2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

günaydın kızlar...bikaç gün giremedm yine ya btn hafta kınadan düğüne gezdık walla sülale aynı gunlerde ewlenme kararı almş resmen.. ebrum tebrik ederm cnm ne guzel tarıh kesınleşmiş bizimde habire değişior ben mayıs hazıran ıstıorum nişanlm nisan dıor hava kötu olur dıorm of bı tarıh bıle belırlyemıoruz aman ... gece kusu annen içn çok geçmiş olsn cnm,allah beterınden korusun..

DEMEKKİ herkesde sorun oluyor baksana bizde öyleyiz hem yer hem tarih
allah yardımcımız olsun inaşşahhh.. hayır stresten insan herşeyi düşünüor

ne güzel yaa =))

irtibatta kalalim o zaman.. benimkine diyorum arkadaslarina söyle hemen evlensinler benim arkadasa ihtiyacim olacak diyorum ona =))

senin dügünün ne zaman olacakti?

benım dugun 30 hazıranda tatlım nasıpse...

aynen ırtıbatta kalalım bence de bellı mı olur belkı bırgun yuzyuze de gorusmek nasıp olur

buarada asker safagim 6 ask safagim 8 kizlarrr

ayyy canım benım bitmiş artık o bitmiişşş
Gözünaydın canım şimdidenn

ayy evet çok ta hoş olabilir ?
umarım güzel olur herşey hepimiz için burdan paylaşalım herşeyleri fikir irtibatımız olsun . beyin fırtınası yaniii:):)

aynen canım...
Bu topicin amacı da beyin fırtınası zatenn

mrb kızlar nasılsınız haftasonu kınaydı düğündü gezdim hep giremedim bi türlü düğün günü kesinleşen bütün arkadaşlarım hepinizin adına çok çok mutlu oldum gelsin 20120 gelsin
ve beni çok üzen bişi oldu gelinlerden biri babamın tarafındandı ve benim istediğin hergün resmine baktığım içinde kendimi hayal ettiğim gelinliği giymişti ben hep onun hayalini kurmuştum ne kadar kötü bi tesadüf çok üzüldüm

bahar canim senin dügünün benden önce olacak =)

insaAllah görüsmek nasip olur =)

ınsallah canım benım cok ısterım gercekten :) hatta belkı kocıslerımızı bıle tanıstırırız

aman canım benım neden takıyorsun kı kafana boyle ufak tefek seylerı olsun gıysın ne var herkesın ustunde aynı durmaz kı herkesın fızıkı aynı degıl kı dımı ama uzme kendını nolursun sende daha farklı duracagına emınım ve cok yakısacagına da

Kızllaarr nerde kaldı bu 2012 gelsin artık yaaa
Günler geçmek bilmiyor resmen sankı 1 dakıka 1 saat gıbı gelmeye basladı :26:
3,5 ay kaldı sadece bıtmesıne ama o da az degıl kı senenin üçte biri düşündüğümüzde
kendımı avutmak ıcın farklı dusunmeye calısıyorum ama nasıl dusunecegımı bulamadım bır turlu
Nasıl geçer bu zamannnnn :84:

3,5 ay nasıl gecer dıyorum da gercı ben bu konuyu 8 hazıranda acmıstım nerdeyse 3,5 ay oldu konu acılalı ama sankı daha dun gıbı dımı kızlarrrr
Bak sımdı boyle dusununce ne cabuk gecmıs dıye mutlu ollduummmm

canım geriye baktığında zaman çabuk geçmil gibi geliyor ama ilersi hiç gelmeyecek gibi.
Geçen gün resmen saydım kaç gün var diye şuan 285 gün var zaman çabuk geçsin ve hayatımızı birleştirelim sevdiğimizle:)

o zaman bızımde 235 gun var daha canım yaa nasıl geceer hıc bılmıyorum yaa

çok özlüyorum ben onu hep yanımda olsun ıstıyoorruummm arttııkkkkk

hepimizim ortak isteği bu zaten canım.
bu sene nişanlımın ve benim arkadaşlarımın çoğunun düğünü var. Bizim ne zaman düğünümüz olacak diye düşünüp duruyoruz ama çokk varr

bu sene nişanlımın ve benim arkadaşlarımın çoğunun düğünü var. Bizim ne zaman düğünümüz olacak diye düşünüp duruyoruz ama çokk varr

