- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.861
bazen diyorum keşke biraz hayallerim olsaydı.Ne bileyim yaz gelini olmak bohça çeyiz hazırlamak,düğün hazırlığı yapmak gibi. Belki o zaman abimi beklemek zorunda bırakılmanın tahammül edilir bir bahanesi olurdu. Şimdi hem 3ayda bir 3-4 güncük sadece sevgilimi görmenin özlemi ve acısı içindeyim hem de böyle şeyler çıkıyor.Yani sevgilim yanımda olsa beraber vakit geçirebilsek,yırtdışına gitmek zorunda olmasam falan, değil hazirana kadar 3 sene de beklerdim abimi ama bu şartlar altında buralar bana nefes alması bile zor hale geliyor..içim acıyor resmen ve bu huzursuzluk kendi ilişkime de zarar veriyor...
Anlıyorum cnm ama şöyle düşün herşeyde var bi hayır demekki bu şekilde olması sizin için çok daha iyi olucak sıkma tatlı canını güzel günler seni bekliyor az daha sabır
Biliiriim cnm beklemenin ne oldgunu ah 1 yıl olucak nişanlımı askere göndereli son 3 ayımız şu 3 ay da bitse artık özlemkten yoruldum inan şuan başımı hc hssetmyrm gdıp ılac ıctım.ah bu beklemek. Keşke birkere de beklenen ben olsam.. İsyan falan değil de çok büyük özlem. Eminim benim de hayatımda güzel şeyler oluyor ama keşke benim de görebileceğim şekilde olsalar. Şüphesiz yine sabır çekiyorum herzamanki gibi ama bazen çoooooooook zor geliyor... Neyse çok saol tatlım.....
Mrb cnm hgdn. Bayılırım incir reçelini harika bir film... Ah benim de nişanlım askerden gelsede ben de tüm gün film izlesemslm kızlar,
size yetişemiyorum artık valla sizde unuttunuz ben, eksikliğimi farketmiyosunuz darılcam hee
Lazrail arkadasım yaa durumuna üzüldüm tatlım benzer bisey benimde basıma gelmişti aslında 20.11.2011 de düğünümüz olacaktı bizim yani 2.5 ay sonra ama annem karsı taraf hiçbiseyi yetiştiremez borc altında kalırsınız diye erteledi düğünü mayıs yada hazirana kaldıkbende bu kadar süre nasıl dayancaz diyodum ama annem haklı cıktı daha hazırlıklar baslamadı bile umarım hersey gönlünce olur...
Baharcım senin durumunu da yasadım ramazandan bi hafta önce 9 yıllık dostum sandıgım kızla bagları kopardık annemle bi nedenle tartıstıktan sonra nisanlımın yanına gıtmıstım ama anneme o kıza gidecegimi söyledim cunku yanlıs anlasılabılırdı, ve arkadasımada haber verdım annem olurda ararsa onda oldugumu soylesın diye ama bu ben aglarken aradıgında acmadım diye tutup annemi aramıs yanına geleyim istersen demis kavgamı ettiniz demiş annem onda olmadıgımı anlamıs daha da sınırlenmıs sonra da yetinmeyip nişanlımı aramıs ortak arkadastık biz, onunla oldugumu ogrenınce bana fırca dolu bi mesaj atmış, işte bu olaydan sonra kopardım herseyı kırk yılda bı kez benim yanımda olacagı yere herseyi mahvettiği için artık görüşmüyorum yoklugunu da hissetmiyorum cünkü o bana deger verseydi ufak bısey yuzunden bana oyle davranmazdı dıyorum o yuzden uzulme gercek seven boyle seyler yasatmaz dostuna
veee bugun cok guzel bigün gecirdim arkadaslar nişanlımla birlikteydik butun gun film izledik cok guzeldi agladım hatta incir reçeli diye bi film mutlaka izleyin aşk filmi sevenler...sonra basbasa cok güzel vakit gecirdik yaa cok romantikti aşkım ona tekrar aşık oldum
Mrb cnm hgdn. Bayılırım incir reçelini harika bir film... Ah benim de nişanlım askerden gelsede ben de tüm gün film izlesem
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
bende hic takip edemiyorum ise gittigim icin =(
bugün ceyizlik bi iki bisey daha aldim..
safagimda 40 oldu
ah arkadaşlar 2011 artık geçti ama umarım en kısa zamanda bende bu güzel telaşları yaşarımda 2012 hayırlı bir kısmet bulup o yıl içerisnde de bir yuva sahibi olurum.. bu topiğin ayrılmaz bir üyesi olmayı çok istiyorumdua edin lütfen
bu arada sonunuzu getirsin güzel Allah'ım hepinizin..ömür boyu mutlu olursunuz inş eşleriniz ve ilerde sahip olacağınız çocuklarınızlaaaaaaaa
merhaba kizlar nasilsiniz? ben iyiyim :) bugun hava cok guzel morelim de cok güzel..bitek skintim nisanlimin hala is bulamamasi...size bisey sorucam kizlar.nisanlim büyük ihtimal satis danismani olarak baslayacak (insallah..yani) haftasonu da kpss icin kursa gidecek. biz agustos'ta evlenecegiz. yani sonuclar aciklanmadan önce.
