- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.901
benimde ailem tatilde bende evde tekim bende bugun baya agladim ben annemi ozledimmmmmmmmmmmmmmmmm a:) ziril zirill ama askimida ozledimm offf bilmiyom yaaa hic bu kadar uzun annemden ayri kalmamisimdir fazla anlasamakda :) kavgalarini bile ozledim valllaaa
hadi kizlar bu gece aglama gecesi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zaten suan yapa yalnizimmm kapi gicirtisina bile agliyabilirimm :)))))))))))))))))))))
bu kapı niye gıcırdıyo yeaaaaaaaaaağğğ:84::84:
bende sevgilimi 2 aydır görmüyorum şafak 13 çok sıkıldım artık çok
hadi kizlar bu gece aglama gecesi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zaten suan yapa yalnizimmm kapi gicirtisina bile agliyabilirimm :)))))))))))))))))))))
:)))))))))))))) aynen oleee ya bide regl donemine girdimmm her an aglama modundayim :) nisanlim bisey diyoo ben basliom aglamaya sen bana neden bole dedin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bende ağlasam rahatlarım. az önce soğan tedavisi uyguladım kendime ağlayayım diye. Soğan benim dertlerimi duyunca utancından kendi ağladı..
Bende acımı acı bilirdim sen benden betermişin dedi... Soğanın bile dertsizi beni bulüyo:84::84:
baban çok haklıymışbabam hep derki''kız çocuuna çok yüz vermicen ki koca kıymeti bilsin'' senın baban bu taktiii uygulamamış sanırım
gözlerim sisti yaaaa askim yarin carsi izninde gözleri görünce firca yicemmm ama daha önemlisi neden agladigimi sormasiiiin:18:
baban çok haklıymışbabam hep derki''kız çocuuna çok yüz vermicen ki koca kıymeti bilsin'' senın baban bu taktiii uygulamamış sanırım
az kalmis azz dayann:) dedigim yere baktinmi canim ??
baban çok haklıymış
bayanlara herşey sorulmaz sancılı bir regl dönemi geçirdim dememi mi bekliyon di. Utancından oturur o ağlar. sonra kafa kafaya veriri her akşam votka rakı şarap şarkısı sölersiniz
çok komiksin keşke senin gibi olabilsem şuanbende ağlasam rahatlarım. az önce soğan tedavisi uyguladım kendime ağlayayım diye. Soğan benim dertlerimi duyunca utancından kendi ağladı..
Bende acımı acı bilirdim sen benden betermişin dedi... Soğanın bile dertsizi beni bulüyo:84::84:
:95::95::95:QUOTE=lazrail;20846307]heeee bu babanın mazoşist olduğunu düşünüp kocaya vermediğini de hesaba katın da azcık benım için de ağlayın gözler kurumadan
:95::95::95:oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?