2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

lazraill cnm nbrr ya simdi okudumdaa sorun oldugunuu gercekdenn cok uzuldumm ama cok sacma yaaa ha sen once evlenmissin ne ffark eder yaaa... sanki kanun var ilk abiler evlenicek diyeee.... yani sen ne zamandir bu zamani bekliyorsun bide bosu bosuna 6 ay beklemek off cok zor yaaa.. allah yardimcin olsun insallah halledilir sorun cnm benim

saol canım. İnşallah hayırlısını nasibetsin Allah..
Abimin vardır böle şımarıklıkları. Şimdi benim gündemim var birde sen olay yaratma çıkışlarında kendileri.... Allah onların da huzurunu daim etsin,bana da nasibetsin inşallah...Ahhhh ah öyle çok laf edip salya sümük ağlayasım var ki... Sabır Allah'ım sabır.....

off çok pahalıymış gerçekten benim kayınpederim tekne istiyor bende istiyorum ama korkuyorum hava şartları falan gözümü korkutuyor bir de ben gelinliğimin içinde deli gibi dans etmek istiyorum teknede bu da zor ufff ebrucum hoşuna giden bi yer var mı Avrupa yakasında

yaaaa evde tek kaldigi icin ayni anda hem sevgilisini özleyip aglayan hem ben evlenince annemle babama nasil dayanicam diye ziril ziril zirlayan benden baska insan varmi su dünyada

yaaaa evde tek kaldigi icin ayni anda hem sevgilisini özleyip aglayan hem ben evlenince annemle babama nasil dayanicam diye ziril ziril zirlayan benden baska insan varmi su dünyada

ağlamamak için kendini kasan var ama sebepler başka....
arkadaşımın çok yaşlı bir babaannesi vardı. Öyle aşıklardı ki rahmetli kocasi ile birlbirlerine... Küçükken bazen bizi dizine yatırır aşkın sevginin nasıl olduğunu anlatırdı...''insan sevdalanınca tükürüğüne bile bal diyo''demişti... O zamanlar askerlik zamanında acele ile daktiloyla yazmak zorunda olduğu mektubun ardından,sonraki her mektupta özürler dilemesi çokta anlamlı gelmiyordu bana...
ne biliyim neden yazdım bunu. belki insan sevdiği insanla birlikte olduğunda birçok şey daha kolay aşılıyordur falan.....

cok güzel anlamli seyler yazmissin canim cok haklisin

ben askimmm olmadan bi sn duramam dayanamiyorum resmen son 10 gün nefesim kesiliyor bir an önce 2012 olsun istiyorum

az önce annemle konustum o suan türkiyede tatilde bir haftadir ayriyiz bogazima dizildi kelimeler kapatir kapatmaz yaslar fora belki suan hem baba hem anne hem ask gurbetindeyim ondandir

anneeeem kıyamam sanaaaa. ben de 2.5 aydır annemde ayrıyım. Gerçekten şuan yanımda olmasına çok ihtiyacım var. Lakin herzamanki gibi kimsenın huzurunu kaçırmayayım diye derin derin iç çekmelerdeyim. Oha resmen bu akşam ajitasyon üzerine ajitasyon yapıyorum şinçik farkettim..

cnmm benim nisanlimda tekne dedi bugun olmazmi diye ama ne biliyim hava sartlari sonucda aile buyukleride olucak mideleri bulanirmi baslari donermi . aman sonra bu ne bicim dugun oldu demesinler istiyorum o yuzden tekne dugununden uzak durmak istiyorum itu havuzbasi diye bi yer var mackada bu sekilde yaz web sitesi cikiyo burasi hosuma gitti biraz daha uygun .. benim beyendiklerim tarabya sariyer taraflarinda genelde onlar biraz ucuk dedigim yere bakmani tavsiye ederim cnm beyeniceksin :)

Son düzenleme:
ya nolur böyle şeyler yazmayın fena oluyorum zaten annemden babamdan ayrı olacağımı düşündükçe vazgeçiyorum evlenmekten

benimde ailem tatilde bende evde tekim bende bugun baya agladim ben annemi ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm a:) ziril zirill ama askimida ozledimm offf bilmiyom yaaa hic bu kadar uzun annemden ayri kalmamisimdir fazla anlasamakda :) kavgalarini bile ozledim valllaaa

sorma ya karakterim geregiii herhalde cok süt kuzusuyum ilgisizlik beni mahveder e hepside üzerime titriyor birden bir bosluga düstüm diz yok omuz yok simartan yok en sevdigim 3 insandan uzagim

oh ya sizinle yazistiktan sonra zirlamam kesildiii suan siritiyorum yine utandim ya yuh ya kac yasindasin kizim 23 yasindasinn ama olmuyor iste:78:

ohh valla tekneler,havuz baslari ohh bakin bakalim biz kaldik kapali salonlara yemeksiz yemeksiz ne guzel artik misafirler kurabiye yerler napalim mesrubat icerler

hadi kizlar bu gece aglama gecesi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zaten suan yapa yalnizimmm kapi gicirtisina bile agliyabilirimm :)))))))))))))))))))))

eneeeeee siz ne cici kızlarmışınız. bende herkes gitsin de kafamı dinliyim rahat rahat diye genelde fırsat kollarım.. Hayırlı evlat dedikleri ben oluyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…