- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.961
Arkadaşın bana attığı mesajı dogrudan kopyalıyorum saolsun . Mj olarak atayım .
ayy olur cnm cok ıı olur hemde ozelden atıosun dımı msjı :)
Canım bi 5 dk ya atıyorum . 10 dk önce bi arkadasa mesaj atdım mesaj kutusuda 10 dk da bir atılıyor o yuzden suan atamıyorum 5 dk sürmz
bılgılerınden baktım cnm samsundasın ve sende benım gıbı ogrencısın sanırım :))
Samsun yakınlarındayım cnm Öğrenciydim ünv bu yıl btdi üstune tamamlıycam sımdı tekrardan 2 yıl daha açık öğretımden inş
anladım cnm hayırlısı olsun) bu arada cnm ben kaçar uyku bastı ıyıce ... msj ıcın tesekkur ederım cok saol sımıden ) ıyı geceler gorusmek uzere )
evet aslında ben istanbula gelin gidiom ama izmirliyim.nişanlımı düğünü izmirde nikahı istanbula yapmak için ikna çabası içerisindeyim.sanırım bunu yakında başarabilirimnikah izmirde düğün istda diye konuşmuştuk fakat ben düğün izmirde olusa daha mutlu olucam.bir iki yer var baktığım.kır düğünü istiyoruz yemekli ya da yarı yemekli koktely gibi olabilir.sen izmirdenmiydin??
günaydınkızzlarrr masallah dun aksamkı sohbet baya koyuymus ben nasıl yattıgımı bılmıyorumvalla:))durun hala okuyorumm sayfalarııı gelıcem ınsallahh bu sayfayadaa bu arda lazrailcığım aynı sorunu bende yasadım yazdıklarını okuyunca dejavuu dedımm resmen yaa.benı abımda sureklı nısanlısı yusunden ertelıyolardı gecen yıl dugu olacaktı kısın okuma askı var mubarek yuksek lısans yapıyo sımdı oyusen hazıran gıbı düğün yapıcaklarmıs ve ben abımden once evlenemezmısım.cokk tartıstım cokk agladım ama yokk benım kı mecburen etelendı ağustos eylul gıbı bakalımm napıyım dıyorum nasıp hakkımda hayrlısı dıyıp duruyorumm ama gun gelecek ben yapıcagımıı bılıyorum dıyorummm
Allah yardımcın olsun canım benim nişanlımda asker ama bitti sayılır şafak 13 darısı başıanBizim biten şafağımız 364 kalan şafağımız 91 canımçok şükür. ALLAHIM kavuştursun saglıcakla cümlemizi .
iyi günler kizlar..
ebrunun güzel haberi sanirim 9 haziranda dügünü olmasi dimi =)
tebrik ederim simdiden hayirli oslun =)
evet kizlarrrrrrrrrrr prensessevgili guzel haber dimi :) ay cok mutluyummm ayyy cok yoruldum kizlar yaaa dolma yapiyim dedim canim cikti resmenn :) tek basinada sarmak ne zormis yahuuuu
tebrik ederim bebeiiiiim yaaaa ay ne az kalmisssssbende daha mayismi haziranmi karar veremediniz saniyordum
çok çok geçmiş olsun canım Allahım anneciğine acil şifalar versin...
Selam kızlarrr, nasıl keyifler bakalım...
Gecekuşu geçmiş olsun ve iyi yolculuklar...
Benim annem de göğsünden 5 defa ameliyat oldu, çok kötü günlerdi...
Acil şifalar diliyorum...
as. canimmmm... cok gecmis olsunnn cnm dualarimiz seninlee.. hayirlisi ile ameliyat basarili bi sekilde sonuclanir.en kisa zamanda annen atlatir..iyi yolculuklar kendine dikkat et
baharcım canım benim üzme kendini bukadar benim nişanlımda bazı arkadaşlarımı pek sevmez ama onun dedikleri mutlaka sonunda çıkıyo bak gördünmü sana fazla samimiyet kurma demiştim diyo biraz nişanlılarımızın fikirlerinede önem vermek gerekiyo yani canım sen sevdiğinle mutlu olmaya bak arkadaşında zaten sana değer veriyosa tekrar arar seni özür falan diler
buarada gecekuşum canım annene çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider bozma moralini
kizlaaar sonunda bitirdim bir gün giremedim ne cok sey kavirmisim
Gece Kusummm canim benim Allahimmm Annene acil sifalar verir insallaahh....dualarimiz sizinle..
Bahariiiim üzülme canim benim öyle insanlara degmezzzzz o silebiliyorsa sende bu kadar üzülmeee bende üzüldüm zamaninda ama degmezmiss....
lazrail canim benim süpersin bakirköye gitmek gerekkkk madem kaliteliii sende gelinin nisanligini paylasirsinnnn
cereniiiimmm canim benim insallah basvurularin halledebilmissindir
yeni gelen arkadaslar sizlerde hosgeldinizzz
:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?