2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kızlarr yarın siteye giremicem şehir dışına çıkıyorum annemin göğsünde kitle oluşumu tekrarlamış ve iki katına çıkmış büyük ihtimal yarın ameliyat olucak dualarınızı esirgemeyin olur mu.... gece 3.30 da yola çıkıyorum candostumun düğünü var oradan önce denizliye uğrucam nişanlımın yanına.. umarım sorunsuz bir yolculuk geçirim her şey yolunda gider... hepiniziö pyorum.....

Geçmiş olsun cnm saglığına en kısa zamanda tekrardan kavuşssun inş anneciğin hayırlı yolculuklar...

Bak yeri tarif ediyorum canım tekrar. Bakırköy meydandan sahile inen yoldan(genelde trafiğe kapalı olan yoldan) sahile inerken mado dondurmacı var ya sağ tarafta,oraya gelmeden 2-3 bina önce kalıyor. sahile cok yakın yani. 2. katta. zaten kocaman vitrini var. PARİS MODA EVİ.
parismodagelinlik.com dan tam adres alabilirsin canım. gittiğinizde hilal'in arkadaşıyım dersiniz:)

çok çok geçmiş olsun canım Allahım anneciğine acil şifalar versin...

cok teşekkür ederim tatlım anladım şimdi

Selam kızlarrr, nasıl keyifler bakalım...
Gecekuşu geçmiş olsun ve iyi yolculuklar...
Benim annem de göğsünden 5 defa ameliyat oldu, çok kötü günlerdi...
Acil şifalar diliyorum...

as. canimmmm... cok gecmis olsunnn cnm dualarimiz seninlee.. hayirlisi ile ameliyat basarili bi sekilde sonuclanir.en kisa zamanda annen atlatir..iyi yolculuklar kendine dikkat et

Selam kızlar nasılsınızz??
Ben hiç iyi değilim. Az önce ünide 2 yıl aynı evı paylastıgım aynı yemegı hatta yerı geldıgınde aynı yatagı paylastıgım arkadasım bana artık gorusmek ıstemedıgını soyledı.. Dunya başıma yıkıldı resmen.. Telefonda sesim titredi konusamadım bogazıma bısyler dugumlendı... ne zormus kardesın gıbı sevdıgın ınsanın bır anda senı yok sayması.. hayatımda cok arkadasımdan vazgectım ve benden de vazgecen cok oldu ama hıcbırısı bu kadar canımı acıtmamıstı... Ne kadar kolaymıs meger hersey.. Ustelık hıc sucumda yok tek sorun onun bır hata yapması ve nısanlımın da artık onunla samımı olmamı ıstememesı.. ama bu benım sucum degıldı ve ben ne olursa olsun dostlugumuzu sonuna kadar devam ettırmeye kararlıydım...
Çok konustum kusura bakmayın ama ıcımı dokmek ıstedım sızlere... Cok canım yanıyor suanda..

ahhh cnm benim yaaaaaaaaaaaaaaaaa kiyamam sana bennn... benimde nisanlim bi kac arkadasimin yanlisni gordu gorusmemden rahatsiz oldugunu demisti bende arkadasima solemedim ama hic dostlugumuz bitmedi... halada cok gzel devam ediyor arkadasin cok yanlis yapmis.. cnm bi kalemde seni bole biraktiysa uzulmeye degmez canim... o kadar yil... o kadar paylastiklarini bi anda sildiysee bu dostluk deildir bence canimm... sakin uzulmeee

suanda kafam o kadar dağınık kı canım benım hıcbısey dusunemıyorum ınan kı... çok moralım bozukk.. ve aynı zamanda da yarın aöf sınavımız var ve aynı okulda gırecegız ve ben sınava bu kfayla nasıl hazırlanacagım hıc bılmıyorum.. :26:

aa olemi cnmm bu kotu olmus yaa( kendini derse vermem gerekioo lutfenn bu senin icin daha onemlii ya bahrr kizicam bak ama sana bosver yaaa... o bunu nasil yapti sana.... neden uzuluosunki birak ne ali varsa gorsun hatasini anlicak allah yukarda .... lutfennn.. suan bunlar onemli deil onemli olan senin o sinavi gecmen tammamii.. birak onuda baska dostlari yari yolda birakirsa anlar nasil biyanlis yapitgini cikartir allah bunu karsiinaa

mübarek cuma saatı aglattı benı canım yaa... ama ona hıcbısey demıyorum bıanlık sınırle yaptı bılıyorum ama en kısa zmanda pısman olacagına emınım... ben calısacagım dersıme bu aksam merak etme bebem sen :)

hee soleeeee anlicak hatasini canimmm benimmm bosverr:)))) sen dugununu dusun bak gittikce azaliyo gunlrimizz dimi bebemm :)

nisanliniz neden karisiyor ki kiminle görüsüp görüsmeyeceginize. ben arkadas olarak bunun farkinda olsam bende arkadasligi bitirirdim sahsen basimdan gectigi icin iyi anliyorum arkadasinizin durumunu

canımmm o kadar iyi anlıyorum ki seni...
4 yıllık ev arkadaşım da benim tlflarımı açmıyor, ne olduğunu bilmiyorum..
Mesaj attım cevap da vermedi..
Bayramda herkese genel bi bayram mesajı atarken bana da atmış, hemen arkasından aradım yine açmadı, geri de dönmedi.. mesaj attım nişanımı haber vermek için, cewap bile vermedi... ve ben ne olduğunu, ne hata ettiğimi bilmiyorum:85:

Kendi kaybetmiştir cnm boşver hiç kendini üzme ee nişanlında arana mesafe koy dedıgıne göre vardır elbet bi geçerli sebep tabiki. Bir insan nasl hemen dostunu yok sayabilir ki sorunun çok ama çok büyük olması lazım ki sorun büyükse de eger elbet vardır bi çözüm.Lütfen ağlama ve üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…