- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.981
Allah yardımcın olsun canım benim nişanlımda asker ama bitti sayılır şafak 13 darısı başıan
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim canlar ... atladığım varsa kusuruma bakmasın lütfenn..annemin kontrolünü atlattık çok şükür 6ay sonra belli olacak her şey izlemeye aldılar.Dün sabah denizliye gittim nişanlımın yanınaa 5 saat yol ve uykusuzluk mahvetti beni. süper bir gün geçirdik beraber ...Gece tekrar otobüse binip bi 5 saat daha yol kat edip evime döndüm,kısa da olsa görüşmek harikaydı..şimdiden çok özledimmmm
nıh nıh nh ben de tam tersi. Ben istanbulda yaşıyorum,sevgilim izmirliydi. Ama kendi yurtdışında yaşıyor 2senedir felan. Evlenip oraaaa gidicektik. Oyüzden istanbulda nikah yapıp,izmirde düğün yapıp ertesigün yurtdışına gtmeyi düşünüyorduk...Laki çoook aksilikler oldu bu aralar üst üste. Dünde yazdım zaten. Ocakta evlenicez diye planlanıyordu. Abim 2hazirandaki düğününden önce mümkün değil evlenemezsin restini cekince sevgilim de planlarının yıkılmasının,beceriksizliğimin acısını benden cıkardı. Dünden beri görüşmüyoruz.... Hayırlısı diyorum artık. Umarım senın herşey yolunda gider... Sen yine de aldığın fiyatları falan paylaşırsan mutlu olurum canım... Merak ediyorum piyasayı
Canım valla askerim mürdüm tonlarını bordo tonlarını beğeniyor bende o şekilde kırmızı siyah bornozlarada bayıldım bakıcam artık bişelerslmmm kızlarrr:)))nasılsınız bakemmmm ben yarınn iş başı yapıyorumm insallahhh iii gecerrrrrr:)))canımmm ben bornoz takımının rengını beyaz veye krem ıstıyorum ve ikisininde acık renk olmasınııı neyse ben cıkıyorumm hepınıze ii gecelerr öpuldunuzzz
slm kızlar
canım daha önce okumamıştım. Annen rahatsız sanırım. Allah acil şifalar versin. Size de tüm hastalara da...
Selam kızlarNasılsınız? Çeyizime bornoz setimide alayım diyorum henüz almadım sizin önerilerilerinz varmıdır aldınızmı? Renk olarak beyaz düşnmyrz.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suan dan itibaren dugun tarihim kesin ama bu sefer son :) ksin olarak 9 haziran :)))) lalallalalal :) askim aradidaa babasi ile konusmus babasi demis bana kesin tarih soleyinn yer icinn anlasma yapicaz bana sordu bende 9 haziran dedim oda okey dedi anlastik :)
kizlar bornoz takimlarini kaca aliyorsunuz??
ve bu takim icinde neler oluyor??
Selam kızlarNasılsınız? Çeyizime bornoz setimide alayım diyorum henüz almadım sizin önerilerilerinz varmıdır aldınızmı? Renk olarak beyaz düşnmyrz.
slm kizlar arada sizin yaniniza ugruyorum ki beni unutmayin diyebende 2012 geliniyim
kızlar merhaba , bende 2012 haziran sonu evlenicem allahın izni ile mekan bakıyoruz nişanlımla fatihteki gönül davet uğur salonunu düşünüyorum ama emin değilim . Çok kasılıyorum bu sebeple mekan aramak ne zor işmiş yawwww
Selam tatlım arada değil ama her zaman bekleriz seni aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?