- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.941
Olsun meltemcik 3 senecik gelir geçer hazırlıklara başladınmı hiç =)
iyi uykularrrrrrr :*
Yok canım ben tam bı ev kızı gıbıyım her ne kadar okuyor olsamdaceyız meraklısıyım yanı sımdıden yavas yavas almak ıstıyorum ama annem aldırmıyor erken dıyor her gecen gun yenı seyler cıkıyor dıyor , nısanlıyken alınır dıyor sızce ne yapayımm ??
Annende haklı canım ya eğer çalışmıyorsan şimdiden çok fazla almaya başlama gelecek yıl yavaştan başlarsın o kadar çok çeşit var ki biliyosun
Yok canım ben tam bı ev kızı gıbıyım her ne kadar okuyor olsamdaceyız meraklısıyım yanı sımdıden yavas yavas almak ıstıyorum ama annem aldırmıyor erken dıyor her gecen gun yenı seyler cıkıyor dıyor , nısanlıyken alınır dıyor sızce ne yapayımm ??
tamam madem sızde boyle dıyorsanız tamamdırüni 3.sınıfı okuyorum ıste 2yıl sonra bıtecek okulum inş ondan sonrada baslarım artık almaya:64:
tabi doğru herşeyin yenisi çıkıyoda bazı şeylerin pek modası geçmiyo önceden almış olmak çok işine yarıyo insanın nişanlanınca ön,ne çıkıyo masraflar daha az oluyo bende daha lisede başladım hep taksitle falan aldırdım anneme üniversiteyi bitirdim yaklaşık 7 senedir hep bişeyler alıyoruz bu yaz nişanlandım eksiklerin listesini yaptım pek fazlada kalmamış gibi yarısından çoğu alnmış bitek elektronik aletlere ve beyazeşyeye hiç girmemiştik beyaz eşyalarıda geçen ay aldık elektronikleri ve çeyizimin diğer eksiklerinide düğüne kadar yavaş yavaş tamamlıcak.bence sende almaya başla canım nişanlanınca bi bakcan hazır elinin altında toplu masraftan kurtulursun yoksa kız çeyizi deme çok para tutuyo valla benden demesi
Ufak tefek öle beğendiğin şeyleri falan alırsın cnm şimdide
Canım benim de nişanlım askerde ama seni pek göremıyorum şafak topicmizde sankimevet canım bende öyle dusunuyorum artıkbu arada asker yolu beklıyorum ben kızlarrrr :14:
Vallla aşırı tutuyor ben daha elektronik eşyalara girmedim düğüne yakın bi zamandada onlar alıncak. Canım hangi marka tercih etdin çamaşır makinanı falan?
Canım benim de nişanlım askerde ama seni pek göremıyorum şafak topicmizde sankimşafak kaçç?
ben 341. kısa donemlerın sayfasındayım devamlı canımsafak 125 kısa donem yapıyor ocakta gelecek senın safak kac cnm ??
Bizim biten şafağımız 364 kalan şafağımız 91 canımçok şükür. ALLAHIM kavuştursun saglıcakla cümlemizi .
ayyy 1yıldır asker yolu mu beklıyorsun canım sen ne zor dımı gunler gecmek bılmıyorama az kalmıs cok sevındımm 3 ay sabrett nerde askerlıgını yapıo nısanlın cnm??
Malesef be cnm ... 12 ay ı yedik sonunda sadece 3 ayımız kaldı şaka gb geliyor kokusunu özledim çok askerim doğuda canım bitlis.
özlemıssındır canım bak 3 ay sonra kavusacaksınız inşşşbenımkıde Edırnede bu arada cnm alttakı lınk varya senın cok guzel nasıl yapıosun?? ben bı beceremedım denedımde :84:
ney cnm şafak tickerim mı? valla bende yapmasını bılmıyodum cnm zar zor aptım hemen yardım etcem bı dak =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?