- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.781
canım burada isim vermek yasak değil sanırım di mi? Bakırköyde sahile inerken,sahile yakın hatta. sağda 2.katta. Paris moda evi diye biryer. Eğer uğramayı düşünüyrsan ben yarın gittiğimde senden bahsedeyim arkadaşım da gelecek falan diye. Sende gittiğinde adımı verirsin:) (gerçi ben hiç anlamam tanıdık vasıtasıyla gidince ne farkediyor olayından,ama illa ki daha rahat hissediyor insan kendini, yani ben o yüzden aile dostumuzla birlikte gittim)
ayyy yerim seni yaa, ne tatlı görümcesin öyle senheee canım şimdik bu benim mesleğim olduğu için bana bıraktılar herşeyi,hani bu çevrelerin insanıyım diye. Kendi yardım istediği için ben seve seve yardım ediyorum... İstediği modelin fotosunu verdi, bende elimde foto kapı kapı dolaştım. İnceledim işlerini... Ayyyyyyy ben kıyamam ona hiiiç... İstemeye gittiğimizde bile biz onunla mutfaktaydık. O heyecandan ağlıyordu ben yaptım kahveleri,o ikram etti. Sankı kız tarafıyım ben:)
ayyy yerim seni yaa, ne tatlı görümcesin öyle senBenim örümcem de iyidir ama bana gel burda diktir deseler ben istemem şahsen, kendi istediğim yerde diktirmek isterim, o yüzden dedim, ama sana bırakıolarsa tabiki, en güzelini yapmışsın canım... darısı senin de bizim de başımıza inşallahhh
Ben de nişanlıyım Allah izin verirse 1 senem var daha işte şimdi gelinlik bakmak için erken ama fikrim olsunm diye sordum. Bende moda tasarım mezunuyum çünkü kolay beğenemem. Özellikle dikişlerini.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim düşünmen yeter gerçekten:90:
İnşallah bende o günleri görürüm. Bir aksilik çıkmazsa işte. Son zamanlarda çok paranoyak oldum insan olumlu bakayım diyor ama ben önce kötüyü düşünüyorum hep nedense. İyi olacaksa sürpriz olsun diye. Ahh ah o günleri görebilecekmiyiz=) Benim nişanlım da şehir dışında eğitim nedeniyle. Uzun bir süre görüşemeyeceğiz. Dün gece ayrıldık bizde =((
ayyy Allah herkese senin gibi görümce versin ayolll, beni sevgilimin geldiği güne öyle bişey koycaklar, dağıtırdım ortalığıoyyy o zaman gelini daha do çek seveyim beni bu konuya muhattap ettiği için kendisi. Ay yok yok bitanecik zaten o. Söz günü gittiğimizde birde benden özür diliyor. Normalde benim sevgilim 3 ayda 1 geliyor ve max.3 gün görüşebiliyoruz.Önceden rica etmiştim şu günde olmasın lütfen diye. Unutup o güne koymuşlar istemeyi. Başta çok üzüldüm ama onlara yansıtmadım hiç. Olsun olsun dedim. Sonra Allah da iyiliğime iyilik verdi. Normalde pazar günü dönmesi gerekiyordu sevgilimin salı gününe kadar kalabildi.... Ohhhhh missssssBirde babam normalde asla izin vermiyordu evlenmeme. bende henüz vakti gelmedi diye çok gündeme getirmiyordum. Geçen gelin ile babam konuşurlarken demiş babam''arayı cok uzatmayın sırada bir daha bekliyor'' demiş.. Gelin hemen beni aradı baban böyle dedi,bak sakın üzülme falan diyor birde. (ulaaaa yine öznel konuya dalmışım na benim ağzıma na na na )
Allah kavuştursun sizi canım. Çok zor bu gurbetlikler... Bir o kadar da tatlı ama.....
Bende daha evvel gelinlikçide çalıştım. Özellikle biliyorum bu konuda işçiliği.
Selamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
aynen cnm vallla =) Naber nasılsın bakalım hazırlıklar nasıl gidiyor ?aleykumselam canımm yıne kımsecıkler yokkkkk yawww
aynen cnm vallla =) Naber nasılsın bakalım hazırlıklar nasıl gidiyor ?
iim canımm ya sen nasılsınn?valla suan için bi hazırlık yok tatlım işe giriş işlemleri ile ugrasıyoruz.anca ilk maasımla baya sey almaya baslıcam gordüğüm banyo setini falan almayı planlıyorum bıde degişik baharat takımı falan senin nasıl gıdıyo hazılıklar canım ???
Anladım cnm olsun . Kpss mi kazandın? Yeni işin de hayırlı olsun gözün aydın diyeyim darısı hepimize. Benim hazırlıklar da fena degıl tatlım öle begendımı falan alıyorum işte nevresimdi pikeydi falan filan
yok tatlım kpssye gecen 2010 kasım gıbı gırdım işte 1 yıla yakın atama beklıyodum sağlık memuruyum 1.atamda olmadı cokk sukur buu atamalarda hemde nişanlımla aynı hastaney yeleştik benım suan için 2 nevresim takımım var soleyın cok hosuma gıdıyo desenleri 2 -3 tane daha almayı düşünüyorum bıde2 tanede tek kişilik alıyım diyorum mısafır falan gelirse diye.sen yorgan falan aldınmı tatım ya ben sılıkon yorgan alıyım diyorum 2 tane falan 2de tek alırım azmıcokmu sence yaa???
slmm kızlarr naparsınızzz?sohbet koyuymus ama ben kaçırdım çünkü oo saatlerde pazarda hangı meyve daha ii yok bu daha bii yesıl demekle meşguldum.malum annnem memlekettte babamda işte olunca iş basa düştüüü coookk yorulmuşum ama heeyarın Allah kısmet ederse bıtanecık nişanlımm geliyooo veee süreklii bırarada olucaz insallah bundan sonra.Allah kımseyı sevdıgınden ayırmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?