sizce bu bir risk mi? bana diyor ki kazanamama ihtimalim de var! bende diyorum böyle bi ihtimalin yok. kizlar bende bu yil okul bitirdim 4 sinava girdim benimde öyle bi ihtimalim vardi ama buna izin vermedim. hersey ertelenebilirdi diye.
satis danismani ortlama ne kadar kazaniyor bi bilginiz var mi?
waaowww mavi elbiseyi çok beğendim yahuuuu süperr görünüyo
canim benim yaaa vallahi kafam allak bulak kardesimin nisanina bu tür elbise giymistim kendi nisanim farkli olsun istiyorummm oof offcanım benım hepsi güzel ama dediğin gibi basenın senı rahatsız ediyorsa 1.model biraz zor olur. 2.ve 3. ise içlerinde basen sorununu en çok kapatacak modeller. Yine de sana kalmış. Hepsi de cok güzeller... Önce istersen hazır dikilmişlerden giy. Hangi kesimin senın proporsiyonunda daha iyi duracağına karar ver sonra o kalıplarda yeni model araştırmalarına git. Belki de 1.si düşündüğün gibi basenli göstermez seni... Önce mutlaka her türden dene derim ben sana:):)
Mutluluklar şimdiden canım:)
selam cnm benimmmm eger basenlerin varsa 1 ve 2 numarali nisanligi aklndan cikarmalisin diye dusunuyorum dedigin gibi daha fazla seni kiloli gostebilir bu tur elbiseler gogus altindan dogru bol olan elbiseler daha cok yakisir sana hem basenlerini kapatir hem varsa gobegini zayif gozukurrsun diye dusunuyorum canim Eki Görüntüle 254008 ornek olarak bu resimdeki elbise sana yakisir diye dusunuyorum.. ben acikcasi nisanda tarlatanli olmasi sart deildir diye dusunuyorum tatlimm
Eki Görüntüle 254005 Eki Görüntüle 254008
bu modeller cok hos mesela
eveet ona kesin karar kildimmmmmmmm cok sevdim onu yaaHepsi de güzel elbisler canım kız istemede kesinlikle o elbiseyi giy derim ağır ve şık benim elbisem de ona benzer renkteydi beli deriliydi. Nişanda ben kabarık giymedim balık tipi giydim pek aram yok kabarık modellerle ama 2.model tek askılı olan hoşuma gıtdı
Allah seni ne yapmasin ne güzelll nisanlisin isteeeSüper modelleeeeeeeeeeeeer bi daha nişanlanasım geldi
günaydınn kıslarrrr bılıyorum saat cokk erken bugun aksama kadar gıremıcem .eken kalktım haırlanıcam cumkum bırıcık nısanlımla kahvaltıya gıdcezzz:)))ayy cookk heyecanalandımmmprenssevgılısı canım bence senınn seçtıkleınden mavıı olan gusel ve ebrununn gosterdıgı elbıslerde mavı olanda gusel insallah istediğin gıbı bulursun canımm:)) neyse kıslaraksama gorüşürüz insallahh öpuldunuzzz baharcımm ve bugun sınava gırecek herkese Allah yardımcısı olsunn boll zihin acıklıgı versin Allah insallah
of kizlarrrr ya bu dugun mekani konusunda surekli fikirlerimiz degisiyorr(( nisanlim simdide teknede dugune ne dersin diyoo :))??? sizce nasil olurki aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kıslar canım çok sıkkın ya..
