- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.841
kizlaaaaar bana biraz fikirrrr verin yahuuuu.....ekimde nisanim biliyorsunuz alisverisi bilrikte degil ayri ayri yapicaz ben kendi elbisemi askim kendi takimini alacak zamanimiz darrrr en fazla 50-75 kisilik minicik bir aile nisani olacak restorantta müzikli ve yemeklii elbise bilemiyorum nasil olsun bilemiyorummEki Görüntüle 253952 en cok bunu begendimmmm kizlar ama bende basen problemi var gerektiginden fazla sisko göstere bilirrr gibi gibi Eki Görüntüle 253953 Eki Görüntüle 253954 Eki Görüntüle 253955 Eki Görüntüle 253956 bu en sondakide istemede giymek istedigim elbiseeee birseyler sölyleyin tatlisssler
kizlaaaaar bana biraz fikirrrr verin yahuuuu.....ekimde nisanim biliyorsunuz alisverisi bilrikte degil ayri ayri yapicaz ben kendi elbisemi askim kendi takimini alacak zamanimiz darrrr en fazla 50-75 kisilik minicik bir aile nisani olacak restorantta müzikli ve yemeklii elbise bilemiyorum nasil olsun bilemiyorummEki Görüntüle 253952 en cok bunu begendimmmm kizlar ama bende basen problemi var gerektiginden fazla sisko göstere bilirrr gibi gibi Eki Görüntüle 253953 Eki Görüntüle 253954 Eki Görüntüle 253955 Eki Görüntüle 253956 bu en sondakide istemede giymek istedigim elbiseeee birseyler sölyleyin tatlisssler
günaydınn kıslarrrr bılıyorum saat cokk erken bugun aksama kadar gıremıcem .eken kalktım haırlanıcam cumkum bırıcık nısanlımla kahvaltıya gıdcezzz:)))ayy cookk heyecanalandımmmprenssevgılısı canım bence senınn seçtıkleınden mavıı olan gusel ve ebrununn gosterdıgı elbıslerde mavı olanda gusel insallah istediğin gıbı bulursun canımm:)) neyse kıslaraksama gorüşürüz insallahh öpuldunuzzz baharcımm ve bugun sınava gırecek herkese Allah yardımcısı olsunn boll zihin acıklıgı versin Allah insallah
Günaydın Kızlar Günaydın BaharcımSelam kızlar nasılsınızz??
Ben hiç iyi değilim. Az önce ünide 2 yıl aynı evı paylastıgım aynı yemegı hatta yerı geldıgınde aynı yatagı paylastıgım arkadasım bana artık gorusmek ıstemedıgını soyledı.. Dunya başıma yıkıldı resmen.. Telefonda sesim titredi konusamadım bogazıma bısyler dugumlendı... ne zormus kardesın gıbı sevdıgın ınsanın bır anda senı yok sayması.. hayatımda cok arkadasımdan vazgectım ve benden de vazgecen cok oldu ama hıcbırısı bu kadar canımı acıtmamıstı... Ne kadar kolaymıs meger hersey.. Ustelık hıc sucumda yok tek sorun onun bır hata yapması ve nısanlımın da artık onunla samımı olmamı ıstememesı.. ama bu benım sucum degıldı ve ben ne olursa olsun dostlugumuzu sonuna kadar devam ettırmeye kararlıydım...
Çok konustum kusura bakmayın ama ıcımı dokmek ıstedım sızlere... Cok canım yanıyor suanda..
merhaba kizlar nasilsiniz? ben iyiyim :) bugun hava cok guzel morelim de cok güzel..bitek skintim nisanlimin hala is bulamamasi...size bisey sorucam kizlar.nisanlim büyük ihtimal satis danismani olarak baslayacak (insallah..yani) haftasonu da kpss icin kursa gidecek. biz agustos'ta evlenecegiz. yani sonuclar aciklanmadan önce.
sizce bu bir risk mi? bana diyor ki kazanamama ihtimalim de var! bende diyorum böyle bi ihtimalin yok. kizlar bende bu yil okul bitirdim 4 sinava girdim benimde öyle bi ihtimalim vardi ama buna izin vermedim. hersey ertelenebilirdi diye.
satis danismani ortlama ne kadar kazaniyor bi bilginiz var mi?
of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kizlar nasilsiniz? ben iyiyim :) bugun hava cok guzel morelim de cok güzel..bitek skintim nisanlimin hala is bulamamasi...size bisey sorucam kizlar.nisanlim büyük ihtimal satis danismani olarak baslayacak (insallah..yani) haftasonu da kpss icin kursa gidecek. biz agustos'ta evlenecegiz. yani sonuclar aciklanmadan önce.
sizce bu bir risk mi? bana diyor ki kazanamama ihtimalim de var! bende diyorum böyle bi ihtimalin yok. kizlar bende bu yil okul bitirdim 4 sinava girdim benimde öyle bi ihtimalim vardi ama buna izin vermedim. hersey ertelenebilirdi diye.
Siz isterseniz güzel canım ama ben olsam yapmazdım düğün dediğin ya salonda olur yda kır yani ben bunlardan hoşlanıyorum sizin düğün ne zaman tam olarak ? Biz de artık salon sayısını 3 e indirgedik artık nişanlım gelsin fiyatları falan herşeyi detaylı konuşup tutcaz bakalım hayırlısı inş güzel bir yer olur
slm canimmm.... bende kir dugunu yada otelde olmasindan yanayimmm.. dugun salonlarinida sevmiyorumm cnmm dugunumde 9 haziran yada mayis da olucakk cnm .. istanbulda sen? dugunun nerde olcak
kıslar canım çok sıkkın ya..
Ben ocakta mezun olunca yurtdışına evlenecektim,yani öle hazırlanıyordu herşey. Abim kabul etmiyor. Çok pis içime oturdu. Onun 1ekimde nişanı 2 haziranda düğünü olacak... Onu beklemek zorundaymışım. Şimdiden yazışmalara başlamıştım freelance tasarım yapacağım şirketlerle. Hatta birkaçına iş de yapmıştım internet üzerinden. Yani gayet kuruluyordu şimdiden ortamım. Ama abim mümkün değil kabul etmiyor. 6ay sırf elimi kolumu bağlayıp onların evliliklerini mi beklicem ben yaaaa....Okul bittikten sonra sırf onların evlilikleri için 2 kere düzen mi kurucam ben... 25 imde mezun olucam inşallah. Yanı artık hayatımı 6 ay uzatacak kadar da lüxüm yok.. Gelin kızımız erkene alalım o zaman düğünü diyor. Abim yok kimse için programım bozamam diyor...Diyorum okul biter bitmez yurtdışına eğitime devam edicek olsam gitme mi dicektin... Olmaz diyoooor... Düğünlerine yine gelicem inşallah.... hıçkırıklarım boğazıma düyümleniyor.... Üstelik abimlerin bu olayları ramazanda başladı. Biz geçen yılbaşından beri benim mezuniyetimi bekliyoruz... OOOOOOOFFFFFF OFFFFF
Ahhhh canım zor bi durum ama abinde yani daha ramazanda başlamış ne bu acele işte o da abi nasılsa bi şekilde üste çıkar... Keşke önce sizinki olsaydı ki yurt dışına falan gidiceksin bu kadarda beklemişssin ne diyeyim hayırlısı herşey gönlünce olsun üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?