu 95 gün de

Ahhhhh ben de çok özledim nişanlımııııııııııııııııııııııııııııııı Bi bitse şu 95 gün de

ooofff senin safagin daha coook..

Allah kavustursuuun

bana 45 gün bile cok fena fazla geliyooorr (

kizlar su isiticinizi nerden aldiniz?

burada AEG nin su isiticisi 40€ dan 25€ ya indirimli olarak geliyor...

1,5 L alsam mi??

deme zaten canım yaa, tanış tabi, anne babasıyla tanışmadan önce ısınma turu olur senin için de güzel heyecanlar bunlar yaa

canım benim nikahta eylülde yalnız değilsi
ayy benim de nikah eylülde olacak galba , kesin olmamakla birlikte

oyyyoyy hiç ırak olur mu yaa, insan sevince mesafeler anlamını yitirir di mi yaa:98:

arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün taç.tan carlin siyah kırmızı bornoz setini aldım. acaba renkleri akar mı? çok severek aldım ama tereddütlerim var

deme zaten canım yaa, tanış tabi, anne babasıyla tanışmadan önce ısınma turu olur senin için de güzel heyecanlar bunlar yaa

canım benim nikahta eylülde yalnız değilsi
ayy benim de nikah eylülde olacak galba , kesin olmamakla birlikte

oyyyoyy hiç ırak olur mu yaa, insan sevince mesafeler anlamını yitirir di mi yaa:98:

Şafak 460 dan başladıgımız için şafagımın hiç çok gelmiyor aksine Çok şükürrrrrrrrrrrrrr ALLAHIMA ya

şafak 256, haline şükret dostum:26::44:

taçta indirime girmiş canım 330 tl idi 247,50 tl.ye aldım.
aaa çok güzelmiş, bugün tacın önünden geçeceğim, bi sorayım bakiim.. güle güle kullan sen de

arkadaşlar öncelikle hepinize mutluluklar dilerim tamamına bakamadım hazırlıklarınızın ama benim en çok sıkıntı çektiğim konu düğün salonu konusuydu o yüzden belki bir faydam olur diye size inciraltı le jardın kır düğün salonunu tavsiye edebilirim..kime gittiysek ya çok pahalı ya da saçma sapan yerlerdi biz çok araştırdık hem keseye uygun olsun hem de güzel bir düğün olsun diye sırayla dolaştık inciraltını.le jardına girince biraz boş gibi geldi bana ama remziye hanımla görüştük güvenimizi kazandı ve hiç ummadığım kadar güzel sorunsuz eğlenceli bir düğün geçirdim kişi sayınızla ilgili kesin karara vardıktan sonra tavsiye ederim mutlaka görüşün (biz biraz aşınca haklı olarak ekstra ödemek zorunda kaldık da:))şimdiden hepinize mutluluklarrr....

Gayet güzel cnm görmştm geçen gün taç ta bu bornozu ama tereddütüm beyazdan mı yana olsam kırmızıdan mı işte :S

canımcım aynı şeyi bende düşünmüştüm:26:hatta hemen ilk görüşte almadım bir kaç defa gittim geldim balıma sordum ve sonunda herkes krem beyaz gibi açık renkleri tercih ediyor bende kırmızıyı çok severim boyası alıp akacak diye korkularım olmasına rağmen ortak kararımızla bunu aldım indirimde 1 tane alana 2.ci %50 indirimli taçta.bence kaçırmayın
derim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…