- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.821
Selam kızlar nasılsınızz??
Ben hiç iyi değilim. Az önce ünide 2 yıl aynı evı paylastıgım aynı yemegı hatta yerı geldıgınde aynı yatagı paylastıgım arkadasım bana artık gorusmek ıstemedıgını soyledı.. Dunya başıma yıkıldı resmen.. Telefonda sesim titredi konusamadım bogazıma bısyler dugumlendı... ne zormus kardesın gıbı sevdıgın ınsanın bır anda senı yok sayması.. hayatımda cok arkadasımdan vazgectım ve benden de vazgecen cok oldu ama hıcbırısı bu kadar canımı acıtmamıstı... Ne kadar kolaymıs meger hersey.. Ustelık hıc sucumda yok tek sorun onun bır hata yapması ve nısanlımın da artık onunla samımı olmamı ıstememesı.. ama bu benım sucum degıldı ve ben ne olursa olsun dostlugumuzu sonuna kadar devam ettırmeye kararlıydım...
Çok konustum kusura bakmayın ama ıcımı dokmek ıstedım sızlere... Cok canım yanıyor suanda..
Ben hiç iyi değilim. Az önce ünide 2 yıl aynı evı paylastıgım aynı yemegı hatta yerı geldıgınde aynı yatagı paylastıgım arkadasım bana artık gorusmek ıstemedıgını soyledı.. Dunya başıma yıkıldı resmen.. Telefonda sesim titredi konusamadım bogazıma bısyler dugumlendı... ne zormus kardesın gıbı sevdıgın ınsanın bır anda senı yok sayması.. hayatımda cok arkadasımdan vazgectım ve benden de vazgecen cok oldu ama hıcbırısı bu kadar canımı acıtmamıstı... Ne kadar kolaymıs meger hersey.. Ustelık hıc sucumda yok tek sorun onun bır hata yapması ve nısanlımın da artık onunla samımı olmamı ıstememesı.. ama bu benım sucum degıldı ve ben ne olursa olsun dostlugumuzu sonuna kadar devam ettırmeye kararlıydım...
Çok konustum kusura bakmayın ama ıcımı dokmek ıstedım sızlere... Cok canım yanıyor suanda..
as selam cnmmmmm nasilsin bakalimm ne tatli telaslar bunlar:)) TATLI yorgunlarrr ama bu yorgunluga degecekk yarin insallah :) hadi simdiden gozun aydin canim .......insallah yarin bolboll askinla ilgilenirr sohbet eder sarilir hasret giderirsinn.... bundan sonra hep yanyana yapisik olursunuz insallah :))) ayyyyyyyyyyyyyyy benim nisanlim haftaya irlanda ondan sonra haftada nahcivana gidiyooooooooooooooo(((
Süper cnm gözün aydın darısı başımıza ben de bu yıl hazırlancam bakalım. Benim de 2 nevresim takımım 1 gelin pike setim var bi kaç tane daha alırım evet tek kişilikte alayım diyorum kesin lazım olur canım iyi olur almamız.. Uyku setini seviyorsan eğer 2 tane yorganın yeter cnm yani zaten uyku setinde de yorganın olucak
kizlar bende takip edemiyorum =(
herkes iyidir insaAllah..
bende bugün yine bi kac kozmetik esya aldim ceyizim icin..
bide kitap aldiiim =))
aay hayırlısı olsun kusum.bende yarınn alısverişe cıkıcam kaynatam benım aldıgımı begenmez belkı demiş saolsun para vermiş niaşanlıma oo beyenıp alsın demişş belkı kıyafet almam ceyızıme bıseyler alırımmm:))kıabının isminı öğrenebılırmıyım canımm:))
kizlaaaaar anca gelebildimmmm simdi takip edicemmmmm okuyup geliyorummm kacirdigfim 20 sayfayi:78:
kizlaaaaar anca gelebildimmmm simdi takip edicemmmmm okuyup geliyorummm kacirdigfim 20 sayfayi:78:
Hoşgeldin tatlım nasılsın bakalım kaç oldu şafak
slm tatliss nbr ne zamandir gorusemiiyozzz:) ama yakaladimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))) nasil gidiyo plates
atarsa 8 tatlim yaaa yedim bitirdim 156 günü
aaaa siz kısa dönemdi dimi tatlım maşşlh btmiş ben de yedim 362 günü çok şüüküür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?