- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.021
bız de daha balayıyla ılgılı pek bısey dusunemedık acıkcası tur ıle dusunuyoruz ama bızde :)) dusunsene aynı gece evlenıp aynı ulkeye balayına gıdermısız :)) dunya kucuk bılıyorsun tatlım :))
ayy evet çok ta hoş olabilir ?
umarım güzel olur herşey hepimiz için burdan paylaşalım herşeyleri fikir irtibatımız olsun . beyin fırtınası yaniii:):)
günaydın kızlar...bikaç gün giremedm yine ya btn hafta kınadan düğüne gezdık walla sülale aynı gunlerde ewlenme kararı almş resmen..ebrum tebrik ederm cnm ne guzel tarıh kesınleşmiş bizimde habire değişior ben mayıs hazıran ıstıorum nişanlm nisan dıor hava kötu olur dıorm of bı tarıh bıle belırlyemıoruz aman ... gece kusu annen içn çok geçmiş olsn cnm,allah beterınden korusun..
ne güzel yaa =))
irtibatta kalalim o zaman.. benimkine diyorum arkadaslarina söyle hemen evlensinler benim arkadasa ihtiyacim olacak diyorum ona =))
senin dügünün ne zaman olacakti?
buarada asker safagim 6 ask safagim 8 kizlarrr
ayy evet çok ta hoş olabilir ?
umarım güzel olur herşey hepimiz için burdan paylaşalım herşeyleri fikir irtibatımız olsun . beyin fırtınası yaniii:):)
bahar canim senin dügünün benden önce olacak =)
insaAllah görüsmek nasip olur =)
mrb kızlar nasılsınız haftasonu kınaydı düğündü gezdim hep giremedim bi türlü düğün günü kesinleşen bütün arkadaşlarım hepinizin adına çok çok mutlu oldum gelsin 20120 gelsin
ve beni çok üzen bişi oldu gelinlerden biri babamın tarafındandı ve benim istediğin hergün resmine baktığım içinde kendimi hayal ettiğim gelinliği giymişti ben hep onun hayalini kurmuştum ne kadar kötü bi tesadüf çok üzüldüm
canım geriye baktığında zaman çabuk geçmil gibi geliyor ama ilersi hiç gelmeyecek gibi.
Geçen gün resmen saydım kaç gün var diye şuan 285 gün var zaman çabuk geçsin ve hayatımızı birleştirelim sevdiğimizle:)
o zaman bızımde 235 gun var daha canım yaa nasıl geceer hıc bılmıyorum yaa
çok özlüyorum ben onu hep yanımda olsun ıstıyoorruummm arttııkkkkk
o zaman bızımde 235 gun var daha canım yaa nasıl geceer hıc bılmıyorum yaa
çok özlüyorum ben onu hep yanımda olsun ıstıyoorruummm arttııkkkkk
hepimizim ortak isteği bu zaten canım.
bu sene nişanlımın ve benim arkadaşlarımın çoğunun düğünü var. Bizim ne zaman düğünümüz olacak diye düşünüp duruyoruz ama çokk varr
hayallerimi, isteklerimi...paylasamadim bile...söz söylemek kabahat oldu. o kadar üzülüyorum ki
bahar canim bir cogunuz benden erken evleneceksiniz =)
dügünümüne hepiniz enistelerle davetlisiniz =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?