- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.761
ewet canım 10 kasım..
walla ne kadar şanslısın. ben de karıştırmak istemezdim ama benim sözlüm kendisi istio ailelerin de gelmesini.. kadıncağız sakat diziyle çarşı pazar dolaşcak bizimle... geleneklere fazla bağlı bi yavuklum var maalesef:44:
benim yarim eski kafalı yaabenim balımda tam tersi. adet gelenek görenek eskidendi diyorbizimde yoktur ve bilmezdim de ama ben kk takip ettiğimden bu yana bazı şeyler olsun istedim bohçaydı vs.(abartıya kaçmadan tabi) umarım herşey istediğin gibi geçer.
benimki kısmetse nisanda canım 7sinde ama günü belki değişebilir 14 te olabilir
Sanırım sende benım gb asker beklıyosun cnm
beni yazınn 14 nisan olarak..tarih hep değişior
canımm benim doğum gunumde evlenceksinnn :)))insallah hersey istediğimiz gibi olurr:))
kızlar baktımda nişan alışverişi faaln sohbeti geçmiş benim nişan alışverişim hem guseldi hem facıa söleki.alısveriş gunu adetliydım ve ilk gunumdu sancıdan öldum .kç hap içtim bilmiyorum ii yanıda alısverişi bıtanecık nişanlım ben ve benım kusenlerimle yaptık itediğim elbiseyıde aldım saolsun nişanlım karısmadı su pahalı su söle bu böle demedi.insallahdüğün içinde gelinliğimi istanbuldan alıcam nişanlı ben ve teyseleımden biri olur veya annem bakalım herseyın haırlısı.:))
şimdilk tarıh boyle cnm bakalım :) aminnn inşallah...
hadi geçmş olsn diyelim o zaman :)) güle güle kullan aldıklarını..bakalım gelinliklermz nasıl olcak....
ölee şimdi gulerek hatırlıyom o gunuu:)ayy bende cok merek edıyom nasıl olcak :)
bana da böle biyer lazım ama istanbulda değilimki....:26:kıslaaar nasılsınız?benım sevgülüm yine gitti. Aralık başına inşallah tekrar kavuşmamız...
sarınırm dediği gibi aralıkta söz nişan yapıp ocakta düğün olacak gibi programlıyormuş gibikonuşmaları ama tam bu araya abımin evlilik olayları girdi bakalım nasıl olacak olaylar...
Her neyse 1 ekimde abımın nişanı var. Gelin kızımızın nişanlığını diktirmeye başlıcaz inşallah. Dün aile dostumuzun yakın zaman önce yeğenı evlenmişti,onun için günlerce gelinlikçi aramışlardı. Nihayet çok kaliteli ve uygun biyer bulmuşlardı. Çok memnun kaldılar. Bende dün o aile dostumuzla buluştum,o terziye gidip gelin kızımızın seçtiği nişanlığın modelini görterip randevu ve ücret öğrenmeye gittik. Giderken aklımız kalmasın diye başka yerlere de uğrayalım dedik.... Ve o kadar yer gezdik ilkdefa bir dükkana girdiğimde işlerini görünce kalitesine bayıldım. Birde ben tekstil moda tasarımı okuduğum için benim bilgimn olduğu bir alan. Kapıdan girer girmez ohhhhh çektim. Sonra gelinin istediği modeli gösterdim. Kadın bir başladı anlatmaya. Okadar güzel okudu ki modeli, diğer gezdiğimiz yerlerde berbat etek uçları falan gösteriyorlardı.... Neyse içim rahat bir şekilde tamam dedim burası. Allah mahçüp etmesin,bir aksilik olmazsa gönül rahatlığı ile oraya teslim edicem kızımızı. Birde fiyat sorayım dedim. Onca gezdiğimiz yerde aldığımız en ucuz fiyat 3.250 idi.... Bu kadın demesin mi ipek şifon olmasaydı 750-800 e dikerdim ama 1.200 son fiyat olur diye... Şok oldummmmm. Değil 1.200ü 3.250 yi falan o dese ona diktirirdim. O kadar beğendim işçiliklerini ve kalitesini. Fiyatta harika. Yarın gidicez ölçü falan alınıcak, kumaş seçimleri için.... Allah'ım mahup etmesin inşallah. Kızımız da çok memnun kalır inşallahhhh...
Bu arada sevgilimle de sık sık konuşuyorduk, ben gezdiğimiz yerleri falan anlatıyordum. Burayı çok beğendiğimi söyleyince ''sen de gelinlik için bişeyler baksan ya,hazır çıkmışken'' dedi..... gözlerim dolar gibi oldu... Çok beğendiğim bir modeli gösterdim. Yani giymek istediğim 2-3 gelinlikten biri ve en cok istediğim.... 1.500 dedi.... Şok oldum...... Offffff inşallah sıra bana da gelir.
