- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.681
Eki Görüntüle 252740 Eki Görüntüle 252740
arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün taç.tan carlin siyah kırmızı bornoz setini aldım. acaba renkleri akar mı? çok severek aldım ama tereddütlerim var
Eki Görüntüle 252740 Eki Görüntüle 252740
arkadaşlar konuyla alakası yok ama dün taç.tan carlin siyah kırmızı bornoz setini aldım. acaba renkleri akar mı? çok severek aldım ama tereddütlerim var
canımcım aynı şeyi bende düşünmüştüm:26:hatta hemen ilk görüşte almadım bir kaç defa gittim geldim balıma sordumve sonunda herkes krem beyaz gibi açık renkleri tercih ediyor bende kırmızıyı çok severim boyası alıp akacak diye korkularım olmasına rağmen ortak kararımızla bunu aldım indirimde 1 tane alana 2.ci %50 indirimli taçta.bence kaçırmayın
derim arkadaşlar
Güle güle kullan cnm
canım benim çok güzel renkleri fiyatıda uygunmuş güle güle kullan..avcılarda linensin fabrika satış mağazası war bende oraya bakıcam bornoz nevresim için hem ucuz hemde güzel şeyler varmış aklınızda olsun hatta gidebilecek olan varsa lüleburgaz yolu üstünde taçın fabrika satış mağazası var herşey çok uygun fiyatmış
oyyy teşekkür ederim bahar arkadaşım benide eklemişsin orda görmesi bi farklı oluyormuş
ayyyy benım bornoz takımımın aynısı tatlım yaaıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun ınsallahh...
valla ben hıc dusunmeden aldım cok begenerek aldımm ceyızımde en begendıgım parcalardan bırı
çok teşekkür ederim canımcım ben bakırköy.den aldım. pike takımlarımı da indirimle aldımayyiiii çok heyecanlanıyorum yeni birşeyler alınca
canım benim bende çok beğenerek aldım kırmızıyı çok severim (ojelerim rujum hep kirmizi idi uzun bir süre ama balım artık müsaade etmiyorr) konunu özüne dönüyorum allah sanada en iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canımcım. Bu arada benim adımda Bahar
canım ben storwayin örgü battaniyeli nevresim takımını aldım, çok güzeldi ama kullandıkça yıpranırmı rengi solar mı bilmiyorum, çeyizime almıştımKızlar storway nevresim takımlarından alan oldumu?Önerirmisiniz? Ben de var tek kişilik ama tam olarak çift kişiliğinide çeyizime alsam mı karar veremedim gitdi çok çok iyi bi ürün değil gb geliyor sizce?
Ben de herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıyorumheyecanlanmazmı insan yaf ben daha araştırma aşamasındayım ama o bile çok heyecanlı inş 1-2 haftaya kadar almaya başlıcam günler çabuk çabuk geçsinnn 2012 gelsinnnn
canım ben storwayin örgü battaniyeli nevresim takımını aldım, çok güzeldi ama kullandıkça yıpranırmı rengi solar mı bilmiyorum, çeyizime almıştım
inanmıyoorruummm adaşız yanniiiisımdı daha cok mutlu oldum bakk...
Amiinn baharcım ınsallah cok mutlu oluruuzz
kızlar bende çeyizime daysin colurun örgü battaniyesini aldım çok güzel tavsiyeederim
Güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?