- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.001
ceyiz topicimden ve safak topicinden sira gelse hep ugricam ins
bu arada benim dügün gebzede olabilir, hic tanimadigim yer salom malon bilen var mi??
gerci ben kir dügü isterim mekan bilen var mi
.
Günaydın gelin arkadaşlarıım :79: sizinlede paylaşmak istedim bizde dün salonumuzu beğendik 12 mayıs için anlaştık sayılır
Günaydın gelin arkadaşlarıım :79: sizinlede paylaşmak istedim bizde dün salonumuzu beğendik 12 mayıs için anlaştık sayılır
:) beklerız canım benım...
Gebze'de abım oturuyor sık sık gıdıyorum ama dugun salonlarını hıc bılmıyorum acıkcası...
Selam tatlım arada değil ama her zaman bekleriz seni aramıza
Selam canım...
eğer 30 haziran diye düşünüyorsanız aynı gün evlenebiliriz seninle
Allah tamamına erdirsin canımm
gelmemmi canim gelirim
gelmessem tut kolumdan cek getir beni
.
vallahi öyle düşünüyoruz ama hala tam karar veremdik mekana
dügün icin mayis ayi cok ideal bence, hayirli olsun canim
.
Ayy canım çok sevındım sızın adınızaaa...
Hayırlı olsun
olur olur merak etme senn...
mekan dedıgın nedır kı enınde sonunda begenırsınız yeter kı gonuller bır olsun canım benıımm...
Amin saolun kızlarrmayıs olması için biçok sebebimiz var ama babam nisan sonu olsun dedi birtek bahanesiyle alakalı, onun için tam tadına varamadık henüz ikna olmadı ama olması gerek olcak inşllah 12 mayıs olacak..
çok tebrik ederim. salona karar verilince gerisi geliyor zaten ....
ayy ne güzel söyledin allahın izni ile bulalaımda tutalım zira aşkım aralıkta askere gidecek mayısta gelecek tek başıma bu süreç çok zor geçecek
inşallah hepimiz için güzel olur ....
o zaman sımdıden baya ıslerı bırlıkte halletmeye calısın gercekten uzakta olunca tek basına zor olurr canım benım
ayy daha balayı ve kına var değil mi ?? yandımm eyvahh.. aklımda en ufak bir şey yok sadece yurtdışı düşündğm tur ile ama bakalım :):)
bornoz takimi tahmin ettigimden daha pahaliymis öyleyse kizlar =)
baharlayla sen nerede oturuyorsun abin gebzede oturuyormus benide ziyarete gelirsin insaAllah =)
ben balıkesırde oturuyorum tatlım abımler de oraya tasınalı 4 sene falan oldu.. Yengem gebze ıcra mudur yardımcısı eger ısın duserse oralara haberım olsun (aman Allah dusurmesın de)eskıden mutlukent sıtesınde oturuyorlardı sımdı o sıtelerın arka taraflarına yenı sıteler ınsa edılmıs oraya tasındılar canım gelıyorum gebzeye ama genelde ıstanbul tarafına gecıyoruzz.. keske bılsem nerelerde oturdugunu gelırdım ınankı zıyaretıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?