- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.921
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan dan itibaren dugun tarihim kesin ama bu sefer son :) ksin olarak 9 haziran :)))) lalallalalal :) askim aradidaa babasi ile konusmus babasi demis bana kesin tarih soleyinn yer icinn anlasma yapicaz bana sordu bende 9 haziran dedim oda okey dedi anlastik :)
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan dan itibaren dugun tarihim kesin ama bu sefer son :) ksin olarak 9 haziran :)))) lalallalalal :) askim aradidaa babasi ile konusmus babasi demis bana kesin tarih soleyinn yer icinn anlasma yapicaz bana sordu bende 9 haziran dedim oda okey dedi anlastik :)
yaaaa susturun beni nooooluurrr
12 den sonrası sabah öğününe giriyor bişicik olmas:):) git reçek kavanozuna elini,nutella şişesine kolunu daldır
biraralar benim olacaadı ama abim kelek yaptı. Şimdi de yaarimle aramız da bozuldu bu olay yüzünden... Hof bazen bataklığa batmış gibi hissediyorum...
sen niiçün sordundu?? yer mi bakıyon naaapıyon güselim?
kızlarrr merhaba saat geç olsa da yenı gördüm bu sayfayı ve dıkkatımı cektı başladım okumayaCok güzel tum yorumlar , hepınıze sımdıden mutlulukar Darısı benım başıma inşallah
mrb cnm teşekkürler amin inş.
tesekkurler kizlarr:) hadi benim uykum geldi herkesee iii gecelerrr
Olsun meltemcik 3 senecik gelir geçer hazırlıklara başladınmı hiç =)BENDE NASIPSE 2014 GELINI OLACAGIM ama pufff daha cok varrr
tesekkurler kizlarr:) hadi benim uykum geldi herkesee iii gecelerrr
tatlim hosgeldin pardon gec gördüm almanyada köln civaaarindayizzzzz ne özeli ayol biz aileiyz bu topicte yanlis feci basim agriyor ben kaciyorum kizlar yarin daha dinc sekilde kelmek dilegi ile iyi geceeleerrrr
tatlim hosgeldin pardon gec gördüm almanyada köln civaaarindayizzzzz ne özeli ayol biz aileiyz bu topicte yanlis feci basim agriyor ben kaciyorum kizlar yarin daha dinc sekilde kelmek dilegi ile iyi geceeleerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?