2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

waaowww mavi elbiseyi çok beğendim yahuuuu süperr görünüyo

canım benım hepsi güzel ama dediğin gibi basenın senı rahatsız ediyorsa 1.model biraz zor olur. 2.ve 3. ise içlerinde basen sorununu en çok kapatacak modeller. Yine de sana kalmış. Hepsi de cok güzeller... Önce istersen hazır dikilmişlerden giy. Hangi kesimin senın proporsiyonunda daha iyi duracağına karar ver sonra o kalıplarda yeni model araştırmalarına git. Belki de 1.si düşündüğün gibi basenli göstermez seni... Önce mutlaka her türden dene derim ben sana:):)

Mutluluklar şimdiden canım:)

selam cnm benimmmm eger basenlerin varsa 1 ve 2 numarali nisanligi aklndan cikarmalisin diye dusunuyorum dedigin gibi daha fazla seni kiloli gostebilir bu tur elbiseler gogus altindan dogru bol olan elbiseler daha cok yakisir sana hem basenlerini kapatir hem varsa gobegini zayif gozukurrsun diye dusunuyorum canim ornek olarak bu resimdeki elbise sana yakisir diye dusunuyorum.. ben acikcasi nisanda tarlatanli olmasi sart deildir diye dusunuyorum tatlimm

bu modeller cok hos mesela

Hepsi de güzel elbisler canım kız istemede kesinlikle o elbiseyi giy derim ağır ve şık benim elbisem de ona benzer renkteydi beli deriliydi. Nişanda ben kabarık giymedim balık tipi giydim pek aram yok kabarık modellerle ama 2.model tek askılı olan hoşuma gıtdı

günaydınn kıslarrrr bılıyorum saat cokk erken bugun aksama kadar gıremıcem .eken kalktım haırlanıcam cumkum bırıcık nısanlımla kahvaltıya gıdcezzz:)))ayy cookk heyecanalandımmmprenssevgılısı canım bence senınn seçtıkleınden mavıı olan gusel ve ebrununn gosterdıgı elbıslerde mavı olanda gusel insallah istediğin gıbı bulursun canımm:))neyse kıslaraksama gorüşürüz insallahh öpuldunuzzz baharcımm ve bugun sınava gırecek herkese Allah yardımcısı olsunn boll zihin acıklıgı versin Allah insallah

sanada iyi eglenceler:) afiyet olsun şimdiden

Günaydın Kızlar Günaydın Baharcım
Herşeyden önce nişanlının söylediklerine kulak ver. belki bir gördüğü bir duyduğu vardır. benimde sık görüştüğüm biriyle arkadaşlığım 1,5 ay önce bitti. dahaönce nişanlım demişti ki bu kızda bir gariplik var sen ayağını denk al demişti. ve anladım ki kız gerçekten herşeyimi taklit ediyor,
kıskançlık fesatlık üst düzeyde.uzun mesele de özet olarak böyle. Biz sevdiğimiz için konduramıyoruz ama dıştan bir göz iyi görüyor. ve başımıza herhangi
birşey gelmesin diye de ısrar ediyor. Tabiii sen kız arkadaşını nişanlının düşündüğü gibi görmüyorsan bence oturup sana gerekçelerini anlatsın. Kimse arkadaşlarından kolay kolay vazgeçemiyor. Kolay kazanılmıyor çünkü. Ama az olsun temiz olsun. Ben bugüne kadar dinlemediğim için bazen kaybediyorum edindiğim arkadaşlıklar maalesef fos çıkıyor. ve kız arkadaşında bu kadar çabuk vazgeçtiğine göre o seni kardeşi gibi görmüyormuş demekki. Yine de sen bilirsin
canım ama sakın moralini bozma.

merhaba kizlar nasilsiniz? ben iyiyim :) bugun hava cok guzel morelim de cok güzel..bitek skintim nisanlimin hala is bulamamasi...size bisey sorucam kizlar.nisanlim büyük ihtimal satis danismani olarak baslayacak (insallah..yani) haftasonu da kpss icin kursa gidecek. biz agustos'ta evlenecegiz. yani sonuclar aciklanmadan önce.
sizce bu bir risk mi? bana diyor ki kazanamama ihtimalim de var! bende diyorum böyle bi ihtimalin yok. kizlar bende bu yil okul bitirdim 4 sinava girdim benimde öyle bi ihtimalim vardi ama buna izin vermedim. hersey ertelenebilirdi diye.
satis danismani ortlama ne kadar kazaniyor bi bilginiz var mi?