İstanbul'da olup bu yer hakkında bilgi öğrenmek isteyeniniz olursa yardım edebilirim kıslaar..... Ben çoooooook beğendim ilk izlenim olarak. Bilginiz olsun..... Kadın gerçekten harika okuyor modelleri de tekrar söyleyeyim müşteri ilişkileri ve kaliteleri de harika..... Hiç çıkmak istemedim oradan...
kıslaaar nasılsınız?benım sevgülüm yine gitti. Aralık başına inşallah tekrar kavuşmamız...
sarınırm dediği gibi aralıkta söz nişan yapıp ocakta düğün olacak gibi programlıyormuş gibikonuşmaları ama tam bu araya abımin evlilik olayları girdi bakalım nasıl olacak olaylar...
Her neyse 1 ekimde abımın nişanı var. Gelin kızımızın nişanlığını diktirmeye başlıcaz inşallah. Dün aile dostumuzun yakın zaman önce yeğenı evlenmişti,onun için günlerce gelinlikçi aramışlardı. Nihayet çok kaliteli ve uygun biyer bulmuşlardı. Çok memnun kaldılar. Bende dün o aile dostumuzla buluştum,o terziye gidip gelin kızımızın seçtiği nişanlığın modelini görterip randevu ve ücret öğrenmeye gittik. Giderken aklımız kalmasın diye başka yerlere de uğrayalım dedik.... Ve o kadar yer gezdik ilkdefa bir dükkana girdiğimde işlerini görünce kalitesine bayıldım. Birde ben tekstil moda tasarımı okuduğum için benim bilgimn olduğu bir alan. Kapıdan girer girmez ohhhhh çektim. Sonra gelinin istediği modeli gösterdim. Kadın bir başladı anlatmaya. Okadar güzel okudu ki modeli, diğer gezdiğimiz yerlerde berbat etek uçları falan gösteriyorlardı.... Neyse içim rahat bir şekilde tamam dedim burası. Allah mahçüp etmesin,bir aksilik olmazsa gönül rahatlığı ile oraya teslim edicem kızımızı. Birde fiyat sorayım dedim. Onca gezdiğimiz yerde aldığımız en ucuz fiyat 3.250 idi.... Bu kadın demesin mi ipek şifon olmasaydı 750-800 e dikerdim ama 1.200 son fiyat olur diye... Şok oldummmmm. Değil 1.200ü 3.250 yi falan o dese ona diktirirdim. O kadar beğendim işçiliklerini ve kalitesini. Fiyatta harika. Yarın gidicez ölçü falan alınıcak, kumaş seçimleri için.... Allah'ım mahup etmesin inşallah. Kızımız da çok memnun kalır inşallahhhh...
Bu arada sevgilimle de sık sık konuşuyorduk, ben gezdiğimiz yerleri falan anlatıyordum. Burayı çok beğendiğimi söyleyince ''sen de gelinlik için bişeyler baksan ya,hazır çıkmışken'' dedi..... gözlerim dolar gibi oldu... Çok beğendiğim bir modeli gösterdim. Yani giymek istediğim 2-3 gelinlikten biri ve en cok istediğim.... 1.500 dedi.... Şok oldum...... Offffff inşallah sıra bana da gelir.
İstanbul'da olup bu yer hakkında bilgi öğrenmek isteyeniniz olursa yardım edebilirim kıslaar..... Ben çoooooook beğendim ilk izlenim olarak. Bilginiz olsun..... Kadın gerçekten harika okuyor modelleri de tekrar söyleyeyim müşteri ilişkileri ve kaliteleri de harika..... Hiç çıkmak istemedim oradan...
kıslaaar nasılsınız?benım sevgülüm yine gitti. Aralık başına inşallah tekrar kavuşmamız...
Merhaba lazrail=)
Öncelikle abine mutluluklar dilerim. Senin içinde herşeyin gönlünce olmasını temenni ederim. Okuyunca ben sevindim inan bu güzel gelişmelere.
Bende istanbuldayım. Nerede bu bahsettiğin yer? İlginç gerçekten şimdilerde uygun ve kaliteli gelinlikçi bulmak.
canım burada isim vermek yasak değil sanırım di mi? Bakırköyde sahile inerken,sahile yakın hatta. sağda 2.katta. Paris moda evi diye biryer. Eğer uğramayı düşünüyrsan ben yarın gittiğimde senden bahsedeyim arkadaşım da gelecek falan diye. Sende gittiğinde adımı verirsin:) (gerçi ben hiç anlamam tanıdık vasıtasıyla gidince ne farkediyor olayından,ama illa ki daha rahat hissediyor insan kendini, yani ben o yüzden aile dostumuzla birlikte gittim)
bana da böle biyer lazım ama istanbulda değilimki....:26:
neyse ben de istediğim nişanlığı buldum sayılır.. düğüne Allah kerim
Ama bişi soracağım, gelin hanım orada diktirmek isteyecek mi acaba, bi sorun çıkmasın sonra:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?