2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

üzülme cnm seni sileni sen hiç arkana bakma o seni kaybetmiştir kendini toparla ve sınavına bak boşver yarın benmde sınav var hemide 5 tane yawww napacam ben inş. iyi gecer çalıştım ama bakalım

Baharcım hayatta herşey bziler için. Kendini üzme. İnsan ilişkileri böyle işte hiç ummadığın şeyler olabiliyor. Sana şunu söyleyebilirm aynı durum olmasada bende benzerini yaşadım. Nişanlım hoşlanmadığı arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor ve çok sinirleniyor. Erkekler kızları bizden daha kolay çözüyor doğal olarak. Emin ol nişanlının bir bildiği vardır. Bir makalede okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Şöyle bir düşünceyi savunuyordu ''Hem sevdiğiniz hem arkadaşınız yoktur. Hayatınızda ya sevdiğiniz vardır ya arkadaşlarınız.'' Ben de buna inanıyorum. Aksini yapanbir çok arkadaşım bu konulardan ayrılık yaşadı ve kendilerini ömür boyu koruyup kollayacak, bir aile oluşturacağı insanı kaybettiler şimdi çok pişmanlar. İlişkilerimize sahip çıkmalıyız. Arkadaşlarımız sınırlı derecede haytımızda olmalı..

baharcım canım benim üzme kendini bukadar benim nişanlımda bazı arkadaşlarımı pek sevmez ama onun dedikleri mutlaka sonunda çıkıyo bak gördünmü sana fazla samimiyet kurma demiştim diyo biraz nişanlılarımızın fikirlerinede önem vermek gerekiyo yani canım sen sevdiğinle mutlu olmaya bak arkadaşında zaten sana değer veriyosa tekrar arar seni özür falan diler

buarada gecekuşum canım annene çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider bozma moralini

ayy cokk aol ebrucum yaa ii dileklerin içnn:))bugun baya yorulduk valla kızlar hasteneyee gıttık kurul vardı askım son anda yetişti ögleden sonra eve geldik yorgunluktan ikimizde bıtkın düştük.anca kahavaltı falan filen aksam ettik güseldi yaa simdide o kendi eveinegeçti bugun yerleşcekte insallah yarınn yıne bırlıkteyızz nasıl olsa:))ebrum sende insallah ben kısa zamanda kavusurun kocısıne hos 2012de insallah tamamen seninn deee:))))

insallah sende istediğin puanı alıp istediğin yere atman olur canım yaa.haklısın galıba uyku seti alcam insallah yedekte bı tane cıft kişlik alsam yeter galibaa:))

kizlar bende takip edemiyorum =(

herkes iyidir insaAllah..

bende bugün yine bi kac kozmetik esya aldim ceyizim icin..

bide kitap aldiiim =))

aay hayırlısı olsun kusum.bende yarınn alısverişe cıkıcam kaynatam benım aldıgımı begenmez belkı demiş saolsun para vermiş niaşanlıma oo beyenıp alsın demişş belkı kıyafet almam ceyızıme bıseyler alırımmm:))kıabının isminı öğrenebılırmıyım canımm:))

ne güzel birlikte alis verise gidebiliyorsunuz =)

ben nisanlimdan coook uzaktayim =(

almcana kitabi aldim ben =)

kizlaaar sonunda bitirdim bir gün giremedim ne cok sey kavirmisim

Gece Kusummm canim benim Allahimmm Annene acil sifalar verir insallaahh....dualarimiz sizinle..

Bahariiiim üzülme canim benim öyle insanlara degmezzzzz o silebiliyorsa sende bu kadar üzülmeee bende üzüldüm zamaninda ama degmezmiss....

lazrail canim benim süpersin bakirköye gitmek gerekkkk madem kaliteliii sende gelinin nisanligini paylasirsinnnn

cereniiiimmm canim benim insallah basvurularin halledebilmissindir

yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldinizzz

:97:

Of offffffffffffffff çok özledim askerimiiiiiiiiiiii gelsin kavuşalımmmmm 2011 'e girerken malesef yanımda yoktu askerdeydi 2012'de bu sefer birlikte olucazz yiycez uleeeeeeeeeeen bu askerliği Gelsin 2012 temmuz kocişim ollll

kizlaaaaar bana biraz fikirrrr verin yahuuuu.....ekimde nisanim biliyorsunuz alisverisi bilrikte degil ayri ayri yapicaz ben kendi elbisemi askim kendi takimini alacak zamanimiz darrrr en fazla 50-75 kisilik minicik bir aile nisani olacak restorantta müzikli ve yemeklii elbise bilemiyorum nasil olsun bilemiyorumm en cok bunu begendimmmm kizlar ama bende basen problemi var gerektiginden fazla sisko göstere bilirrr gibi gibi bu en sondakide istemede giymek istedigim elbiseeee birseyler sölyleyin tatlisssler

üzülme Bahar gerçekten senin göremdiğin bir şeyi nişanlın görmüştür. aynı olayı bende yaşadım 3 yıl yurtta aynı odayı hatta yatağı paylaştığım arkadaşım hata yaptı ve bunu dile getirdiğim için yaklaşık 3 aydır bayram ve kandil mesajları dışında görüşmüyoruz. sanırım hatalı olan taraf bu şekilde dawranmayı seçiyor sen kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…