2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynenn canim yok ben her yil uzak kaliyorum ama askim oluyordu simdi hic biri yoooooook cok fenayim askimla konustum kapadim annemle konustum kapadim ikiside beni özledigini söyledi ya sanki anlasmislar gibi aynen su cümleler döküldü ikisinden askimdan: bebeim kokun gitmiyor burnumdan kurban olurum o kokuya cok özledim seni!

annemden: canim kizim benim kurban olurrum sana cok özledik seni ne yapiyorsun sen tek evde bundan sonra koptum ben

bu kapı niye gıcırdıyo yeaaaaaaaaaağğğ:84::84:

:)))))))))))))) aynen oleee ya bide regl donemine girdimmm her an aglama modundayim :) nisanlim bisey diyoo ben basliom aglamaya sen bana neden bole dedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))) aynen oleee ya bide regl donemine girdimmm her an aglama modundayim :) nisanlim bisey diyoo ben basliom aglamaya sen bana neden bole dedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bende ağlasam rahatlarım. az önce soğan tedavisi uyguladım kendime ağlayayım diye. Soğan benim dertlerimi duyunca utancından kendi ağladı..
Bende acımı acı bilirdim sen benden betermişin dedi... Soğanın bile dertsizi beni bulüyo:84::84:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ay allahhh koparfdin beni yaa

gözlerim sisti yaaaa askim yarin carsi izninde gözleri görünce firca yicemmm ama daha önemlisi neden agladigimi sormasiiiin:18:

bayanlara herşey sorulmaz sancılı bir regl dönemi geçirdim dememi mi bekliyon di. Utancından oturur o ağlar. sonra kafa kafaya veriri her akşam votka rakı şarap şarkısı sölersiniz

az kalmis azz dayann:) dedigim yere baktinmi canim ??

dayanamıyorum 5,5 ay yaptı askerliğini bana 5,5 asır geldi hasta oldum üzüntümden hatta cuma doktordaydım 12 tüp kan verdim araştırıyorlar bana ne olduğunu ama biliyorum tamamen üzüntüden her şey dediğin yeri göremedim canım

bayanlara herşey sorulmaz sancılı bir regl dönemi geçirdim dememi mi bekliyon di. Utancından oturur o ağlar. sonra kafa kafaya veriri her akşam votka rakı şarap şarkısı sölersiniz

ayyy benim askimmm o benim sevgilim o benim herseyimmmmm minicik minicikkk minicik birseyim olsa hemen anliyor hemeeeen regl döneminde bile bakiyordki ben cazgirlasiyorum opss askim tamam ben sustum diyo yerim onu beeeen yerim onu beeeeen ahanda yine zirliyorum iyimi oldu simdi

çok komiksin keşke senin gibi olabilsem şuan

QUOTE=lazrail;20846307]heeee bu babanın mazoşist olduğunu düşünüp kocaya vermediğini de hesaba katın da azcık benım için de ağlayın gözler kurumadan[/QUOTE]
:95::95::95: oldu mu?

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan dan itibaren dugun tarihim kesin ama bu sefer son :) ksin olarak 9 haziran :)))) lalallalalal :) askim aradidaa babasi ile konusmus babasi demis bana kesin tarih soleyinn yer icinn anlasma yapicaz bana sordu bende 9 haziran dedim oda okey dedi anlastik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…