aynen daha cok vaaaarrrrr
ama sen sanslısın bızden bır hafta once dunya evıne gıreceksınız kocişleee

kizlar suan cok üzgünüm. biliyosunuz iki aile arasinda inatlasma cikti dügünün yemekli ve yemeksiz olmasiyla ilgili...benim ailem ve ben yemekli olsun istiyoruz cunku bizim yurtdisindan ve memleketten gelecek misafirlerimiz var. istanbulda kalacak hicbiryerleri yok bu insanlar otelde kalacaklar büyük ihtimal ve butun gun pesimden kosturacaklar. haliyle bence yemekli olmasi gerekiyor.
ama nisanlimin ailesi baska bir görüste...bize diyorlar ki ,,bizim burada yemekli dügün yaygin degil. pastali dügün biliyor bizim millet sasirir yemek falan görünce yani yemekli olmasina gerek yok''
babam da israr etti yemek konusunda bu sefer de dediler ki ,,uzaktan gelen misafirleri dügün sonrasi (yani gece 112den sonra) yemege götürürüz ac birakmayiz''. annemde bunu kabul etmedi sonucta biz balayina cikicaz yolcu etmek isterler. belki dönen olacak vs vs...
dügün zaten ramazanda olacagi icin salon yari fiyatina geliyor. yemekli fiyatini bilmiyorum ama ailesi kesinlikle paradan dolayi degil tamamen böyle bisey görmediklerinden dolayi istemdeiklerini söylüyorlar.
annem babam cok üzülüyorlar bende üzülüyorum cunku soncta belki bende acikacagim dügünde yemek yemicem mi dedim nisanlima bana diyor biz acikirsak disardan söyleriz??? böyle sey olur mu allah askina..bende tatli tatli anlatmaya calistim büyük bi masraf olmayacagini bu ikimizin dugunu oldugunu insanlari memnun etmek zorunda oldugumu söyledim. bana dedi ne var yani dügünden sonra cikip gitsek neyi dayatiyosun sen bize dedi. bende dedim bisey dayatmiyorum ama dügünden sonra evde gelinligimi cikarip yemek yemege mi cikicam bu nasil bisey bi düsün dedim. bana cok bagirdi, sen dayat bakalim iyi dayat sen...konusup bitti yemeksiz olcak dedik....isterse dügün bin liraya gelsin yemekli istemiyorum bu kadar acik ve net dedi

hayallerimi, isteklerimi...paylasamadim bile...söz söylemek kabahat oldu. o kadar üzülüyorum ki

hayallerimi, isteklerimi...paylasamadim bile...söz söylemek kabahat oldu. o kadar üzülüyorum ki

canım benım ya kıyamam sana uzme kendını sen herseyın hayırlısı olsunn.. Biliyorum ınsan cok uzuluyor cok yıpratıyor kendını ama ınan kı bunlr normal seyler dugun zamanları alısverıslerde olsun bu tıp durumlarda olsun ılla tartısmalar yasanıyor benım bıldıgım... Daha dur bakalım hele bır dugun alısverısıne cıkalım daha neler neler ogrenecegıızz... O yuzden sen sımdı bunları kafana takma.. Sız de naparsınız dugunden sonra dısarıdan gelen mısafırlarınızı aılen alır goturur bıyerlere onlarda utansınlar yaptıklarına hatta onları bıle davet etsın aılen... siz de balayınıza cıkarsınız bırdaha... ne bıleyım bu kadar yıpratma kendını elbet bulunur caresı... Bugunlerde onemlı olan arayı acmamak bence... dusunsene bıkac ay sonra aynı evı paylasıcaz onlarla aıle olucaz ve yapılan tartısmalar bırdaha hep basa kakılıyor bılıyorsundur.. o yuzden uzatmamaya calıs tatlım bana kalırsa sızın aranız acılmasın....

of kızlar ya valla herkes evleniyo ya bayramdan sonra çarşamba günü 3.arkadaşımın düğünü olcak ya bizim nezaman olcak ya gelsin 2012de hazırlıklar hızlanmaya başlasın 7 8 ay önce nişanlımın kankası evlendi şimdi bebekleri olcakmış bizimki iyice kudurdu milletin çocuğu olcak biz daha evlenemedik daha çok var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…