- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.661
bende bende bende okul is ev banada üzül banada bende magdurumm
sanada üzülürüm tatlımmm kıyamam ben saannaa Allah yardımcın olsunn canım benımmm ama mukafattt muhtesem ötesii demii Allah bu gunlerıı gülerek hatırlamay nasıp etsin hapiizeee:))insallahh
sanada üzülürüm tatlımmm kıyamam ben saannaa Allah yardımcın olsunn canım benımmm ama mukafattt muhtesem ötesii demii Allah bu gunlerıı gülerek hatırlamay nasıp etsin hapiizeee:))insallahh
yeni gelen arkadaslarimiz hosgelmislerrrrr...evet herkes yaz aylarinda gidiyorrrr ben ise son bahardaaaaa en son ben kalicam sanirim buradaaaa
Oooo canım 5 yıl olmuş tanışın artık tabiki ilk zamanlar heycan cok fazla oluyor tabi ben de ilk tanıştıgımda elım ayagıma dolaşıyordu az kalsınya kizlar ben iki hafta sonra askimla görüsücem 5 yildir bilrikte olmamiza ragmen daha kimse kimsenin aileisyle tanismadi.....askim tuttutrdu abimle ablamla görüseceksin diye teldede konustum görüstüm ama ne bileyim yinede bir korku bir heyecan var icimde ben utangac degilimdir ama nedense hep erteledim simdiye kadar simdide yok diyemem
kizlaaar bende yetisemiyorum is yerinde bakamiyorum malesef foruma..
gözden irak olan gönülden irak olurmus diye bi konu gecmis..
ben avusturyada nisanlim türkiyede yasiyor gözden bayagi bir irak yani..
ama gönlümün taaa icindeeee cok özlüyoruuuuum onu =(
Ahhhhh ben de çok özledim nişanlımıııııııııııııııııııııııııııııııBi bitse şu 95 gün de
deme zaten canım yaa, tanış tabi, anne babasıyla tanışmadan önce ısınma turu olur senin için deya kizlar ben iki hafta sonra askimla görüsücem 5 yildir bilrikte olmamiza ragmen daha kimse kimsenin aileisyle tanismadi.....askim tuttutrdu abimle ablamla görüseceksin diye teldede konustum görüstüm ama ne bileyim yinede bir korku bir heyecan var icimde ben utangac degilimdir ama nedense hep erteledim simdiye kadar simdide yok diyemem
ayy benim de nikah eylülde olacak galba , kesin olmamakla birliktecanım benim nikahta eylülde yalnız değilsi
oyyyoyy hiç ırak olur mu yaa, insan sevince mesafeler anlamını yitirir di mi yaakizlaaar bende yetisemiyorum is yerinde bakamiyorum malesef foruma..
deme zaten canım yaa, tanış tabi, anne babasıyla tanışmadan önce ısınma turu olur senin için deya kizlar ben iki hafta sonra askimla görüsücem 5 yildir bilrikte olmamiza ragmen daha kimse kimsenin aileisyle tanismadi.....askim tuttutrdu abimle ablamla görüseceksin diye teldede konustum görüstüm ama ne bileyim yinede bir korku bir heyecan var icimde ben utangac degilimdir ama nedense hep erteledim simdiye kadar simdide yok diyemem
ayy benim de nikah eylülde olacak galba , kesin olmamakla birliktecanım benim nikahta eylülde yalnız değilsi
oyyyoyy hiç ırak olur mu yaa, insan sevince mesafeler anlamını yitirir di mi yaakizlaaar bende yetisemiyorum is yerinde bakamiyorum malesef foruma..
Eki Görüntüle 252740 Eki Görüntüle 252740
arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün taç.tan carlin siyah kırmızı bornoz setini aldım. acaba renkleri akar mı? çok severek aldım ama tereddütlerim var
ooofff senin safagin daha coook..
Allah kavustursuuun
bana 45 gün bile cok fena fazla geliyooorr(
kizlar su isiticinizi nerden aldiniz?
burada AEG nin su isiticisi 40€ dan 25€ ya indirimli olarak geliyor...
1,5 L alsam mi??
bu çok güzelll yaaa, ne kadara aldın canım?
Eki Görüntüle 252740 Eki Görüntüle 252740
arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün taç.tan carlin siyah kırmızı bornoz setini aldım. acaba renkleri akar mı? çok severek aldım ama tereddütlerim var
şafak 256, haline şükret dostum:26::44:ooofff senin safagin daha coook..
Allah kavustursuuun
bana 45 gün bile cok fena fazla geliyooorr(
kizlar su isiticinizi nerden aldiniz?
burada AEG nin su isiticisi 40€ dan 25€ ya indirimli olarak geliyor...
1,5 L alsam mi??
aaa çok güzelmiş, bugün tacın önünden geçeceğim, bi sorayım bakiim.. güle güle kullan sen detaçta indirime girmiş canım 330 tl idi 247,50 tl.ye aldım.
Gayet güzel cnm görmştm geçen gün taç ta bu bornozu ama tereddütüm beyazdan mı yana olsam kırmızıdan mı işte :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?