2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

sakin ol cnm inş bi sorun çıkmıycak

Son düzenleme:
Benim nişanımda 07:07:2011 de oldu kızlar düğünde 07.07.2012 de yapsak gzel olur ama 20 temmz ramazan yani tatıle falan da cıkıcaz belkı ayın 7 si gec olabılır.Nişanlım askerden gelsin bakalım artık tarıhı falan halletcez

aslında cok güzelmiş aynı gün olması canım ya bizimde ramazandan 1 hafta önce evlenen arkadaşlarımız oldu tatilede çıktılar bi sorun olmadı Allah hayırlı zamanda evliliği hepimize nasip etsin inşşşş...

Canım valla benım arkadasın düğünü oldu işte düğünden sonra 1 hafta denize gırme falan demıs doktor ve bu kişisel degıl dedı öle olması gerekıyormus ben aslında arastırdım cok da öle fazla bi durum yok gb bır ıkı gun gırılmemesi mantıklı bence ama ıste yınede aklım karıstı o yuzden dıyorum belkı 7 si gec olabılır bakalım artık

kizlar bende sizden meraklandim nevresim takimlarina bakiyordum. ama aklima bisey takildi. simdi bastan beri cift kisilik mi alincak? ben sanmiyorum öyle tek örtüyle yorganla yatabilecemi o yuzden 2-3 tane nevresim takimi alsamyeter diye dusundum. peki bunlarda carsaf, yastik kilifi ne bitane nevresimi oluyor hangi boyut oluyor? cesitli boyutlari var neye göre alicaz anlamadim beeeeen

Canım baştan beri çift kişilikmi alıncak derken orayı anlayamadım :s

Merhabalarr :) Bende 2012 gelinlerindenim inşallah :) beni de alın aranıza :) haziranda düşünüyoruz evlenmeyi ama daha pek bir hazırlığım yok İstanbulda düğün mekanları bakıyoruz, ben gelinlik modelleri bakıyorum.. O kadar önümde çok uzun bir yol var sanırım.. Nişanımız bu sene 26 martta oldu çok güzel geçti umarım düğün de öyle olur.. Nişanlım denizci ama buralarda değil o yüzden birçok şeyi ben ayarlayacağım gibi geliyor.. Bir de nişanlımın annesi tabiki <_< işim zor...

ceyiz düzerken cift kisilik mi alinir sadece onu merak ettim...hani örtü bitane oluyor ya iki yastik oluyor..anlatabildimmi türkcem biraz kit bende diyorum ben buyuk ihtimal yatamam öyle zaten direk ayiririm o yorgani haha
Kız çift kişilik alırsın ıkı yastık kılıfı bi yorgan kılıfı bir de çarşafın işte. Yastıklarını yorganını falan zaten ek olarak alıyorsun mesela gecen gün annem saolsun beyaz elyaf yorgan almış işte bi kaç tane daha alırım kullanırım nevresim takımımla.Tabi bir tane de olsun tek kişilik yorgan alayım nevresim alayım misafirime falan dersen alabilirsin yani

Hoşgeldin cnm ozman herşeyi güzel güzel ayarlarsınız yavaştan çeyize falan başlarsın

Canım yatarsın yaf kocişinle çift kişilikte yatakta tek kişilik nevresim takımı olmaz ki norml işte çift kişilik ıkınızede yeterli bi nevresim takımı olcak yanı tek yorgan ama yataga uydun anladın?

yok ya sanki hic mi ayri yorganla yatan yok ben sirf öyle görüyorum artik yatak odalarini...ee oram buram acikta kalir cekistiririz cekemem ben öyle kocisimle öyle de yatarim hic sorun degil hehehe. ee boyutunu yataga göre alacaksam daha ortada yatak yokken siz nasil aliosunuz anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…