2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ben de nişanlıyım Allah izin verirse 1 senem var daha işte şimdi gelinlik bakmak için erken ama fikrim olsunm diye sordum. Bende moda tasarım mezunuyum çünkü kolay beğenemem. Özellikle dikişlerini.
Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim düşünmen yeter gerçekten:90:
İnşallah bende o günleri görürüm. Bir aksilik çıkmazsa işte. Son zamanlarda çok paranoyak oldum insan olumlu bakayım diyor ama ben önce kötüyü düşünüyorum hep nedense. İyi olacaksa sürpriz olsun diye. Ahh ah o günleri görebilecekmiyiz=) Benim nişanlım da şehir dışında eğitim nedeniyle. Uzun bir süre görüşemeyeceğiz. Dün gece ayrıldık bizde =((

Son düzenleme:
ayyy yerim seni yaa, ne tatlı görümcesin öyle sen Benim örümcem de iyidir ama bana gel burda diktir deseler ben istemem şahsen, kendi istediğim yerde diktirmek isterim, o yüzden dedim, ama sana bırakıolarsa tabiki, en güzelini yapmışsın canım... darısı senin de bizim de başımıza inşallahhh

oyyy o zaman gelini daha do çek seveyim beni bu konuya muhattap ettiği için kendisi. Ay yok yok bitanecik zaten o. Söz günü gittiğimizde birde benden özür diliyor. Normalde benim sevgilim 3 ayda 1 geliyor ve max.3 gün görüşebiliyoruz.Önceden rica etmiştim şu günde olmasın lütfen diye. Unutup o güne koymuşlar istemeyi. Başta çok üzüldüm ama onlara yansıtmadım hiç. Olsun olsun dedim. Sonra Allah da iyiliğime iyilik verdi. Normalde pazar günü dönmesi gerekiyordu sevgilimin salı gününe kadar kalabildi.... Ohhhhh missssss Birde babam normalde asla izin vermiyordu evlenmeme. bende henüz vakti gelmedi diye çok gündeme getirmiyordum. Geçen gelin ile babam konuşurlarken demiş babam''arayı cok uzatmayın sırada bir daha bekliyor'' demiş.. Gelin hemen beni aradı baban böyle dedi,bak sakın üzülme falan diyor birde. (ulaaaa yine öznel konuya dalmışım na benim ağzıma na na na)

Allah kavuştursun sizi canım. Çok zor bu gurbetlikler... Bir o kadar da tatlı ama.....
Bende daha evvel gelinlikçide çalıştım. Özellikle biliyorum bu konuda işçiliği.

ayyy Allah herkese senin gibi görümce versin ayolll, beni sevgilimin geldiği güne öyle bişey koycaklar, dağıtırdım ortalığı sen melek misin nesin ya huu

Allah kavuştursun sizi canım. Çok zor bu gurbetlikler... Bir o kadar da tatlı ama.....
Bende daha evvel gelinlikçide çalıştım. Özellikle biliyorum bu konuda işçiliği.

Evet ilişkiyi kuvvetlendiriyor birbirini tanıyorsun. Uzaktayken çok zor zamanlar yaşanıyor. Fakat o özlemlerin sonucunda kavuşmak anı varya işte o en güzeli=) Allah sizi de kavuşturur inşallah.

selam kizlaarr yine sohbete gec kaldimm (( yeni geldi eve kac gundur abimlerdeydimmm ... araba hazir varkenn :)) gezelim dedik hic durmadikkk sabah ogle aksam pasoo gezdikk :) ee artik yeter burdayim kizlarrr.... nasilsiniz umarim herkes iyidirrr.... hersey yolundadirr

merhaba kıslarrr nasılsınız...sabahtan dişçiye gittim ay çok fena ağrım var

Bahaaarrr Allahım yardımcın olsun inş...

lazrailcimm bu dediğin yer tarifine göre ne güzelmiş yaa ama tam neresi anlamadım inş. bulabilirim bende diktireyimmi satın mı alayım karar veremiyorum madem uygun fiyatlı ve güzel dikiyo diktirmek daha iyi bu arada ne tatlı görümcesin sen maşallahh benimde war görümcem o da cok iyi cok şükür...kayınpederim kayınvalidemde çok iyi insanlar inş. hep böle dewam eder

hepimiz çok çok mutlu olalım inş....

ay kızlar 2 gün pek fırsatım olmadı ne çok sayfa okudum ya baharcım aynen benimde cumartesi aöf sınavım var 2 dersten bi geçsem bitcek aöf bende hiç çalışamadım yeni yeni göz atmaya çalışıyorum hiç içimden gelmiyo ya ne berbat bir durum.