Ben ocakta mezun olunca yurtdışına evlenecektim,yani öle hazırlanıyordu herşey. Abim kabul etmiyor. Çok pis içime oturdu. Onun 1ekimde nişanı 2 haziranda düğünü olacak... Onu beklemek zorundaymışım. Şimdiden yazışmalara başlamıştım freelance tasarım yapacağım şirketlerle. Hatta birkaçına iş de yapmıştım internet üzerinden. Yani gayet kuruluyordu şimdiden ortamım. Ama abim mümkün değil kabul etmiyor. 6ay sırf elimi kolumu bağlayıp onların evliliklerini mi beklicem ben yaaaa....Okul bittikten sonra sırf onların evlilikleri için 2 kere düzen mi kurucam ben... 25 imde mezun olucam inşallah. Yanı artık hayatımı 6 ay uzatacak kadar da lüxüm yok.. Gelin kızımız erkene alalım o zaman düğünü diyor. Abim yok kimse için programım bozamam diyor...Diyorum okul biter bitmez yurtdışına eğitime devam edicek olsam gitme mi dicektin... Olmaz diyoooor... Düğünlerine yine gelicem inşallah.... hıçkırıklarım boğazıma düyümleniyor.... Üstelik abimlerin bu olayları ramazanda başladı. Biz geçen yılbaşından beri benim mezuniyetimi bekliyoruz... OOOOOOOFFFFFF OFFFFF
bazen diyorum keşke biraz hayallerim olsaydı.Ne bileyim yaz gelini olmak bohça çeyiz hazırlamak,düğün hazırlığı yapmak gibi. Belki o zaman abimi beklemek zorunda bırakılmanın tahammül edilir bir bahanesi olurdu. Şimdi hem 3ayda bir 3-4 güncük sadece sevgilimi görmenin özlemi ve acısı içindeyim hem de böyle şeyler çıkıyor.Yani sevgilim yanımda olsa beraber vakit geçirebilsek,yırtdışına gitmek zorunda olmasam falan, değil hazirana kadar 3 sene de beklerdim abimi ama bu şartlar altında buralar bana nefes alması bile zor hale geliyor..içim acıyor resmen ve bu huzursuzluk kendi ilişkime de zarar veriyor...
giiiiiiz seni unutmadik ama sen bizi unutttuuunslm kızlar,
size yetişemiyorum artık valla sizde unuttunuz ben, eksikliğimi farketmiyosunuz darılcam hee
Lazrail arkadasım yaa durumuna üzüldüm tatlım benzer bisey benimde basıma gelmişti aslında 20.11.2011 de düğünümüz olacaktı bizim yani 2.5 ay sonra ama annem karsı taraf hiçbiseyi yetiştiremez borc altında kalırsınız diye erteledi düğünü mayıs yada hazirana kaldıkbende bu kadar süre nasıl dayancaz diyodum ama annem haklı cıktı daha hazırlıklar baslamadı bile umarım hersey gönlünce olur...
Baharcım senin durumunu da yasadım ramazandan bi hafta önce 9 yıllık dostum sandıgım kızla bagları kopardık annemle bi nedenle tartıstıktan sonra nisanlımın yanına gıtmıstım ama anneme o kıza gidecegimi söyledim cunku yanlıs anlasılabılırdı, ve arkadasımada haber verdım annem olurda ararsa onda oldugumu soylesın diye ama bu ben aglarken aradıgında acmadım diye tutup annemi aramıs yanına geleyim istersen demis kavgamı ettiniz demiş annem onda olmadıgımı anlamıs daha da sınırlenmıs sonra da yetinmeyip nişanlımı aramıs ortak arkadastık biz, onunla oldugumu ogrenınce bana fırca dolu bi mesaj atmış, işte bu olaydan sonra kopardım herseyı kırk yılda bı kez benim yanımda olacagı yere herseyi mahvettiği için artık görüşmüyorum yoklugunu da hissetmiyorum cünkü o bana deger verseydi ufak bısey yuzunden bana oyle davranmazdı dıyorum o yuzden uzulme gercek seven boyle seyler yasatmaz dostuna
veee bugun cok guzel bigün gecirdim arkadaslar nişanlımla birlikteydik butun gun film izledik cok guzeldi agladım hatta incir reçeli diye bi film mutlaka izleyin aşk filmi sevenler...sonra basbasa cok güzel vakit gecirdik yaa cok romantikti aşkım ona tekrar aşık oldum
ah arkadaşlar 2011 artık geçti ama umarım en kısa zamanda bende bu güzel telaşları yaşarımda 2012 hayırlı bir kısmet bulup o yıl içerisnde de bir yuva sahibi olurum.. bu topiğin ayrılmaz bir üyesi olmayı çok istiyorumdua edin lütfen
bu arada sonunuzu getirsin güzel Allah'ım hepinizin..ömür boyu mutlu olursunuz inş eşleriniz ve ilerde sahip olacağınız çocuklarınızlaaaaaaaa
Benim kınam bursada düğünüm istanbulda olacak, istanbulda mekanlardan fiyat alan var mı?
Benim kınam bursada düğünüm istanbulda olacak, istanbulda mekanlardan fiyat alan var mı?
kızlarrr 2012 de izmirde evlenecekler var mı aranızda????
slm cnm ben istanbuldayim butun heryerin fiyatlarini aldim hemen hemen kir dugununleri genel ortalama fiyati kisi basi 40 tl den baslio cnm otel teraasinda yada havuz basi dusunuyorsan. oda 60- tl den basio hemen hemen off cok pahalilar napcaz bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?