2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Canım boyutlar ufak degılkı ole çok çekiştircek şekilde değil tabi kişiye göre değişir yani bi yatkta ıkı yorgan istersen o sekılde alırsın artık yatakların boyutları zaten az cok belli yani bi çoğu zaten uyuyor

Hoşgeldin cnm ozman herşeyi güzel güzel ayarlarsınız yavaştan çeyize falan başlarsın

Hoşbuldum Evett şimdilerde başlamayı düşünüyorum yemek takımı olarak emsan'a karaca'ya ve bernardo'ya baktım, hisar'ın bir seti var boynerde çok uygun ona baktık şimdi araştıryorum işte her yere bakıyorum uygun ne var diye :) sevgiler :)

Ohhhhh iyi ediyorsun hisar iyi diyorlar evet

hoşgeldın tatlımm
Allah tamamına erdirsin inşallahh
Nısanlının annesıyle bakacaksan ısın zor dıyebılırım gercı her kaynana da aynı olmaz ama ınan kı alısverısler baslayınca gercekler su yuzune cıkmaya baslıyor ben alıstım artık ve her gecen gun de sasırıyorum hareketlerıne.. Allah kolaylık versın hepımıze ınsallah...

kızllarr herkese gunaydınn

bugun canım sıkkın cunku sınavlara sadece 1 gun kaldı ve ben hıc calısmadım bu aksam ve yarın aksam bakabılecegım sadece :26: nısanlım da cok kızdı calısmadım dıye bı ton laf yedımm
o yuzden bugun sohbetınıze katılamayacagım derse bakmaya calısacagımm (tabı patron rahat bırakırsa)..
siz sohbetınızı edın ben daha sonra sıze katılırımm ama aklım sızde olacak bundan emınım...

günaydınnn:80:
yaa biz de bu haftasonu alışverişe çıkcaz, bakalım neler olacak, merakediyorum..
Gerçi kaynanamla alişverişe ilk kez çıkmıyoruz, bayramlarda da çıkardık, ama bu nişan alışverişi bi başka, büyük bi alışveriş, gerçekler su yüzüne çıkacak:26:

Canımcım Allah zihin açıklığı versin.

aynen canım cok haklısın nısan alısverısınde gercı kaynanamın bıseyını gormedım ama gorumcem yettı bana...
Hele bır de gorumcen varsa yandın :)))

Deryacım senin 10 kasımdı değil mi nişanın? ben çok şükür atlattım. nişan alışverişini de öyle çok abartıya kaçmadan balım ile birlikte(eminönünden) yaptık. farklı şehirlerde olduğumuz için bu tarz olaylara maruz kalmıyoruz. ve zaten kimseyi ne nişanda ne de nikahta karıştırmayı düşünmüyoruz. Allah hepimize güzel günler nasip etsin

aynen canım cok haklısın nısan alısverısınde gercı kaynanamın bıseyını gormedım ama gorumcem yettı bana...
Hele bır de gorumcen varsa yandın :)))
baharcım bişi diyim mi, ben ne kaynanamdan ne görümcemden korkmuyorum (ki görümcem hiç sesini bile çıkarmaz) ... ben en çok yavuklumdan korkuyorum.. en çok sorunu o çıkartır. Bi nişanlık beğendim dün, ne kadar die sordu, fiyatını söyleyince ona pahalı geldi... hevesim de kırıldı açıkçası.. istediğimi alamıcak mıyım yani ben:26: kayınvalidem çok bonkördür, onun pahalı diyeceğini sanmıyorum.. ama ummadığın taş baş yararmış
görümcen neler yaptı ki sana, ne problem çıkardı?:26:

ya ne güzel herkes beyaz eşyasına kadar almış. ben henüz sadece porselen, halı, züccaciye, nevresim gibi şeyleri halledebildim. çok karışık işler yahu eksikler bitmiyor ufacık şeylere bile çok vakit ve para harcanıyor.:96:

ewet canım 10 kasım..
walla ne kadar şanslısın. ben de karıştırmak istemezdim ama benim sözlüm kendisi istio ailelerin de gelmesini.. kadıncağız sakat diziyle çarşı pazar dolaşcak bizimle... geleneklere fazla bağlı bi yavuklum var maalesef:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…