2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Ne dışardan yemesi öyle şey olurmu cnm hiç . Düğün yemekli güzel oluyor ama tabi kimi insan yemeğini yiyipte kaçıyor... Aslında erkek tarafı neden yemeği görünce şaşırsınki ee paradanda kaçmıyorlarmış yemek adetlerınde olmayabılır ınsanlar ayıplıycakmı sanki aksine şaşırırlar ve sevinirler bence ayrıyetdden o yorgunlukta mılletı nıye özel yemege götursunler olurmu ole hiç kendilerinede sorun yani inş en kısa zmanda orta yol bulunur kendni üzme cnm ama cok ınatlaşma var.

aynen daha cok vaaaarrrrr
ama sen sanslısın bızden bır hafta once dunya evıne gıreceksınız kocişleee

inş. canım ya. Herkes su gibi geçer günler desede bana geçmiyor

canım zor bir durum ama düğüne yakın böyle şeyler çok olur. sinirlerini bozmamaya çalış herşey olur bence hemde güzel bir şekilde.

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi aksamlarrrrrrrr bugun cok misafirim vardiii o yuzden hiccc giremedimm ama aklimda hep sizdeydi :))))) napiyorsunuz bakalim yeni katilan arkiler hoossgeldiniz diyorummm

baharcimmmmmmmmmmmmmmmmm sen ne kadar dusunceli bir arkadasin yaaaaaaaaaaaa:)) takvimi yollamisim canim benim cok tesekkur ederim ama bu sefer kaydete tikladigimda uygun deildir yaziyorr(( anlamadim gitti ama yapicam tatlim cok saol dusunceli arkadasim benimm:) bugunde konusamadikkk uzuldumm neyseeki yarinn burddayim bol bol sohbet ederizz:))) neler yaptin yapalim haftasonuuu nasil gectii.. baharimm cok mutluyum bee:)) masallah diyimde nazar degmesin hahaha:)

tanyacim hakkiinda hayirlisi olsun zor bir durum ... yani istanbulda artik yemekli dugunler cok sik olmaya basladi nisanlin neden ole diyorki anlamadim ( bu konuda orta bir karar alinmali ki sen cok hakliisinn uzaktan gelen misafirleriniz olucakk acmi kalicak onlarr bu ise babalar girsin baban kesin ve net biz dugunu yemekli istiyoruz desin konu kapansin yani ... neden bu inat anlamadim gitti alt tarafi pilav tavuk icecek yeter yani bide pasta cokda pahali tutmaz yanii..

neyseee umarim herkes iyidirr gelinciklerim benim opuyorum sizi :))

merhaba kıslar, nabersiniz ???

Ben pek iyi değilim bugun cok yoruldum misafirlerimiz vardı, üstelik cumartesi aşkımla birlikteyken ayak parmagımı bi yere carpmısım galiba o gunden beri üstüne basamıyorum incinmiştir dedim ama şişmeye basladım cok da agrıyo birazdan bi kadın varmıs dokunmadan ne oldugunu anlarmıs ona gitcez annemle inş cıkık felan değildir korkuyoyummm:84::84::84:

Ebrumm tebrik ederim düğün tarihin kesinleşmis sevindim

Tanyacım durumuna üzüldüm yargılamak gibi olmasın ama erkek tarafı parayı dert etmese düğünün yemekli olmasını sorun edecek kimsenin cıkacagını sanmıyorum sana belli etmek istemıyolar belki de para dert degil ama olmayacak diye ısrarla karsı cıkmalarına baska bı anlam veremedim, sıkma canını bunlar ıcın...

canim cok üzülüyorum cunku sirf bu degil beni üzen daha cok sey var...bak biz kalkik kiz tarafi olarak onlarin oraya gittik cunku vize isleriyle ugrasmasinlar diye... nisanda bile bisey takmadilar oysa durumlari vardir yani kira dertleri yok anne de baba da calisiyor anlatabiliyor muyum...bayram arifesinde biz geri döndük onda babasi ne istedigimi sordu bende küpe istedim onu da almadilar o zaman neden soruyorlar ki..ilk kez bisey istemistim...bak bayram oldu bitti hala aramadilar, ne bayramda annemi babami aradilar ne simdi..

