2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım daha önce okumamıştım. Annen rahatsız sanırım. Allah acil şifalar versin. Size de tüm hastalara da...

lazrailcim sıkma canını herşey yoluna girer.benim atlattığım sıkıntıları burada yazsam roman olur.bugünleri görebildiğime hala inanamıyorum.ama önemli olan bu gibi sıkıntı ve sorunlarda erkek arkadaşınla senin aranın herşeye rağmen bozulmaması.bu da size bağlı karşılıklı sabır çok önemli.umarım ilerde bugünleri düşündüğünde beraber gülüp geçersiniz

Selam kızlar Nasılsınız? Çeyizime bornoz setimide alayım diyorum henüz almadım sizin önerilerilerinz varmıdır aldınızmı? Renk olarak beyaz düşnmyrz.

slmmm kızlarrr:)))nasılsınız bakemmmm ben yarınn iş başı yapıyorumm insallahhh iii gecerrrrrr:)))canımmm ben bornoz takımının rengını beyaz veye krem ıstıyorum ve ikisininde acık renk olmasınııı neyse ben cıkıyorumm hepınıze ii gecelerr öpuldunuzzz

Canım valla askerim mürdüm tonlarını bordo tonlarını beğeniyor bende o şekilde kırmızı siyah bornozlarada bayıldım bakıcam artık bişeler

Selammmmmm cnmmmmmm

Kızlar bu geceyi bununla kapatalım, ya da yeni güne bununla başlayalım. İçimiz aşk dolsun
[video=youtube;WpmILPAcRQo]http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo[/video]

hepinize günaydin gelincikler nasilsiniz?

ben suan isteyim..

patrona sinir oluyorum acaip burnu havada bir insan..

burda ki calisanlar nasil dayaniyor bu adama bilmiyorum..

kizlar safagim 39 olduuu

inanmııyyyooorruuuummmmmm
sabah sabah duydugum en güzel haber bebekim yaaa hayırlı olsuuunnnn
o zaman ben sana yenı bır evlılık takvımı yapayıp gondereyım artık boyle olmaz Ve ılk sayfadakı tarıhı de degıstıreyımm hemeennn

kizlar bornoz takimlarini kaca aliyorsunuz??

ve bu takim icinde neler oluyor??

canım ben 360 a aldım taçın bornoz takımını..
içinde iki büyük havlu iki baş havlusu iki terlik iki de bornoz var

Selam kızlar Nasılsınız? Çeyizime bornoz setimide alayım diyorum henüz almadım sizin önerilerilerinz varmıdır aldınızmı? Renk olarak beyaz düşnmyrz.

canim ben Jua markasindan alcam ins, sanada onu tavsiye ederim, cok güzel ve kaliteliler, kuzenim icin aldik cok begendim

muhabbete direk daldim

slm kizlar arada sizin yaniniza ugruyorum ki beni unutmayin diye bende 2012 geliniyim

kızlar merhaba , bende 2012 haziran sonu evlenicem allahın izni ile mekan bakıyoruz nişanlımla fatihteki gönül davet uğur salonunu düşünüyorum ama emin değilim . Çok kasılıyorum bu sebeple mekan aramak ne zor işmiş yawwww

slm kizlar arada sizin yaniniza ugruyorum ki beni unutmayin diye bende 2012 geliniyim

Selam tatlım arada değil ama her zaman bekleriz seni aramıza

Selam canım...
eğer 30 haziran diye düşünüyorsanız aynı gün evlenebiliriz seninle
Allah tamamına erdirsin canımm

Günaydın gelin arkadaşlarıım :79: sizinlede paylaşmak istedim bizde dün salonumuzu beğendik 12 mayıs için anlaştık sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…