Canım bölgye göre ve çalıştığı yere göre değişir ama mesela benim oturdugum taraflar ufak yerler burdakiler bi hayli az alıyor diye biliyorum evet kpss kazanıp evlenseniz belki daha mantıklı ama eğer sen de çalışcaksan bi çok şeyin altından tabiki kalkabilirsiniz.Ben de evliyken kpss sınavına gırıcem nişanlımın işi var ama eger kpss olmazsa dogrudan özele yönelcem ama tabiki derslerime çalışmayada devam edicem her yerden şansımı deniycem alesede gırcem

of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Siz isterseniz güzel canım ama ben olsam yapmazdım düğün dediğin ya salonda olur yda kır yani ben bunlardan hoşlanıyorum sizin düğün ne zaman tam olarak ? Biz de artık salon sayısını 3 e indirgedik artık nişanlım gelsin fiyatları falan herşeyi detaylı konuşup tutcaz bakalım hayırlısı inş güzel bir yer olur

aslında çok güzel gibi geliyor kulağa ama çilesi çok. Abim süpriz doğumgünü partisi hazırlamıştı kızarkadaşı için. Haziran 6 da geçen sene. öffff tekne sallana sallana başımız döndü. Hepimiz zehirlenmiş gibi olmuştuk. Şansımıza o zaman epeeey kapalıydı hava deniz baya kıpırdaktı..... Yani sallanması çok sorun yaratıyor yine karar sizin. Böyle bir dezavantajı var.

benım satış danışmanları arkadaşlarım ortalama 1.300-1.500 alıyor. Hiç maaşını bilmediklerim de var. Öyle bir ihtimal yok deme tatlım,iNŞALLAH kazanır... Satış danışmanı olarak girdiğinde alacağı maaşla geçinebilecek gibi iseniz yine de evlenirsiniz.... Herşey gönlünüze göre olsun güselim

slm canimmm.... bende kir dugunu yada otelde olmasindan yanayimmm.. dugun salonlarinida sevmiyorumm cnmm dugunumde 9 haziran yada mayis da olucakk cnm .. istanbulda sen? dugunun nerde olcak

slm cnm benimm m vallaa benim yigenler calisiyooo satis danismani olarak en asgari ucret aliyorlar yada 1000 en fazla diye biliyorum cnm yani standart onlarin maaslari 1500 falan alan hic duymadim cevremde

slm canimmm.... bende kir dugunu yada otelde olmasindan yanayimmm.. dugun salonlarinida sevmiyorumm cnmm dugunumde 9 haziran yada mayis da olucakk cnm .. istanbulda sen? dugunun nerde olcak

Canım valla ben de bir kaç seçenek kaldı 2 si otel. Otel olmayan salon da bi havuz üstü var salon şeklinde lüks bir yer bir de hemen yanında yanlar kapalı üstü açık olan bi salon ama bu son dediklerim buraya bir kaç km uzaklıkta yani şehirin çıkışına dogru . Bakalım neresi olucak büyüklük falan da çok önemli

kıslar canım çok sıkkın ya..
Ben ocakta mezun olunca yurtdışına evlenecektim,yani öle hazırlanıyordu herşey. Abim kabul etmiyor. Çok pis içime oturdu. Onun 1ekimde nişanı 2 haziranda düğünü olacak... Onu beklemek zorundaymışım. Şimdiden yazışmalara başlamıştım freelance tasarım yapacağım şirketlerle. Hatta birkaçına iş de yapmıştım internet üzerinden. Yani gayet kuruluyordu şimdiden ortamım. Ama abim mümkün değil kabul etmiyor. 6ay sırf elimi kolumu bağlayıp onların evliliklerini mi beklicem ben yaaaa....Okul bittikten sonra sırf onların evlilikleri için 2 kere düzen mi kurucam ben... 25 imde mezun olucam inşallah. Yanı artık hayatımı 6 ay uzatacak kadar da lüxüm yok.. Gelin kızımız erkene alalım o zaman düğünü diyor. Abim yok kimse için programım bozamam diyor...Diyorum okul biter bitmez yurtdışına eğitime devam edicek olsam gitme mi dicektin... Olmaz diyoooor... Düğünlerine yine gelicem inşallah.... hıçkırıklarım boğazıma düyümleniyor.... Üstelik abimlerin bu olayları ramazanda başladı. Biz geçen yılbaşından beri benim mezuniyetimi bekliyoruz... OOOOOOOFFFFFF OFFFFF

Ahhhh canım zor bi durum ama abinde yani daha ramazanda başlamış ne bu acele işte o da abi nasılsa bi şekilde üste çıkar... Keşke önce sizinki olsaydı ki yurt dışına falan gidiceksin bu kadarda beklemişssin ne diyeyim hayırlısı herşey gönlünce olsun üzülme

bazen diyorum keşke biraz hayallerim olsaydı.Ne bileyim yaz gelini olmak bohça çeyiz hazırlamak,düğün hazırlığı yapmak gibi. Belki o zaman abimi beklemek zorunda bırakılmanın tahammül edilir bir bahanesi olurdu. Şimdi hem 3ayda bir 3-4 güncük sadece sevgilimi görmenin özlemi ve acısı içindeyim hem de böyle şeyler çıkıyor.Yani sevgilim yanımda olsa beraber vakit geçirebilsek,yırtdışına gitmek zorunda olmasam falan, değil hazirana kadar 3 sene de beklerdim abimi ama bu şartlar altında buralar bana nefes alması bile zor hale geliyor..içim acıyor resmen ve bu huzursuzluk kendi ilişkime de zarar veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…