dimi yani benimde tanidiklarim yemekli yapiyorlar ben anlamadim. bide bana kiziyor ben gelinligimi cikarip yemek yemege gitmem dedigimde...insan üzülüyor yani

bilmiyorum canim bize paradan dolayi degil diyorlar...disari götürdügümüz zaamn daha fazla masraf olacak muhtemelen neden paradan kacinalim diyorlar

tanyacım üzme kendini canım ya belki adetleri yoktur gerçekten canım ya siz nişanlınla anlaşmaya bakın yada belki yemekli düğüne para harcamak istemiyolardır of valla canım ya hepimizde ayrı ayrı sorunlar var ya nezaman sorunsuz bi hayatımız olcak ya ikimiz anlaşsakta aileden bişey mutlaka çıkıyo ya

baharcım saol canım benim ne kadar iyisin tatlım

canım benim ya üzülme sen bu tür sorunlar hep olur inş kayınvaliden kayınpederin bu düşüncelerinden vazgeçerler yemekli düğünler artık çok yaygın şaşılacak bi durum olmaz die düşününüyorum...siz birbirinizi incitmeyin babalar konuşsun bencede onlar orta yolu bulurlar canım...

Selam kızlar Nasılsınız? Çeyizime bornoz setimide alayım diyorum henüz almadım sizin önerilerilerinz varmıdır aldınızmı? Renk olarak beyaz düşnmyrz.

canım ben bornoz takımını chakra dan aldım.aslında ben de koyu renk düşünüodum fakat chakra da ürünler bambudan üretildiği için genellikle açık ve doğal tonlar oluyor.terliklerini filan kendin takım yapabiliyorsun.bi de chakra yı daha çok bu tür ürünler ağırlıklı olarak satıldığı için terch ettim.web sitesinden bak istersen

selamlar herkesee...2011 8 mayıs ta nişanlandım 2012 6-7 mayısta nasipse düğünümüss..az önce markofoniden nevresim takımı aldım indirimdeydi nerden başlıcamı bilmiyorum :)) çok güzel bi süreç

iyi aksamlar kizlaaaar ben geldimmmm

kocisimle konustum onunla konusurken ablasiylada konusuyordum ablasinin haberi yok askimla telde oldugumdan kapadiktan sonra askim bi sinirli hayirdir bitanem dedim diyoki sinirlimi konustu o seninle yok ya sana öyle gelmis dedim :44: agzini burnunu dagitirim diyo

oy ben yerim bunu yerim yerim

Tammam canım bakayım hemen nişanlım beyazı sever ama bornozumuz beyaz olmasın diye düşünüyoruz erkeğe gri gri,siyah,bir de koyu bordo mürdüme yakın o tonlar hoşuma gidiyor taçın ürününe bayıldım bugün baktım ne kadara aldın cnm sen?

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan vala bende ne kadar alsam doyamıyorum devam

kızlarr ben hala site site gezip eşya bakıorumm :)) fena kaptırdım erkenmi başladım acaba son dönemlere doğru sıkılmam inşallah

kızla rgeçmişi okuyamadım kusura bakmayın sabahtan beri temizliğe verdim kendimi daha yeni oturdum totomun üstüne valla herkese merhabaa

kızlarr ben hala site site gezip eşya bakıorumm :)) fena kaptırdım erkenmi başladım acaba son dönemlere doğru sıkılmam inşallah
Sıkılmassın inşallah cnm ben mobilyalara çok fazla girmedim daha çok çeyiz.
kızla rgeçmişi okuyamadım kusura bakmayın sabahtan beri temizliğe verdim kendimi daha yeni oturdum totomun üstüne valla herkese merhabaa

Meraba cnm kolay gelsin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…