2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kkızlarr valla hızınıza yetısemıyorumm sızın :=)))) oku oku bıtıremedımm bı kac saat gırmedımmm baya ılerlemıs sayfa masallah masallah nazar degmesın kızancıklarıma )))))))))))))))))))) hafta sonu mobılya bakmaya gıdıcez kızlarrrr bıde su dugun yerımız kesın olarak belırlensee cok ıyı olucakkk daha o belırlenmedıı offf yetısmıcek gıbı sankı sımdıden herseyy

Yetişir cnm ya neden yetişmessin ben de salonda gercı kararsızım nişanlım askerden gelsin salon arayışlarına başlıycaz artık acaba kac ay önceden tutsak gercı küçük bi şehir burası cok buyuk bır yer degıl ama acık havamı salon mu olsun önce onu haletmemız lazım nişanımız havuz başıydı düğün salon olsun ıstıyoruz ah bi askerim gelse şimdi salonla falan pek ugrasmak istemıyorum düğüne 5 ay kala falan tutalım dıyoruz

slm cnmmm hayırlısı ıle tez zamanda kocısıne kavusursun cnm benıım yaa bız 2012 gırmeden tutalım dıyoruzz acık havada olsun ıstıyoruz kır dugunu..ama mekana daha karar veremedıkk.. nasıl olcak napıcaz hıc bılmıyorum..:((( hayırlısı olur hakkımızda ınsallah gonlumuze gore yerler buluruz cnmm benım

İnş tatlım valla bakalım herşeyin hayırlısı inş hepimiz için herşey çok çok güzel olucak. Açık hava fikride aslına bakarsan çok mantıklı insanlar da siz de cok daha rahat edersiniz

kızlar okadar sinirliyım okadar sinirliyım ki anatamam benim akıllı nişanlım otobuunu kaçırmşş akıllı otobusunun 6da oldugunu sanıyomus hiç bakmamış blete 4 bucuktaymıs kaydımızı yapcaktıkk yaa ya son gune kaldık bı sorun cıkarsa ben ne yaparım ben yaaaa offfffffffffffffffff kafayı yıcem bı ton laf saydım onadaaa

aynen baharcım valla sorma yaaa derse yogunluk verdim bu ara bende fırsattan isrifade.
Kızlar storway nevresim takımlarından alan oldumu?Önerirmisiniz? Ben de var tek kişilik ama tam olarak çift kişiliğinide çeyizime alsam mı karar veremedim gitdi çok çok iyi bi ürün değil gb geliyor sizce?

canım ben çeyizime storwayin pamuk sateninden aldım 1 tane rengine falan bayılarak aldım ki özdilekle aynı fiyattı düşünsene.ben sasırdım adam dediki kalitede aynılar dedi.ranfprce olanından bitanede anneme aldık rengi akmıyo yıkanınca çok güzel için rahat olsun.
ben daha sonra bitane daha alcam

Anladım cnm güle güle kulla çıktıgımda bakıcam hangı modelini aldın fotosnu eklesen tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…