2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Olsun meltemcik 3 senecik gelir geçer hazırlıklara başladınmı hiç =)

iyi uykularrrrrrr :*

Yok canım ben tam bı ev kızı gıbıyım her ne kadar okuyor olsamda ceyız meraklısıyım yanı sımdıden yavas yavas almak ıstıyorum ama annem aldırmıyor erken dıyor her gecen gun yenı seyler cıkıyor dıyor , nısanlıyken alınır dıyor sızce ne yapayımm ??

Annende haklı canım ya eğer çalışmıyorsan şimdiden çok fazla almaya başlama gelecek yıl yavaştan başlarsın o kadar çok çeşit var ki biliyosun

yok canım nerdeeee ben tam bır ev kızı gıbıyım her ne kadar okusamda ceyıze cok duskunum oyle dantel tarzı olanları hep kendım yaptım kendi emeklerım ama esya olarak hıc bır sey almadım almak ıstıyorumda annem aldırmıyor erken dıyor seneden seneye neler cıkıyor yenı yenı dıyor sızce ne yapmalıyım???

Annende haklı canım ya eğer çalışmıyorsan şimdiden çok fazla almaya başlama gelecek yıl yavaştan başlarsın o kadar çok çeşit var ki biliyosun

tamam madem sızde boyle dıyorsanız tamamdır üni 3.sınıfı okuyorum ıste 2yıl sonra bıtecek okulum inş ondan sonrada baslarım artık almaya:64:

tabi doğru herşeyin yenisi çıkıyoda bazı şeylerin pek modası geçmiyo önceden almış olmak çok işine yarıyo insanın nişanlanınca ön,ne çıkıyo masraflar daha az oluyo bende daha lisede başladım hep taksitle falan aldırdım anneme üniversiteyi bitirdim yaklaşık 7 senedir hep bişeyler alıyoruz bu yaz nişanlandım eksiklerin listesini yaptım pek fazlada kalmamış gibi yarısından çoğu alnmış bitek elektronik aletlere ve beyazeşyeye hiç girmemiştik beyaz eşyalarıda geçen ay aldık elektronikleri ve çeyizimin diğer eksiklerinide düğüne kadar yavaş yavaş tamamlıcak.bence sende almaya başla canım nişanlanınca bi bakcan hazır elinin altında toplu masraftan kurtulursun yoksa kız çeyizi deme çok para tutuyo valla benden demesi

evet haklısın canım bende işte mutfak esyalarını alalım dıyorum ama annem ıste her sey son modelı olsun ıstıyor neyse seneye baslarım artık yavas yavas senınde sımdıden hayırlı olsun canımm omur boyu mutlu olursunuz inş ne guzeldır sımde tatlı telasların vardır

Vallla aşırı tutuyor ben daha elektronik eşyalara girmedim düğüne yakın bi zamandada onlar alıncak. Canım hangi marka tercih etdin çamaşır makinanı falan?

Vallla aşırı tutuyor ben daha elektronik eşyalara girmedim düğüne yakın bi zamandada onlar alıncak. Canım hangi marka tercih etdin çamaşır makinanı falan?

ayy ev kurmak kolay mı ne masraflar yapılıyor valla bence kızın yaptıkları daha masraflı her ne kadar erkek tarafı anlamasada ben ablamdan bılıyorum

Bizim biten şafağımız 364 kalan şafağımız 91 canım çok şükür. ALLAHIM kavuştursun saglıcakla cümlemizi .

ayyy 1yıldır asker yolu mu beklıyorsun canım sen ne zor dımı gunler gecmek bılmıyor ama az kalmıs cok sevındımm 3 ay sabrett nerde askerlıgını yapıo nısanlın cnm??

ayyy 1yıldır asker yolu mu beklıyorsun canım sen ne zor dımı gunler gecmek bılmıyor ama az kalmıs cok sevındımm 3 ay sabrett nerde askerlıgını yapıo nısanlın cnm??

Malesef be cnm ... 12 ay ı yedik sonunda sadece 3 ayımız kaldı şaka gb geliyor kokusunu özledim çok askerim doğuda canım bitlis.

Malesef be cnm ... 12 ay ı yedik sonunda sadece 3 ayımız kaldı şaka gb geliyor kokusunu özledim çok askerim doğuda canım bitlis.

özlemıssındır canım bak 3 ay sonra kavusacaksınız inşşş benımkıde Edırnede bu arada cnm alttakı lınk varya senın cok guzel nasıl yapıosun?? ben bı beceremedım denedımde :84:

özlemıssındır canım bak 3 ay sonra kavusacaksınız inşşş benımkıde Edırnede bu arada cnm alttakı lınk varya senın cok guzel nasıl yapıosun?? ben bı beceremedım denedımde :84:

ney cnm şafak tickerim mı? valla bende yapmasını bılmıyodum cnm zar zor yaptım hemen yardım etcem bı dak =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…