buarada lazrail ne iyi bi görümcesin sen ya aynen bende görümceyim nişan alışverişi gelinlik için bende gitmiştim yanlarında hiç karışmadım herkesin kendi zevki bize karışılsa nasıl rahatsız olursak bizim gelinimizde olur çok güzel geçmişti alışverişler yani kendi ablam gibi severim yengemi valla.ay bizimde gelinlik balma günlerimiz gelcekmi ya of gelsin 2012 haziran.

eee bide nişan alışverişlerinden bahsedilmş bende kusur kalmıyayım biz herşeyimizi nişanlımla aldık 1 gün iç çamaşırı gecelik faslını tamamlamıştık 1 gün ayakkabı kıyafet çanta faslını tamamladık 1 günde havludur bohçaldır onların eksiklerini tamamladık 1 gün söz bileziği alyans tektaş sırataşları aldık.bitek nişanlığımı annemle gidip aldık nişanlım parasını vermişti annemle beğenip aldık süperdi yani ben nişanlıma baştan dedim sadece ikimiz alalım bize alıncak zaten ne gereği var anneleri sürüklemeye dedim oda bencede öyle dedi halloldu herşey istediğim gibi oldu yani nişandan sonra beyaz eşya alamaya yine ikimiz gittik bayramlık almayada yine ikimiz gittik çok mutluyum ben böyle ya fikrime karışan yok eliniden geliyosa sizde bööyle yapın gelincikler öbür türlü sevgiliyken kayınvalidemle falan bir iki dfa çıktık zevklerimiz tamamen zıt.mobilya düğün salonu gelinlikte inşallah ikimiz gitcek bitek gelinlikte annemi götürürüm herhalde

slmm kızlarr naparsınızzz?sohbet koyuymus ama ben kaçırdım çünkü oo saatlerde pazarda hangı meyve daha ii yok bu daha bii yesıl demekle meşguldum.malum annnem memlekettte babamda işte olunca iş basa düştüüü coookk yorulmuşum ama heeyarın Allah kısmet ederse bıtanecık nişanlımm geliyooo veee süreklii bırarada olucaz insallah bundan sonra.Allah kımseyı sevdıgınden ayırmasın insallah

aynen cnm vallla =) Naber nasılsın bakalım hazırlıklar nasıl gidiyor ?

iim canımm ya sen nasılsınn?valla suan için bi hazırlık yok tatlım işe giriş işlemleri ile ugrasıyoruz.anca ilk maasımla baya sey almaya baslıcam gordüğüm banyo setini falan almayı planlıyorum bıde degişik baharat takımı falan senin nasıl gıdıyo hazılıklar canım ???

Anladım cnm olsun . Kpss mi kazandın? Yeni işin de hayırlı olsun gözün aydın diyeyim darısı hepimize. Benim hazırlıklar da fena degıl tatlım öle begendımı falan alıyorum işte nevresimdi pikeydi falan filan

yok tatlım kpssye gecen 2010 kasım gıbı gırdım işte 1 yıla yakın atama beklıyodum sağlık memuruyum 1.atamda olmadı cokk sukur buu atamalarda hemde nişanlımla aynı hastaney yeleştik benım suan için 2 nevresim takımım var soleyın cok hosuma gıdıyo desenleri 2 -3 tane daha almayı düşünüyorum bıde2 tanede tek kişilik alıyım diyorum mısafır falan gelirse diye.sen yorgan falan aldınmı tatım ya ben sılıkon yorgan alıyım diyorum 2 tane falan 2de tek alırım azmıcokmu sence yaa???

Süper cnm gözün aydın darısı başımıza ben de bu yıl hazırlancam bakalım. Benim de 2 nevresim takımım 1 gelin pike setim var bi kaç tane daha alırım evet tek kişilikte alayım diyorum kesin lazım olur canım iyi olur almamız.. Uyku setini seviyorsan eğer 2 tane yorganın yeter cnm yani zaten uyku setinde de yorganın olucak

as selam cnmmmmm nasilsin bakalimm ne tatli telaslar bunlar:)) TATLI yorgunlarrr ama bu yorgunluga degecekk yarin insallah :) hadi simdiden gozun aydin canim .......insallah yarin bolboll askinla ilgilenirr sohbet eder sarilir hasret giderirsinn.... bundan sonra hep yanyana yapisik olursunuz insallah :))) ayyyyyyyyyyyyyyy benim nisanlim haftaya irlanda ondan sonra haftada nahcivana gidiyooooooooooooooo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…