- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.881
lazraill cnm nbrr ya simdi okudumdaa sorun oldugunuu gercekdenn cok uzuldumm ama cok sacma yaaa ha sen once evlenmissin ne ffark eder yaaa... sanki kanun var ilk abiler evlenicek diyeee.... yani sen ne zamandir bu zamani bekliyorsun bide bosu bosuna 6 ay beklemek off cok zor yaaa.. allah yardimcin olsun insallah halledilir sorun cnm benim
slm cnm ben istanbuldayim butun heryerin fiyatlarini aldim hemen hemen kir dugununleri genel ortalama fiyati kisi basi 40 tl den baslio cnm otel teraasinda yada havuz basi dusunuyorsan. oda 60- tl den basio hemen hemen off cok pahalilar napcaz bilmiom
var ben ben ben :92::92::92:yaaaa evde tek kaldigi icin ayni anda hem sevgilisini özleyip aglayan hem ben evlenince annemle babama nasil dayanicam diye ziril ziril zirlayan benden baska insan varmi su dünyada
yaaaa evde tek kaldigi icin ayni anda hem sevgilisini özleyip aglayan hem ben evlenince annemle babama nasil dayanicam diye ziril ziril zirlayan benden baska insan varmi su dünyada
ağlamamak için kendini kasan var ama sebepler başka....
arkadaşımın çok yaşlı bir babaannesi vardı. Öyle aşıklardı ki rahmetli kocasi ile birlbirlerine... Küçükken bazen bizi dizine yatırır aşkın sevginin nasıl olduğunu anlatırdı...''insan sevdalanınca tükürüğüne bile bal diyo''demişti... O zamanlar askerlik zamanında acele ile daktiloyla yazmak zorunda olduğu mektubun ardından,sonraki her mektupta özürler dilemesi çokta anlamlı gelmiyordu bana...
ne biliyim neden yazdım bunu. belki insan sevdiği insanla birlikte olduğunda birçok şey daha kolay aşılıyordur falan.....
cok güzel anlamli seyler yazmissin canim cok haklisin
ben askimmm olmadan bi sn duramam dayanamiyorum resmen son 10 gün nefesim kesiliyorbir an önce 2012 olsun istiyorum
az önce annemle konustum o suan türkiyede tatilde bir haftadir ayriyiz bogazima dizildi kelimeler kapatir kapatmaz yaslar fora belki suan hem baba hem anne hem ask gurbetindeyim ondandir
off çok pahalıymış gerçektenbenim kayınpederim tekne istiyor bende istiyorum ama korkuyorum hava şartları falan gözümü korkutuyor bir de ben gelinliğimin içinde deli gibi dans etmek istiyorum teknede bu da zor ufff ebrucum hoşuna giden bi yer var mı Avrupa yakasında
Selam kızlarrrrrrrrr bişeyler atıştırdım geldim geç te oldu kilo alcam mazalllah
yaaaa evde tek kaldigi icin ayni anda hem sevgilisini özleyip aglayan hem ben evlenince annemle babama nasil dayanicam diye ziril ziril zirlayan benden baska insan varmi su dünyada
ya nolur böyle şeyler yazmayın fena oluyorum zaten annemden babamdan ayrı olacağımı düşündükçe vazgeçiyorum evlenmektenanneeeem kıyamam sanaaaa. ben de 2.5 aydır annemde ayrıyım. Gerçekten şuan yanımda olmasına çok ihtiyacım var. Lakin herzamanki gibi kimsenın huzurunu kaçırmayayım diye derin derin iç çekmelerdeyim. Oha resmen bu akşam ajitasyon üzerine ajitasyon yapıyorumşinçik farkettim..
anneeeem kıyamam sanaaaa. ben de 2.5 aydır annemde ayrıyım. Gerçekten şuan yanımda olmasına çok ihtiyacım var. Lakin herzamanki gibi kimsenın huzurunu kaçırmayayım diye derin derin iç çekmelerdeyim. Oha resmen bu akşam ajitasyon üzerine ajitasyon yapıyorumşinçik farkettim..
ya nolur böyle şeyler yazmayın fena oluyorum zaten annemden babamdan ayrı olacağımı düşündükçe vazgeçiyorum evlenmekten
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben ben :)))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?