2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Canım bi 5 dk ya atıyorum . 10 dk önce bi arkadasa mesaj atdım mesaj kutusuda 10 dk da bir atılıyor o yuzden suan atamıyorum 5 dk sürmz

anladım cnm beklerım ben :)) bu arada memnun oldm tanıstıgma baya muhabbet ettık valla :) sen nerdensın cnm ben ızmırdenım? bu arada calısıo musun?

Samsun yakınlarındayım cnm Öğrenciydim ünv bu yıl btdi üstune tamamlıycam sımdı tekrardan 2 yıl daha açık öğretımden inş

anladım cnm hayırlısı olsun) bu arada cnm ben kaçar uyku bastı ıyıce ... msj ıcın tesekkur ederım cok saol sımıden) ıyı geceler gorusmek uzere )

nıh nıh nh ben de tam tersi. Ben istanbulda yaşıyorum,sevgilim izmirliydi. Ama kendi yurtdışında yaşıyor 2senedir felan. Evlenip oraaaa gidicektik. Oyüzden istanbulda nikah yapıp,izmirde düğün yapıp ertesigün yurtdışına gtmeyi düşünüyorduk...Laki çoook aksilikler oldu bu aralar üst üste. Dünde yazdım zaten. Ocakta evlenicez diye planlanıyordu. Abim 2hazirandaki düğününden önce mümkün değil evlenemezsin restini cekince sevgilim de planlarının yıkılmasının,beceriksizliğimin acısını benden cıkardı. Dünden beri görüşmüyoruz.... Hayırlısı diyorum artık. Umarım senın herşey yolunda gider... Sen yine de aldığın fiyatları falan paylaşırsan mutlu olurum canım... Merak ediyorum piyasayı

günaydınkızzlarrr masallah dun aksamkı sohbet baya koyuymus ben nasıl yattıgımı bılmıyorumvalla:))durun hala okuyorumm sayfalarııı gelıcem ınsallahh bu sayfayadaa bu arda lazrailcığım aynı sorunu bende yasadım yazdıklarını okuyunca dejavuu dedımm resmen yaa.benı abımda sureklı nısanlısı yusunden ertelıyolardı gecen yıl dugu olacaktı kısın okuma askı var mubarek yuksek lısans yapıyo sımdı oyusen hazıran gıbı düğün yapıcaklarmıs ve ben abımden once evlenemezmısım.cokk tartıstım cokk agladım ama yokk benım kı mecburen etelendı ağustos eylul gıbı bakalımm napıyım dıyorum nasıp hakkımda hayrlısı dıyıp duruyorumm ama gun gelecek ben yapıcagımıı bılıyorum dıyorummm

hele sukur bıtrdım sayfalarıı masllahhh yaaa:))ebrumm cookk sevındımm yaaa inan kendımın olmus gbıı yawww:))darıı basıma ınsallahh:))yenı gelen arkadaslarrr hosgeldınızzz:)))

ahhh satırlarını okurkan içimden dedim inşallah yine de abisini beklememiştir... İçime umut doğacaktı... Pıhhhhh....
Odeğil zaten ben şimdi bilmiyorum tekrar nasıl barışabiiliriz sevgilimle. Yanı herkes hayalkırıklığının acısını benden cıkartıyor. Ben tutup da geri aramam onu.. O ararsa da umarım biraz üzüntümle mücadele edebilecek gücü vardır... Yoksa hiç görüşmeyelim daha iyi...
Bizim yazlıkta komşumuz demişti bu yaz bana olayları duyunca''erkek çocuğu gider alır, kız çocuğunu gelir alırlar. Kız çocuğu abiyi beklemez'' o kadar da tatlı söylemişti ki..

evet kizlarrrrrrrrrrr prensessevgili guzel haber dimi :) ay cok mutluyummm ayyy cok yoruldum kizlar yaaa dolma yapiyim dedim canim cikti resmenn :) tek basinada sarmak ne zormis yahuuuu

çok çok geçmiş olsun canım Allahım anneciğine acil şifalar versin...

Selam kızlarrr, nasıl keyifler bakalım...
Gecekuşu geçmiş olsun ve iyi yolculuklar...
Benim annem de göğsünden 5 defa ameliyat oldu, çok kötü günlerdi...
Acil şifalar diliyorum...

as. canimmmm... cok gecmis olsunnn cnm dualarimiz seninlee.. hayirlisi ile ameliyat basarili bi sekilde sonuclanir.en kisa zamanda annen atlatir..iyi yolculuklar kendine dikkat et

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlar ... atladığım varsa kusuruma bakmasın lütfenn..annemin kontrolünü atlattık çok şükür 6ay sonra belli olacak her şey izlemeye aldılar.Dün sabah denizliye gittim nişanlımın yanınaa 5 saat yol ve uykusuzluk mahvetti beni. süper bir gün geçirdik beraber ...Gece tekrar otobüse binip bi 5 saat daha yol kat edip evime döndüm,kısa da olsa görüşmek harikaydı..şimdiden çok özledimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…