- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.741
yok ya sanki hic mi ayri yorganla yatan yok ben sirf öyle görüyorum artik yatak odalarini...ee oram buram acikta kalir cekistiririz cekemem ben öyle kocisimle öyle de yatarim hic sorun degil hehehe. ee boyutunu yataga göre alacaksam daha ortada yatak yokken siz nasil aliosunuz anlamadim
Hoşgeldin cnm ozmanherşeyi güzel güzel ayarlarsınız yavaştan çeyize falan başlarsın
HoşbuldumEvett şimdilerde başlamayı düşünüyorum yemek takımı olarak emsan'a karaca'ya ve bernardo'ya baktım, hisar'ın bir seti var boynerde çok uygun ona baktık şimdi araştıryorum işte her yere bakıyorum uygun ne var diye :) sevgiler :)
günaydınn günaydınnn:80::80::80:Günaydın 2012 gelinleri
Merhabalarr :) Bende 2012 gelinlerindenim inşallah :) beni de alın aranıza :) haziranda düşünüyoruz evlenmeyi ama daha pek bir hazırlığım yok İstanbulda düğün mekanları bakıyoruz, ben gelinlik modelleri bakıyorum.. O kadar önümde çok uzun bir yol var sanırım.. Nişanımız bu sene 26 martta olduçok güzel geçti umarım düğün de öyle olur.. Nişanlım denizci ama buralarda değil o yüzden birçok şeyi ben ayarlayacağım gibi geliyor.. Bir de nişanlımın annesi tabiki <_< işim zor...
Günaydın 2012 gelinleri
günaydınn günaydınnn:80::80::80:
günaydın herkeseeee =) mutlu bir gün diliyorum.
günaydınnn:80:hoşgeldın tatlımm
Allah tamamına erdirsin inşallahh
Nısanlının annesıyle bakacaksan ısın zor dıyebılırım gercı her kaynana da aynı olmaz ama ınan kı alısverısler baslayınca gercekler su yuzune cıkmaya baslıyor ben alıstım artık ve her gecen gun de sasırıyorum hareketlerıne.. Allah kolaylık versın hepımıze ınsallah...
kızllarr herkese gunaydınn
bugun canım sıkkın cunku sınavlara sadece 1 gun kaldı ve ben hıc calısmadım bu aksam ve yarın aksam bakabılecegım sadece :26: nısanlım da cok kızdı calısmadım dıye bı ton laf yedımm
o yuzden bugun sohbetınıze katılamayacagım derse bakmaya calısacagımm (tabı patron rahat bırakırsa)..
siz sohbetınızı edın ben daha sonra sıze katılırımm ama aklım sızde olacak bundan emınım...
günaydınnn:80:
yaa biz de bu haftasonu alışverişe çıkcaz, bakalım neler olacak, merakediyorum..
Gerçi kaynanamla alişverişe ilk kez çıkmıyoruz, bayramlarda da çıkardık, ama bu nişan alışverişi bi başka, büyük bi alışveriş, gerçekler su yüzüne çıkacak:26:
Canımcım Allah zihin açıklığı versin.
günaydın tatlım :)
bana da zıhın acıklıgı dıleyınn nolur cok ıhtıyacım var(
günaydınnn:80:
yaa biz de bu haftasonu alışverişe çıkcaz, bakalım neler olacak, merakediyorum..
Gerçi kaynanamla alişverişe ilk kez çıkmıyoruz, bayramlarda da çıkardık, ama bu nişan alışverişi bi başka, büyük bi alışveriş, gerçekler su yüzüne çıkacak:26:
baharcım bişi diyim mi, ben ne kaynanamdan ne görümcemden korkmuyorum (ki görümcem hiç sesini bile çıkarmazaynen canım cok haklısın nısan alısverısınde gercı kaynanamın bıseyını gormedım ama gorumcem yettı bana...
Hele bır de gorumcen varsa yandın :)))
ewet canım 10 kasım..Deryacım senin 10 kasımdı değil mi nişanın? ben çok şükür atlattım. nişan alışverişini de öyle çok abartıya kaçmadan balım ile birlikte(eminönünden) yaptık. farklı şehirlerde olduğumuz için bu tarz olaylara maruz kalmıyoruz. ve zaten kimseyi ne nişanda ne de nikahta karıştırmayı düşünmüyoruz. Allah hepimize güzel günler nasip etsin
Günayddıınnn adaaaşşıımmmmm
Allah razı olsun valla cok ıhtıyacım vardı gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?