2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Anlıyorum cnm ama şöyle düşün herşeyde var bi hayır demekki bu şekilde olması sizin için çok daha iyi olucak sıkma tatlı canını güzel günler seni bekliyor az daha sabır

Anlıyorum cnm ama şöyle düşün herşeyde var bi hayır demekki bu şekilde olması sizin için çok daha iyi olucak sıkma tatlı canını güzel günler seni bekliyor az daha sabır

ah bu beklemek. Keşke birkere de beklenen ben olsam.. İsyan falan değil de çok büyük özlem. Eminim benim de hayatımda güzel şeyler oluyor ama keşke benim de görebileceğim şekilde olsalar. Şüphesiz yine sabır çekiyorum herzamanki gibi ama bazen çoooooooook zor geliyor... Neyse çok saol tatlım.....

slm kızlar,

size yetişemiyorum artık valla sizde unuttunuz ben, eksikliğimi farketmiyosunuz darılcam hee

Lazrail arkadasım yaa durumuna üzüldüm tatlım benzer bisey benimde basıma gelmişti aslında 20.11.2011 de düğünümüz olacaktı bizim yani 2.5 ay sonra ama annem karsı taraf hiçbiseyi yetiştiremez borc altında kalırsınız diye erteledi düğünü mayıs yada hazirana kaldık bende bu kadar süre nasıl dayancaz diyodum ama annem haklı cıktı daha hazırlıklar baslamadı bile umarım hersey gönlünce olur...

Baharcım senin durumunu da yasadım ramazandan bi hafta önce 9 yıllık dostum sandıgım kızla bagları kopardık annemle bi nedenle tartıstıktan sonra nisanlımın yanına gıtmıstım ama anneme o kıza gidecegimi söyledim cunku yanlıs anlasılabılırdı, ve arkadasımada haber verdım annem olurda ararsa onda oldugumu soylesın diye ama bu ben aglarken aradıgında acmadım diye tutup annemi aramıs yanına geleyim istersen demis kavgamı ettiniz demiş annem onda olmadıgımı anlamıs daha da sınırlenmıs sonra da yetinmeyip nişanlımı aramıs ortak arkadastık biz, onunla oldugumu ogrenınce bana fırca dolu bi mesaj atmış, işte bu olaydan sonra kopardım herseyı kırk yılda bı kez benim yanımda olacagı yere herseyi mahvettiği için artık görüşmüyorum yoklugunu da hissetmiyorum cünkü o bana deger verseydi ufak bısey yuzunden bana oyle davranmazdı dıyorum o yuzden uzulme gercek seven boyle seyler yasatmaz dostuna

veee bugun cok guzel bigün gecirdim arkadaslar nişanlımla birlikteydik butun gun film izledik cok guzeldi agladım hatta incir reçeli diye bi film mutlaka izleyin aşk filmi sevenler...sonra basbasa cok güzel vakit gecirdik yaa cok romantikti aşkım ona tekrar aşık oldum

Biliiriim cnm beklemenin ne oldgunu ah 1 yıl olucak nişanlımı askere göndereli son 3 ayımız şu 3 ay da bitse artık özlemkten yoruldum inan şuan başımı hc hssetmyrm gdıp ılac ıctım.
Mrb cnm hgdn. Bayılırım incir reçelini harika bir film... Ah benim de nişanlım askerden gelsede ben de tüm gün film izlesem

Mrb cnm hgdn. Bayılırım incir reçelini harika bir film... Ah benim de nişanlım askerden gelsede ben de tüm gün film izlesem[/QUOTE]

hsbuldum canım inşallah nişanlına kavusursun bı an once de bol bol film izler vakit gecirirsiniz tatlım Allah sag salim dönmeyi nasip etsin inşallah

Mrb cnm hgdn. Bayılırım incir reçelini harika bir film... Ah benim de nişanlım askerden gelsede ben de tüm gün film izlesem

hsbuldum canım inşallah nişanlına kavusursun bı an once de bol bol film izler vakit gecirirsiniz tatlım Allah sag salim dönmeyi nasip etsin inşallah[/QUOTE]
İnş cnm inş amin
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?

bende hic takip edemiyorum ise gittigim icin =(

bugün ceyizlik bi iki bisey daha aldim..

safagimda 40 oldu

Selam canım hoşgeldin neler aldın bakayım?

ah arkadaşlar 2011 artık geçti ama umarım en kısa zamanda bende bu güzel telaşları yaşarımda 2012 hayırlı bir kısmet bulup o yıl içerisnde de bir yuva sahibi olurum.. bu topiğin ayrılmaz bir üyesi olmayı çok istiyorum dua edin lütfen

bu arada sonunuzu getirsin güzel Allah'ım hepinizin.. ömür boyu mutlu olursunuz inş eşleriniz ve ilerde sahip olacağınız çocuklarınızlaaaaaaaa

amiiin

Rabbim sanada nasil etsin insaAllah =)

Kızlar 3 gündür işle ilgili bir eğitimde olduğumda giremedim bir baktımki kaç sayfa olmuş maaşallah hızınıza yetişemiyoruz.
canım siz kendi durmunuzu en yi şekilde değerlendirirsiniz bence. Yani satış danışmanlığının parası ortada ama biz bir müdette bu para ile idare ederiz yeterki beraber olalım dersenbence riske girmeye değer.

