2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

buradan tüm adaylara vasiyetim ayakkabınızın altına benım adımı yazın... abiminkini yazmayın ama o bana kelek yaptı çıkışta adam toplayıp dövelim onu

süper canım tebrik ediyorum :):):):)

Ağlamayın kızlar ya benide ağlatıcaksınızzzzzzzzz ühühühüühü Nasıl ayrılcaz valla bende bilmiyorum

evet aslında ben istanbula gelin gidiom ama izmirliyim.nişanlımı düğünü izmirde nikahı istanbula yapmak için ikna çabası içerisindeyim.sanırım bunu yakında başarabilirim nikah izmirde düğün istda diye konuşmuştuk fakat ben düğün izmirde olusa daha mutlu olucam.bir iki yer var baktığım.kır düğünü istiyoruz yemekli ya da yarı yemekli koktely gibi olabilir.sen izmirdenmiydin??

Kızlarrr merhaba saat geç olsa da yenı gördüm bu sayfayı ve dıkkatımı cektı başladım okumaya cok güzel tum yorumlar , hepınıze sımdıden mutlulukar darısı benım başıma inşallah

tatlim hosgeldin pardon gec gördüm almanyada köln civaaarindayizzzzz ne özeli ayol biz aileiyz bu topicte yanlis feci basim agriyor ben kaciyorum kizlar yarin daha dinc sekilde kelmek dilegi ile iyi geceeleerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…