- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.701
Güle güle kullan cnm
ben çok beğendim bornoz takımını canım . güle güle kullanırsın inş.
selam kkızlarr valla hızınıza yetısemıyorumm sızın :=)))) oku oku bıtıremedımm bı kac saat gırmedımmm baya ılerlemıs sayfa masallah masallah nazar degmesın kızancıklarıma)))))))))))))))))))) hafta sonu mobılya bakmaya gıdıcez kızlarrrr bıde su dugun yerımız kesın olarak belırlensee cok ıyı olucakkk daha o belırlenmedıı offf yetısmıcek gıbı sankı sımdıden herseyy
Yetişir cnm ya neden yetişmessin ben de salonda gercı kararsızım nişanlım askerden gelsin salon arayışlarına başlıycaz artık acaba kac ay önceden tutsak gercı küçük bi şehir burası cok buyuk bır yer degıl ama acık havamı salon mu olsun önce onu haletmemız lazım nişanımız havuz başıydı düğün salon olsun ıstıyoruz ah bi askerim gelse şimdi salonla falan pek ugrasmak istemıyorum düğüne 5 ay kala falan tutalım dıyoruz
slm cnmmm hayırlısı ıle tez zamanda kocısıne kavusursun cnm benıım yaa bız 2012 gırmeden tutalım dıyoruzz acık havada olsun ıstıyoruz kır dugunu..ama mekana daha karar veremedıkk.. nasıl olcak napıcaz hıc bılmıyorum..:((( hayırlısı olur hakkımızda ınsallah gonlumuze gore yerler buluruz cnmm benım
kızlarrrrrr nasılsınız ben geldim
hoşgeldin melekcm iyidir sen nasılsın?
hoşgeldin melekcm iyidir sen nasılsın?
yani cok sagolun benimle de ilgilendiginiz icin
aynen baharcım valla sorma yaaa derse yogunluk verdim bu ara bende fırsattan isrifade.selam tatlışıımmm nasılsınn?
demek sen de benım gıbı büt mağdurlarındansınn2 tane ders kaldı dıye daha hıc calısmadım bu aksam bakarım bıraz topıgını de kaydettım ılk sayfaya kızlar rahat rahat baksınlar
Kızlar storway nevresim takımlarından alan oldumu?Önerirmisiniz? Ben de var tek kişilik ama tam olarak çift kişiliğinide çeyizime alsam mı karar veremedim gitdi çok çok iyi bi ürün değil gb geliyor sizce?
hoşbulduk cnm iyiyim sen nasılsın bu arada moralini yüksek tut şafağın çok azalmış bi bakcan gelmiş nişanlın
aynen baharcım valla sorma yaaa derse yogunluk verdim bu ara bende fırsattan isrifade.
canım ben çeyizime storwayin pamuk sateninden aldım 1 tane rengine falan bayılarak aldım ki özdilekle aynı fiyattı düşünsene.ben sasırdım adam dediki kalitede aynılar dedi.ranfprce olanından bitanede anneme aldık rengi akmıyo yıkanınca çok güzel için rahat olsun.
ben daha sonra bitane daha alcam
.
slm kizlar bende 2012 gelin adayiyim
beni de alin araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?