Baharcım seni çok iyi anlıyorum. Dostluklar çok kolay kurulmuyor ama bazen bir sinirle ipler kopma derecesine gelebiliyor.
ben herkesten farklı düşünüyorum canım nişanlın haklı olabilir onunla görüşmemen konusunda ama sende 15 yaşında değilsin ve sana neyin ve kimin zarar verdiğini anlayabilceceksin. Birde arkadaşın tarafından düşün bana bunu nasıl yaptı derken sende ona bunu nasıl yaptın diye düşünüyor. Kaç yıllık dostluğumuzu hiçe saydın diye düşünüyor olabilir. Bende bir dostumla kopma noktasına gelmiştim başlarda ona çok snirlenmiştim ama zamanla içim çok acıdı ve oturup konuşarak herşeyi çözdük. Bnece sakin ol birilerini silmek çok kolay ama dostunla neler yaşadığını en iyi sen biliyorsun. Ve nişanlınlada konuşmanı tavsiye ederim. Neden istemediğinide öğren orta yolu bulmak sana düşüyor çünkü uamrım herşey gönlünce olur. geçte olsa sınavlarında başarılar.

waaowww mavi elbiseyi çok beğendim yahuuuu süperr görünüyo

cok sagoll tatlimmmmmmm

canim benim yaaa vallahi kafam allak bulak kardesimin nisanina bu tür elbise giymistim kendi nisanim farkli olsun istiyorummm oof off

evet bebeimmm cok sagol fikirlerin icin cok güzelmis karnim hic yokkk belim 67cm komedi gibiyim bel 67 cm kalca 100 cm denediklerimi resimleyip aticam sizee

eveet ona kesin karar kildimmmmmmmm cok sevdim onu yaa
Süper modelleeeeeeeeeeeeer bi daha nişanlanasım geldi
Allah seni ne yapmasin ne güzelll nisanlisin isteee

canimm hepiniz onu en cok begenmissiniz ona yogunlasicam galiba

of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatlöim ya tekne biraz sallantili hani sen zaten stresli falan olacaksin ve tekne insani cok yoruyor bence gereksizz kir dügünü fikri daha güzel

bebeim yaaaa abin ne bencilmis cok sinirlendim ben suanda

giiiiiiz seni unutmadik ama sen bizi unutttuuun

Allah seni ne yapmasin tanisip tanismaz evlenecekmisiin cok tatlisin biz seni takip ederiz hayirlisi olsuuuun

tekne dugunu ben istemiyorum yaa bizimkiler ay basim dondu ay midem bulanti ay bu ne bicim dusun demesin lerr(((( istememmmmm offfffffffffffffffffffffffff offff ne zormus yaaa bi seye karar veremedik daha 17 haziranmi 9 haziranmi mayisda daha o da kesinlesmedii ( gicik sevgilim istanbulda deilki konusalim bunlri

Benim kınam bursada düğünüm istanbulda olacak, istanbulda mekanlardan fiyat alan var mı?

slm cnm ben istanbuldayim butun heryerin fiyatlarini aldim hemen hemen kir dugununleri genel ortalama fiyati kisi basi 40 tl den baslio cnm otel teraasinda yada havuz basi dusunuyorsan. oda 60- tl den basio hemen hemen off cok pahalilar napcaz bilmiom

Benim kınam bursada düğünüm istanbulda olacak, istanbulda mekanlardan fiyat alan var mı?

slm cnm ben istanbuldayim butun heryerin fiyatlarini aldim hemen hemen kir dugununleri genel ortalama fiyati kisi basi 40 tl den baslio cnm otel teraasinda yada havuz basi dusunuyorsan. oda 60- tl den basio hemen hemen off cok pahalilar napcaz bilmiom

kız bizim aile dostlarından birinin oğlu everdi. Topkapı belediye tesislerinde. Kocaman bir mekan ama iyi mi kötü mü gidip kendiniz bakın. Otopark sorunu yok. Kişi başı 27 tl dedilerdi.
1453 salonu falan idi. ona göre bakıverirsiniz ilginizi çekerse. kapalı salon...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…